παιχνιδακια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    Originally posted by oboro
    Τα lego θυμαμαι ειχαν κατι μικροσκοπικους καφε και μαυρους χαρτοφυλακες... Τους ειχα ξεχασει τελειως. Σε εναν απο αυτους ειχα κρυψει κι ενα χαρτακι με ενα μηνυμα!

:o
    να στε καλα εχω λιωσει στα γελια σημερα!!
    Μα πως μπορεις να γελας!! Μπορει το χαρτακι να εγραφε κατι πολυ σοβαρο... Υψιστης προτεραιοτητος αναφορα.

:-Δ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή
    Τα lego θυμαμαι ειχαν κατι μικροσκοπικους καφε και μαυρους χαρτοφυλακες... Τους ειχα ξεχασει τελειως. Σε εναν απο αυτους ειχα κρυψει κι ενα χαρτακι με ενα μηνυμα!

:o
    να στε καλα εχω λιωσει στα γελια σημερα!!
    Μα πως μπορεις να γελας!! Μπορει το χαρτακι να εγραφε κατι πολυ σοβαρο... Υψιστης προτεραιοτητος αναφορα.

:-Δ

Εχεις δικιο,συγνωμη..

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    ... αχ ωραία φάση. Δε θα ψάξεις να το βρεις;... και το \'σπασμένο τηλέφωνο\' ήταν ωραίο παιχνίδι!... άντε πάω. Δεν είναι ώρα για... ανάκληση μνήμης. Να μας μείνει και τπτ για την ψυχανάλυση...

:D
    Ναι, ωραιο παιχνιδι το σπασμενο τηλεφωνο, αλλα δεν μπορουσα να παιξω, απο το πολυ μου γελιο, που ειχε αποδιοργανωτικη δραση στη συνοχη της ομαδας ηδη απο τοτε.

Οσο για τον χαρτοφυλακα... Λεω να τον αναζητησω. Ε, να μην διαβαστει καποτε κι αυτο το ερμο το ημερολογιο του Μινι-Σολομον Ταουμπερ?!
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Εμενα μου αρεσαν τα...στρατιωτακια. Εκανα εικονικες μαχες κλπ και επαιζα διαφορα σεναρια.
    Επισης ολα ηταν παιχνιδι...χωρις να ηταν παιχνιδια πχ μια μπαταρια , ενας κυβος , ενα μπρελοκ οτιδηποτε απλως τα ονομαζα κατα καποιο τροπο εξωγηινους λολ.
    Αυτο βεβαια το κανουν ολα τα παιδια αλλα εγω το εκανα μεχρι πολυς μεγαλης ηλικιας λολ.
    Ακομα παιζακι ειμαι...παιζω οσο μπορω:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Πάντως εγώ θυμάμαι μία τραυματική εμπειρία όσον αφορά το παιχνίδι.Η μητέρα μου,ενώ έπαιζα στην αυλή με κάποια κοριτσάκια,γύρω στα 5 ήμουν,ήρθε και με πήρε από το χέρι,λέγοντάς μου πως εγώ τώρα είμαι μεγάλη και δεν πρέπει πια να παίζω με τ\'άλλα παιδιά.Ένιωθα που ένιωθα πάντα\"διαφορετική\"λόγω της οικογένειας που ήταν άστα να πάνε,με τέλειωσε σαν παιδί.Από τότε παρατηρούσα,παρά έπαιζα με τ\'άλλα παιδιά,ήμουν ένα μεγάλο παιδί.Φρίκη.Τα ζήλευα που οι δικές τους μανάδες τα άφηναν να παίζουν.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

εγω επαιζα πολυ με λεγκο,με πλειμομπιλ,με πονι,ενα αλλο παιχνιδι π μου αρεσε ηταν η μαγικη οθονη και τα πινγουινακια.αργοτερα στα 7 μου προστεθηκε μια αλλη καψουρα μου ,οι μπαρμπι με τα σαλονια,κομμωτηρια,αυτοκιν ητα κτλ.αυτη η σχεση ηταν σχεση αγαπη και μισους.ενω τις επαιρνα και τις επaiζα μεσα στον ενθουσιασμο και την τρελη χαρα, τις εντυνα ,τις χτενιζα μετα τις εκοβα ολες μα ολες τα μαλια με το ψαλιδι:(
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    snif.. δεν θυμάμαι να έπαιζα με κάτι συγκεκριμένο.. πφφφ... δεν θυμάμαι γμτ... προσπάθησα διαβάζοντάς σας να θυμηθώ, αλλά τπτ.. πάντως τώρα που μεγάλωσα παίζω ή νομίζω ότι παίζω, δεν θυμάμαι..

Banned
    Originally posted by marina38

Επίσης σαν παιδί μου άρεσαν πολύ τα τρενάκια!

τα τρενακια???

:o:o:o

Banned
    Originally posted by krino
    Originally posted by marina38

Επίσης σαν παιδί μου άρεσαν πολύ τα τρενάκια!

τα τρενακια???

:o:o:o
    χεχε....προς τι η απορία?

Banned
    εεεε οχι απλα ειχα κατι συνειρμους και χμμμμ
    αλλα τελικα εβαλα το θεμα σε μια ταξη.

Μαλλον δηλαδη....

Να υποθεσω οτι σου αρεσε το τσαφ - τσουφ που κανει το τρενο?
    :cool:

Banned
    χαχα...συνειρμούς ε? Τα πάντα είναι θέμα υποκειμενικής ερμηνείας λοιπόν... :)

Να σου λύσω την απορία, όχι μου άρεσε που πήγαινε σε άλλα μέρη, τα ταξίδια. Και μεγαλώνοντας συνέχισαν να μου αρέσουν τα τρένα, ίσως έφταιγαν οι τάσεις φυγής. Και χμμμ κι ακόμα μου αρέσουν!

Banned
    οκ και τωρα με τις αποριες μου λυμενες,
    εχω και εγω τασεις φυγης και ξεκουμπιζομαι απο την οθονη,
    για να βρω την βαλεντινη μου....

:D:D:D

Senior Member
    εω γουσταρα το κρυφτοκυνηγητο πολυ ενταση και πολυ φαση,πηγαιναμε στη γειτονια μου παλια στο περιστερι και ειμασταν ομαδες απο 6 η καθε μια,τα \'\'θηραματα\'\' ειχαν 5 λεπτα να προηγηθουν και τοτε οι αλλοι εβγαιναν να τους πιασουν,πολυ φαση μιλαμε
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member

Page 3 of 3 FirstFirst 123