16 ΜΕΡΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56

Thread: 16 ΜΕΡΕΣ

Senior Member
    ... είμαστε και πολύ δυνατά μαύρα στίγματα μιλάμε!... ψήφος στα μαυροστίγματα τώρα λέμε!... power ρε!...

http://www.youtube.com/watch?v=VbkKYTfUVx0

:P :P :P

μπελ προχωρα ετσι γερα,δυνατα,σταθερα και με πολυ αισιοδοξια και χιουμορ!
    ειμαστε μαζι σου εστω και σαν μαυρα στιγματα:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Ολγακι ευχαριστω...ισως μερικες φορες οι απροσωπες σχεσεις να ειναι πιο εποικοδομητικες ,απο αυτες που ειχα ως τωρα......Καλημερα σε ολους

μπελακι βρηκα αυτο το φορουμ στις πρωτες μερες της αποχης μου απο το αλκοολ,δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ με βοηθησε το να συζηταω με ατομα που με καταλαβαιναν xωρις να με κρινουν και ειχαν παρομοιες εμπειριες:)
    καλη συνεχεια !θα ειμαστε εδω για να γιορτασουμε σε μια βδομαδα τον πρωτο σου μηνα
    τσουκριζοντας ενα ποτηρι χυμο και λεγοντας αυτη τη φορα ουσιαστικα και κυριολεκτικα στην <<υγεια μας>>!!!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Μπραβο σου Bell...καταρχας που το πηρες αποφαση και κατα δευτερον που μπορεσες και αντεξες ηδη τοσο...Κρατα γερα, ψηλα το κεφαλι και θα γιορτασουμε τον μηνα το τριμηνο και τον χρονο...Ολα ειναι στο μυαλο μας...

Αλλα κοριτσακι, προσεχε την υγεια σου, προσπαθησε να τρως εστω καποια φρουτα η καποια λαχανικα...μην εχεις να αντιμετωπισεις μετα θεματα υγειας...και προσεχε μην παθεις καμια υπερκοπωση, γιατι με τοσες ωρες δουλειας, γυμναστικης και μονο νερο και γαλα δεν ξερω ποσο θα αντεξεις...αντε περιποιησου τον εαυτο σου...το αξιζεις μονο και μονο για την υπερπροσπαθεια που κανεις...

Και παλι μπραβο...

Senior Member
    ψηλα το κεφαλι ενας λογος ειναι.Δεν θελω να κλαφτω και δεν το εχω κανει ποτε στην ζωη μου, εγω ,και μονο εγω πηρα αποφασεις προ πολλου και κανενας αλλος για μενα .Αλλα σημερα ειχα ρεπο,και μετα απο μια ωραια βολτα στη θαλλασα που τοσο λατρευω,ξανα εκανα το ιδιο λαθος να παω μεχρι τους δικους μου, Σε ριχνει σε τσακιζει, γιατι ?? αυτο το γμν το γιατι

Senior Member
    bell μου, γιατι το εκανες αυτο στον εαυτο σου;;; Εισαι σε μια φαση της ζωης σου πολυ δυσκολη...πολεμας και εχεις στοχο...μην κανεις και προκαλεις ασχημα συναισθηματα...αγωνισου για σενα βρες την ισορροπια σου ξανα και υστερα μπορεις να πολεμησεις και τα αλλα...το πιο σημαντικο ομως τωρα ειναι να κοιταξεις τον εαυτο σου και αυτο σημαινει τωρα να κανεις οτι σε ευχαριστει ωστε να εχεις ολη την ενεργεια και την δυναμη να πολεμησεις για αυτο που πρεπει...

αποψη μου...ελα ξεχνα το η τουλαχιστον προσπαθησε να ηρεμησεις...

Senior Member
    den ξερω γιατι το κανω,και τι προσδοκω,το μονο που ξερω ειναι αφου ξερω τι καταληξη θα εχει το κανω.Δεν ξερω τι περιμενω η αν πρεπει να περιμενω κατι,η συρραξη και η μαχη σφορδη ,τα λογια οι καταρες και γαμοσταστρδα μες στο προγραμμα.

Senior Member
    οχι οχι μην το κανεις αυτο τουλαχιστον αυτην την στιγμη στον εαυτο σου...σε ποναει που ειναι ετσι η κατασταση πιθανο και προσδοκεις οτι αν πας αυτην την φορα δεν θα ειναι ετσι...αλλα παρτο αποφαση ετσι ειναι...τωρα εχεις αλλα πραγματα που πρεπει να αφοσιωθεις...

Senior Member
    Lοιπον διαβαστε και επειδη δεν το εχω σημερα και πολυ το θεμα.Σημερα πηγα να τους δω,μετα απο 2,5 μηνες δε ξερω γιατι το εκανα,ουτε τι περιμενω πια.Οπως ειπα η συρραξη και η μαχη εκρητικη(θα την ζηλευε η ιστορια)το αποτελεσμα ,προσβολες ,καταρες αφορισμοι ,στο φορτε τους,και μια αποκληρωση ξανα μανα ,μεγαλοπρεπει.............που φυσικα τους ειπα να την βαλουν εκει που ξερουν....οι απειλες τετοιου ειδους ειναι το μπνο τους οπλο,οταν βλεπουν οτι το αστρο τους δυει.Και δεν περναει πια το δικο τους.Ειναι κατι που ξερω οτι δεν χρειαζομαι πια,και ομως πηγα,και δεν ξεχασα τη καθε λεξη φραση που ειπαν ,απο το βοθρο στομα τους.Αλλα ουτε τις δικες μου λεξεις που μετα με γεμισαν ενοχες ,και κατεβασα το κεφαλι απο ντροπη.γιατι (δεν πρεπει),και ασ με πνιγουνε και καινε την ψυχη μου χρονια τωρα.Δεν.............δεν............δε ν..........δεν...... το βαρεθηκα ...ρε ...το δεν...

Senior Member
    ζησε το ταξιδι σου με την μουσικη και ξεχνα το σημερινο....αφεσου στις νοτες σου....και κανε πως δεν εγινε...μη αφησεις να σε επηρεασει...οσο μπορεις...

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=sg5xEdpnHaE

Senior Member
    μου αρεσει πολυ η μουσικη που βαζεις...εχεις γουστο...:)

Senior Member
    Νιωθεις καλα;;; Την παλευεις;;; Αν θελεις στειλε και υ2υ

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    μου αρεσει πολυ η μουσικη που βαζεις...εχεις γουστο...:)
    ti γουστο βρε εδω εχω ξεσηκωσει την πολυκατικοια με τα οργανα μου καιμ συ εισαι ......εχεις γουστο

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast