Ανικανοποιητη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    Senior Member
    Ποιος σνομπαρει τη επιβραβευση?
    Η επιβραβευση ειναι ωραια...σκοτωνεσαι πχ 4 χρονια παιρνεις ενα πτυχιο, ειναι ωραιο να ακουσεις ενα μπραβο ή να βρεις μια καλη δουλεια που θα σου αρεσει ή να νοιωσεις την αυτοπεποιθηση σου να παιρνει την ανιουσα.
    Αν ημασταν μονοι στον πλανητη θα ηταν ασχημα.
    Γιατι αν δεν μας ενοιαζε η επιβραβευση δεν θα μας ενοιαζε και η προσβολη, η υποτιμηση κλπ....τα ακρα αντιθετα.

Ακομα και στα ζωα αρεσει και εμεις ειμαστε εξελιγμενα ζωα:)... μπορουμε να κανουμε θαυματα με την σκεψη ή να κολλησουμε τοσο ωστε να μην μπορουμε να αποδεχτουμε ακομα και τα πιο απλα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Η επιβραβευση ναι μεν ειναι σημαντικο οικοδομικο υλικο για να χτισουμε την αυτοπεποιθηση μας , ομως δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κολαμε στην επιβραβευση απο γονεις σονυ και καλα. Πολλοι ισως πουνε τωρα \"ναι αλλα τα παιδικα βιωματα ειναι πολυ σημαντικα\" , και τοτε καλο θα ηταν να ερθουν αλλοι και να τους απαντησουν \"δε νομιζεις οτι εισαι λιγο μεγαλη πια για να ξαναζεις την παιδικη σου ηλικία?\"

Τι εννοω?

Επιβραβευση μπορεις να παρεις και απο αλλα ατομα περα απο γονεις και τον εαυτο σου. Καλο ειναι να επιβραβευεις τον εαυτο σου , αλλα οχι να φτανεις στο αλλο ακρο και να κανεις παρτυ,καρναβαλια,τσιρκο με αρματα που τα οδηγανε μαιμουδες που παιζουν τυμπανα με ρυθμο μουσικης σαμπα καθε φορα που πετυχαινεις κατι, γιατι τοτε υπαρχει ο κινδυνος να μεινεις στο ιδιο σημειο που ησουνα, στα \"παλια καλα μεγαλεια\" που λεμε μονο που θα γινουν \"παντοτινα στασιμα μεγαλεια\".

Ηξερα καποτε εκεινη την κοπελα που της αρεσε να ζωγραφιζει ψηφιακά, ανεβαζε τα σχεδια της σε μια ιστοσελιδα ειδικα για σχεδια (σαν φορουμ,εχει και κριτικες κτλ) , και ολα τα σχολια απο κατω λεγανε \"ουάο! πολυ καλο!\" \"εισαι τελειαα!!\" \"τελειο σχεδιο!!\" \"μπραβο!! 10 με τονο!!!\" κτλ. Ξερετε τι επαθε αυτη? Εμεινε στο ιδιο σταδιο....

.
    Απο την αλλη ξερω αλλους που κανουν το ιδιο με αυτη αλλα τα σχολια που δεχονται ειναι της μορφης \"ξερεις κατι , μου αρεσει, αλλα βελτιωσε το εδω και εδω\" , ή \"Καλουτσικο ειναι αλλα μπορεις καλυτερα και το ξερεις αυτο.Με την αλλη κανε αυτο..και αυτο..\".

Αν δειτε και οι 2 κατηγοριες δεχονται επιβραβευση.
    Η δευτερη ομαδα ομως περα απο επιβραβευση εχει και κινητρο να παει μπρος, ενω η πρωτη, δεν ειναι απαραιτητο.
    συμφωνώ με οσα λές ,
    απλά ξεκιναω συνειδητοποιώντας ενα \"θεματάκι\" μου και ψάχνω να βρω το λόγο που μου συμβαίνει.
    Αν βρώ το λόγο θα βρώ και τον τρόπο να το αντιμετωπίσω.Ετσι ξεκινούν οι αναδρομές στην παιδική ηλικία,ψαχνεις αρχίζοντας απο κει και συνεχίζεις..αν δεν ειναι εκει θα ειναι παρακάτω ,που όμως?

Κηπ,μου αρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι,ειναι μια νοτα αισιοδοξίας για μένα.Δεν μπορω όμως να μη βλέπω οτι κατι με χαλάει,κοιτάζω αν είμαι ευχαριστημενη ή οχι ΕΓΩ με τον εαυτό μου με αυτο που κάνω.
    φτάνω στον στόχο μου και μετα λεω \"ε,και?\"Θα σου γράψω κατι γιατι ξερω οτι σου αρέσει η πληροφορική,κι εμενα μου αρεσε!!
    Τελείωσα ενα ιεκ πληροφορικής (αν και πέρασα σε αει της επαρχιας),μετα δουλεψα και εγινα πολυυυ καλή.Μόλις εγινε αυτό τα παράτησα.Τωρα εχω μπει σε ενα τμήμα βιολογίας τι θα γίνει μολις το τελειώσω και αυτό?

Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Άμυνες...Γιατί διακρίνω ένα σνομπάρισμα της επιβράβευσης;Σε τι μας φοβίζει να παραδεχτούμε πως την έχουμε ανάγκη,μας κάνει λιγότερο άξια άτομα,με αδυναμίες,άρα απειλεί σε τίποτε το ισχυρό μας εγώ ή την εικόνα της αυτοτέλειας που είναι βολική,συντηρεί τι ακριβώς,το πλασάρισμά μας ως μονάδες ανεξάρτητες από την αποδοχή των γύρω μας ή όχι;Aν με κάποιο τρόπο έπαυε η επιβράβευσή μας,μυστική,καλυμμένη ή εμφανής,τα περισσότερα πράγματα που κάνουμε,θα παύαμε να τα κάναμε,πολύ απλά.Υπάρχει κέρδος σε όλα όσα επιχειρούμε,οπότε το να αρνούμαστε το κέρδος μου κάνει κάτι σε φόβο έκθεσης ευάλωτων πλευρών μας,προσωπική μου άποψη.

γιατι υπερτονιζουμε τα αυτονοητα, να γιατι.

Πχ ας πουμε οτι εγω θελω να παρω διπλωμα και εχω ενα θεμα με αυτο.
    Τελικα το παιρνω και πρεπει να παρω ενα μπραβο σωνει και καλα....

Μονο που δεν κοιτας και την πραγματικοτητα.
    Δεν σε απασχολει οτι διπλωμα αυτοκινητου στην ελλαδα εχουν περιπου το 70++ %.
    Πραγματοποιησες το συνηθες,
    το μπραβο για ποιο λογο ακριβως το ζητας?

Δηλαδη ο ιδιος ανθρωπος,
    αν μετα απο Χ διαστημα παρει το νομπελ,
    τι ακριβως πρεπει να ακουσει???

εεεεεεε αν του πεις μπραβο,
    προφανως τον δουλευεις....
    :P:P:P:P

Banned
    Originally posted by Αφωτεινή

φτάνω στον στόχο μου και μετα λεω ε,και?

δεν εχει ε και.
    Εφτασες στο στοχο σου, εκλεισε το πακετο.
    Σημαινει οτι εχεις πετυχει αυτο που ηθελες και δεν εχει να ψαξεις κατι παρακατω.

Η συνεχεια που υπαρχει,
    ειναι μονο και μονο για να προχωρησεις / στησεις τους επομενους στοχους σου.

Senior Member
    ελείωσα ενα ιεκ πληροφορικής (αν και πέρασα σε αει της επαρχιας),μετα δουλεψα και εγινα πολυυυ καλή.Μόλις εγινε αυτό τα παράτησα.Τωρα εχω μπει σε ενα τμήμα βιολογίας τι θα γίνει μολις το τελειώσω και αυτό?
    My kind of girl...keep up!!!!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τα αυτονόητα,όταν δεν ήταν αυτονόητα,γίνονται ανάγκες.Οι ανάγκες ζητάνε και εάν δεν ικανοποιούνται γίνονται εντονότερες.Συνειδητοποιώ� �τας τις ανάγκες μας σημαίνει προχωράμε στην ικανοποίησή τους.Απλό.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Έχω την ανάγκη να δείρω τον Κρίνο σήμερα.Σας περικαλώ,αφήστε με.:P
    Κρίνο,it\'s just psychology versus philosophy again,χαχα,nice.:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Φυσικα δεν πρεπει να φτανουμε και στην υπερβολη ειναι λεπτα μερικες φορες τα συνορα και οι αποχρωσεις....και δεν περιγραφονται πολλες φορες με λογια.
    Μην γινουμε κατι που δεν θελουμε να γινουμε...μηχανες πιο εξυπνες,πιο δυνατες, πιο ομορφες και παει λεγοντας χωρις ορια!!!!!!, ξαποσταινουμε και λιγο:)

Banned
    Έχω την ανάγκη να δείρω τον Κρίνο σήμερα.Σας περικαλώ,αφήστε με.:P

χμμμ να ειμεθα δικαιοι,
    οποτε να πας να γραφτεις στη λιστα.
    :P :P :P :P

Κρίνο,it\'s just psychology versus philosophy again,χαχα,nice.:D

νομιζω οτι εισαι απο τους ελαχιστους που εχουν πιασει το νοημα της σκεψης μου.
    Αλλωστε εχω δηλωσει κατ επαναληψη οτι οι γνωστες σχολες ψυχολογιας δεν με εκφραζουν, οπως τουλαχιστον τις γνωριζω εγω.

Senior Member
    χαχαχαχααα,α ρε αστειέμπορα Κρίνο.:D
    Μου αρέσει που δεν είσαι παρεξηγιάρης και μπορώ να εκφραστώ.:)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Τα αυτονόητα,όταν δεν ήταν αυτονόητα,γίνονται ανάγκες.

και οι αναγκες που ειναι αυτονοητες και δεν ειναι, στην συνεχεια γινονται ψυχαναγκασμοι.

Οι ανάγκες ζητάνε και εάν δεν ικανοποιούνται γίνονται εντονότερες.

αρα αφηνουμε τις αναγκες μας, οπως κατσει και οτι κατσει και το μονο που μας απασχολει ειναι,
    αααααα εγω εχω αναγκες..... και επειδη μου γινονται εντονοτερες, θα τις ικανοποιησω.
    Εμ δεν ειναι τοσο απλο.

Συνειδητοποιώντας τις ανάγκες μας σημαίνει προχωράμε στην ικανοποίησή τους.Απλό.:P

δηλαδη με βαση την αναλυση σου,
    αυτο που πρεπει να κανουμε,
    ειναι να ικανοποιουμε αυτα που δεν ειναι αυτονοητα?

Με συγχωρεις αλλα ο συλογισμος σου καπου μπαζει.
    Παρτο αλλιως, κανε στροφη και ξαναριχτα.
    :P

Senior Member
    Ο πεινασμένος,καρβέλια ονειρεύεται.Το δηλώνει και η λαική σοφία.:P
    Όταν πεινάς,ορέγεσαι.You covet what you see Clarise.Hannibal Lecter.Όχι ρε γμτ,ψιλοάσχετο,χαχαχα
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    χαχαχαχααα,α ρε αστειέμπορα Κρίνο.:D
    Μου αρέσει που δεν είσαι παρεξηγιάρης και μπορώ να εκφραστώ.:)

σωπα ρε,
    τι παρεξηγιαρης να ειμαι??

ξερεις τι μπινελικι εχω φαει?
    αμα ηταν ετσι, θα ημουν παρεξηγημενος με ολο το πλανητη.....
    Δεν με ενοχλει η (ασχημη) συμπεριφορα αλλων προς εμενα.

:cool:

Banned
    Ο πεινασμένος,καρβέλια ονειρεύεται.Το δηλώνει και η λαική σοφία.:P
    Όταν πεινάς,ορέγεσαι.You covet what you see Clarise.Hannibal Lecter.Όχι ρε γμτ,ψιλοάσχετο,χαχαχα

και ο διψασμενος κοκα κολα....
    οταν τελειωνει η επιχειρηματολογια,
    αρχιζουν οι σοφιστειες....

:P :P

ΥΓ...... χουχουχουχου

Senior Member
    Αγαπημένοι σου φιλόσοφοι btw,εκτός από Νίτσε;(το ξεσκίζουμε λίγο το thread,αλλά είναι ωραίες αυτές καμιά φορά αυτές οι συζητήσεις εντός συζητήσεων):)
    Ελπίζω να μην ενοχλεί την Φωτεινούλα.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast