Η ζωη ειναι απλη αρκει να ξερεις να την\"ΜΠΙΠ\" - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Originally posted by bell
    Kiai διευκρινιζω ,οταν αρχιζεις να αντιλαμβανεσε,λιγο πιο καλυτερα οτι μπορεις να αλλαξεις πραγματα για σενα και τη ζωη σου και οχι για την ζωη των γυρω λΙγο εγωκεντρικο ,αλλα για μενα στη παρουσα φαση ,σωστο
    Συμφωνώ. Μόνο τη δική μας ζωή μπορούμε να αλλάξουμε.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Τα χω βαλει με την ζωη μου, της εχω θυμωσει, εχω κανει οτι δεν την καταλαβαινω, οτι δεν με καταλαβαινει, οτι γινεται πολυ σκληρη μαζι μου....πολλες φορες δεν ακουω ή δεν θελω να ακουσω τι μου λεει....τα τελευταια χρονια, αποφασισα να την πλησιασω. Η επαφη τελικα δεν γινεται χωρις κοπο...Τουλαχιστον για μενα.

Ευχομαι στους υπολοιπους, οι κατακτησεις να ερχονται λιγοτερο αναιμακτα:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by anwnimi

Η Ζωή είναι ωραία, αλλά τα έχει με άλλον.
    Απάντηση: Η Ζωή είναι πολυγαμική, οπότε θα προσπαθήσω να τα φτιάξει και μαζί μου:)
    xaxaxaxa!!! kalooo!!! :)

από την αγαμία καλύτερη η πολυγαμία!
    μήπως τελικά είναι πολύ ιδεαλιστική η μονογαμία?

Senior Member
    μπρεις ομως να αλλαξεις εσυ τα πραγματα που σε επηρεαζουν,και απλως να τα κοιτας σαν θεατης απο στεριας μερχι να βρεις λιγο δυναμη για να κολυμπησεις ,και να αντιμετωπισεις τα κυμματα, γιατι ερχονται τα βλεπω, απλα

Banned
    Originally posted by bell
    Htan καθαρα δικες μου σκεψεις,λυπαμαι που το πηρες ετσι δεν ειχε εσενα σαν αποδέκτη. Να ξερεις οτι σεβομαι καθε αδυναμια .
    δεν εχει σημασια. μιας και οι σκεψεις εδω μεσα εκφραζονται ελευθερα το θεωρησα αυτονοητο να εκφρασω και τις δικες μου σκεψεις. εστω και ας μην ειχαν αποδεκτη , καθαρο αποδεκτη, εσενα , αλλα τη ζωη.

Senior Member
    Originally posted by Sofia

νομιζω οτι εννοεις λιγοτερο αιματηρα ε :P
    (ελπιζω γιατι αλλιως εισαι πολυ κακος ανθρωπος :D)

Senior Member
    Τα χω βαλει με την ζωη μου, της εχω θυμωσει, εχω κανει οτι δεν την καταλαβαινω, οτι δεν με καταλαβαινει, οτι γινεται πολυ σκληρη μαζι μου....πολλες φορες δεν ακουω ή δεν θελω να ακουσω τι μου λεει....

Τόσο σκληρή, που θέλησα να την ξεφορτωθώ.

τα τελευταια χρονια, αποφασισα να την πλησιασω. Η επαφη τελικα δεν γινεται χωρις κοπο...Τουλαχιστον για μενα.
    :)

Ζωή, Ζωή σε μισώ τόσο πολύ γιατί
    ασήκωτη γέρνεις στην πλάτη μου
    ενώ μπρος στα μάτια μου μοιάζεις με στάχτη
    Ζωή γλυκιά να σου δώσω μια σπρωξιά
    στο κενό μου να πέσεις
    μα πως μετανιώνω σαν φτάνεις
    γυμνή εκεί στην άκρη

Θέλω να σε πάρω αγκαλιά,
    ...
    και σε μια γωνιά εγώ κι εσύ
    σαν δυο κολλητοί να πιούμε απ\' το ίδιο μπουκάλι,

Θηβαίος.

Πολύ μου αρέσει αυτό το τραγούδι...

:)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    ειπα και εχτες σε ενα ποςτ οτι ολα θα τα βρεις μπροστα σου ,οτι και αν προσπαθεισες να αποφυγεις με ενα ποτηρι και με ενα μπουκαλι με φιλους ψευτικους και ζωη μεσα στη μεθη ,θ ερθουν και συ πρεπει να εισαι εκει δυνατη ,με ψυχη ατσαλενια και στηθοι με πανοπλοια

Senior Member
    Originally posted by alexandros3

χαχαχα....ε,ναι!!!! εννοουσα λιγοτερα αιματηρα......χαχα...
    Ενταξει ειπαμε...δεν ειμαι τοσο κακια!!!:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by alexandros3

Χαχα:):)
    Τα σαρδάμ της γλώσσας και της γραφής...στην προκειμένη περίπτωση λένε ότι οι κατακτήσεις δεν έρχονται ποτέ αναίμακτα:)

Senior Member
    Επίσης λενε: κάθε επανάσταση ματώνει :)

Banned
    H ζωή γίνεται λιγότερο πολύπλοκη και πιο απλή οταν ξέρεις να δέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις, να προσπαθείς για αυτά που μπορείς να αλλάξεις και να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ τους.

Δεν το είπα εγώ, με πρόλαβαν άλλοι:)

Επίσης, σε πολλές φάσεις της ζωής μας συμβαίνει το εξής:
    Απάντηση: Η Ζωή είναι πολυγαμική, οπότε θα προσπαθήσω να τα φτιάξει και μαζί μου:)
    απο τα οσα διαβαζω οσο καιρο διαβαζω αυτο το σαιτ εχω την εξης αποψη.

ζωη δεν ειναι να προσπαθεις να βοηθησεις (με αληθινα κριτηρια) και να δημιουργεις περισσοτερα προβληματα για τον ιδιο σου τον εαυτο. οταν αφηνεις μερικα παραθυρα ανοικτα δεν αδραζουν την ευκαιρια ολοι με την ιδια προοπτικη. ειδαλως θα ειχε ο καθενας τον ιδιο βναθμο ευθυνης κατιθ το οποιο δεν θα ειχε σχεση με την πραγματικοτητα.

το ιδιο ειναι να περιγραφεις και το ιδιο ειναι να φιλοσοφεις; δεν νομιζω.

επομενως η ζωη δεν ειναι παντα πολυγαμικη. αν βρει την ευκαιρια θα κατσει. ετσι απλα.

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    H ζωή γίνεται λιγότερο πολύπλοκη και πιο απλή οταν ξέρεις να δέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις, να προσπαθείς για αυτά που μπορείς να αλλάξεις και να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ τους.

Δεν το είπα εγώ, με πρόλαβαν άλλοι:)

Επίσης, σε πολλές φάσεις της ζωής μας συμβαίνει το εξής:
    απο τα οσα διαβαζω οσο καιρο διαβαζω αυτο το σαιτ εχω την εξης αποψη.

ζωη δεν ειναι να προσπαθεις να βοηθησεις (με αληθινα κριτηρια) και να δημιουργεις περισσοτερα προβληματα για τον ιδιο σου τον εαυτο.

Χμ, εδώ νομίζω ότι όταν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να πράττει και τα δύο. Βοηθώντας με αληθινά κριτήρια όπως λες, στην ουσια βοηθάμε εμάς. Αρκεί να μη ξεχνάμε εμάς.

οταν αφηνεις μερικα παραθυρα ανοικτα δεν αδραζουν την ευκαιρια ολοι με την ιδια προοπτικη. ειδαλως θα ειχε ο καθενας τον ιδιο βναθμο ευθυνης κατιθ το οποιο δεν θα ειχε σχεση με την πραγματικοτητα.

Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια της ανθρώπινης φύσης.

το ιδιο ειναι να περιγραφεις και το ιδιο ειναι να φιλοσοφεις; δεν νομιζω.

Όχι δεν ειναι το ΄διο. Η διαφορά έγκειται στο αν φιλοσοφώ επειδη έχω μάθει παπαγαλία κάποιες σοφιστίες και στο αν ότι έχω μάθει το έχω μάθει βιώνοντάς το.

επομενως η ζωη δεν ειναι παντα πολυγαμικη. αν βρει την ευκαιρια θα κατσει. ετσι απλα.

Εδώ δε θα συμφωνήσω... Η ζωή δεν είναι κάτι σταθερό. Που αν κάτσει θα κάθεται για πάντα. Ή αν δεν κάτσει δε θα καθήσει ποτε. Κι επιπλέον, το τι κάνει η ζωή δεν το αποφασίζει εντελώς πάντα μόνη της. Χρειάζεται να επιδιώκουμε να την συναντούμε, να κάνουμε διάλογο μαζί της. Και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με τη συνάντησή μας. Και να της θυμώσουμε, και την συχτυρίσουμε, και να την αποδεχτούμε σε πολλά θέματα, και να μη συμβιβαστούμε σε ακόμη περισσότερα θέματα.

Senior Member
    Θηβαίος.
    Υπεροχος

Λέει επισης σ ενα αλλο αγαπημενο τραγουδι

Φεύγουν οι μέρες μα εσύ δεν τις βλέπεις
    στο βήμα σου νάρκες τα θαύματα σκάνε
    αυτά που σου λέει ν\' ακούς κι ας πονάνε
    η ζωή

...............

Ζωή γεννημένη στην τύχη από λάσπη
    με σκόνη απ\' αστέρια και σπέρμα πλασμένη
    δικό σου κουμάντο ψυχή πλανεμένη
    ζωή

Senior Member
    Θηβαίος.
    Υπεροχος

Λέει επισης σ ενα αλλο αγαπημενο τραγουδι

Φεύγουν οι μέρες μα εσύ δεν τις βλέπεις
    στο βήμα σου νάρκες τα θαύματα σκάνε
    αυτά που σου λέει ν\' ακούς κι ας πονάνε
    η ζωή

...............

Ζωή γεννημένη στην τύχη από λάσπη
    με σκόνη απ\' αστέρια και σπέρμα πλασμένη
    δικό σου κουμάντο ψυχή πλανεμένη
    ζωή
    Πωπω φοβερό Σοφία...Τώρα το πρωτάκουσα!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast