Η ζωη ειναι απλη αρκει να ξερεις να την\"ΜΠΙΠ\"
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
    Banned

Η ζωη ειναι απλη αρκει να ξερεις να την\"ΜΠΙΠ\"

πως σας φαινεται η ατακα. για μενα η ζωη ειναι απλη. ημεις οι ανθρωποι την κανουμε δυσκολη και πολυπλοκη και φθονουμε οσους δεν πανε με τα νερα μας.

αρα

κανονας πρωτος

οποιον δεν γουσταρουμε τον βασανιζουμε εμεσα διχως στην ουσια να τον βλαψουμε

κανονας δευτερος
    η ζωη δεν ειναι μυστηριο. ειναι οποιος την \"ΜΠΙΠ\" πρωτος (και δυστυχως η ζωη εχει γινει πολυ \"ΜΠΙΠ\". συνηθως ετσι συμβαινει οταν συσσωρευουμε το φθνος και χτυπαμε το ιδιο και το ιδιο και το ιδιο και το ιδιο στοχο με την επλιδα να το δυαλυσουμε καποτε και να το αποτελειωσουμε.

Ως ζωωος (μιας και η ζωη ειναι θυληκου γενους, οχι οτι ειναι γυναικα, ουτε λεσβια, ουτε \"ΜΠΙΠ\" με την κυριολεκτικη της λεξη απλα ετσι βολευει να λεμε πως η ζωη ειναι \"ΜΠΙΠ\" για να νιωθουμε πως εχουμε το πανω χερι ως \"ΜΠΙΜΠ\" η \"ΜΠΙΠ\" -- αυτα για να μην διαταραξω τις ιδεοψυχαναγκαστικες ιδιολογιες).

αυτα για την ζωη που ειναι \"ΜΠΙΠ\" αλλα δεν ειναι γυναικα ουτε αντρας ουτε ειναι αποκλειστικα χαριτωμενη αλλα ςετσι συμβαθινει οταν περιπλεκονται ανθρωποι με διαφορετικες αξιες και κυριως υποβαθρα. Δειξε μου την \"ΜΠΙΠ\" σου για να σου πω ποιος εισαι. και μιας και εκτονωθηκα τοσο πολυ σημερα θα γραψω και ενα ποιηματακι.

τι και αν επιχειρουν να με \"ΜΠΙΠ\"
    τι και αν η χαρη τους φτανει μονο ως κλειδαροτρυπα
    αν θες να εισαι ελευθερος ενα πραμα εμαθα
    \"ΜΠΙΠ\" την ζωη φιλε. οχι τη ζωη του γειτονα
    τη ζωη που ηρθε κοντα σου. ναι σε σενα
    γιατι αν δεν το κανεις θα φτασεις μια μερα μεγαλυτερος
    και θα λες
    αχ να ειχα λιγη ζωη ακομη να την ¨ΜΠΙΠ\" περισσοτερο
    και προσοχη να μην παρεις φορα και να σκεφτεις να \"ΜΠΙΠ\" και την ζωη του γειτονα
    προσοχη λοιπον. \"ΜΠΙΠ\" την ζωη αλλα την ζωη που ηρθε σε σενα.

ΜΠΙΠ

Senior Member
    Έλα μωρέ ζωή είναι θα περάσει :o

Banned
    εσυ αυτο θες. να περασει η ζωη;

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    εσυ αυτο θες. να περασει η ζωη;

Ένα αστείο κάναμε

Banned
    οκ. σε δευτερη αναλυση εβαλα περισσοτερο χιουμορ και στο δικο μου μηνυμα!

Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    οκ. σε δευτερη αναλυση εβαλα περισσοτερο χιουμορ και στο δικο μου μηνυμα!

σωστός λολ

Senior Member
    :):):)

Senior Member
    Η ζωη ειναι απλη,αρκει να μαθεις να ισορροπεις,ειναι δυσκολη σε ταλαντευει,και συ πρεπει να μαθεις να μην βουλιαζεις.Μιλας συνεχεια γι αυτην.Ρωτας συνεχεια τι ειναι ζωη?και δεν σου απαντα δεν σε ακουει.Εισαι αθωος για την δυστυχισμενη σου ζωη.Ετσι λες?? Τα βελοι φευγουν για να χτυπησουν οποιον ειναι διπλα σου αρκει να ξαλαφρωσεις Τι ειρωνεια !!! ολα μπροστα σου θα τα βρεις,και δυσκολα θα τα πηδηξεις,αν δεν ανασυγκροτηθεις

Senior Member
    χαριτωμενο! :)

Banned
    Originally posted by bell
    Ρωτας συνεχεια τι ειναι ζωη?και δεν σου απαντα δεν σε ακουει.
    δεν ρωταω συνεχως τι ειναι η ζωη. ειμαι πολυ μικρος για να γνωριζω τι ειναι η ζωη για εναν μεγαλυτερο μου. το ιδιο και ενας μεγαλυτερος μου δεν θα ειχε την ιδια οπτικη η ενας μικροτερος μου.

Η ζωη ειναι απλη,αρκει να μαθεις να ισορροπεις,ειναι δυσκολη σε ταλαντευει,και συ πρεπει να μαθεις να μην βουλιαζεις.
    αρκετες φορες ειναι δυσκολη. αναλογως και την ευαισθησια του καθενος.

Εισαι αθωος για την δυστυχισμενη σου ζωη.Ετσι λες?? Τα βελοι φευγουν για να χτυπησουν οποιον ειναι διπλα σου αρκει να ξαλαφρωσεις Τι ειρωνεια !!! ολα μπροστα σου θα τα βρεις,και δυσκολα θα τα πηδηξεις,αν δεν ανασυγκροτηθεις
    αθωος.. να σου πω
    σε εναν βαθμο ειμαι υπευθυνος για την περιοδικη μιζερια μου. αν ακι οχι παντα μιζερος αρκετες φορες εχω χαμηλη διαθεση σαν να ξεχναω ποσο ομορφα μπορει να νιωσει ενας πιο υγιης ανθρωπος. πολλες φορες μαλιστα αναρρωτιεμαι αν εχω νιωσει 100% υγιης για αρκετο διαστημα ωστε αυτο να με κανει να νιωσω πως ειμαι υγιης.
    αθωος δεν ειμαι, εννοοντας πως δεν τα βλεπω ολα τριγυρω μου αθωα με πεταλουδιτσες και λουλουδακια.

ανασυγκροτηση. ειμαι σε ενα σταδιο της ζωης μου που εχω ανακαλυψει διαφορες αληθειες για τον εαυτο μου και γυρω απο τον εαυτο μου. οπως για παραδειγμα τι θα συνεβαινε σε περιπτωση που δεν μπορουσαν να με στηριξουν οικονομικα οι γονεις μου. παροτι για περισσοτερο απο ενα χρονο ημουν ανεξαρτητος οικονομικα (ναι τα καταφερα για λιγο) βρηκα και παλιθ τις δυσκολιες μπροστα μου. ισως να μην ξερεις τι ειναι να παρακαλας τον θεο να πανε ολα καλα και να μπορεις να εχεις τους δικους σου ανθρωπους να σε στηριζουν εως οτου καταφερεις αυτο που λιγοι καταφερνουν με παρομοιες περιπτωσεις με την δικη μου. δεν θα ηθλε λογου χαρη ουτε καν να φανταστω πως στο μελλον δεν θα ειχα την δυνατοτητα να εχω καλυψη για τα φαρμακα μου (καθοτι δεν βλεπω αλλη λυση , εχοντας και τις αναλαλογες εμπειριες/ προσπαθειες να διακοψω τα φαρμακα) και να υποθεσω ακομα χειροτερα σεναρια.
    ναι η ζωη ειναι δυσκολη και για μερικους ειναι ακομα δυσκολοτερη. αθωος. δεν τα βλεπω ολα αθωα. ενοχος για ποιο πραγμα; αν εννοεις για την αδυναμια μου να προσαρμοζομαι καλυτερα (και λιγοτερο παραπονιαρικα στην καθυμερινοτητα) ναι ισως να εχω καποια αδυναμια. οπως και το οτι αισθανομαι καλα με τον εαυτο μου τις φορες που δεν ξεχναω οτι προσπαθω. παρολο που δεν παρακολυθω την καθε εκδοχη της καθημερινοτητας ειμαι και εγω ενα μερος της.

Senior Member
    Htan καθαρα δικες μου σκεψεις,λυπαμαι που το πηρες ετσι δεν ειχε εσενα σαν αποδέκτη. Να ξερεις οτι σεβομαι καθε αδυναμια .

Senior Member
    H ζωή γίνεται λιγότερο πολύπλοκη και πιο απλή οταν ξέρεις να δέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις, να προσπαθείς για αυτά που μπορείς να αλλάξεις και να διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ τους.

Δεν το είπα εγώ, με πρόλαβαν άλλοι:)

Επίσης, σε πολλές φάσεις της ζωής μας συμβαίνει το εξής:
    Η Ζωή είναι ωραία, αλλά τα έχει με άλλον.
    Απάντηση: Η Ζωή είναι πολυγαμική, οπότε θα προσπαθήσω να τα φτιάξει και μαζί μου:)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    διαφωνω λιγο γιαται θελει αναλυση,... αλλα μπορει να μην μπορεις να αλλαξεις οτι υπαρχει γυρω σου ,να το αποδεχτεις ,να συμβιβαστεις αλλα αυτο δεν σθμαινει οτι το δεχεσαι,και αισθανεσαι μειοψηφια στην κυψελη ,και γω δεν θελω πια αλλες κυψελες ,ουτε κηφηνους να τρεφω ..φτανει εως εδω.

Senior Member
    Kiai διευκρινιζω ,οταν αρχιζεις να αντιλαμβανεσε,λιγο πιο καλυτερα οτι μπορεις να αλλαξεις πραγματα για σενα και τη ζωη σου και οχι για την ζωη των γυρω λΙγο εγωκεντρικο ,αλλα για μενα στη παρουσα φαση ,σωστο

Senior Member
    διαφωνω λιγο γιαται θελει αναλυση,... αλλα μπορει να μην μπορεις να αλλαξεις οτι υπαρχει γυρω σου ,να το αποδεχτεις ,να συμβιβαστεις αλλα αυτο δεν σθμαινει οτι το δεχεσαι,και αισθανεσαι μειοψηφια στην κυψελη ,και γω δεν θελω πια αλλες κυψελες ,ουτε κηφηνους να τρεφω ..φτανει εως εδω.
    Bell, η πραγματικότητα είναι ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν. Σκληρή μεν αλλά αληθινή. Είτε αυτό μας κατατάσσει στη μειοψηφία είτε όχι. Και δεν νομίζω ότι η μειοψηφία είναι πάντα κάτι άσχημο. Ή ότι επίσης αν σε ένα θέμα ανήκω σε μια μειοψηφία αρνητική σε ένα άλλο θέμα δεν ανήκω σε μια άλλη μειοψηφία αρνητική. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή...

Το να προσπαθώ να αλλάξω αυτά που επιδέχονται αλλαγής και να μη συμβιβαστώ, εκεί νομίζω είναι το κλειδί.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Page 1 of 3 123 LastLast