Γεία σας και απο μένα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Γεία σας και απο μένα!

Καλησπέρα.Αντιμετωπίζω κρίσεις πανικού σε πολλές φάσεις της ζωής μου,συνήθως όταν έρχομαι σε επαφή με κόσμο,κυρίως όταν βρίσκομαι μόνος μου είμαι πιό ήρεμος,χωρίς να σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση είμαι πάντα καλά.Να εξηγήσω λοιπόν πώς βιώνω τις καταστάσεις και να περιγράψω λίγο την ζώη μου.

Λοιπόν,είμαι φοιτητής ακόμα δεν έχω τελειώσει είμαι όμως σε καλό δρόμο για να τελειώσω.Σχέση εδώ και 3 χρόνια δεν έχω κάνει,νιώθω ότι αποθώ τις γυναίκες,ενώ είμαι ευχάριστος γενικά.Έχω βάλει σε 2η μοίρα όμως την σχέση γιατί αντιμετωπίζω προβλήματα με την οικογένεια μου,και γενικά με το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι.Ο πατέρας μου είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και είμαστε όλοι στο σπίτι κάτω απο πίεση.Υπάρχουν πολύ τσακωμοί και ελάχιστη ηρεμία.Δεν έχω διέξοδο μιάς και έχω εγκαταλείψη την πόλη που διέμενα ώς φοιτητής γιατί είμαι στα τελειώματα.

Νιώθω σε διαρκή βάση ένα βάρος στο στήθος και δεν έχω φυσιολογική εισπνοή εκπνοή.Δεν ξέρω αν αυτά είναι δείγματα κατάθλιψης απλά τα αναφέρω.Επίσης δεν έχω όρεξη για εξόδους πέρα απο συγκεκριμένες περιπτώσεις που βγαίνω με πολύ οικεια πρόσωπα.

Senior Member
    Καλησπέρα mixalis1985 και καλωσήρθες! Έχεις επισκεφτεί κάποιον ειδικό? Αν όχι καλό θα ήταν για να ξέρεις ακριβώς τί αντιμετωπίζεις.. Να σε ρωτήσω, οι κρίσεις πανικού επηρεάζουν καθόλου το διάβασμά σου? Ρωτάω γιατί έχω και εγώ και ενώ τις υπόλοιπες περιόδους μπορώ κάπως και τις ελέγχω, σε περιόδους εξεταστικής χτυπάνε κόκκινο!
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Junior Member
    msn?