απο που εμπνευστικατε το ψευδονυμο σας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
    Senior Member

απο που εμπνευστικατε το ψευδονυμο σας

ετσι για να γνωριστουμε καλυτερα.εμενα με λενε hornet απο την κανουρια μου μηχανη honda cb 600 hornet

Senior Member
    Χαρηκα hornet :)

Εμενα οπως λεει το νικ μου με λενε Μαρια :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member

Senior Member
    ... το υπόλοιπο είναι το επίθετο;... χεχε... έχεις το επίθετο αγαπημένου μου ποιητή!... :) ...

... εγώ είμαι η Αλομπάρ, λατρεύω τα παντζάρια και έρχομαι από άλλο... μπαρ...

;)

Senior Member
    Σε ενα καυγα εδω μεσα ειπα σε καποιον πως ολα ειναι δανεικα. Κρατησα τον λογο μου, του το ανταπεδωσα και απο τοτε αποκτησα αυτο το νικ:P
    Παντως εκτος απο αυτον τον λογο υπαρχει και ενα τραγουδι με αυτο τον τιτλο με αποτελεσμα να το αποφασισω πιο ευκολα :)
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Αν εννοείς το τραγούδι \"δανεικά\"που τραγουδάει η Μαντώ θα σου πω ότι είναι μέσα στα 5 αγαπημένα μου.Οταν το άκουσα για πρώτη φορά υπήρχε τόση αδικία εις βάρος μου εκείνη την εποχή που πραγματικά το άκουγα συνέχεια.Εγώ αντίθετα δεν ανταπέδωσα ποτέ και ανέλαβε η ιδια η ζωή εκεί που έπρεπε.Τώρα που σκέφτομαι το νικ αν ήξερα τι μου γινόταν όταν μπήκα στο φόρουμ, θα έβαζα κάτι άλλο που θα με χαρακτηρίζει.

Senior Member
    Καμια σχεση με τα μουσικα μου γουστα η Μαντω :)
    Οταν βρεις την celiaM μεσα στο φορουμ μπορεις να της ζητησεις να στο αλλαξει
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    ... ρε συ Γιώτα, δε ξέρω γιατί, αλλά στις 3.07 το πρωϊ μού \'ρθε να σου αφιερώσω ένα τραγούδι...

http://www.youtube.com/watch?v=TWgf13BS6JA

:)

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=gIHQTr3qfLY

Senior Member
    εμενα απο τη κλασικη ταινια πρεντετορ :D
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Banned
    Κρίνο
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τo Κρίνo (επιστ. Λείριoν, Lilium) είναι μία μεγάλη κατηγορία ιδιαίτερα όμορφων αγριολούλουδων με παγκόσμια εξάπλωση. Στην Ελλάδα υπάρχουν 5 είδη κρίνων, τα περισσότερα στη Βόρεια Ελλάδα. Το είδος περιλαμβάνει μονοετή, διετή και πολυετή φυτά με ύψος που αγγίζει και το 1 μέτρο. Αναπτύσσονται σε μέσα ή μεγάλα υψόμετρα.

Τα κρίνα είναι βολβώδη φυτά. Έχουν συνήθως ψηλό βλαστό με άνθος στην κορυφή. Το άνθος τους αποτελείται συνήθως από έξι πέταλα και είναι στραμμένο με μία ελαφριά κλίση προς το έδαφος. Έχει έντονα χρωματισμένους κίτρινους ανθήρες. Τα περισσότερα είδη κρίνων ανθίζουν κατά την διάρκεια της άνοιξης και κάποια προς το τέλος του καλοκαιριού.

Από τα γνωστότερα είδη κρίνου είναι το Λείριον το πάλλευκο (Lilium candidum) που είναι περισσότερο γνωστό ως \"κρινάκι της Παναγίας\". Έχει ύψος μέχρι ένα μέτρο και λευκό άνθος. Πολύ εντυπωσιακό ενδημικό είδος της Ελλάδας είναι το Λείριον της Ροδόπης (Lilium rhodopaeum). Είναι ψηλό φυτό, με ύψος περίπου ένα μέτρο με εντυπωσιακό κίτρινο μεγάλο άνθος. Ανθίζει την περίοδο της άνοιξης και συναντάται μόνο στην οροσειρά της Ροδόπης.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...250px-Lys1.jpg

Senior Member
    Χάρηκα hornet!:)
    Το RainAndWind,δηλαδή ο συνδυασμός δυνατού ανέμου με επίσης δυνατή βροχή,είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός καιρικών φαινομένων.Αγαπάω πολύ τις συννεφιασμένες μέρες,τους γκρίζους ουρανούς και θάλασσες.Αν έχει και εντυπωσιακούς κεραυνούς,ακόμη καλύτερα.Σπάνια χρησιμοποιώ ομπρέλλα,αν και έχω μαζί μου(έλεος,λολ),και συχνά πλατσουρίζω στα ρυάκια που δημιουργούνται όταν βρέχει-είναι το καλύτερό μου.

Κρίνο,συμπτωματικά πάντα έτρεφα ιδιαίτερη αδυναμία στα κρίνα(βέβαια εγώ αγαπώ περισσότερο την κατηγορία calla lilies).Ένας από τους αγαπημένους μου ζωγράφους,ο Diego Rivera Guerra,έχει ζωγραφίσει σε πολλούς του πίνακες κρίνα,θα σου βάλω ένα link.Πρόσεξε το Nude with Calla Lillies,να δεις πόσο έξοχα το γυναικείο κορμί δένει σε σχήμα αλλά και έρχεται σε αντίθεση χρωματική με τα κρίνα.Επίσης τα Flower Day,Man Carrying Calla Lillies,The Flower Seller,Retrato de la senora Natasha Gelman,όλα έχουν κρίνα.Ο Rivera θεωρούσε τα κρίνα κατεξοχήν ερωτικά,αισθησιακά λουλούδια-γλυπτά,συνειρμικά συνδέονται με τη θηλυκότητα,την υποδοχή,το αγκάλιασμα της γυναικείας φύσης.(Μεγάλος γυναικάς ο Rivera,ως γνωστόν):P

www.american-buddha.com/diego.gallerytoc.htm
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    εεεεεεε εγω ειμαι ενα πτωχον (πλην τιμιον) και ευαισθητο μικλο και ντλοπαλο κρινακι....

:cool:

ολγακι απο το ολγα
    82 απο το 1982 ημερομηνια γεννησης
    καμια πρωτοτυπια:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    εγω ελεγα οταν ηταν να γραφτω πως να με λενε?πως να με λενε???με λενε....αα!!melene
    και ετσι βγηκε..κατι απλο χαζο μικρο αλλα με τοση μεγαλη απηχηση που συγκινηθηκα.πρεπει να ειναι το μοναδικο nickname που εχει τοσες πολλες εκδοχες(μελενια,μιλενα,μαλ� �να...);)

Page 1 of 3 123 LastLast