Results 16 to 30 of 36
Thread: ποικιλια διαταραχων
-
22-02-2010, 15:55 #16
εκανα με καποιον γιατρο ο οποιος ολα τα οφειλε στους γονεις μ.ειδικα στον πατερα μ. δν λεω πως ηταν παντα σωστος ο πατερας μ.αλλα σε καμια περιπτωση δν ηταν τοσο τραγικος.μ εβαζε εμμονες ιδεες πως τον μισω.γυρνουσα σπιτι κ τον κοιτουσα καπως κ δν ηθελα να του μιλαω.τον μισουσα
- 22-02-2010, 15:59 #17
Αρκετες φορες οταν εχω νευρα θελω να δειρω καποιον που πηγαινει σιγα σιγα στο δρομο.Μη νομιζεις δεν εισαι η μονη.Οταν εχω τρελλα νευρα....
22-02-2010, 16:01 #18
ψαξε να βρεις καλο ψυχιατρο και ψυχοθεραπευτη και πιστευω θα βελτιωθεις παρα πολυ και ο Θεος θα σε κανει καλα μην απελπιζεσαι γιατι και εγω αμεσως απογοητευομαι.
22-02-2010, 16:02 #19
απλα δν το φοβαμαι.θελω να το κανω!να χτυπισω ! γιαυτο ισως χαρακωνομαι. ειχες καποιο τραυμα παλιο???????ψυχολογικο εννοω
22-02-2010, 16:06 #20
μάλλον δεν έτυχες σε καλό ψυχοθεραπευτή. ένας καλός ψυχοθεραπευτής δεν θα κάθεται να σου κατηγοράει τους άλλους για τα προβλήματα σου. εστιάζει σε εσένα και στον τρόπο που λειτουργείς εσύ, και στο πως βλέπεις εσύ τα πράγματα και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους λειτουργικούς για να διαχειρίζεσαι εσύ τα προβλήματα και τα συναισθήματα σου. το τι κάνουν οι άλλοι δεν είναι μέσα στα θέματα που θα αναλύσετε με ένα καλο θεραπευτή.
πάντως κι εμένα μου έκανε εντύπωση πως είναι δυνατόν να γινόσουνα χάλια από ψυχοθεραπεία. σίγουρα είναι προσωπική μου εμπειρία και άποψη, αλλα εγώ πιστεύω πολύ στα οφέλη της ψυχοθεραπείας όταν βεβαια γίνεται με το σωστό τρόπο (κάτι που από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο αυτονόητο).
22-02-2010, 16:10 #21
ισως ειμαι ιδιαιτερη περιπτωση. εκεινος με ρωτησε εξ αρχης τι θελω απ αυτον κ του ειπα να βρουμε τι φταιει. ετσι αποφθεγμα του ηταν εμμεσα οτι φταιει ο πατερας μ. δν ξερω...με εκνευριζε.....
22-02-2010, 16:11 #22
Οχι απλα μικρη ημουν κλειστο ατομο.Καλα εχω χτυπησει μη νομιζεις η εχω σπρωξει η εχω βρισει.Μου τη σπανε.Μερικες φορες εχω δικιο αλλα αλλες ξερω οτι εγω εχω νευρα και ξεσπαω οπου βρω.Σταματα να κανεις κακο στον ευατο σου δε κερδιζεις τιποτα μονο σημαδια.Αν εννοεις οτι θελεις πραγματικα να κανεις κακο τοτε γινεται εμμονη.Κανε ψυχοθεραπεια και εχε πιστη στο Θεο και ολα θα πανε καλα.Μονο μη κανεις κακο στον ευατο σου ...............:)
22-02-2010, 16:15 #23
Αστο το θεμα ποιος φταιει μπορει να το χεις βρει .Το θεμα ειναι να γιατρευτεις ,να κοιταξεις τον ευατο σου μονο ασε τους αλλους.ΖΗΣΕ αυτο λεω και σε μενα που θα παει αγωνιζομαι αλλοτε σκληρα και αλλοτε οπως τωρα χλιαρα.Αλλα ειναι και αυτο μια προσπαθεια.
22-02-2010, 16:19 #24
ψάξε για άλλον. δεν τους συμπαθούμε όλους τους ψυχοθεραπευτές, όπως δεν συμπαθούμε όλους τους ανθρώπους (άνθρωποι είναι και εμείς και οι ψυχοθεραπευτές,χεχε).
αυτή τη φορα αντί \"τι φταίει\" ρότα \"θέλω νέους τρόπους να αντιμετωπίζω από εδώ και πέρα τα προβλήματα μου\".
22-02-2010, 16:20 #25
εγω εχω ενα ιστορικο με βιασανε στα 14. αλλα δν φταιει αυτο για ολα.γτ πασχω απο τα 10 μου.
ισα ισα. δν ξερω γτ. το εχω ξεχασει τελειως κ ποτε δν με επιρεασε.απλα με προβληματιζει. μερικες φορες βασανιζομαι μηπως το ηθελα
αλλα οχι δν το ηθελα. με πιεσε. με χτυπησε.
ο γιατρος λεει πως του εκανε εντυπωση που ακομα θυμαμαι το προσωπο του.τον κοιτουσα καταμουτρα εκεινη την ωρα
23-02-2010, 01:32 #26
τι σημασία έχει? τι έκανες παλιά? η ζωή είναι το παρόν. παρελθόν και μέλλον δεν υπάρχουν. Δεν μπορεί να αφήνεις τις παλιές ξεθωριασμένες αναμνήσεις να σου χαλάνε το παρόν. ύστερα, δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι. Δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι θα σε πιέσουν με το ζόρι.
23-02-2010, 02:26 #27
Μα δεν το ξέχασες το αντίθετο μάλιστα.Πήγαινε σε κάποιον σωστό ψυχοθεραπευτή για να σε βοηθήσει.
23-02-2010, 12:25 #28
δεν ξερω ειλικρινα.το πιστευω πως το εχω ξεπερασει.αλλωστε ο γιατρος μ λεει οτι σε σχεση με παλια ειμαι αρνακι. τα φαρμακα με εχουν βοηθησει πολυ, απλα ειναι η ξαφνικη οργη τελευταια που με ενοχλει. θα προσπαθισω να βρω καποιον ψυχολογο για θεραπεια ταυτοχρονα με τον ψυχιατρο μ , αλλα με τρομαζει γτ σχεδον ειμαι προκατελειμενη στο οτι θα με εκνευριζει.......χωρις λογο...δν ξερω........
15-03-2010, 15:27 #29
me_vs_myself
πιστεύω, χωρίς να είμαι ειδικός, αλλά σου μιλώ με βάση τις δικές μου προσωπικές και ίσως υποκειμενικές εμπειρίες, ότι αν είχες όντως ξεπεράσει ένα γεγονός που τραυμάτισε την ψυχή σου, δε θα υπήρχε αυτός ο έντονος θυμός για κάθε άγνωστο γύρω σου ούτε η αμφιβολία για το αν έφταιγες για αυτο το τραυματικό γεγονός...
Όπως επίσης πιστεύω ότι ο θυμός προς τους γονείς ή προς κάθε άνθρωπο που έχει συνεισφέρει να περάσουμε άσχημες καταστάσεις πρέπει να ψηλαφιστεί μέσα στην ψυχοθεραπεία.
Πολλές φορές, για να προχωρήσουμε μπροστά, πρέπει να κοιτάξουμε πίσω. Και αρκετές φορές όντως αυτό αρχικά φαίνεται να μας χειροτερεύει. Αρχικά όμως.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
16-03-2010, 12:15 #30
Originally posted by lucifer
τι σημασία έχει? τι έκανες παλιά? η ζωή είναι το παρόν. παρελθόν και μέλλον δεν υπάρχουν. Δεν μπορεί να αφήνεις τις παλιές ξεθωριασμένες αναμνήσεις να σου χαλάνε το παρόν.
πλακα κανεις?τι σημασια εχει?λιγο ειναι αυτο που περασε?
αν ηταν ετσι lucy τοτε θα μασταν ολοι ευτυχησμενοι
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια