υπερδιεγερση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

υπερδιεγερση

ειναι φυσιολογικο να ξυπνας καθε πρωι με εντονη επιθυμια για σεξουαλικη επαφη,να το πω ''σηκωμενος''?εμενα αυτο μου συμβαινει καθε μερα εχω τρελη αναγκη για...... ειναι τπτ κακο?
    οφειλετε σε παθολογικα αιτια?
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Banned
    το αντιθετα θα ελεγα.....
    αρκει να βρεις ενα τροπο για να μην μενει μονο τρελη αναγκη.

;)

Senior Member
    Κακό πράγμα οι κάβλες;Aπό πού κι ως πού κάτι τόσο δυνατό,ζωντανό και όμορφο όπως το να μου δείχνει το σώμα μου πως είναι υγιές,μπορεί να θεωρηθεί κακό;
    Βρες τρόπους να την ικανοποιήσεις την ανάγκη σου,βρες το κορμί που έχει την ίδια ανάγκη και πέρνα στην ευχαρίστηση.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    φυσιολογικοτατο ειναι και μη σου πω οτι μεχρι μια ηλικια ολοι ετσι ξυπνανε

Senior Member
    Βασικα ειχα διαβασει οτι αυτο γινεται οταν κοιμασαι το βραδυ και χαλαρωνει το σωμα σου ωστε ο Χοσε σου παρολα αυτα να ειναι παντα ετοιμος σε φορμα ^_^

Δεν θα ηθελες να εχεις το ηθικο (το ανηθικο μαλλον) κατεβασμενο και απροπονητο συχνα εεε? Φαντασου οταν ερθει να δωσει exams να ειναι αγυμναστος ο καημενος και κουρασμενος ^^

Γενικα μην ανησυχεις , δεν ειναι κατι περιεργο , ολοι οι αντρες εχουν στο μυαλο τους που και που ορεξουλες για να κανουν γεωτρυσεις :d (και οχι μονο οι αντρες..αχεμ..αχεμ..) Η σεξουαλικη επιθυμια ειναι υγεια..!

Senior Member
    Originally posted by predator
    ειναι φυσιολογικο να ξυπνας καθε πρωι με εντονη επιθυμια για σεξουαλικη επαφη,να το πω \'\'σηκωμενος\'\'?εμενα αυτο μου συμβαινει καθε μερα εχω τρελη αναγκη για...... ειναι τπτ κακο?
    Μάλλον φίλε πρέπει να είσαι κάπως \'νηστικός\' σ\'αυτόν τον τομέα γι\'αυτό και σκέφτεσαι το σεξ ακόμα και στον ύπνο σου.Το πρόβλημα λύνεται αν κάνεις σεξ πριν πέσεις για ύπνο.Σκέψου όμως ότι υπάρχουν και χειρότερα.Έχω διαβάσει ότι κάποιος που δεν κάνει σεξ μπορεί να εκσπερματώσει στον ύπνο του,ειδικά αν κοιμάται μπρούμυτα.Φαντάσου δηλαδή να ξυπνάει κάποιος μέσα στα χ...α του.Μπλιαχ...

Senior Member
    Νομιζω οτι στους ανδρες ισχυει πιο πολυ ισχυει αυτο :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Originally posted by predator

σε καυλωτικά αίτια

Senior Member
    18 ειμαι ακομα και ειμαι στο κυνηγι ακομα..... η χειραφετηση κανει καλο? εκτονωνει λιγο αλλα τελικα προκαλει εθισμο?
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    που να δοκιμασεις και το real thing δηλαδη χοχοχο... ;)