Ημερολόγιο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 255
    Senior Member
    Ημερολόγιο,

πότε θα κάνω φορμάτ;;;;

Senior Member
    Παίδες όλοι κατά καιρούς έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας!

Άλλωστε αν είμασταν συνέχεια στα πάνω μας θα άρχιζα σοβαρά να σκεφτόμαι ότι αποτελούμε όλοι μέλη μαζικού πειράματος και μας ποτίζουν ecstasy!!!!!!!:P:P

Orion μου ναι ? Λοιπόν βάλε μπρος νέα διατροφή (και δεν εννοώ χορταρικά ε.....:D:D) Από φέτος μόνο ισχυρά χάπια αυτοπεποίθησης σε δοσολογία 900mg που θα αναστήσουν μέχρι και ελέφαντα!!!:P:P Πώς τη βρίσκεις την ιδέα??

Rap...........format ε? Η αλήθεια και εγώ χρειάζομαι πλέον upgrade στο σκληρό δίσκο του μυαλού μου για να χωρέσει τις νέες γνώσεις και εμπειρίες του 2007! Το 2006 τίγκαρα τελείως!!!!!!!!!!!!:D:D

Νικολέτα, iwana ,Φοίβη και Angel - Κάθε τί που έτυχε να πεθάνει μέσα μας μπορεί αυτόματα να φέρει πέραν από την ορατή και ενοχλητική μας κατάθλιψη - την αναγέννησή μας μέσα από τις στάχτες της πληγωμένης μας ψυχής και την ανασυγκρότησή μας για την ολοκλήρωση του απότερου σκοπού που έχει ο κάθε ένας μας σε αυτή τη ζωή. Πολλές φορές και η μοναξιά μέσα στην οποία εγκλωβιζόμαστε κατά διαστήματα , μπορεί περιστασιακά να χρειάζεται για να μαζέψουμε τα σκόρπια μας κομμάτια και να κάνουμε απολογισμό δυνάμεων και αδυναμιών. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...........

Αν τις περισσότερες φορές αισθανόμασταν τις όποιες αναποδιές μας προκύπτουν ως προσωρινά αρνητικά μεσοδιαστήματα στη ζωή μας , ίσως και να μην πέφταμε τόσο........;);)

Anyway.........εγώ για σήμερα στο ημερολόγιό μου γράφω τα εξής: Παρόλο που το 2007 μπήκε με τόσες αναποδιές στη ζωή μου μέχρι τώρα , είμαι χαρούμενη που έζησα δημιουργικά το χθές ..............και ζω για να αντικρίσω τις εκπλήξεις του αύριο..........:):)

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!;)

Member
    olga....ειλικρινά την χαίρομαι την αισιοδοξία σου...να είσαι πάντα έτσι κοπέλα μου :)

Senior Member
    Thanks Even-Angels.......:) Προσπαθώ να τη μεταφέρω κιόλας όπως και όποτε μπορώ!!!:)

keep dreaming!
    keep hoping!
    keep loving!
    keep searching.........;);)

Senior Member
    Ημερολόγιο,

σε ενημερώνω για να ξέρεις πως δεν γίνονται ομαδικά μαθήματα χορού το πρωί. κρίμα ημερολόγιο και το ήθελα.

Member
    afroditi...μιλάω εκ μέρους του ημερολογίου....αν σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένη το γεγονός ότι θα στείλεις ένα μην...να το κάνεις (αρκεί να μην υποψιάζεσαι πως θα πάρεις κάποια απάντηση που θα σε στεναχωρήσει ;) )

Member
    Ολγάκι τι ωραία που τα λες!! Είναι έτσι όντως. Χρειάζονται και τα άσχημα διαστήματα για να μάθουμε να εκτιμάμε όλα τα καλά που έχουμε! Πρίν την κατάθλιψη ξυπνούσα το πρωι πολύ βαριά και χωρίς κέφι, ούτε καλημέρα δεν ήθελα να πω. Αυτό το διάστημα, από τότε που άρχισα να βγαίνω (ελπίζω) από τον εφιάλτη, ξυπνάω το πρωι και χαμογελώ, προσπαθώ να είμαι πιο χαρούμενος άνθρωπος και πιο αισιόδοξη! Η αισιοδοξία είναι μεγάλο πράγμα!!
    Εύχομαι να είμαστε όλοι ολοένα και καλύτερα και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα απ\'αυτό!!

Νικολέτα

Senior Member
    Νικολέτα μου έχεις απόλυτο δίκιο!!! Όταν άρχισα και εγώ τα seroxat για κατάθλιψη και πανικούς ήξερα ότι μόνο η αγωγή δεν είναι ικανή να με ισορροπήσει............
    Θέλει γενικότερη αλλαγή συνηθειών ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό............αλλά το κυριότερο να έχει διάρκεια..........
    Το χιούμορ και η καλή διάθεση ευτυχώς πάντα στέκονταν πλαι μου σαν βοηθοί!!!!!!!!!:P
    Έτσι κατάφερα πολλά!!!
    Εκτός τον άλλων όταν μετά από 6 χρόνια αγωγής είχα <<πτώση>> η καλή διάθεση αλλά και η γνώση του θέματος με έκαναν να ισορροπίσω πάλι γρήγορα!

Καλύτερα να είμαι αισιόδοξα καταθλιπτική .............παρά καταθλιπτικά αισιόδοξη που με ρίχνει πιο πολύ...............;);)

Member
    Ημερόλόγιο...δύσκολα τα πράγματα...ακόμα τον αναζητώ τριγύρω και λυπάμαι που δεν νοιάστηκε καν αν είμαι καλά....
    βέβαια αυτός θα μου πεις μπορεί να \"βλέπει\" τι κάνω ,πως αντιδρώ ,τι γράφω και θα θερωρεί πως είμαι καλά...αχ πόσο
    λίγο με ξέρει τελικά :( ούτε ένα μήν ημερολόγιο...τίποτα......

Άστρα μη με μαλώνετε
    που τραγουδώ την νύχτα
    γιατί είχα πόνο στην καρδιά
    ....................

Senior Member
    diary
    εχω γυρισει για παντα μετα απο 5 χρονια απο το νησι που σπουδαζα,την χιο.5 υπεροχα χρονια!εδω και 3 μηνες γυρισα ομως.Και λειπουν και απο εδω σχεδον ολες οι φιλες μου.ειχαν ερθει τωρα για τις γιορτες ,περασαμε πολυ ωραια και τωρα φυγαν παλι.και τωρα νιωθω μονη...

Senior Member
    αγαπητό ημερολόγιο, είναι αλήθεια άδικο.. νόμιζα ότι ξεκινάει μια εβδομάδα νωρίτερα... Θα ζήσω με τον καημό πως δεν το είδα!! μπουχουχου... [άντρες κύκνοι, και μια εκδοχή που ξεφεύγει από τα φαλλοκρατικά πλαίσια των κλασσικών παραμυθιών με τα θηλυκά - κοσμήματα:νεράιδες, κύκνισσες, πριγκίπισσες κλπ]

http://www.athinorama.gr/adv/lmnts/SwanLake/

Member
    Σήμερα...έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι..κατέληξα στο σαλόνι και εκεί,στην γωνία το πιάνο μου,με κοίταζε παραπονεμένο θα έλεγα.Το έχω παραμελήσει αλλά ημερολόγιο δεν φταίω εγώ,ποτέ δεν το αγάπησα.Έτσι ξαφνικά αποφάσισαν να μου το κάνουν δώρο,μα ούτε 4 μήνες δεν είχα που ξεκίνησα μαθήματα...γιατί βιάστηκαν τόσο?Πέταξαν μία μικρή περιουσία για εκείνα τα χρόνια και με έδεσαν με αόρατα δεσμά μαζί του για μία ζωή.Όποτε θέλησα να το εγκαταλείψω άκουγα πάντα από την δασκάλα μου \"κοίτα ειναι κρίμα,είσαι καλή.Οκ να περάσουμε ένα ακόμα επίπεδο και μετά σταματάς αν ακόμα το θέλεις\" Με το ένα ,με το άλλο κατέληξα να βασανίζομαι και να κάνω με το ζόρι κάτι που δεν ήθελα.Ίσως δεν είναι πως δεν το αγάπησα ποτέ αλλά ότι με \"αναγκάζανε\" να ασχοληθώ μαζί του....Ίσως είναι καιρός να αναθερμάνω τις σχέσεις μου μαζί του,ειλικρινά δεν ξέρω....Καληνύχτα ημερολόγιο...όταν αποφασίσω τι θα κάνω ,ίσως και, να σου πω

Senior Member
    even angels fall παιξε κατι για ολους εμας.νιωθω πολυ μονη μου σημερα..νιωθω πολυ μονη μου αυτη τη στιγμη..

Senior Member
    ημερολόγιο σήμερα ο μόνος λόγος που σου γράφω είναι για να γκρινιάξω!έχω πιεστεί αφόρητα από την εξεταστική που έρχεται...τα άφησα βλέπεις κλασικά για την τελευταία στιγμή και τρέχω ανάποδα!είμαι στο πτυχίο μιας ομολογουμένως δύσκολης σχολής και μου έχουν μείνει τα δυσκολότερα μαθήματα!είναι αγγούρια ημερολόγιο!ακους!αγγούρια!� �αι ορισμενοι απο τους καθηγητές μας τόσο μα τόσο μαλάκες και αδιάφοροι!ντρεπομαι που το λέω αλλά ενδόμυχα παρακαλάω να συνεχιστούν οι καταλήψεις για να γλυτώσω το βάσανο της εξεταστικής...έχω φρικάρει ημερολογιο μου όπως καταλαβαίνεις...αλλά να σου πω και κάτι(μεταξυ μας) μην με πολυ παίρνεις στα σοβαρα γιατί ίσως σε λίγο ηρεμησω και αναθεωρήσω όλα τα παραπάνω ;)

Senior Member
    goodmorning diary!
    δεν με περίμενες τόσο πρωί!έτσι δεν είναι?:P
    πες σε παρακαλώ στην angels αν δεν την γεμίζει το πιάνο να βρει κάποια άλλη τέχνη(ή απασχόληση) που θα την γεμίζει πιο πολύ...ακόμη πες στην αννυ το κλασικό μα αληθινό πως όλοι μας έρχονται στιγμές που νιώθουμε πολυ μα πολυ μόνοι και τέλος ευχαρίστησε εκ\'μέρους μου την afrodith για τα καλά της λόγια και πες της πως μου δωσε κουράγιο να αντέξω άλλη μια μέρα χωμένη στα βιβλία!

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast