Ημερολόγιο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 255
    Member
    Originally posted by αννυ
    even angels fall παιξε κατι για ολους εμας.νιωθω πολυ μονη μου σημερα..νιωθω πολυ μονη μου αυτη τη στιγμη..

Άννυ χτες πήγα μιά βόλτα προς το πιάνο μου...το ξεσκόνισα..το γυάλισα...πάτησα και μερικές νότες του...θυμήθηκα κάποιες εποχές που κόλαγα με συγκεκριμένα κομμάτια και ειλικρινά αυτά τα αγαπούσα...(αύριο λέω να παίξω ένα από αυτά τα κομμάτια και να στο αφιερώσω ;) )

Originally posted by iwanna
    ημερολόγιο σήμερα ο μόνος λόγος που σου γράφω είναι για να γκρινιάξω!έχω πιεστεί αφόρητα από την εξεταστική που έρχεται...τα άφησα βλέπεις κλασικά για την τελευταία στιγμή και τρέχω ανάποδα!είμαι στο πτυχίο μιας ομολογουμένως δύσκολης σχολής και μου έχουν μείνει τα δυσκολότερα μαθήματα!είναι αγγούρια ημερολόγιο!ακους!αγγούρια!� �αι ορισμενοι απο τους καθηγητές μας τόσο μα τόσο μαλάκες και αδιάφοροι!ντρεπομαι που το λέω αλλά ενδόμυχα παρακαλάω να συνεχιστούν οι καταλήψεις για να γλυτώσω το βάσανο της εξεταστικής...έχω φρικάρει ημερολογιο μου όπως καταλαβαίνεις...αλλά να σου πω και κάτι(μεταξυ μας) μην με πολυ παίρνεις στα σοβαρα γιατί ίσως σε λίγο ηρεμησω και αναθεωρήσω όλα τα παραπάνω ;)
    Ιωάννααααααααααααα αχ το ίδιο νιώθω και εγώ,ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσω και δεν το παίρνω απόφαση.....:( Και εγώ εύχομαι να έχουμε καταλήψεις..ξέρω άδικο για όσους θέλουν να ξεμπερδέψουν μία ώρα νωρίτερα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα κλειστώ σε ένα δωμάτιο και θα διαβάσω (μπλιαχ,μου έχουν μείνει και όλα τα παλούκια μαθήματα )....

κατά τα άλλα Ημερόγιο σήμερα είχαμε λιακάδα..πήγα βόλτα το μεσημέρι και \"μάζεψα\" ήλιο,όμορφα ήταν,λες και ήρθε πρόωρα η άνοιξη.Λέω να πάω και αύριο ,θα δούμε .Ημερολόγιο...για να μην ξεχάσω....μην νομίζεις πως σε αμελώ ή σε ξεχνάω απλά...με ξέρεις εμένα είμαι καλύτερη στο να ακούω παρά στο να μιλάω ;)

Junior Member
    αγαπητό ημερολόγιο,κι εγώ σκέφτομαι την εξεταστική και με πιάνει πανικός....άσε που δεν πηγαίνω και στις παρακολουθήσεις....περιμένω να βρώ μια δουλειά να φύγω γιατί δεν μπορώ άλλο.........ευτυχώς κάθε μέρα πηγαίνω χορό και ξεχνάω όλα τα προβλήματα....γιατί αλλιώς.....καληνύχτα πάω για νάνι........:)

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    Ημερολόγιο,

δεν θα νοιώθεις και πολύ αγαπητό αφού δεν σου γράφει κανένας. τελοσπάντων, θα σε πάρω μονότερμα.
    κατά καιρούς διαβάζω πως πραγματική, μεγάλη, τεράστια, πελώρια αγάπη είναι να λες σ\' αγαπώ ταυτόχρονα με τον άλλον. τι γίνεται όμως όταν λες σ\' αγαπώ σε διαφορετικό χρόνο και μάλιστα δεν παίρνεις απάντηση αλλά βλέπεις τα μάτια του άλλου να γεμίζουν και νοιώθεις τη ψυχή του να ριγάει; αυτή η αγάπη τι είναι, ημερολόγιο;
    ΧΥΛΟΠΙΤΑ!!

Senior Member
    Originally posted by Even_Angels_Fall
    Αγαπητό ημερολόγιο (των άλλων...εγώ μόλις σε γνώρισα....) βρες μου έναν τρόπο να κοιμάμαι τα βράδια σε παρακαλώ!!Κουράστηκα να ξενυχτάω κάθε βράδυ και το πρωί να νιώθω ένα πτώμα και να μην μπορώ/πρέπει να κοιμηθώ παραπάνω γιατί όλοι αναρωτιόνται γιατί δεν κοιμήθηκα το βράδυ.Ημερολόγιό (τους) σήμερα δεν έκανα τίποτα...γύρναγα όλη μέρα μέσα στο σπίτι,σερφάροντας στο νετ.Ημερολόγιό (τους) δεν είναι ζωή αυτή...κουράστηκα λέμε!
    Με συγκίνησες.....Νομίζω πως τα χάπια θα βοηθούσαν....Στο στέλνω λίγο αργά αλλά τώρα το είδα..

Senior Member
    ............Ημερολογιο........θες να γινουμε φιλοι;....θα σε μπερδεψω αρκετα,αλλα ηδη σε εχω ερωτευτει....αποροφας τις σκεψεις μας τοσο πολυ που οντως εισαι μια μικρη λυτρωση
    Η ωρα ειναι 7 το πρωι και υπνο δεν εχω.Τα ματια μου κλεινουν,καινε αλλα δεν λεω να ξαπλωσω
    Δεν μπορω να ηρεμησω...πνιγομαι....Ουτε και να πω πολλα θελω,παλι πνιγομαι.....θα ζητησω απο εσενα να μου στειλεις οση πιο πολυ ηρεμια διαθετεις.......πρεπει να ηρεμησω....να χαλαρωσω και ολα θα πανε καλα.Πως ομως ολα θα πανε καλα;...πως;..καλημερα!...καλη να ναι
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Alterego αγάπη ξέρω ότι σου αρέσει πολύ η Καλημέρα.Για\'αυτό Άλλο μου εγώ Καλημέρα σου!Σου ανταποκρίνομαι και σου χαμογελάω..................

Στην περίπτωσή σου θα σου αφιέρωνα το \"Μια καλημέρα ειν\'αυτή.Πες την κι ας πέσει χάμω\"

Senior Member
    Ημερολόγιο,

δεν θέλω άλλη αρρώστεια.
    στην πουλάω, στη χαρίζω,
    στις σελίδες σου την εξανεμίζω
    πετάω, χαλιέμαι και τα βρίζω
    τα χρόνια ασθενείας μου εξορκίζω

δεν θέλω άλλη αρρώστεια.
    στην αφήνω, στη δανείζω
    και στα λευκά τα χρώματά σου με επαναφορτίζω
    γελάω, συσπάται το κορμί μου
    και παίρνω φόρα να ζήσω τη ζωή μου

Senior Member
    βασιλη αυτο που εγραψες ειναι πραγματικα Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!!
    με συγκλονισε,με αγγιξε βαθειά!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!;)

Senior Member
    Φιλη μου Κασσι_21 καλημερα σου...και ευχαριστω για την καλημερα σου...
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    @iwanna αυθόρμητο ήταν...:)

Senior Member
    Ραψωδέ και εμένα μου άρεσε...Ήθελα να το πω,αλλά η Ιωαννίτσα με πρόλαβε.......Βασίλη σε λένε;Χμμμμμμ:cool:Μου θυμίζει αυτό που έγραψα πριν 2 χρόνια για εμένα.

\"Αν τόσα με βασάνισαν
    σκέφτομαι πια να τα ξεχάσω,
    το βάρος να πετάξω,
    να πάψω πια ν\'ανησυχώ.
    Δε θα γυρίσω πίσω
    και μόνη θα αφήσω
    τη νεύρωση που μ\'έβγαλε εκτός.
    Χάπια κατεβάζεις για να ξεχάσεις.
    Πίνεις,μεθάς,θες να ξεχάσεις.
    Τη ζωή περνάς για να ξεχάσεις.
    Κάνε κάτι να θυμηθείς.
    Μην κοιμηθείς!
    Η κατάθλιψη δεν σου έγινε μανία.......\"

Senior Member
    τελικα εχουμε πολλα ταλεντα εδω μεσα!(δεν το λεω αστειευομενη,κυριολεκτω!!!)

Senior Member
    ε μα...ημαστε καλητεχνικεσ φυσεισ.....

καλημερα αλτερεγκο ..καλιμερα κασσι..καλιμερα τι ποτακι..... αντωνη 25....καλημερα ιωαννα.....ραψωδε..καλημερα σε ολουσ...ειναι κυριακη και αυτιο ειναι αργια..καλημερα καλη ξεκουραση.....
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Ραψωδέ και εμένα μου άρεσε...Ήθελα να το πω,αλλά η Ιωαννίτσα με πρόλαβε.......Βασίλη σε λένε;Χμμμμμμ:cool:Μου θυμίζει αυτό που έγραψα πριν 2 χρόνια για εμένα.

\"Αν τόσα με βασάνισαν
    σκέφτομαι πια να τα ξεχάσω,
    το βάρος να πετάξω,
    να πάψω πια ν\'ανησυχώ.
    Δε θα γυρίσω πίσω
    και μόνη θα αφήσω
    τη νεύρωση που μ\'έβγαλε εκτός.
    Χάπια κατεβάζεις για να ξεχάσεις.
    Πίνεις,μεθάς,θες να ξεχάσεις.
    Τη ζωή περνάς για να ξεχάσεις.
    Κάνε κάτι να θυμηθείς.
    Μην κοιμηθείς!
    Η κατάθλιψη δεν σου έγινε μανία.......\"
    ωραίο.βγάζει το συναίσθημα της στιγμής και σε απαλάσσει για λίγες στιγμές -μπορεί και για πολλές-, σου δίνει θάρρος...
    πάντως ο τελευταίος στίχος σε μένα που είμαι μανιοκαταθλιπτικός σημαίνει πολλά...

υγ:ναι βασίλη με λένε:)

Senior Member

Καθαρή Δευτέρα στις 2 μμ

Αγαπημενο μου ημερολόγιο,

ειναι πολυς καιρός που δεν έχω επικοινωνηει μαζι σου. Μου έλειψες πάρα πολύ. Μου λείψατε όλοι και σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου.

Τώρα γύρισα και το πρωτο που έκανα ήταν να σας πως μια καλημέρα.

Σημερα Καθαρά Δευτέρα, ας διασκεδάσουμε όσο μπορούμε καλύτερα. Εγω θα πάω σε μια μεγάλη παραλία για να ρίξουμε τον χαρταετό.

Κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό και θα τον δείτε, όπως και εγω θα δω τους δικους σας. Θα συναντηθούμε όλοι σήμερα εκεί, κοιτώντας στον΄ουρανό και αναζητώντας τις ελπίδες μας.

Να συμφωνήσουμε ότι όσοι διαβάσουν αυτό το μηνυμα θα κοιτάξουν στον ουρανό στις 2 το μεσημέρι και θα στείλουμε ο ένας στον άλλο μια μόνο λέξη \"αγάπη\".

Θα σας περιμένω.

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast