Results 16 to 30 of 33
-
20-02-2010, 13:34 #16
Εγώ το αντίθετο Krino,ενώ έχω την ευκαιρία να πάω μόνιμα επαρχία,την αρνούμαι,γιατί ζυγίζοντας τη βρίσκω λειψή στο να ικανοποιώ κάποιες μου ανάγκες.Προτιμώ να έχω τα καλά της φεύγοντας από την πόλη,απολαμβάνοντας τη φύση,αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τον μικροκατινίστικο,ελεγκτικ� � τρόπο παρεμβολής στην ατομικότητά μου που θα είχα ως συνέπεια στο χωριό.Να μου λείπει το βύσσινο.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 20-02-2010, 13:54 #17
οταν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου,
ζεις παντου, και σε ενα διαμερισμα και σε μια κορυφη ενος βουνου, ακομα και σε ενα κωλοχωριο με 100 καθυστερημενους ανθρωπους που σχολιαζουν αλλους για να περναει η ωρα τους, μεχρι να πεθανουν.
Μου ειναι πολυ αδιαφορο που θα ζω, και δευτερευον θα ελεγα.
Αυτο που με απασχολει ειναι αν ειμαι εγω καλα με εμενα.
Γιατι αν δεν ισχυει αυτο, και στα νησια μαλαουι να παω, παλι προβλημα θα εχω.
20-02-2010, 16:58 #18
Επειδή κι εγώ δυστυχώς ζω σε μικρή επαρχιακή πόλη καταλαβαίνω πολύ καλά κάποιον ο οποίος δεν αντέχει τον τρόπο ζωής στην επαρχία.Έχοντας κι εγώ ζήσει κάποια χρόνια σε μεγάλη πόλη λόγω σπουδών πραγματικά με το που ξαναγύρισα εδώ έπαθα κατάθλιψη.Δεν είναι μόνο το θέμα της δουλειάς αλλά γενικά η καθημερινότητα.Βγαίνεις πάντα στα ίδια μαγαζιά,βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους,χάνεις την ανωνυμία σου και στερείσαι την ελευθερία σου.Πώς να μην έχεις αυτοκτονικούς ιδεασμούς μετα;Είναι σα να έχεις συνηθίσει να οδηγείς φεράρι για κάποια χρόνια και ξαφνικά να ξαναγυρίζεις στο φιατάκι.Πώς να γλυτώσεις την κατάθλιψη έτσι;Μόνο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη νιώθεις κάπως ελεύθερος, πρέπει να το παραδεχτούμε δυστυχώς.Όλες οι άλλες πόλεις της Ελλάδας για μένα είναι επαρχιακές,με ότι αυτό συνεπάγεται.
20-02-2010, 19:56 #19
Originally posted by krino
οταν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου,
ζεις παντου, και σε ενα διαμερισμα και σε μια κορυφη ενος βουνου, ακομα και σε ενα κωλοχωριο με 100 καθυστερημενους ανθρωπους που σχολιαζουν αλλους για να περναει η ωρα τους, μεχρι να πεθανουν.
Μου ειναι πολυ αδιαφορο που θα ζω, και δευτερευον θα ελεγα.
Αυτο που με απασχολει ειναι αν ειμαι εγω καλα με εμενα.
Γιατι αν δεν ισχυει αυτο, και στα νησια μαλαουι να παω, παλι προβλημα θα εχω.
Πήγαινε να περάσεις ένα χειμώνα σ΄ένα χωριό με 100 νορμάλ και εαν σου αρέσει να μας το ξαναπείς.Να βρέχει κανένα 40ήμερο, να βγαίνεις έξω και να θες να τρέξεις να μπεις στο σπίτι σου ξανά ,γιατί σε πιάνει ψυχοπλάκωμα απο την ερημιά.Κανένα γάτο μπορεί να συναντήσεις.
20-02-2010, 20:18 #20
μιλας σε εμενα,
που εχω ζησει 10 χρονια βλεπωντας μονο ουρανο και θαλασσα....
καλο για αστειο αλλα μεχρι εκει.
Αμα τα πας καλα με τον εαυτο σου και με τους γυρω σου,
ξερεις τι θες, ζεις οπου ναναι, οπως ναναι.
Δεν χρειαζομαι απολυτως κανενα γυρω μου εκτος απο αυτους που πραγματικα με αγαπουν, ακομα και αν αυτος ειναι μονο ο εαυτος μου.....
γατο εχω, δεν χρειαζεται να συναντησω.
Δεν υπαρχει πιο ομορφος απο τον σεβαχ μου.
Ειναι απο τους πιο αρχοντικους περσες που θα δει το ματι σου.
http://img338.imageshack.us/img338/6205/sevax2ws2.jpg
20-02-2010, 20:33 #21
καλά, δες και τον δικό μου και μετά τα λέμε :P (βέβαια πρέπει να βρω φωτό και να μάθω να ανεβάζω αρχεία)
άσε που είναι και φιλόμουσος και το ανακάλυψα μόλις χτες!!!
20-02-2010, 20:45 #22
o sebah exei poli ifaki hehehe
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
20-02-2010, 20:55 #23
20-02-2010, 21:47 #24
Νομίζω θα έχω ανάλογη υπηρεσία αν αθροίσω τά διαστήματα που ταξίδευα και έβλεπα ουρανό και θάλασσα.Επειδή το έχω ζήσει απο κοντά, οι ναυτικοί έχουν μια δουλειά δεν κάνουν τουρισμό, οπότε απασχολούνται και για ορισμένες ειδικότητες δεν υπάρχουν ωράρια νομίζω.Ο γάτος σου αν και όμορφος έχει υφάκι οπως λέει και η Adzik.Αρχοντικός ή επιθετικός;
20-02-2010, 23:21 #25
Γιώτα,μέσα στον κυνισμό του Κρίνου να είσαι σίγουρη πως υπάρχει πολύ μεγαλύτερη τρυφερότητα από όση κουβαλάνε μαζί αρκετοί αυτοβαφτιζόμενοι αγαπησιάρηδες,δοτικοί αυτοθυσιαζόμενοι ήρωες.
Να μάθουμε να βλέπουμε πέρα από την επιφάνεια.Νομίζω πως μπορώ να το διακρίνω γιατί κάπως έτσι είμαι κι εγώ.Κάποιες φορές οι σκληρότερες πανοπλίες υπάρχουν ακριβώς γιατί μέσα τους υπάρχει μία ευαλωτότητα που έπρεπε να εφεύρει έναν τρόπο να σωθεί και να έχει το δικαίωμα να συνυπάρχει μαζί με άλλα μας χαρακτηριστικά.Τείνεις να είσαι σκληρή στην κρίση σου για τον Κρίνο.Όσο γίνεσαι σκληρή και άτεγκτη μαζί του,τόσο θα λαμβάνεις μονάχα κυνισμό και δεν θα αφήνεις την τρυφερότητά του να αναπνέει.Σε πληροφορώ πως δεν αποτελεί κανέναν σου εχθρό,απλά έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να εκφράζεται και να μιλάει ωμά,χωρίς στολίδια.Μην προσωποποιείς την κριτική του,έτσι είναι,έτσι λειτουργεί.
Οι κοινωνίες έχουν μπει σε περιπέτειες από όσους το καλό το ντύνουν με διάφορα ενδύματα και μέσα από αυτό αναζητάνε το μεγαλείο τους,όχι από τους κυνικούς.
Φιλική συμβουλή,γιατί ακόμη και το ύφος του Σεβάχ έκρινες ως αλαζονικό.Μα οι γάτες είναι αλαζονικά και εγωιστικά πλάσματα,είναι εγωκεντρικές στο χαρακτήρα και ανεξάρτητες,δεν πείθονται εύκολα,δεν ξεχνάνε επίσης,δε μασάνε για τις μαλακίες που θέλουν οι άνθρωποι να τους φορτώσουν.Σπάνια θα βρεις μία γάτα-θύμα,γνωρίζουν πολύ καλά να διαφυλλάττουν την ανεξαρτησία τους.
Ωραίος που είναι ο Σεβάχ Κρίνο,σίγουρα από τα πιο όμορφα γατιά και περιποιημένα.Οι δικοί μου γάτοι είναι κεραμιδόγατοι κι οι δύο,μπασταρδάκια του δρόμου,καθόλου καθαρόαιμοι που για μένα δεν είναι σημαντικό καθόλου,αλλά ωστόσο κούκλοι,καλοζωισμένοι και γουστόζικοι.Τους κάνω χάζι,γελάω με τα κατορθώματά τους,απίστευτα πλάσματα οι γάτες.Μπορείς να μάθεις πολλά παρατηρώντας τις και όταν δεν τις έχεις μαζί σου για τους λάθος λόγους,τότε είναι σύντροφοι,όχι απλά κατοικίδια."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-02-2010, 01:18 #26
Rain διαβάζω τα όσα γράφεις γενικότερα και πραγματικά είσαι απο τα λίγα άτομα που ξεχωρίζουν για την ορθότητα της σκέψης τους.Εκφράζω προσωπικές απόψεις.Τον κυνισμό εξ άλλου δεν τον εξαπολύει μόνο σε μένα είναι μάλλον ίδιον του χαρακτήρα του, ίσως και η άμυνά του ,που δεν αφήνει να φανεί η τρυφερότητα που κρύβει.
21-02-2010, 13:25 #27
ωραίος γάτος!
ωραία είναι να μένεις σε κάποιο προάστιο μεγάλης πόλης. έτσι τα συνδυάζεις και τα δύο.
σε απομονωμένο χωριό δεν θα πήγαινα να ζήσω, εκτός αν ήταν για τη δουλειά μου και προσωρινά. έναν κινηματογράφο θες να πας και δεν έχεις τη δυνατότητα....δυστυχώς στην ελλάδα είμαστε των άκρων, έχουμε μια υδροκέφαλη πρωτεύουσα και η επαρχία-πλην μερικών πόλεων- είναι εντελώς παραμελημένη...
23-02-2010, 21:14 #28
αχ...κριμα το παιδι..αλλα εχει αυταπατεσ για την Αθηνα...
ειναι βεβαια 53 χρονων περιπου!
εγω ωρες ωρες δεν ξερω τι απο τα δυο ειναι καλυτερο αλλα δεν μπορω να κρινω γιατι ζω επαρχια πιο πολυ..τα καλα ειναι οτι αν δεν εχω πολλα λεφτα δεν τα χαλαω σε λεωφορεια δινω 2 ευρω μονο για τον καφε,αναπνεω λιγο καλυτερα και εξω ειναι αρκετα ηρεμα..τα ασχημα οι αλλο ξερουν τα ΠΑΝΤΑ για σενα και σημερα ειδα ενα ατομο που ειναι ομοφυλοφιλος και ταξιδευε αθηνα και το ξερα απο σχολειο πγε εκει να μην πνιγεται εδω μαλλον.και αλλα πολλα
στην αθηνα τα χω πει γιατροι,ψωνια καμια βολτα σε κανα δυο τρια μερη και μετα καραβι πισω!
για μενα παντα!
αα και πανεμορφο γατακι!να το χαιρεσαι!!
σημερα ο τυπςο απο δουλεια οταν τον ρωτησαμε αν θα ναι καλα αθηνα επε ετσι και ετσι λιγο καλυτερα που σημαινει αυτο που επατε αν εισαι καλα ειαι παντου και προφανως ο ανθρωπος δεν ειναι καλα..
απλα εκει οπως εχει πει νιωθει λεει να μην το ενοχλουν τα διαφορα ματια σε εισαγωγικα..δεν θελει αν ασχολουνται αμζι του..του αρεσει ο χειμωνας δεν μποπρει ατ γελια και τις χαρες οταν ειναι καλα οι αλλοι ενω εκεινος γενικως ειναι ευχαιστος και οχι μουροχαβλος πραγματι περιεργος..τελοσπατων θα δουμε θα τον κοιταξουν και οι γιατροι.!
23-02-2010, 22:59 #29
Originally posted by lucifer
άσε που είναι και φιλόμουσος και το ανακάλυψα μόλις χτες!!!
εμενα κανει μπαλετο...
:P:P:P
πφφφφφφφφ με τα πιτμπουλ πως τα παει??
http://img75.imageshack.us/img75/622/sevaxx20zb1.jpg
23-02-2010, 23:12 #30
Originally posted by kgana
krino να ρωτήσω κάτι? που μπορώ να βρώ πληροφορίες για τη σχολή Ναυτικού για μηχανικούς?
δε ξέρω πως λέγετε κ δε μπόρεσα να βρώ πολλά απ\'το google. υπάρχει κάποιο σάιτ έγκυρο?
σόρρυ για το off topic απλά ρωτάω γιατί είχε αναφερθεί κ κάποιος άλλος σε άλλο θεμα.
η τελευταια εγκυκλιος που εχω υποψη μου ειναι αυτη,
http://egov.yen.gr/briefing/01-announcements/prokirixi2005.pdf
Εγω τελειωσα ΑΔΣΕΝ το 1991, το 2005 εγιναν ΑΕΝ και πλεον θεωρουνται ισοτιμες με ΤΕΙ.
Τωρα για να καταλαβω,
θες να γινεις μηχανικου η ρωτας για γνωστο σου?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση