προτυπα ομορφιας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Τι να πούν και οι χοντρές βρε παιδιά, που είναι και κοντές;Μην επιδεινωνεται η κατάστασή μας....

Senior Member
    ... και τί να πουν και οι κοντές σαν εμένα ρε παιδιά, που για να βρούμε τζιν πρέπει να ζητήσουμε το σορτσάκι της Σκλεναρίκοβα;... :P ... εμ δε φταίνε οι ραφτάδες, εγώ φταίω που δεν έκανα καριέρα στον ιππόδρομο...

:P

Senior Member
    το κακο με της γυναικες ειναι οτι δεν τις βοηθα και ο μεταβολισμος τους, και με καθε διατροφικη παρασπονδια μπορουν να παρουν βαρος,το μυστικο ειναι αποχη απο το εξω φαγητω και αθληση
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    ... και τί να πουν και οι κοντές σαν εμένα ρε παιδιά, που για να βρούμε τζιν πρέπει να ζητήσουμε το σορτσάκι της Σκλεναρίκοβα;...
    :D:D α ρε αλομπάρ ....

Senior Member
    ... μπορείς να με προσφωνείς και με το... ινδιάνικο όνομά που μου το είχαν κατσικώσει στο σβέρκο οι συμμαθητές μου... λέγε με \'παχιά χαραμάδα\' το λοιπόν... :P ... πλάκα - πλάκα, δε μπορώ άλλο να βολεύομαι με τζιν απ\' τα παιδικά... έτσι τη βγάζω με σαλβάρια που με σώζουν χάρη στο λάστιχο. Γενικώς πρόβλημα με πανωφόρια, μπουφάν και παπούτσια. Μάλλον πρέπει να μετακομίσω στην Κίνα ή στις Φιλιππίνες...

Senior Member
    χαααχαχα δεν αντέχω!!!!άντε πάλι ξεκοίλιασμα στο γέλιο...τι έμπνευση είναι αυτή ρε παιδί μου???έχεις ταλέντο στις ατάκες.Να\'σαι καλά :)

Senior Member
    Τι λες Αλομπάρ;Δεν έχεις δει τους Κινέζους πόσο ψήλωσαν;Πάνε κι αυτοί μας πέρασαν.Αντε μαζί σου κι εγώ.Βασικά το μισό ύφασμα πληρώνουμε, κόντυνε μάκρος κόντυνε μανίκα τι μένει νομίζεις;

Senior Member
    ... άσε Άρση, τό \'χω λέμε!... φαντάζομαι θα ξέρεις πως πολλοί μεγάλοι κωμικοί ηθοποιοί και ατακαδόροι ήσαν καταθλιπτικοί καθώς και πολλοί λογοτέχνες/ποιητές... ;)... Γιώτα έχεις δίκιο... πάει μεταλλάχτηκαν κι αυτοί... άντε ραντεβού στη Λιλιπούπολη!... πέρυσι θυμάμαι, μπήκα σ\' ένα μαγαζί για να πάρω παπουτσάκια στο ανηψάκι μου, και μπάνισα κάτι κοριτσίστικα για μένα. Η πωλήτρια μου είπε στο τέλος \'αν δε της αρέσουν της μικρούλας, ας έρθει να τα αλλάξει\'... φυσικά κορδώθηκα με ύφος λέγοντας ότι εγώ είμαι η μικρούλα... δε δοκιμάζω ποτέ παπούτσια βλέπεις. Πάντα ζητάω το πιο μικρό απ\' το μικρότερο που υπάρχει... :P ...

Senior Member
    χαχαχαχα. Θυμάμαι θα είναι πάνω απο 10 χρόνιαταξίδευα με τον άνδρα μου και είμαστε στην Λετονία.Βγήκαμε μια βόλτα και εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν οι πανέμορφες γυναίκες (οι άνδρες οχι) και ότι ήταν όχι απλά ψηλοί, τεράστιοι στα μάτια μας.Είδαμε ένα ζευγάρι και κρατούσαν και οι δυο ένα κοριτσάκι θα ήταν 1.30 ύψος.Μου λέει το βλέπεις το μικρό;μπορεί να είναι δυο χρόνων αστεία φυσικά ότι ήταν ψηλό.Στο γυρισμό για το καράβι,πήραμε ενα ταξί και ο οδηγός μας ρώτησε αν είμαστε κινέζοι.Ρώτησα τον άνδρα ο ταξιτζής απο το ύψος κρίνει; το ότι δεν έχουμε σχιστά μάτια και είναι και μεγάλα δεν το βλέπει;Απ΄ότι καταλαβαίνεις είμαστε πρώτο μπόϊ και οι δυο.

Senior Member
    Originally posted by giwta2
    Ρώτησα τον άνδρα ο ταξιτζής απο το ύψος κρίνει; το ότι δεν έχουμε σχιστά μάτια και είναι και μεγάλα δεν το βλέπει;Απ΄ότι καταλαβαίνεις είμαστε πρώτο μπόϊ και οι δυο.
    χαχαχα εντάξει φευγάτος ήταν ο ταξιτζής,ο κινέζος απ\'το μπόι φαίνεται?

Senior Member
    ... δηλαδή αν βρεθώ στη Λετονία μπορεί να με περάσουνε για νανάκι;... αχαχ... πάντως το χειρότερό μου είναι με τις παντελόνες που μ\' αρέσουν κιόλα... μπαίνω ολόκληρη στο ένα μπατζάκι... :P

Senior Member
    ... θα κάνω προσπάθεια να κοιμηθώ, οπότε σας αφήνω και νά \'στε καλά που γελάμε και λίγο... πάντως για να σοβαρολογήσω, όντως έχουμε πρόβλημα και οι μικροκαμωμένες στην ένδυση. Μη φρικάρετε, αλλά εγώ με κιλά πάνω των 46 θεωρούμαι υπέρβαρη. Ξέρω τί σας λέω, είχα γίνει 58 περίπου κιλά με τα φάρμακα για τον καρκίνο και ήμουν για τα μπάνια σε σχέση με το ύψος μου. Άντε, πάρτε τη Γιαπωνεζούλα τώρα και καλό ξημέρωμα!... :P ...

http://www.youtube.com/watch?v=Zro7TeWo9to

;)

Senior Member
    πάρτε τη Γιαπωνεζούλα τώρα και καλό ξημέρωμα!... :P ...

http://www.youtube.com/watch?v=Zro7TeWo9to

;)
    καλή η ξυλοπόδαρη γιαπωνεζούλα:P:P

καλη σου νύχτα:)

Senior Member
    ... και τί να πουν και οι κοντές σαν εμένα ρε παιδιά, που για να βρούμε τζιν πρέπει να ζητήσουμε το σορτσάκι της Σκλεναρίκοβα;... :P ... εμ δε φταίνε οι ραφτάδες, εγώ φταίω που δεν έκανα καριέρα στον ιππόδρομο...

αχαχα..ακου το σορτακι...αχαχαχαχ
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by giwta2
    Ρώτησα τον άνδρα ο ταξιτζής απο το ύψος κρίνει; το ότι δεν έχουμε σχιστά μάτια και είναι και μεγάλα δεν το βλέπει;Απ΄ότι καταλαβαίνεις είμαστε πρώτο μπόϊ και οι δυο.
    χαχαχα εντάξει φευγάτος ήταν ο ταξιτζής,ο κινέζος απ\'το μπόι φαίνεται?
    αχαχαχαχ...καλοσ ο ταξουλασ...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 2 of 2 FirstFirst 12