Results 1 to 11 of 11
Thread: Ξεχναει τι λεει
-
21-02-2010, 17:59 #1
Ξεχναει τι λεει
Καλησπερα σας. Οπως νεος στο forum σας και θα ηθελα την βοηθειά σας αν μπορειτε να την προσφερετε φυσικα.
Αφορα την συζηγο μου και οχι εμενα. Ειμαστε μαζι περιπου 2 χρονια και παρατηρησα καποια πραγματα που ενω στην αρχη δεν εδινα σημασια, τωρα δεν μπορω να μην το κανω. το πρωτο ειναι οτι λεει καποια πραγματα, οχι κατι το ιδιαιτερο, οπου νομιζει οτι εχει πει κατι αλλο, π.χ "αυριο ειμαι πρωινη στην δουλεια μου." και στην συνεχεια λεει "θα κανω και το πρωι μπανιο." και οταν την ρωταω πως θα κανει μπανιο αφου ειναι πρωινη, εκεινη μου απανταει, "αφου σου ειπα οτι ειμαι απογευματινη". η ενα αλλο παραδειγμα, λεει μια λεξη και την ρωταω οτι δεν καταλαβαινω τι λεει γιατι μονο μια λεξη δεν βγαζει νοημα π.χ ειπε "τι". και μετα μου λεει οτι ειπε ολοκληρη προταση ενω δεν την ειπε ποτε. να κανω λαθος αποκλειεται για στεκεται στο ενα μετρο οταν μου τα λεει και ακοη μου ελεγμενη απο γιατρο ειναι τελεια.
Ενα κατακλειδι λοιπον, φανταζεται οτι εχει πει κατι, ενω η δεν το εχει πει καθολου η εχει πει κατι αλλο.
Οποια απαντηση ευπροσδεκτη
- 21-02-2010, 18:35 #2
εντονη αφηριμαδα μου κανει αυτο...απωσ επισεισ νομιζω πωσ απλωσ σκεφτεται τοσο εντονα που νομιζει κι ολασ..εχει την ενυπωση πωσ το λεει και δυνατα...δεν νομιζω πως ειναι κατι αλλο...απλωσ πεισε την πως καλο θα ηταν να σου ξαναλεει..ή αν δεν ειναι σιγουρη αν σου ειπε κατι να σου το ξαναλεει..η να σε ρωταει αν το ειπε... κι εσυ να μαθεισ να κανεισ επαληθευτικεσ ερωτησεισ...θα ειναι βεβαια κουραστικο.. πχ..αγαπη μου αυριο δουλευεισ πρωινη?ναι σου απανταει κι εσυ να ξαναρωτησεισ..αρα αυριο αγαπη μου εισαι πρωινη?...για να εισαι σιγουροσ..και να αντιληφθει κι εκεινη πως μιλασ σοβαρα...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
21-02-2010, 18:46 #3
,μην ανυσηχεις πρεπει να ναι αφηρημενη το ιδιο παθαινω και εγω.σκεφτομαι οτι εχω απαντησει σε καποιον χωρις να εχω, και οταν με ρωταει μα του λεω αφου σου ειπα πριν.
η θα ρωτησω κατι πχ τι πηρες απο το σουπερμαρκετ θα μου πει ο αλλος και μπορει μεσα σε 5 λεπτα να ξαναρωτησω.μερικες φορες ρωταω απλα για να ρωτησω χωρις να ακουω την απαντηση.χι χιΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
21-02-2010, 18:51 #4
και το θεμα ειναι οταν θα θελησω πραγματικα να μαθω πχ τι πηρε ο αλλος απο το σουπερμαρκετ θα μου μει αντε στο διαολο ρε ολγα ειναι η 3 φορα που ρωτας
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
21-02-2010, 18:54 #5
Sirhan ξερεις αν εχει συμβει καποιο γεγονος που την ταραξε?
21-02-2010, 19:01 #6
Χμ κάτι άλλο που να σου κάνει εντύπωση? Όλα τα άλλα είναι οκ? Να σου λέει τίποτα έτσι πιο περίεργο? Ίσως να επισκέπτονταν ένα νευρολόγο η έναν νευροψυχολόγο για εκτίμηση των νοητικών λειτουργιών αν και δεν νομίζω να έχει κάτι. Απλά μερικοί άνθρωποι εκ φύσεως τους τυχαίνει να μπερδεύονται έτσι.
21-02-2010, 22:31 #7
Εγώ κλίνω πιο πολύ προς την άποψη πετράν.
Δηλαδή πρώτα θα φρόντιζα να αποκλείσω κάτι οργανικό και μετά θα έλεγα πως είναι αφηρημάδα, ή ψυχολογικό.
21-02-2010, 22:35 #8
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Οταν το παθαινεις 1-2-3 φορες ειναι αφηρημαδα, οταν το παθαινεις συνεχεια κατι μαλλον γινεται. Μαλιστα ειναι τοσο σιγουρη που βγαζει εμενα κουφο ενω το εχω τσεκαρει και με αλλους και σιγουρα το παθαινει. Το πιο πιθανο ειναι που ειπε ο Adzik οτι το σκεφτεται τοσο δυνατα που πιστευει οτι το ειπε, αλλα συγνωμη τωρα, οταν λετε εσεις κατι κοβετε την προταση στην μεση και μετα σκεφτεστε την υποληπη? το πιο πιθανο θα ηταν να σκεφτητε ολη την προταση και οχι την μιση. Mariafound ναι εγινει κατι με τον αδερφο της που παρολιγο να πεθανει, το θεμα ειναι δεν ξερω αν το ειχε πριν γιατι δεν την γνωριζα. Φιλε PETRAN, για να παει σε γιατρο, πρεπει να αποδεχτει οτι κατι γινεται, αλλιως γιατι να παει αν πιστευει οτι εγω απλα δεν ακουω?
21-02-2010, 22:41 #9
Ωραία, δέξου και εσύ να πας σε ΩΡΛ για ακουόγραμμα για να κάνεις την αρχή καλής θέλησης.
Δεν χάνεις τίποτα, είναι πανεύκολο και αναίμακτο.
Αν το κάνεις λογικά πρέπει και αυτή να κάνει ένα αντίστοιχο και ανάλογο με τα συμπτώματά της τσεκ απ.
21-02-2010, 23:08 #10
πηγαινετε μαζι σε νευρολογο.
πες της οτι θα πατε και θα πειτε αυτο ακριβως που συμβαινει.
οτι η εσυ φανταζεσαι οτι ακους πραγματα που ποτε δεν ειπε, η αυτη λεει αλλα απο αυτα που θελει να πει.
οτι η αυτη αφαιρειται και δεν λεει την υπολοιπη προταση, Η ΕΣΥ ΑΦΑΙΡΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (δεν ειναι μονο θεμα ακοης)
οτι θα το κανει για σενα, για να διαπιστωσεις αν κατι συμβαινει με την ΔΙΚΗ σου υγεια.
γιατι να μη το κανει?
22-02-2010, 16:01 #11
Originally posted by Remedy
πηγαινετε μαζι σε νευρολογο.
πες της οτι θα πατε και θα πειτε αυτο ακριβως που συμβαινει.
οτι η εσυ φανταζεσαι οτι ακους πραγματα που ποτε δεν ειπε, η αυτη λεει αλλα απο αυτα που θελει να πει.
οτι η αυτη αφαιρειται και δεν λεει την υπολοιπη προταση, Η ΕΣΥ ΑΦΑΙΡΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (δεν ειναι μονο θεμα ακοης)
οτι θα το κανει για σενα, για να διαπιστωσεις αν κατι συμβαινει με την ΔΙΚΗ σου υγεια.
γιατι να μη το κανει?
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)