Το να πεις σ΄αγαπώ είναι τόσο δύσκολο; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 156
    Senior Member
    Οτι κι αν προσφερεις οτι κι αν πεις θα σου πουν οτι και αυτα πνιγουν.Στην αρχη θα ρουφηξουν τα παντα απο εσενα,αφου τετοια πραγματα δεν εβρισκαν ευκολα.Θα σου πουν ποσο ξεχωριστος εισαι αλλα αργοτερα οταν ξεφουσκωσει το μπαλονι του ερωτα θα τα βρισκουν ολα περισσοτερα,θα τους πνιγουν.Και ναι να πεις το σε αγαπω σου οταν το νιωθεις,να δωσεις οσα νιωθεις.Αλλα να ξερεις πως θα χαθουν μια ημερα.Το να νιωσεις ευχαριστημενος που απλα το εζησες διαφωνω.Τι να το κανω οταν δεν το εχω πια;Τι ευτυχια να νιωσω;και οσα κι αν εδωσες και οσα κι αν πηρες τι να τα κανεις οταν φευγουν και μενεις με τα θελω σου;Εσυ να νιωθεις ακομα και ο αλλος να φευγει;αυτο δεν ειναι αγαπη,αυτο ειναι τιμωρια. Τα αληθινα κρατανε και κρατανε πολυ,αν σβησει δεν υπηρξε ποτε.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    και επισης δεν φταιει κανενας για την χρονικη στιγμη που κατι θα σβησει...οποιος προλαβει...λιγες φορες ερχεται την ιδια στιγμη...:)

Senior Member
    Τι κριμα παντα αυτος που μενει πισω...οταν γιαυτο δεν εχει σβησει τιποτα
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    δεν μπορεις να ξερεις τι νιωθει ο αλλος πραγματικα ποτε...οι πραξεις και τα λογια μπορουν παντοτε να ειναι και ψευτικα και αληθινα...για το μονο που μπορεις να εισαι σιγουρος ειναι γιαυτα που νιωθεις εσυ...και μεσα απο τον πονο και μεσα απο την απογοητευση και μεσα απο ολα αυτα πια που σου αφησε καποιος ανθρωπος μπορεις να παρεις πραγματα...αυτα εχει τωρα να σου δωσει...ναι και παλι σου δινει...εσυ πρεπει να το δεις...δεν ειναι αυτα που θελεις, αλλα δεν εχει κατι αλλο να σου δωσει...μην τον πνιγεις, δωσε του την ελευθερια που δικαιουτε...μα μητε να πνιγεις αυτα που νιωθεις εσυ...μην τα πνιγεις στην δυστυχια και ειναι τοσο ομορφα...

Senior Member
    εννοειτε οτι ειναι πολυ κριμα...

ναι λυπασαι για οτι εσυ δεν μπορεις πια να δωσεις σε αυτον τον ανθρωπο και ειναι τοσα πολλα ακομη ομορφα που θα ηθελες να δωσεις...αλλα αφου δεν τα θελει τι αλλο να κανεις;;; Εγω προτεινω να τα δωσεις στον εαυτο σου...:)

Senior Member
    Αρα τελικα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα.Ο αλλος θα δωσει οταν θελει να δωσει.Μα δεν πνιγω,ο καθενας εξαλλου κανει οτι θελει και οποτε το θελει.Τον εαυτο μου πνιγω.

Senior Member
    τον εαυτο σου τον πνιγεις, γιατι αναζητας κατι που δεν υπαρχει...μαγκωνεσαι με τα νυχια πανω σε αυτο και δεν κοιτας δεξια η αριστερα...ο μονο ς σου στοχος και σκεψη ειναι αυτο...να γυρισει πισω πως θα τον κανεις να γυρισει πισω...δεν θα το καταφερεις οσο και να προσπαθεις, οσο και να σκεφτεσαι...Κοιταξε να μην γεμιζεις με ολα αυτα τα ασχημα, προσπαθησε να ζησεις την αγαπη σου γιαυτον τον ανθρωπο, εστω και μονος σου, αυτο πιστευω θα σου φερει την λυτρωση...οταν διωξεις το ασχημο και κρατησεις τις ομορφες στιγμες που περασατε μαζι...να τις ζεις ξανα και ξανα σαν να ειναι αληθινες...ναι να ζεις εστω ουτοπικα την αγαπη σου μεχρι να σβησει................ειτε αλλαξει γνωμη ο αλλος και τον δεχτεις πισω...:)

Senior Member
    Ουτε να θυμαμαι θελω ουτε να αγαπω κατι που δεν υπαρχει.Ουτε μπορω να δω τα καλα.Τι σημασια εχει;Μονος θα εισαι οτι κι αν κανεις.Τον εαυτο μου θελω πισω σε μενα...μονο αυτο.Δεν θελω τιποτα αλλο πια..

Senior Member
    Γυρεύοντας τα σ\'αγαπώ των άλλων.Mήπως ξεχνάω πως για να με αγαπήσουν με τον τρόπο που θέλω,πρέπει να αγαπάω κι εγώ τον εαυτό μου με τον τρόπο που θέλω alterego μου;Οπότε,αν αυτό το γυρνάω σε μένα,δεν το κάνω γιατί με πρόδωσαν τα σ\'αγαπώ των άλλων,αλλά γιατί εγώ θέλω να βρω το δικό μου σ\'αγαπώ,για μένα,τότε αλλάζω λίγο τον τρόπο που αυτή την εποχή κινούμαι απέναντί μου;Δε με βλέπω πια ως θύμα που κάποιων άλλων τα αισθήματα έχουν τον τρόπο να με πληγώνουν,γιατί ξεκινώ από εμένα,να με ξαναβρώ,όχι να καθρεφτίζομαι στο τι νιώθουν εκείνοι για αυτό που είμαι.Να σε αγαπήσεις ξανά,με τον τρόπο που σου αξίζει και τ\'άλλα σ\'αγαπώ θα έρθουν μετά,γιατί αυτό θα φαίνεται.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ισως το εχεις ακουσει πολλες φορες, αλλα δεν μπορουμε να εχουμε παντα οτι θελουμε...και εγω πολλα θα ηθελα που δεν εχω, οπως και ο καθενας απο εμας...και αυτο που κανουμε, εφοσον δεν μπορουμε να εχουμε αυτο που θελουμε ειναι να σκοτωνουμε τον εαυτο μας...ριχνουμε ολο το βαρος σε μας, οτι εμεις φταιμε, εμεις δεν ειμαστε αρκετοι, εμεις δεν ειμαστε καλοι κτλ...πνιγουμε τον ιδιο μας τον εαυτο, κοβουμε την καθε μας ανασα, μαχαιρωνουμε την καρδια μας...δολοφονουμε οτι νιωσαμε, οτι περασαμε, οτι σκεφτηκαμε, καθε ομορφη στιγμη...Δεν θελεις να θυμασαι, ουτε να αγαπας κατι που δεν υπαρχει...μα ειναι κομματι σου, δεν νομιζω οτι θα το καταφερεις ετσι ευκολα...Νομιζω πιο ωφελιμο ειναι να δωσεις αγαπη στον εαυτο σου...οτι ηταν να δωσεις σε εκεινη να το δωσεις σε σενα τωρα...μην κατηγορεις τον εαυτο σου για οσα της εδωσες...τις τα εδωσες απο την καρδια σου, ηθελες και τα εδωσες, ειχες αναγκη να τις τα δωσεις, την αγαπησες/αγαπας...και εκεινη με την σειρα της σιγουρα σου εδωσε πολλα...γιατι να πιεζεις τον εαυτο σου να την ξεχασεις και να μην την αγαπας...αφου ετσι νιωθεις...ζησε το τελειωσε το, δωσε λιγακι ακομα χρονο σε σενα...μην βιαζεσαι...το μονο σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα γινει παρελθον που δεν θα ποναει...θελεις να βρεις ξανα τον εαυτο σου και εγω το θελω, μα δεν γινεται να τον βρεις οταν σκοτωνεις το μεσα σου και οτι αγαπας...συγχωρεσε...συγχωρε σε εκεινη αλλα και τον εαυτο σου...οτι εδωσες εδωσες, μην κλαιγεσαι οτι δεν πηρες κατι πισω, ηταν επιλογη σου να δωσεις...την επομενη φορα θα ξερεις ποσο αντεχεις να δωσεις...

η αγαπη ετσι ειναι, ποναει πολυ οταν μενεις μονος με την αγαπη σου...αλλα δεν μπορεις να κανεις και κατι...θα κλαψεις, θα πονεσεις, θα εισαι λιωμα, δεν θα ξερεις τι να κανεις, θα βαριεσαι πια να σκεφτεσαι και να νιωθεις, θα κοιμασαι πολυ η δεν θα κοιμασαι καθολου, θα αισθανεσαι συνεχως αυτες τις μαχαιριες στο στηθος...ειναι επιλογη σου ποσο καιρο θα τις αφησεις να σε μαστιγωνουν τοσο, ποτε θα τις αφησεις να φυγουν...να μαθεις να ζεις με την αγαπη σου για εκεινη χωρις να σε ποναει...μην καταστρεφεις μαζι με τα ασχημα και τα ομορφα, ισως ειναι αυτα το κλειδι της λυτρωσης...

Senior Member
    :)

Senior Member
    εξηγησε μας λοιπον γιατι μας χαμογελας;;;
    κατι σαν μικρη ερωτευμενη που χαμογελαει μου φαινεσαι...δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαζεις μια αισιοδοξια...μιλησε μας...:):):)....νομιζω κατι ομορφο εχεις να μας πεις...

Senior Member
    μαλλον επειδη ειναι σημερα 31 και 1,5 μερα....:)

Senior Member
    Gia to post πολυ καλο πολυ δυνατο με αληθειες;) Ερωτευμενη θελω να αρχισω να ειμαι με την ζωη ξανα.Καθε μερα που περναει με κανει αισιοδοξη,μετα απο 13 χρονια αλκοολικη;);)

Senior Member
    δεκατρια χρονια...αρα τριπλα μπραβο απο μενα...

1. γιατι το πηρες αποφαση και αντεξες ηδη τον πρωτο μηνα
    2. γιατι ο ενας μηνας στα 13 χρονια ισοδυναμη με 13 μηνες
    3. γιατι θελεις να ερωτευτεις την ζωη...δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα

Να εισαι καλα, να συνεχισεις να εχεις αυτην την δυναμη και ευχομαι να αγαπας τον εαυτο σου ετσι οπως του αξιζει...:)

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast