Το να πεις σ΄αγαπώ είναι τόσο δύσκολο; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 156
    Senior Member
    τελικα καταστρεφει αντι να προφυλασσει κατα την αποψη σου;

Senior Member
    Οχυρωσης απο τι;...
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Σύμφωνα με τη θεωρία του/της oboro, από την έκθεση φαντάζομαι :)

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    ναι ομπορο συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες...εχεις δικιο...αλλα ειναι τοσο θλιβερο να διαλεγεις αλλη στιγμη να εκφραστεις παρα αμεσως;;;
    Οχι βεβαια... Μιλαω για παγιωμενες στασεις οπου η εκφραση σημαντικων συναισθηματων απουσιαζει μονιμα απο τη σχεση. Εκει μπορει να ειναι δυσκολο ακομη και να γινει αντιληπτο αυτο το κενο απο την αλλη πλευρα, το ακριβες περιγραμμα του δηλαδη... Γιατι οι επιπτωσεις συχνα ξεκινουν απο την αρχη.

Η σιωπη δεν ειναι ακατανοητη παντα. Συχνα βρισκω οτι εχει ενα περιγραμμα απο συμφραζομενα και καταστασεις... Μια ελλειψη ομως σαν κι αυτη που λεω δεν αφηνει περιγραμμα γιατι λειπει εξ\' αρχης. Δεν εχει αρχη και τελος, ειναι μερος του αλλου κατα καποιον τροπο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    νομιζω προστασιας εννοεις ε;

αρα εννοεις εκεινους που δεν εκφραζονται ποτε η που εκμεταλλευονται καταστασεις;

Senior Member
    Originally posted by alexandros3
    Ακριβως η λεξη που εχω στο μυαλο μου για το ζητημα. Και μακαρι τα δυσαρεστα που εχω ζησει, οπως εχω ζησει, να \'ταν θεωριες! ;)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Originally posted by oboro
    Ακριβως η λεξη που εχω στο μυαλο μου για το ζητημα. Και μακαρι τα δυσαρεστα που εχω ζησει, οπως εχω ζησει, να \'ταν θεωριες! ;)
    Μην με παρεξηγείς :)
    Δεν λέω θεωρία αν τα έχεις ζήσει ή όχι (προφανώς τα έχεις) αλλά αν κρύβεται κάτι πίσω από τη σιωπή ή όχι :)

Senior Member
    ειδες λαθος το αντιληφτηκα...εκθεση εννουσες...ναι ποναει αυτο αλλα πιο πολυ το προβλημα με τον ιδιο σου τον εαυτο μετα...αρα τιθεται και θεμα προστασιας δεν ειναι; Του εαυτου σου αλλα και τον αλλων...

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    νομιζω προστασιας εννοεις ε;

αρα εννοεις εκεινους που δεν εκφραζονται ποτε η που εκμεταλλευονται καταστασεις;
    Εχω ζησει και τα δυο, αν και το δευτερο πολυ παλιοτερα ευτυχως μονο μια φορα... Και ηταν δευτερευον στην εκμεταλλευση.

Γενικα σαν κατασταση δεν νομιζω οτι δινει το πανω χερι σε κανεναν. Ολοι χανουν.

Senior Member
    κυριως ομως αυτος που εκμεταλλευεται...ετσι πιστευω...

Senior Member
    Απο τι να προστατευσεις τον εαυτο σου;...απο την απορριψη; και για ποια εκμεταλευση μιλαμε;
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Μην με παρεξηγείς :)
    Δεν λέω θεωρία αν τα έχεις ζήσει ή όχι (προφανώς τα έχεις) αλλά αν κρύβεται κάτι πίσω από τη σιωπή ή όχι :)
    Απο την προσωπικη μου εμπειρια κρυβονται παρα πολλα... Και αυτο που μου εκανε εντυπωση, αλλα και που με εχει βασανισει, ειναι οτι προκειται σε μεγαλο βαθμο για καλα πραγματα. Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι πως η οχυρωση υπαρχει για να προστετευσει τα καλα. Πολλες φορες μου θυμιζε ενα ειδος τσιγκουνιας του συναισθηματος, αλλα χωρις τη μιζερια η τη μικροτητα... Τελικα ειναι προστασια απο την εκθεση σημαντικων πραγματων, τμηματων του εαυτου.

Επισης προστατευει τα \"κακα\" αυτη η οχυρωση, απο το οποιο φως, θεραπευτικο η μη. Κατι αλλο που εχω παρατηρησει. Διπλο το κακο για οσους εχω δει να την εχουν.

Senior Member
    Δεν ξερω αν μπορω να οχυρωθω οταν αισθανομαι..Ισως να πρεπει αλλα ποτε μου δεν το επελεξα.Ισως σε πολλες περιπτωσεις να αναγκαστηκα να το κανω,γιατι απλα δεν πηγαινε αλλο.Γενικοτερα ομως ολα εχουν ρισκο και ειναι κατι που μου αρεσει να κανω,να ρισκαρω κι ας γινω κομματια.Εξαλλου κι αυτο μεσα στην ζωη ειναι.

Senior Member
    Εγω αναρωτιεμαι...
    Κάποτε ένιωθα καποιους ανθρώπους,πολυ κοντινους μου,να σφίγγονται..να περιμένουν απο μένα να τους ξεκλειδώσω,και το εκανα χωρις ενδοιασμούς.
    Πίστευα οτι εχουν να πουν,αλλα απο το φοβο του χλευασμού(παιζει πολυ η αποδοκιμασια μεσα στην οικογενεια \"τι βλακειες λες\"),ειχαν αυτοματοποιήσει τον αλλο τρόπο της συγκάλυψης..
    Στις περισσότερες των περιπτώσεων ,ηταν ανθρωποι που ενιωθαν ασφαλείς με τη στάση τους και θεωρούσαν εμενα ιδιαιτερως εκτεθειμένη!!!Εχει τυχει να μου το πουν καταμουτρα.Ελα όμως που δεν με ενδιέφερε!!!
    Γιατι μπορεί οι αλλοι να νομίζουν οτι χάνουν με το να εκτεθουν, εγω ομως νιώθω οτι χάνει κάποιος οταν κρύβεται απο ολους και ποσο μάλλον απο τον εαυτό του..

Senior Member
    Συμφωνω απολυτα Αφωτεινη!!!!

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast