Results 76 to 90 of 156
-
22-02-2010, 23:10 #76
Κι εγω εκτιθεμαι συναισθηματικα χωρις πολλες αναστολες, νομιζω η συναισθηματικη εκφραση ειναι το πιο δυνατο μου σημειο. Δεν εχω την ιδια απαιτηση απο τον αλλο, στο κατω κατω μου αρεσουν και οι διαφορες. Η συναισθηματικη ειλικρινεια ομως ειναι κοινος τοπος για εμενα και οταν η οχυρωση ειναι δευτερος χαρακτηρας για τον αλλον, χωρις αυτο να αναγνωριζεται ουτε και οι συνεπειες του, πως να ευδοκιμησει μετα η ειλικρινεια.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 22-02-2010, 23:16 #77
το ιδανικο ειναι να εξωτερικευεις τα συναισθηματα σου και νομιζω οτι γενικα το κανω και αισθανομαι καλα γιαυτο...μπορω να συγκρατηθω ομως και με καποιο τροπο, ακριβως οπως λεει ο ομπορο για να....
προστατευσω τα \"κακα\" μεσω αυτης της οχυρωσης και για να προστετευσω τα καλα...
καποια στιγμη ομως δεν αντεχω αλλο...:)
22-02-2010, 23:18 #78
Οταν υπαρχει αδιεξοδος ειναι καλα να προστατευεις και τον εαυτο σου και τις καταστασεις..Για να μην γινονται κομματια τα ονειρα σου και η ψυχη σου.Το κανεις αυτο αποκλειστικα για σενα.
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-02-2010, 23:22 #79
πως γινεται ρε παιδιά?Προτεινετε μου τρόπους ωστε να μη χάσω τον εαυτό μου....Εγω τα εχω ολα σε ενα σακι, και τα καλα και τα ασχημα...
22-02-2010, 23:22 #80
Ναι αληθεια θελω και εγω τροπους!!
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-02-2010, 23:29 #81
Originally posted by Alterego
Οταν υπαρχει αδιεξοδος ειναι καλα να προστατευεις και τον εαυτο σου και τις καταστασεις..Για να μην γινονται κομματια τα ονειρα σου και η ψυχη σου.Το κανεις αυτο αποκλειστικα για σενα.Originally posted by Αφωτεινή
πως γινεται ρε παιδιά?Προτεινετε μου τρόπους ωστε να μη χάσω τον εαυτό μου....Εγω τα εχω ολα σε ενα σακι, και τα καλα και τα ασχημα...Originally posted by Alterego
Ναι αληθεια θελω και εγω τροπους!!
Καπου εδω επαψα να καταλαβαινω... Ποια καλα και ποια κακα να εχει κανεις σε ποιο σακι απεναντι σε ποιο αδιεξοδο??"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
22-02-2010, 23:33 #82
Οταν υπαρχει αδιεξος προς στην σχεση τοτε ειναι καλα να προσπατευεις τα συναισθηματα σου και τον εαυτο σου..
δυσκολευομαι ομως πολυ να το πραξω γιατι τα εχω ολα μαζεμενα και τα καλα και τα κακα και δεν μπορω να διαχωρισω και ματωνω λιωνω..καπως ετσι;"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-02-2010, 23:36 #83
Originally posted by oboro
Απο την προσωπικη μου εμπειρια κρυβονται παρα πολλα... Και αυτο που μου εκανε εντυπωση, αλλα και που με εχει βασανισει, ειναι οτι προκειται σε μεγαλο βαθμο για καλα πραγματα. Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι πως η οχυρωση υπαρχει για να προστετευσει τα καλα. Πολλες φορες μου θυμιζε ενα ειδος τσιγκουνιας του συναισθηματος, αλλα χωρις τη μιζερια η τη μικροτητα... Τελικα ειναι προστασια απο την εκθεση σημαντικων πραγματων, τμηματων του εαυτου.
Επισης προστατευει τα \"κακα\" αυτη η οχυρωση, απο το οποιο φως, θεραπευτικο η μη. Κατι αλλο που εχω παρατηρησει. Διπλο το κακο για οσους εχω δει να την εχουν.
το προχωρησαμε εμεις χαχαχαχα..
Περιμένουμε εσενα καλό μου..:)
22-02-2010, 23:38 #84
Το \"δημιούργημα\" σου σε ξεπέρασε oboro :P :D
22-02-2010, 23:39 #85
Originally posted by Alterego
Οταν υπαρχει αδιεξος προς στην σχεση τοτε ειναι καλα να προσπατευεις τα συναισθηματα σου και τον εαυτο σου..
δυσκολευομαι ομως πολυ να το πραξω γιατι τα εχω ολα μαζεμενα και τα καλα και τα κακα και δεν μπορω να διαχωρισω και ματωνω λιωνω..καπως ετσι;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
22-02-2010, 23:40 #86
Κατι ετσι... ευχαριστω για την συμπληρωση :)
22-02-2010, 23:40 #87
Originally posted by alexandros3
Το \"δημιούργημα\" σου σε ξεπέρασε oboro :P :D
:):)
22-02-2010, 23:41 #88
I\'ve created a monster...
:P
Μου αρεσει αυτη η εξελιξη. Καλη ειναι μια δοση απροβλεπτου!!"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
22-02-2010, 23:41 #89
Για να μην γινονται κομματια τα ονειρα σου και η ψυχη σου.
Αυτο ετσι και αλλιως δεν θα γινει αλτερ...γιατι ειτε τα εκφραζεις ειτε οχι...το τειχος πεφτει και γινεσαι ευαλωτος οταν αισθανεσαι...
22-02-2010, 23:42 #90
_Ε..εσυ που ησουν?να καταθέσεις τα φώτα σου παρακαλώωωωω.
:):)
Καταθέσαμε, καταθέσαμε... τώρα λέμε να τα σβήνουμε σιγά σιγά καθ\'ότι δουλειά αυρίο :D
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή