Results 106 to 120 of 156
-
23-02-2010, 00:06 #106
Originally posted by Alterego
Δεν μπορεις ευκολα να σταματησεις να προσπαθεις γιατι ειτε νιωθεις ειτε αυτο εχεις αναγκη.
Το εχω δει το εργο πολλες φορες..και ξερω πως μερικες φορες δεν αντεχετε κατι τετοιο.Ουτε εγω ο ιδιος δεν το αντεχω,ποσο μαλλον ο αλλος απεναντι μου.
Το κλεισιμο του αλλου ειναι φορες που με κανιε να νιωθω αβολα ναι,αλλα δεν σταματαω εγω στο να ανοιγομαι και να μιλαω
Το νιωθω το θελω το κανω.
Αν το εργο το εχεις δει να επαναλαμβανεται με το ιδιο ατομο, τοτε ειναι σαν να πας γυρευοντας. Αν ομως πειραματιζεσαι με εναν ανθρωπο, ενας μονο ειναι ο τροπος. Να δοκιμασεις.
Τωρα, αν εσυ φοβασαι την μαυριλα σου καθολου δεν σημαινει, οτι θα την φοβηθει κ ο ανθρωπος σου. Ισα ισα, που μπορει να σε βοηθησει να την δεις καπως διαφορετικα...
Το να ανοιγεσαι σε εναν ανθρωπο, ανεξαρτητα απο την δικη του συμπεριφορα, εχει να κανει με τις δικες σου αναγκες καθαρα. Αν αγνοεις αυτο που παιρνεις σαν αντικρισμα στο δικο σου ανοιγμα, ειναι σαν να θες να ικανοποιησεις την αναγκη της στιγμης, αγνοωντας ομως οτι αυτο μπορει να μην εχει συνεχεια. Να μην δημιουργειται μια βαση που χτιζεται απο 2 ατομα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 23-02-2010, 00:06 #107
Πως γινεται ομως να ειναι ο αλλος χαρουμενος εσυ μεσα στην μαυριλα και να υπαρχει συμβιβασμος;..ειναι καπως περιεργο.
Αιγουρα δεν θες να χαλασεις την διαθεση του αλλου δεν ειναι αυτος ο σκοπος σου αλλα δεν θα μπορουσα ποτε να νιωσω τον ανθρωπο που σε μαυρα χαλια και να σκεφτω την δικια μου διαθεση,αλλα και το αντιθετο να ειμαι χαλια και να μην μιλησω.."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
23-02-2010, 00:07 #108
αυτο ομως δεν ειναι αγαπη;;; Να μπορεις να μιλας στον αλλον η αν θελεις εσυ να τον προσταψεις και διαλεγεις την σιωπη εκεινος να σε αναγκαζει να μιλησεις, γιατι νιωθει οχι μονο οτι το εχεις αναγκη αλλα επειδη θελει να κανει τον πονο σου μισο...ετσι νομιζω...και συμφωνω με την Φωτεινουλα...και εγω θελω να μιλω σε ανθρωπους που αγαπω...
23-02-2010, 00:08 #109
Ναι Σοφια συμφωνω μαζι σου...ιδιαιτερα αυτο που λες.Πως αν εγω φοβαμαι την μαυριλα μου δεν σημαινει πως θα την φοβαται και ο ανθρωπος μου.Πιστευω πολυ πως ενα καθαροτατο μυαλο μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο..
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
23-02-2010, 00:12 #110
ή απλα ενας ανθρωπος που σε νοιαζεται, θελει να σε βοηθησει κ δεν ειναι μεσα στην δινη που εισαι εσυ:)
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
23-02-2010, 00:15 #111
Πως γινεται ομως να ειναι ο αλλος χαρουμενος εσυ μεσα στην μαυριλα και να υπαρχει συμβιβασμος;..ειναι καπως περιεργο.
Αιγουρα δεν θες να χαλασεις την διαθεση του αλλου δεν ειναι αυτος ο σκοπος σου αλλα δεν θα μπορουσα ποτε να νιωσω τον ανθρωπο που σε μαυρα χαλια και να σκεφτω την δικια μου διαθεση,αλλα και το αντιθετο να ειμαι χαλια και να μην μιλησω..
Ο ανθρωπος που ειναι μαζι σου θέλει να εισαι καλα ,ενδιαφέρεται για το τι νιώθεις και αρα ακουει και τις μαυρίλες σου..
Τωρα βέβαια εσυ εννοεις κατι αλλο,ε? Λες να ειμαι χαλια και ο αλλος να μου κλεινει την \"πορτα\"..Αυτο σημαίνει οτι δεν ειναι αυτος που ψάχνεις να \"μοιραστεις\"..
23-02-2010, 00:20 #112
Ναι Σοφια συμφωνω μαζι σου...ιδιαιτερα αυτο που λες.Πως αν εγω φοβαμαι την μαυριλα μου δεν σημαινει πως θα την φοβαται και ο ανθρωπος μου.Πιστευω πολυ πως ενα καθαροτατο μυαλο μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο.."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
23-02-2010, 00:31 #113
αν αγαπας καποιον θελεις να τον ακουσεις, αναζητας να σου μιλησει...οσο χαλια και να εισαι ο ιδιος τον νιωθεις και πραγματικα γινεται η θλιψη μιση οταν υπαρξει ο διαλογος...ισως και παραμεριζεις τον δικο σου πονο για να προστατεψεις και να αφοσιωθεις σε αυτον που αγαπας...αν ο αλλος το αποφευγει τοτε δεν αισθανεται πραγματα για σενα...το να μιλας και να σου μιλανε ειναι το αλφα και το ωμεγα για μενα σε μια σχεση...αν δεν υπαρχει καποια στιγμη θα χαλασει το ολο...οταν ο αλλος σκεφτεται να σου μιλησει εχει νοημα η σχεση; Για μενα οχι...απλα την ζεις μεχρι να τελειωσει...Χρειαζονται παντα και οι δυο...οταν ο ενας αποφασιζει να σιωπει τοτε καποια στιγμη και αλλος θα παψει να μιλαει και εκει που θα οδηγηθουμε ειναι η αποξενωση και υστερα ο χωρισμος...
ετσι νομιζω...
23-02-2010, 00:40 #114
Originally posted by anoiksi
Χρειαζονται παντα και οι δυο...οταν ο ενας αποφασιζει να σιωπει τοτε καποια στιγμη και αλλος θα παψει να μιλαει και εκει που θα οδηγηθουμε ειναι η αποξενωση και υστερα ο χωρισμος...
ετσι νομιζω...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
23-02-2010, 00:47 #115
Originally posted by Sofia
Originally posted by anoiksi
Χρειαζονται παντα και οι δυο...οταν ο ενας αποφασιζει να σιωπει τοτε καποια στιγμη και αλλος θα παψει να μιλαει και εκει που θα οδηγηθουμε ειναι η αποξενωση και υστερα ο χωρισμος...
ετσι νομιζω...
Μην νομίζεις στο υπογράφω εγώ.Αυτό που λέει η Σοφία να προσπάθούν και οι δυο.Ερχεται η στιγμή μετά απο 5,10 20 ,30 χρόνια σαν και μένα που ο άλλος πια σηκώνει τα χέρια ψηλά.Και το λάθος είναι ότι απο την αρχή πρέπει να ξεκαθαρίζονται οι σχέσεις, γιατί βλέπεις απο νωρίς ότι κάτι στραβώνει και πολεμάς να το ισιώσεις.Αλλά τότε μπορεί να είναι αργά.
23-02-2010, 08:45 #116
Originally posted by Sofia
Δεν μου ειναι ευκολο να το πω, ακομα κι αν το νιωθω...Οταν νιωθω να με κατακλυζει η αγαπη μου για καποιον ανθρωπο, τοτε νομιζω οτι μπορω και να το πω. Βρισκω οτι η φραση αυτη εχει πολυ δυναμη, πολυ βαρος κ δεν θελω να την σπαταλαω.
Να το δειχνω μου ειναι πολυ πιο ευκολο. Αλλωστε με τα λογια δεν τα παω καλα...
Είμαι στρείδι γενικώς. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να πω σ΄αγαπώ. Ακόμα και στα παιδιά μου. Το δείχνω με χίλιους τρόπους αλλά να το πω κολάω. Γενικώς δεν μιλώ πολύ. Κι ύστερα είναι από τις λέξεις τις κλειδωμένες μέσα μου που αν η στιγμή έχει κλειδί θα βγουν. Αλλιώς φυλάσονται καλά. Επίσης με ενοχλεί να ακούω το σάγαπώ να σκορπίζεται σε στόματα, σε τοίχους, σε γράμματα, στίχους, κρεβάτια. Είναι πολύ ακριβό να σπαταλιέται. Αλλά μερικοί γεννιούνται πλούσιοι από αυτό, άλλοι φτωχοί και μίζεροι σαν εμένα.κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
23-02-2010, 12:14 #117
ααααα, δεν ειπα και εγω αν την λεω αυτην την λεξη...
Προσωπικα ναι την λεω και την δειχνω νομιζω...Μου αρεσει να ξερει ο απεναντι μου τι νιωθω για εκεινον και ειναι πιστευω δικαιωμα του να ξερει, οπως ειναι και δικαιωμα μου να ξερω τι νιωθει εκεινος...αλλιως ειναι εγωιστικο...Σε αυτους που την λεω την λεω αρκετα συχνα, μα ΠΑΝΤΑ οταν την λεω την εννοω...Αλλες φορες παλι καταπιεζομαι να μην την πω και ας την νιωθω...απλα κρινω οτι δεν θα εχει οφελος για κανενα...και ειναι πολυ πιο δυσκολο αυτο...Γιαυτο δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που δεν μπορουν να εκφραστουν...Πως μπορουν να κρατουν το οποιο συναισθημα μεσα τους;;; Ακουω απαντησεις;;;
23-02-2010, 12:47 #118
δηλαδη χθες βραδυ επι τοσες σελιδες τι λεγαμε βρε ανοιξη? :P
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
23-02-2010, 14:02 #119
εννοεις οτι το ειχα ξεκαθαρισει;;;
Στην συζητηση την χτεσινη ναι μεν ελεγα αυτα που πιστευω, αλλα πιο πολυ απλες σκεψεις πανω στην συζητηση, οχι κατι συγκροτημενο...
:(:(:(
Η εννοεις οτι αντικρουω την χτεσινη μου αποψη δεν ξερω...δεν νομιζω (και βαριεμαι να ξαναδιαβασω αυτα που ελεγα χτες χιχι μου αρεσει πιο πολυ να διαβαζω σκεψεις αλλων)...απλα εκανα καποιες ερωτησεις και ηθελα απαντησεις...:o
23-02-2010, 14:09 #120
Καμια αντιρρηση απο μενα, θα μπορουσα να γραφω για μερες για αυτο. Τωρα που πηρα φορα και ανοιχτηκα...
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή