Yoga - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: Yoga

Senior Member
    υπάρχει και το αξίωμα: \"τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι\"

μόλις πιάσει το πολύ άγχος, δοκιμάστε να πείτε, \"δε βαριέσαι, καλά είναι και έτσι τα πράγματα\", (και να το πιστέψετε και λίγο)

χαλαρώνει στη στιγμή.

Senior Member
    Power yoga έκανα κι εγώ μια φορά και τα είδα όλα, μου φάνηκε πολύ κουραστικό γιατί κι εγώ είμαι ολίγον τεμπέλα...
    Πάντως μου άρεσε η ατμόσφαιρα, σβησμένα φώτα, χρωματιστό ημίφως, κεράκια με φλόγες που τρεμόπαιζαν και ταξιδιάρικη μουσική... Ήθελα να ξαναπάω αλλά εγω να μένω ξαπλωμένη:Ρ Νομίζω θα ήταν κι αυτό μια μορφή γιόγκα:)))

Την εκκριση ενδορφινης την πετύχαινα με διάδρομο, όπου κάποιες φορές αισθανόμουν μια απέραντη ευφορία...

Είναι ανάλογα νομίζω το τι ταιριάζει στον καθένα. Θα ήθελα να δοκιμάσω απλή γιόγκα, για την οποία δεν έχω άποψη.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by krino
    εγω παντα πιστευα οτι ο καλυτερος τροπος χαλαρωσης ειναι το αραγμα, ο χρονος για τον εαυτο μας, για αυτους που αγαπαμε, μια πολυ καλη ταινια (αντε δες την τελευταια εξοδος να χαλαρωσεις - χαλαρα) ενα καλο πουρο, ενα καλο κρασι και αλλα πολλα, που μπορω να γραφω για πολυ καιρο.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζεται τοση θεωρια για να νιωσεις ομορφα....
    γιατι πρεπει να δεις σε ντιβιντι που εινα κρυμενη η χαλαρωση σου.
    Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος χαλάρωσης...

Αλλά όταν ο ψυχισμός σου δεν είναι και στα καλύτερά του, αλλά και όχι μόνο τότε, η γυμναστική είναι πράξη φροντίδας, τόσο του σώματος όσο και του ψυχισμού σου.
    Δυστυχώς για να θεραπεύσουμε τον ψυχισμό μας φτάσαμε να χρησιμοποιούμε αλόγιστα χημείες...

Νους υγιής εν σώματι υγιή.
    Οπότε το τι μπορεί να κάνει ο καθένας γι\'αυτό, μέσω και της γυμναστικής, είναι ευεργετικό.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    εμενα με χαλαρωνει πολυ η γιογκα... βγαινεις αλλος ανθρωπος οταν τελειωσει το μαθημα... ξεκινα με γιογκα, δουλεψε καλα τις αναπνοες σου και σιγα σιγα ανεβαζε επιπεδο για να κανεις power yoga που ειναι καταπληκτικη και εχει και πολυ καλα αποτελεσματα συσφιξης.. τα dvd που ειχε βγαλει η Πετρουλακη καποτε by the way ηταν πολυ καλα για ασκηση στο σπιτι και με την καταλληλη ατμοσφαιρα (κερακια και χαλαρη μουσικη) ολα γινονται!

Banned
    Originally posted by anwnimi

Αλλά όταν ο ψυχισμός σου δεν είναι και στα καλύτερά του, αλλά και όχι μόνο τότε, η γυμναστική είναι πράξη φροντίδας, τόσο του σώματος όσο και του ψυχισμού σου.
    Δυστυχώς για να θεραπεύσουμε τον ψυχισμό μας φτάσαμε να χρησιμοποιούμε αλόγιστα χημείες...

Νους υγιής εν σώματι υγιή.
    Οπότε το τι μπορεί να κάνει ο καθένας γι\'αυτό, μέσω και της γυμναστικής, είναι ευεργετικό.
    καλα εδω η αλλη λεει,
    οτι την φτιαχνουν οι αγγελοι, στα ντιβιντι θα κολλησουμε?

:cool:

Banned
    Originally posted by nama για ασκηση στο σπιτι και με την καταλληλη ατμοσφαιρα (κερακια και χαλαρη μουσικη) ολα γινονται!
    δηλαδη εσυ φτιαχνεις ατμοσφαιρα στο σπιτι, αναβεις κερακια, χαλαρωτικη μουσικη.....
    και στο καπακι αρχιζεις και τρεχεις?

ημαρτον ρε παιδια,
    γεωργιου σπηκινγκ....

Senior Member
    Originally posted by nama για ασκηση στο σπιτι και με την καταλληλη ατμοσφαιρα (κερακια και χαλαρη μουσικη) ολα γινονται!
    δηλαδη εσυ φτιαχνεις ατμοσφαιρα στο σπιτι, αναβεις κερακια, χαλαρωτικη μουσικη.....

ημαρτον ρε παιδια,
    γεωργιου σπηκινγκ....
    αχαχαχαχα! βρε στη yoga δεν τρέχεις. ψάξε στο google να δεις βιντεάκια.

η yoga είναι πολύ καλή αν θες να αποκτήσεις ευλυγισία και καλή στάση σώματος.

Banned
    Originally posted by claire

ημαρτον ρε παιδια,
    γεωργιου σπηκινγκ....
    αχαχαχαχα! βρε στη yoga δεν τρέχεις. ψάξε στο google να δεις βιντεάκια.

η yoga είναι πολύ καλή αν θες να αποκτήσεις ευλυγισία και καλή στάση σώματος.

μην με μπερδευεις τωρα.....
    ειμαι λιγο παραδοσιακος γιου νοου.....
    εχω στανταρ γυμναστικη εδω και χρονια, που εχω αποκτησει ευλυγισια και καλες στασεις σωματος.
    Επιπλεον μπορω να σου πω, οτι εχω αποκτησει διαυγεια πνευματος, ψυχολογικη ισορροπια και αλλα τετοια ομορφα.....

Page 2 of 2 FirstFirst 12