Results 76 to 77 of 77
-
04-03-2010, 10:33 #76
Ίσως δεν ήθελες να σπουδάσεις επίσης,Τριέλλα.Το έχεις σκεφτεί αυτό καθόλου;Ίσως ήταν άλλη μία επιλογή μη συνειδητή για να ευχαριστήσει το υπάκουο εκείνο παιδί τους γονείς του.Να γιατί δεν τελειώνεις ποτέ,δεν ήταν δική σου πραγματικά επιθυμία.Σκέψου το κι έτσι.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 05-03-2010, 01:17 #77
Αυτο δεν ισχυει...γιατι πραγματι ηθελα να σπουδασω...αλλα η σχολη μου δεν ηταν η πρωτη μου επιλογη...ηταν η δευτερη...ειχα παθος με το σχεδιο και ηθελα αρχιτεκτονικη...περασα ομως στη δευτερη επιλογη...καθως συνεχισα να σπουδαζω, καταλαβα οτι και η επιστημη που κανω τωρα, ειναι πολυ ομορφη και με καναλωνει για δουλεια πολυ καλυτερα απο οτι η προηγουμενη...εχει περισσοτερους τομεις για εξειδικευση και πραγματικα αρχισα να την αγαπαω καθως την εξερευνουσα ολο και πιο πολυ...πανω που επαιρνα τα πανω μου και ειπα οτι ναι θα την τελειωσω (και θα την τελειωσω το θεμα ειναι πότε)....δεχτηκα σταδιακα χτυπηματα τα οποια με εκαναν να πιστεψω οτι δεν αξιζω για αυτη τη δουλεια-επιστημη...επιπλεον, ειχαμε και εναμιση χρονο τις περιβοητες καταληψεις...και επειδη ακριβως καθησα και ενα μισηχρονο χωρις να κανω τιποτα....μετα ηταν υπερβολικα δυσκολο να συγκεντρωθω να διαβασω...και ακομα ειναι...αλλα τουλαχιστον τωρα την παλευω καλυτερα...
Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή