Results 16 to 26 of 26
Thread: Τι μάθαμε;
-
23-02-2010, 22:01 #16
Να με αγαπήσω,να δω την ζωή αλλιώς, να μην εθελοτυφλώ,να απομυθοποιήσω πολλά πράγματα και προ πάντων ότι σημαντικότερο απο την υγεία δεν υπάρχει, γιατί άλλο να το λες και αλλο να το βιώνεις.
- 23-02-2010, 22:04 #17
... ωραίο θέμα... αν και ομολογώ ότι τις τελευταίες μέρες έχουν μπει θρεντς πολύ προκλητικά για μένα αλλά και ολίγον \'τζιζ\' γιατί για να πω αυτά που πραγματικά θέλω, θα γίνει αναγκαστικά βουτιά στα απύθμενα του αδύτου της ψυχής - λολ - και δεν πρέπει να το κάνω αυτό το διάστημα... έτσι πολύ χοντρικά και με καραβιωμένη άποψη έμαθα ότι είμαι γεννημένη για να βοηθάω τους άλλους, ότι έχω γκατς για να μπω ακόμη πιο μέσα σε αυτό που λέγεται \'βοήθεια\' στον πιο αδύνατο όπου ο \'αδύνατος\' δε θα φοράει την κολώνια του ούτε θα έχει πάρει το μπρεκφαστ του. Ένα άλλο που ξέρω πια καλά είναι ότι έχω χαρισματικό λόγο και ταλέντο και επιτέλους θα το κάνω πράξη όλο αυτό που αφήνω χρόνια επίτηδες στην άκρη. Ένα άλλο που μου δίνει χαρά είναι ότι νιώθω περήφανη που αν και υπήρξα αλκοολική, δε πήδηξα κανέναν, δεν έκλεψα, δεν σκότωσα, δε θόλωσα, και κυρίως δε τυράννησα άνθρωπο - γουέλκαμ, είμαι η αλκοολική σου μητερούλα - σε αντίθεση με τους γονείς μου που με χαντακώσανε στα τάρταρα ξανά λολ. Ωχ μου βγαίνει πράμα τώρα... :P ... για να το κλείσω - προς το παρόν - έμαθα πως αν και συμπεριφέρθηκα πολύ άσχημα στον εαυτό μου, ο χαρακτήρας μου αναδείχτηκε και έχει φανεί σε όλες τις εκφάνσεις της μέχρι τώρα ζωής μου. Το χαντάκωμα δε πέτυχε λολ, ήθελε μεγαλύτερο φτυάρι μάλλον. Κι όσο κι αν μου φαινόταν παράξενο κάποτε, ναι μπορείς να αγαπάς και να βοηθάς τους άλλους, να το κάνεις και να νιώθεις ώρες - ώρες πως κατέχεις μια τέχνη, να έχεις ανταπεξέλθει σε εξτριμ δύσκολες καταστάσεις, κι όμως... να έχεις πηδήξει κανονικά το τομάρι σου, να ξέρεις ότι σου αξίζουν χίλια καλά και μια νύχτες κι όμως να το κάνεις. Ομολογώ ότι απέχω ακόμη απ\' το να αγαπάω τον εαυτό μου. Πολύ ή λίγο θα φανεί...
:)
24-02-2010, 00:11 #18
δεν ειμαι μόνη, υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν όπως κι εγώ..
24-02-2010, 00:20 #19
... και υπάρχουν άνθρωποι ρε γμτ, που εκεί που νομίζεις ότι γράφουν απλά νότες πάνω στο χαρτί, έχουν ζωγραφίσει εμένα, εσένα λες και μας ήξεραν πάντα... πα να βάλω ένα κομμάτι που \'μιλάει\'...
;)
24-02-2010, 02:48 #20
Ναι Αλομπάρ, έτσι πρέπει να νιώσαμε όσοι κολλήσαμε στο φόρουμ.΄Στην αρχή τα έχασα διαβάζοντας λόγια που ήθελα να πω και δεν μπορούσα να τα εκφράσω.Το ότι βλέπεις πως δεν είσαι μόνος και πως υπάρχουν κι άλλοι που αισθάνονται όπως εσύ, σου δίνει κουράγιο και δύναμη.Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν μέλη εδώ και χρόνια.Αρα κάτι βρίσκουν,μια παρηγοριά;ανθρώπους που νιώθουν όπως και εσύ.Προ πάντων βοήθεια και ομολογώ έχω πάρει πολύ.
10-04-2010, 03:39 #21
ότι το παρελθόν είναι το πιο επικίνδυνο
να μαθαίνω από τα λάθη μου
κι ότι με τον εαυτό μου περνάω καλύτερα τελικά από ότι με τους άλλους
10-04-2010, 03:53 #22
Originally posted by Αφωτεινή
Αγάπησε τον εαυτό σου κι ολα τα αλλα έρχονται....
Αυτό.
Και αγάπησε τον εαυτό σου γι\'αυτό που είναι όχι γι\'αυτό που θα θελες να είναι ;)
10-04-2010, 07:13 #23
Τι είναι αυτό που έμαθε ο καθένας από αυτά που πέρασε και που περνάει;
Αυτό που κάποιος έμαθε και έγινε βίωμά του.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 10:05 #24
Στις απίθανες αυτές στροφές κρύβονται οι ομορφότερες εκπλήξεις καμιά φορά.Τα συντριπτικά κατάγματα ή και οι απαράμιλλες κορυφώσεις.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-04-2010, 21:12 #25
Έμαθα ποιοί με νοιάζονται και ποιοί είναι πραγματικά δίπλα μου όταν κυριολεκτικά φτάνω στον πάτο..
Ξέρω ότι αυτή είναι μία από τις δυσκολότερες μάχες _αν όχι η δυσκολότερη_ που δίνω στη ζωή μου...
Έμαθα να ελπίζω, εύχομαι κάποια μέρα να γίνω καλά...
Τον εαυτό μου δεν έχω μάθει να τον αγαπάω και να τον σέβομαι ακόμη... ελπίζω να το καταφέρω κάποτε..Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
10-04-2010, 23:17 #26
ωραιο θεμα john !!_____________________υπαρχει μια προσευχη(?) που λεει : ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΜΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙς ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ! ,,,,, προσωπικα συνειδητοποιησα τι ενοουσε ο... ποιητης !__________________________________________Επι� �ης οτι στο ζητημα της ΣΥΜΠΟΝΟΙΑς , η κοινωνια μας , ο κοσμος μας , ο πολιτισμος μας , παίρνει ΜΗΔΕΝ. _________________________________________και Επισης να λεω: ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ! , γιατι δυστυχως υπαρχουν και χειροτερα που δεν θαθελα να μου συμβουν .
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια