Results 1 to 15 of 44
-
24-02-2010, 10:25 #1
Θεραπείες με τη βοήθεια των αγγέλων-και μη χειρότερα!
Τι γίνεται και τόσος κόσμος στρέφεται στον χώρο της μεταφυσικής για να επιλύσει προσωπικά προβλήματα;Συζήταγα χτες με μία γυναίκα που μου πρότεινε ένα βιβλίο για Θεραπεία με αγγέλους.Μία κατά τ'άλλα διαβασμένη και μορφωμένη γυναίκα,στη μέση ηλικία,που η επιλογή της με ξάφνιασε και με άφησε άφωνη.Ρε συ της λέω,έλα στα συγκαλά σου.Είχε πάει λέει και σε ανάλογα σεμινάρια,όπου θεραπευτές ανοίγουν πύλες να κατέβουν άγγελοι και να σε καθοδηγήσουν.Πού;Προφανώς στην πλύση εγκεφάλου σου.:P
Και είδε λέει σημαντική βοήθεια στη ζωή της.Αμ της απαντάω,ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά του πιάνεται.Πάτησα και ένα θεραπεία αγγέλων στη μηχανή αναζήτησης και μου έβγαλε δεκάδες blogs,fora,sites και links με γκουρού/σωτήρες,συνεδρίες με αγγέλους,με νεράιδες,με εναρμονίσεις λέει με αρχαγγελικά και με αγγελικά τάγματα,ρέικι,παραψυχολόγο υς που θεραπεύουν λέει ως και κατάθλιψη.Μέχρι και πανελλήνιο φεστιβάλ αγγέλων έγινε.
Τι μου λες,έκαναν φεστιβάλ οι άγγελοι,ε;Tι φόραγε ο Γαβριήλ,ήταν εντός της μοδός;Δεν πάμε καλά λέω!:o:o
Έχετε το νου σας,μην αφήνετε να σας σέρνουν σε ηλιθιότητες που αποβλακώνουν,πάρτε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας ρεεε."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 24-02-2010, 10:31 #2
Αφού υπάρχουν κορόϊδα......
Ενας απλός γεράκος μου είχε πει κάποτε το εξής σοφό:
-αν δεν υπήρχαν κορόϊδα, πώς θα ζούσαν οι έξυπνοι?
Φαντάζεσαι τώρα, ο επινοητής των \"αγγέλων\", θα τρίβει τα χέρια του με τα κορόϊδα που έχουν τσιμπήσει.....
Btw, δεν είναι η μόνη μούφα που κυκλοφορεί και τσιμπάνε.
24-02-2010, 10:35 #3
και μια γνωστη μου στην αθηνα μου μιλησε για αυτη <<τη θεραπεια>>
ερχεσαι λεει σε επαφη με τον προσωπικο σου αγγελο και αυτος σου δειχνει το δρομο για την ιαση.
τι να πω και εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.δεν μπορω να καταλαβω πως μορφωμενοι ανθρωποι πειθονται απο τετοια πειραματα.και η ανυσηχια μου ειναι το μεγεθος του προσηλιτισμου που σιγουρα θα υπαρχει.
ελεοςΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
24-02-2010, 10:36 #4
Ναι,nature μου,μιλάμε για μεγάλες πατάτες.Ρε συ,εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει το γεγονός του τόσου μεσαιωνισμού και μεταφυσικολαγνείας στην εποχή μας.Και μου φαίνεται πως υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα προπαγάνδας και ιδεολογικής στήριξης τέτοιων θεοσοφιών,για επιστροφή σε σκοταδισμούς που μας πάνε αιώνες πίσω.Έλεος!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-02-2010, 11:13 #5
Originally posted by olgaki82
ερχεσαι λεει σε επαφη με τον προσωπικο σου αγγελο και αυτος σου δειχνει το δρομο για την ιαση.
και που ειναι κρυμμενοι ολοι αυτοι?
Καθε δευτερολεπτο φτιαχνουν και απο ενα αγγελο?
Το σεναριο του αη βασιλη που γυρναει σε ενα βραδυ με χιλιαδες τονους δωρα στο ελκυθρο του, και μοιραζει δωρα σε δις παιδια μου φαινεται καλυτερο....
24-02-2010, 12:03 #6
Αμα αυτοι νοιωθουν καλα ομως με το αποτελεσμα τοτε πουν\' το κακο?
Θα πηγαιναμε ευκολα σε εναν επιζωντα καρκινου ο οποιος επι μηνες το μονο προσωπο που ειχε στο πλευρο του ηταν μια εικονα της παναγιας η οποια του εδινε ΕΛΠΙΔΑ για ενα αυριο , και να του λεγαμε \"κανεις λαθος, μην τα πιστευεις αυτα, ειναι ψεματα¨\" . Αν χειρορευε απο την στεναχωρια του μετα πως θα νοιωθαμε εμεις και ο καινουριος μας διπλος ρολος \"σωτηρα της αληθειας\" και καταστροφεα ελπιδων?
.
Τωρα βεβαια απο την αλλη οκ, υπαρχουν λαμογια εκει εξω που το εκμεταλευονται αυτο, αλλα αν ο αλλος δεν ειναι ικανος να λυσει τα θεματα του μονος του και παει σε εναν τελεταρχη βουντου να του τα λυσει, αν φυγει απο εκει και την αλλη μερα ειναι με ενα χαμογελο αισιοδοξιας μεχρι τα αυτια τοτε weres da problem? Εκει που θα χαλαγε τα χρηματα του σε εναν ψυχολογο τα χαλασε σε εναν ζουλου
24-02-2010, 12:11 #7
Το σεναριο του αη βασιλη που γυρναει σε ενα βραδυ με χιλιαδες τονους δωρα στο ελκυθρο του, και μοιραζει δωρα σε δις παιδια μου φαινεται καλυτερο....
24-02-2010, 12:13 #8
Καλό κι αυτό:P,πρώτη φορά το ακούω...
Τι άλλο θα επινοήσουν βρε παιδί μου?πάντως ακούγεται αστείο.Αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι θλιβερό.Άκου θεραπεία αγγέλων!
24-02-2010, 12:37 #9
Originally posted by Boltseed
Θα πηγαιναμε ευκολα σε εναν επιζωντα καρκινου ο οποιος επι μηνες το μονο προσωπο που ειχε στο πλευρο του ηταν μια εικονα της παναγιας η οποια του εδινε ΕΛΠΙΔΑ για ενα αυριο , και να του λεγαμε \"κανεις λαθος, μην τα πιστευεις αυτα, ειναι ψεματα¨\" . Αν χειρορευε απο την στεναχωρια του μετα πως θα νοιωθαμε εμεις και ο καινουριος μας διπλος ρολος \"σωτηρα της αληθειας\" και καταστροφεα ελπιδων?
ο καρκινοπαθης ωφειλει να συμβουλευεται τον γιατρο του για την πορεια της υγειας του.
Αν ο ασθενης προτιμαει να κατσει σπιτι του και να τον κανει καλα ο αγγελος του, ειναι δικο του προβλημα.
Εσυ προτεινεις, ενας γιατρος που ακουει κατι τετοιο,
να πει στον ασθενη του, οτι οκ αφου το ειπε ο αγγελος θα γινεις καλα?
Αν ειναι ετσι, μαλλον εχουμε βρει λυση στο προβλημα του ΕΣΥ....
24-02-2010, 12:54 #10
Ο ρόλος της θρησκευτικής πίστης στην αντιμετώπιση της ασθένειας
http://stefanogiannis.blogspot.com/2008/11/blog-post_10.html
24-02-2010, 13:09 #11
Originally posted by krino
Originally posted by Boltseed
ο καρκινοπαθης ωφειλει να συμβουλευεται τον γιατρο του για την πορεια της υγειας του.
Αν ο ασθενης προτιμαει να κατσει σπιτι του και να τον κανει καλα ο αγγελος του, ειναι δικο του προβλημα.
Εσυ προτεινεις, ενας γιατρος που ακουει κατι τετοιο,
να πει στον ασθενη του, οτι οκ αφου το ειπε ο αγγελος θα γινεις καλα?
Αν ειναι ετσι, μαλλον εχουμε βρει λυση στο προβλημα του ΕΣΥ....
.
Την αγωγή την δίνει ο ειδικός, την ελπίδα όμως? Ο ειδικός μπορεί να μην είναι τόσο ειδικός σε τέτοια θέματα και να δίνει μόνο είτε ξύλινες απαντήσεις με νούμερα και συγκεντρώσεις στο αίμα, είτε -κακώς- να τσακίσει τον άλλο λέγοντας του ότι μάλλον θα μιλάει όντως με αγγέλους σύντομα.
Ίσως το παράδειγμα με τον καρκίνο να είναι τραβηγμένο, αλλά μπορούμε να βρούμε και πιο light εκδοχές του όπου άνθρωποι που φοβόντουσαν σε δύσκολες καταστάσεις για την ζωή τους, έκαναν τον σταυρό τους και πέρνανε κουράγιο. Από τον εαυτό τους πέρνανε κουράγιο αλλά αυτοί νομίζουν από τον σταυρό. Αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο τελικά.
.
Διαφωνώ με τους απατεώνες που πουλάνε βιβλία και κάνουν συνεδρίες με αγγέλους και νεφελίμ και πουλάνε τόσο ψέμα, αλλά δεν μπορώ να διαφωνήσω με την \"δυναμη\" των πιστεύω μας είτε ειναι σε αντικείμενα είτε σε πρόσωπα.
Ότι αντικείμενα έχουμε γύρω μας είναι βασικά προέκταση του εαυτού μας, αν τα μηδενίσουμε επειδή είναι απλά \"σκετα αντικείμενα made in china\" τότε ίσως να μηδενίζουμε και κομμάτια του εαυτού μας. Ένας δυνατός χαρακτήρας θα το αντέξει αυτό μιας και θα αποδεχτεί οτι ειναι ικανός να αντλεί δύναμη από τον μέσα του και όχι από μενταγιόνια και αρκουδάκια, ένας άλλος ομως ίσως να έχει πρόβλημα με αυτό.
24-02-2010, 13:39 #12
πολυ ωραια ολα αυτα,
εκτος του οτι ξεχασες να απαντησεις σε αυτο που ρωτησα.
24-02-2010, 13:45 #13
η ορθόδοξη θρησκεία πιστεύει σε αγγέλους? νομίζω πως ναι. ε άρα, αυτοί οι άνθρωποι μάλλον είναι και υπερβολικά χριστιανοί συν τοις άλλοις.
αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής... αυτοί που δημιουργούν αυτές τις θεραπείες, οι ίδιοι τα πιστεύουν όλα αυτά ή τα θεωρούν βλακείες και απλά έχουν σκοπό το κέρδος. πάντα την είχα αυτή την απορία...
24-02-2010, 13:51 #14
Originally posted by claire
οι ίδιοι τα πιστεύουν όλα αυτά ή τα θεωρούν βλακείες και απλά έχουν σκοπό το κέρδος. πάντα την είχα αυτή την απορία...
και τα δυο μαζι.
24-02-2010, 13:51 #15
[i]Originally posted by claire
αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής... αυτοί που δημιουργούν αυτές τις θεραπείες, οι ίδιοι τα πιστεύουν όλα αυτά ή τα θεωρούν βλακείες και απλά έχουν σκοπό το κέρδος. πάντα την είχα αυτή την απορία...Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή