Results 16 to 25 of 25
Thread: οι δαίμονές μου...
-
02-03-2010, 10:41 #16
Πρέπει να είναι πολύ καλό αυτό το βιβλίο,θα το βάλω κι εγώ στο πρόγραμμα λοιπόν.Καλημέρα Νεκταρία,καλή σου δύναμη επίσης.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 02-03-2010, 11:19 #17
Originally posted by nektaria78
δεν θέλησα ποτέ να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα....αλίμονο αν δεν καταλαβαίνω με το λειψό μου το μυαλό ότι όλοι εδώ μέσα είμαστε \"ομοιοπαθείς\" και \"συναγωνιστές\" ...pelariry μπορεί να έλεγαν οι λατίνοι scripta manen, αλλά το κακό με τα γραπτά είναι ότι δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το ακριβές ύφος των λόγων του άλλου..
Εχεις την ευκαιρια να σταματησεις να βγαζεις καλους στα δαχτυλα και να βρεθεις με \"συναγωνιστες\" οπως λες και εσυ.
Λεπτομεριες στο pelariry.
ΥΓ......η αντιπαραθεση δεν ειναι κακο πραγμα, αρκει να μαθαινεις κατι απο αυτη και οχι μονο για να μισθωσει τον εγωισμο μας.
02-03-2010, 12:41 #18
Προσωπικα δεν ειδα καμια διαθεση για αντιπαραθεση απο τη νεκταρια. Αυτο που ειδα ηταν να αρπαζεται χωρις λογο και αιτια ο πελαριρι, αφου πρωτα ειχε παρει προσωπικα αυτο που αποκαλει ελλειψη ενδιαφεροντος για το συλλογο, δυο πραγματα που τελικα συνεδεσε κιολας εντελως στα ξαφνικα χωρις να μπορω να αντιληφθω τη λογικη πισω απο αυτη τη συνδεση αλλα ουτε και το χρονισμο.
Σιγουρα ομως ενας τετοιος συλλογος θα μπορουσε να σε βοηθησει να μαθεις περισσοτερα για την ασθενεια σου, νεκταρια, αλλα και να βρεις τους υποστηρικτες που χρειαζεσαι ειδικα τωρα στην αρχη. Δεν ξερω αν μενεις στην Αθηνα αλλα ο εκει συλλογος αποτελει μια νεα και αξιολογη προσπαθεια και οι ψυχολογοι που τον ιδρυσαν μου φανηκαν πραγματικα ατομα εμπιστοσυνης οταν τους γνωρισα απο κοντα. Αν η καταθλιψη μου (οχι διπολικη) δεν με ειχε στο μεταξυ κρατησει εξω απο τα πραγματα θα ειχα γινει ηδη μελος. Κι εγω πιστευω οτι η οικοδομηση ενος δικτυου υποστηριξης εκει εξω θα ειναι κοθοριστικης σημασιας για πολλους ανθρωπους με ψυσικες διαταραχες, πιστευω στο αυτονοητο δηλαδη, σ\' αυτο που θα επρεπε ηδη να υπαρχει σ\' αυτη τη χωρα και να συντηρειται απο ανθρωπους που ενδιαφερονται πραγματικα, φυσικα περα απο εγωισμους και ιδιοσυγκρασιακες προσεγγισεις του θεματος."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
02-03-2010, 13:29 #19
oboro, μήπως το μήνυμα σου είναι λίγο αντιφατικό?
( αλήθεια τι σημαίνει χρονισμός? )
02-03-2010, 13:36 #20
Timing.
Την πρωτη ερωτηση δεν την καταλαβα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
02-03-2010, 14:08 #21
Originally posted by oboro
Timing.
Την πρωτη ερωτηση δεν την καταλαβα.
δεν κατάλαβα γιατί μου απαντάς στα αγγλικά.
αν και κάνεις λάθος στο τί σημαίνει. η λέξη ήταν συγχρονισμός.
λες για τον pelariry πως είχε πάρει προσωπικά αυτό που αποκαλει ελλειψη ενδιαφεροντος για το συλλογο και αμέσως μετά λες τα καλύτερα για το σύλλογο.
μήπως να ρίξεις μια ματιά ποιος απάντησε αμέσως στη nektaria78?
ξέρεις δεν αρκεί να ρίξεις μια υπογραφή στο καταστατικό του συλλόγου και να αράξεις μετά ( και βάζω πρώτη τον ευατό μου μέσα ).
ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις.
02-03-2010, 14:15 #22
Originally posted by arktos
ξέρεις δεν αρκεί να ρίξεις μια υπογραφή στο καταστατικό του συλλόγου και να αράξεις μετά ( και βάζω πρώτη τον ευατό μου μέσα ).
εκτιμω παρα πολυ τους ανθρωπους,
που αν και τραβανε ζορια,
σηκωνουν αναστημα και χτιζουν πραγματα απο το μηδεν.
Αυτο ακριβως σημαινει,
αξιζει να ζεις.
02-03-2010, 14:20 #23
Originally posted by arktos
λες για τον pelariry πως είχε πάρει προσωπικά αυτό που αποκαλει ελλειψη ενδιαφεροντος για το συλλογο και αμέσως μετά λες τα καλύτερα για το σύλλογο.
μήπως να ρίξεις μια ματιά ποιος απάντησε αμέσως στη nektaria78?
ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις.
Οσο για τον συγχρονισμο, ειναι μια μονο πιθανη αποδοση. Το συν- αφορα δυο πλευρες, οχι αυθορμητα απο το πουθενα ξεσπασματα οπως ειδα να εκδηλωνονται εδω.
Αντιφατικο ειναι να ξεκινας μια τοσο μεγαλη προσπαθεια για υποστηριξη και μετα να αρπαζεσαι με αυτους που την χρειαζονται. Οχι το να επισημαινει καποιος τετοιες συμπεριφορες... Εσυ απ΄την αλλη μια χαρα απαντησες στη νεκταρια, δεν κατηγορησα εσενα με το ποστ μου."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
02-03-2010, 14:26 #24
Originally posted by oboro
Αντιφατικο ειναι να ξεκινας μια τοσο μεγαλη προσπαθεια για υποστηριξη και μετα να αρπαζεσαι με αυτους που την χρειαζονται.
αντιφατικο ειναι να κρινεις (κρινω - κρινουμε) οτι θελει ο καθενας πισω απο μια οθονη ενα γεγονος που τρεχει στην καθημερινη ζωη καποιων ανθρωπων.
Αλλο το τζαμι που βλεπεις μπροστα σου και αλλο το σε κοιταζω φατσα καρτα και κανω πραγματα.
02-03-2010, 14:55 #25
@νεκταρία, η συγγνώμη δεκτή. συγγνώμη και από εμένα. όπως είπα είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο. για τα ίδια πράγματα παλεύουμε.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....