Results 16 to 30 of 41
-
24-02-2010, 23:25 #16
Originally posted by lucifer
@krino:
εσύ όλο σαν την πυθία μιλάς, γραφεις μισή πρόταση και πρέπει μετά να κάνουμε τα medium για να αποκωδικοποιήσουμε τι εννοείς. :P
χεχε.... λες να ειμαι αινιγματικος?
απλα εχω δει πολλα απο \"εθελοντες\" και προτιμω να μενω μακρια απο αυτα που εχουν κραξιμο.
- 24-02-2010, 23:31 #17
ε, λιγο αινιγματικός εισαι! ;)
κάποιες φορές
24-02-2010, 23:35 #18
μαλλον θα πρεπει να δουλευει και το μυαλο μας μερικες φορες.
Παρολα αυτα, αν κατι που λεω δεν ειναι κατανοητο, συνηθως με ρωτανε....
24-02-2010, 23:44 #19
Εγώ θα πάψω να σε ρωτάω πάντως. Σπάνια λες κάτι για να χρειάζεται να το αποκωδικοποιήσω κιόλας. Η άποψή σου για τον εθελοντισμό αρχίζει από το \'είμαι υπέρ του ατομικού\' και τελειώνει στο \'είμαι κατά του συλλογικού\' ή εξαντλήθηκε κιόλας από το να έχεις δει μόνο, οπότε είπες να κάνεις άνω - κάτω ΚΑΙ αυτό το θρεντ;...
24-02-2010, 23:53 #20
Originally posted by Alobar
Originally posted by nature
Originally posted by γιώτα2
Με αφορμή το θέμα γιατί κάνουνε παιδιά, και γιατί δεν πάμε να βοηθήσουμε παιδιά άρρωστα στα νοσοκομεία κ.λ.π θέλω να πω το εξής...........
H γνώμη μου είναι ότι στο γειτονικό θέμα γιατί κάνουμε παιδιά, η \"πεσιμιστική σχολή \" σε έπεισε ότι είσαι εγκληματίας που έφερες παιδιά στον μαύρο κι άραχνο τούτο κόσμο και θέλεις ......να εξιλεωθείς.
Μη μασάς.
Αν πιστεύεις ότι το σχόλιό μου στη γιώτα, που μιλά για μια «πεσιμιστική σχολή» σε σχέση με το γονεϊκό ρόλο, δικαιολογεί όλη αυτή την εμπάθεια και χολή που μου βγάζεις, πρέπει να το κοιτάξεις.
Μίλησα προσωπικά κάπου για σένα????
Κατ’ αρχάς δεν σε διαβάζω ποτέ γιατί δεν μου αρέσει η δομή του γραπτού σου λόγου.
Δεν χωρίζεις παραγράφους, ούτε νοήματα.
Τώρα αναγκάστηκα και σε διάβασα για να αντιμετωπίσω τα σχόλια τύπου νταλικιέρη που γράφει η αγαπητή …..ποιήτρια αλομπαρ, χαχαχα.
Φτιάξε τη συμπεριφορά σου, γιατί από τη κακία σου βλέπω ότι δεν έχεις …..ούτε με ποιόν να τσακωθείς και αρπάζεσαι από φανταστικούς εχθρούς.
25-02-2010, 00:07 #21
Αμαν,
τα ειπα σε αλλο θέμα.
Επαναλαμβάνομαι το ξέρω..
Εδω που ζω(τα καλα της επαρχίας)ολα γίνονται αμέσως γνωστά.
Μεταξύ αυτών και ποια οργάνωση δουλευει σωστά.Κάνουν πολυ καλη δουλεια σε πολλους τομεις,μια απο αυτές ειναι η ΕΛΕΠΑΠ.
Εχω αποψη για τους ανθρώπους που δουλευουν εκεί και εχω εμπιστοσύνη στο εργο τους.
25-02-2010, 00:13 #22
Χέστηκα για το αν \'αναγκάστηκες\' να με διαβάσεις. Όλα τα διαβάζεις, γιατί καιροφυλακτείς. Έχω πολύ καλό ψυχαναλυτή, σε ευχαριστώ για την υπόδειξη. Μάλιστα του αρέσει η \'νταλικέρικη\' ποιητική σχολή. Είναι σίγουρο ότι οι ρίαλ νταλικέρηδες πάντως, δε θα σου απαντούσαν όπως εγώ. Κομψά δηλαδή όπως πριν. Γιατί απλούστατα θα σε ξέχεζαν. Άλλωστε έδωσες ακριβώς την απάντηση που περίμενα. Αλήθεια, κάνεις κάτι άλλο από το να ρίχνεις μπηχτές σε άσχετα θρεντς, να πατάς πάνω σε άλλους για να απαντήσεις και να ξεκατινιάζεσαι; Ά, ξέχασα. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που δε σου αρέσει η δομή του λόγου μου. Αν συνέβαινε το αντίθετο θα ανησυχούσα....
25-02-2010, 00:29 #23
Originally posted by afrula
Πιστευω πολυ στον εθελοντισμο.Ειναι η ελεημοσυνη με λιγα λογια.Τα Χριστουγεννα συμμετειχα στον ερανο αγαπης για τους φτωχους.Ειδα και τη καταντια του Ελληνα να κουδουνιζουν οι τσεπες του και να μη δινει ουτε 50 λεπτα για το καλο τουλαχιστον.Που να ξεραν??Ντροπη και αισχος
Ξέρεις ομως κάτι δεν τους αδικώ.Ανήκω και εγω σε αυτους που δεν πιστεύουν οτι τα χρήματα θα πάνε στους φτωχους σε μια πολη σαν την Αθηνα.Οσο ζουσα Αθήνα δεν συμμετειχα σε τιποτα ,το ομολογώ.
25-02-2010, 00:34 #24
Επειδή \'εχω υπάρξει εθελόντρια και αυτή την εποχή δεν προλαβαίνω, μπορώ να πω πως μου λείπει πολύ.
Γιώτα, δεν είναι ανάγκη να κάνεις πράγματα που σε ρίχνουν.
Πχ, μπορείς να πας σε ένα καπη και να διαβάζεις στους ηλικιωμένους. Το κάνει μια φίλη μου και δε γυρίζει με κλάμματα, αλλά πολύ γεμάτη.
25-02-2010, 00:37 #25
Χέστηκα για το αν \'αναγκάστηκες\' να με διαβάσεις. Όλα τα διαβάζεις, γιατί καιροφυλακτείς. Έχω πολύ καλό ψυχαναλυτή, σε ευχαριστώ για την υπόδειξη. Μάλιστα του αρέσει η \'νταλικέρικη\' ποιητική σχολή. Είναι σίγουρο ότι οι ρίαλ νταλικέρηδες πάντως, δε θα σου απαντούσαν όπως εγώ. Κομψά δηλαδή όπως πριν. Γιατί απλούστατα θα σε ξέχεζαν. Άλλωστε έδωσες ακριβώς την απάντηση που περίμενα. Αλήθεια, κάνεις κάτι άλλο από το να ρίχνεις μπηχτές σε άσχετα θρεντς, να πατάς πάνω σε άλλους για να απαντήσεις και να ξεκατινιάζεσαι; Ά, ξέχασα. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που δε σου αρέσει η δομή του λόγου μου. Αν συνέβαινε το αντίθετο θα ανησυχούσα....
Δεν μπορώ να παραβγώ τον γλυκό και λυρικό ποιητικό σου λόγο.
Αλλωστε προτιμώ να σεβαστώ το ξένο θρεντ, αν με εννοείς.
Καλή συνέχεια στο θυμό σου.
25-02-2010, 00:57 #26
Μπορείς να συνεχίζεις να προσπαθείς να πείσεις ότι... σέβεσαι τα ξένα θρεντς. Σου προτείνω και μέθοδο για να το επιτύχεις κάποια στιγμή. Να σχολιάζεις ό,τι δε σου κάνει \'κούκου\' εκεί ακριβώς που γράφεται και μόνον. Επίσης, να τα λες σε αυτόν που θέλεις να τα πεις και μόνον. Αν καταφέρεις δε, να το κάνεις μόνη σου χωρίς να πατάς σε κάθε Γιώτα - εν προκειμένω - ή Πανικούλα, θα είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Γκουντ λακ το λοιπόν.
Ά, είμαι εκπρόσωπος της αθυρόστομης και αλκοολικής ποίησης. Να διαβάσεις, υπάρχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Είμαι πρώην αλκοολική, πρώην μητέρα \'εγκληματίας\' και πολύ περήφανος άνθρωπος. Χρωστάω πολλά στο λόγο μου. Με έχει προφυλάξει από αναγνώστες σαν εσένα...
25-02-2010, 01:12 #27
Επειδή αυτό το διάστημα δε μπορώ να σηκώσω χαρντ ροκ καταστάσεις, σκέφτομαι να πάω σε κάτι σχετικό με απόρους και αστέγους. Σίγουρα θα υπάρχουν και αρκετοί αλκοολικοί ανάμεσά τους, οπότε είμαι και στα... χωράφια μου... :P. Και για σένα είναι οκ αυτό Γιώτα. Αν δε κάνω λάθος υπάρχουν και κάποια καταστήματα για αυτούς τους ανθρώπους, ίσως μπορείς να απασχοληθείς και εκεί. Πάντως δε θεωρώ τον εθελοντισμό, ελεημοσύνη. Είναι περισσότερο η δική μας ανάγκη να πάρουμε χαρά μέσα απ\' τους άλλους. Αν είμαι σε καλύτερη φάση το Καλοκαίρι, θα ήθελα να πάω σε εθελοντικές διακοπές όπου υπάρχει ενασχόληση με τη φύση αλλά νομίζω έχουν όριο ηλικίας και γίνεται και κλήρωση.
25-02-2010, 14:41 #28
Α,εδώ είναι το thread που θα γράψω πόσο αλτρουισμό διαθέτω και σε πόσα projects τον έχω εκδηλώσει,ε;λολ:D:D
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 15:29 #29
Originally posted by RainAndWind
Α,εδώ είναι το thread που θα γράψω πόσο αλτρουισμό διαθέτω και σε πόσα projects τον έχω εκδηλώσει,ε;λολ:D:D
ναι εδω εισαι,
μπορεις να παρκαρεις και να προσθεσεις τα παρασημα σου.
25-02-2010, 15:33 #30
Μπορείς να συνεχίζεις να προσπαθείς να πείσεις ότι... σέβεσαι τα ξένα θρεντς. Σου προτείνω και μέθοδο για να το επιτύχεις κάποια στιγμή. Να σχολιάζεις ό,τι δε σου κάνει \'κούκου\' εκεί ακριβώς που γράφεται και μόνον. Επίσης, να τα λες σε αυτόν που θέλεις να τα πεις και μόνον. Αν καταφέρεις δε, να το κάνεις μόνη σου χωρίς να πατάς σε κάθε Γιώτα - εν προκειμένω - ή Πανικούλα, θα είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Γκουντ λακ το λοιπόν.
Ά, είμαι εκπρόσωπος της αθυρόστομης και αλκοολικής ποίησης. Να διαβάσεις, υπάρχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Είμαι πρώην αλκοολική, πρώην μητέρα \'εγκληματίας\' και πολύ περήφανος άνθρωπος. Χρωστάω πολλά στο λόγο μου. Με έχει προφυλάξει από αναγνώστες σαν εσένα...
Τίποτα απ’ όσα λες δεν κολλάει με το θέμα. Το αποκορύφωμα είναι …η πανικούλα.
Ο,τι πεις.
Δεν ξέρω τι ξαφνικό έπαθες μαζί μου, αλλά θα σου απαντήσω με ποίημα μιας και σου αρέσει η ποίηση.
Ένα ποίημα που συνδέει το χθες με το αύριο, το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Παρελθόν: η εμπάθειά σου για μένα. Παρόν: ο εθελοντισμός. Μέλλον: το παρόν θρεντ.
Όταν τόοοοσα απωθημένα
Έχει η Αλομπαρ για μένα
Χρήζει προβληματισμού
Ισως κι εθελοντισμού.
Αν σου άρεσε μπορώ να συνεχίσω…. Αβίαστα. Νομίζω το έχω!!
(Πάντως η λογοτεχνική κριτική μου έπιασε τόπο. Αρχισες δειλά- δειλά να χωρίζεις παραγράφους στα κουραστικά σου κείμενα, κι ας λες πως δεν σε νοιάζει η γνώμη μου)
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια