Results 31 to 41 of 41
-
25-02-2010, 15:37 #31
Originally posted by Alobar
Αν καταφέρεις δε, να το κάνεις μόνη σου χωρίς να πατάς σε κάθε Γιώτα - εν προκειμένω - ή Πανικούλα, θα είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Γκουντ λακ το λοιπόν.
Ά, είμαι εκπρόσωπος της αθυρόστομης και αλκοολικής ποίησης. Να διαβάσεις, υπάρχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Είμαι πρώην αλκοολική, πρώην μητέρα \'εγκληματίας\' και πολύ περήφανος άνθρωπος. Χρωστάω πολλά στο λόγο μου. Με έχει προφυλάξει από αναγνώστες σαν εσένα...
ελα καταντησες αηδια πια.
Επειδη εισαι πρωην αλκοολικη, πρωην..... πρωην.....
θα πρεπει να αραδιαζεις οτι σου ερθει στο κεφαλι?
Οχι αμα ειναι το κολπο, να το ξερουμε να αρχισουμε το τροπαριο αυτο ακριβως.
- 25-02-2010, 15:41 #32
Ελα βρε κρινο,
έκρυψες το ποιηματάκι μου και δεν θα το απολαύσει το αναγνωστικό κοινό.
Θέλω και εγώ μια θέση στο πάνθεον των ποιητών :(
25-02-2010, 15:46 #33
εγω ξερω οτι θα ανοιξουμε νεο γυρο κλωτσοπατιναδας και θα παει μακρια η βαλιτσα....
Αλλα και αυτα μερικες φορες ειναι αναγκαια.
25-02-2010, 16:06 #34
Aφήστε τα μίση κι αρχίστε το...λοοολ,δεν πάει ε;Ή μήπως πάει πάντα αυτό το σοφό σλόγκαν;:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 16:08 #35
μπα δεν υπαρχει μισος, σιγα πια.
Απλα μερικοι ψαχνονται να ακουσουν μπινελικια.
Νο προμπλεμ.....
:cool:
26-02-2010, 00:40 #36
άσχετο:
κρίνε,
από σένα έμεινε έγκυος η παρθένος? ;)
(ή έστω από κάποιον συνονόματο!)
26-02-2010, 12:25 #37
Nature,αυτό το\"η αγαπητή...ποιήτρια Alobar,χαχαχα\"ήταν πολύ χαμηλό.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-02-2010, 12:48 #38
Originally posted by lucifer
άσχετο:
κρίνε,
από σένα έμεινε έγκυος η παρθένος? ;)
(ή έστω από κάποιον συνονόματο!)
καρφωτο!!!
δωσε βαση στην πενια.....
Μολις η μαιρη ειδε τους στημονες μου, με λιμπιστηκε και εγινε πανικος....
αυτα δεν τα λενε στις βιβλους και στα υπολοιπα βιβλια γιατι βλεπεις επεφτε λογοκρισια.
Εχω προγονους τρομερα καρπερους.....
να την πουμε την αληθεια, σωστα?
26-02-2010, 12:58 #39
Originally posted by γιώτα2
Με αφορμή το θέμα γιατί κάνουνε παιδιά, και γιατί δεν πάμε να βοηθήσουμε παιδιά άρρωστα στα νοσοκομεία κ.λ.π θέλω να πω το εξής.Υπάρχουν άνθρωποι που όντως το κάνουν και τους αξίζουν πολλά μπράβο.εχω μια αδυναμία στα μωράκια και θα ήθελα αν μπορούσα να αφιερώνω ελέυθερο χρόνο μια που μπορώ, να ασχολούμαι μαζί τους.Εκείνο που πολλές φορές με σταμάτησε είναι ότι λόγω κακής ψυχολογίας, δεν θα μπορούσα να βλέπω ενα παιδάκι να υποφέρει.Ειλικρινά θα ερχόμουν σπίτι ενα ράκος και θα έκλαιγα.Απο την άλλη το θεωρώ εγωϊστικό να παριστάνω την εθελόντρια και να έχω επιλέξει να κρατώ παιδάκια που χαίρουν υγείας.Τι σοϊ εθελοντισμός είναι.Πάντως όσοι ασχολούνται και υπάρχουν είναι αξιοθαύμαστοι.Υπάρχει συγκεκριμένη γυναίκα πάμπλουτη Ελληνίδα στην Αγγλία,που προσφέρει μεγάλη βοήθεια σε Ελληνες καρκινοπαθείς και όχι μόνο.Ετυχε να βοηθήσει φιλικό μας πρόσωπο, τρέχει όλη μέρα στους γιατρούς, φιλοξενεί στο σπίτι της οικογένειες και πραγματικά προσφέρει έργο.Αυτό θεωρώ χρειάζεται μεγάλη δύναμη και γεναιοδωρία ψυχής.
26-02-2010, 13:13 #40
Originally posted by RainAndWind
Nature,αυτό το\"η αγαπητή...ποιήτρια Alobar,χαχαχα\"ήταν πολύ χαμηλό.
Εντάξει, είμαι ψηλή, αλλά όχι και άκαμπτη σαν αγγούρι.
Οπου είναι χαμηλά, σκύβω για να περάσω.
Εξάλλου η ίδια μου είπε να λέω ό, τι δεν μου αρέσει επιτόπου.
Ε, λοιπόν δεν μου αρέσει ο τρόπος που γράφει, και ο τρόπος που εκφράζεται. Λογοτεχική κριτική. Ολονών οι πράξεις και τα έργα κρίνονται.
Στην άδικη επίθεσή της ίσως να υπήχαν και άλλοι τρόποι να απαντήσω. Προτίμησα την καυστικότητα, από πχ τις βρισιές.
Πιστεύεις χρωστούσα κάτι βραδυάτικα να μου τη πέσει στα καλά καθούμενα όταν μίλησα για \"πεσιμιστική σχολή\" και με τη γιώτα συνεννοηθήκαμε μια χαρα?
26-02-2010, 13:36 #41
Για το θέμα του εθελοντισμού έχω ένα καλό κι ένα κακό παράδειγμα
Το καλό είναι συγγενικό μου πρόσωπο που προσφέρει αγαθά, χρόνο για άνθρωπους που τα χρειάζονται και δεν θέλει τίποτα ως αντάλλαγμα.
Το κακό είναι από άτομα που δεν έχουν ζωή και \"βρίσκουν\" μέσω του εθελοντισμού. Μάλιστα πιστεύω ότι (επειδή είναι και οι τομείς που διαλέγουν) ότι εκείνοι παίρνουν πολυ περισσότερα πράγματα.
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή