Μανα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 359

Thread: Μανα

Senior Member
    Ναι.Δεν τα χάνω ακριβώς,γιατί-πάλι-κι εκεί,το παλεύω.Θα ήταν όμως κάπως ευκολότερη η ζωή μου αν δε χρειαζόταν πια να μάχομαι όλη την ώρα για να κρατήσω όσους αγαπώ.Λες εκεί να είναι η βάση,ότι στη ζωή μου τα ευκόλως εννοούμενα,έγιναν μία μάχη;:o
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Για να πούμε όμως και κάτι αιδιόδοξο Ρέιν, προσωπικά νίκησα αυτή την δύσκολη μάχη. Εχασα την αδελφή μου ψυχικά, λόγω πλύσης εγκεφάλου, αλλά την ξαναβρήκα τα τελευταία χρόνια και είμαστε μια γροθιά και κολλητές. Εγκεφαλική σύμπνοια απόλυτη.
    Πιστεύω το δίκιο λάμπει, αργά ή γρήγορα.

Senior Member
    Πάντα είμαι αισιόδοξη nature,είναι χαρακτηριστικό μου γνώρισμα.Δεν πέφτω για μεγάλα χρονικά διαστήματα,εκτός της εποχής της κατάθλιψης που έπεσα στα πατώματα,χαχα.Ήταν κι εκείνο όμως ένα σχολείο.Χαίρομαι που είστε έτσι με την αδερφή σου,αρκετά περάσατε κι εσείς.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Lucifer...:)Ε,ναι,αυτό παλεύω,αφού δεν αλλάζουν συμπεριφορές άλλων,θα το παλεύω με εναλλακτικές μεθόδους.Το να μη με θυμώνουν είναι ακόμη μακριά.Με θυμώνουν.Αν καταφέρω να με βρίζουν και να μη θυμώνω,φαντάζομαι μετά πάω για το νόμπελ ειρήνης,χαχαχααα.:P
    θυμώνεις γιατί δεν μπορείς να αποδεχτείς τη διαφορετικότητα, όταν η διαφορετικότητα δεν είναι του γούστου σου. είναι τόσο απλό. φοβερα απλό. ίσως να μπορείς να αποδεχτείς διαφορετικότητα που να είναι του γούστου σου, πχ να θαυμάσεις έναν σπουδαίο πιανίστα, ακόμα κι αν εσύ δεν είσαι σπουδαία πιανίστρια. όταν όμως η διαφορετικότητα πάει πολύ κόντρα στα πιστεύω σου, e, τότε σε πιάνει το μανιάτικο. θυμώνεις κι όταν βλέπεις μια μουσουλμάνα με μπούργκα, ας πούμε?

Senior Member
    Mπα.Γιατί να θυμώσω;Eκτός αν θέλει να φορέσω κι εγώ μία.;)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    τότε γιατί θυμώνεις με τη μάνα σου?
    εφόσον έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν της κάθεσαι.

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    Originally posted by RainAndWind
    Lucifer...:)Ε,ναι,αυτό παλεύω,αφού δεν αλλάζουν συμπεριφορές άλλων,θα το παλεύω με εναλλακτικές μεθόδους.Το να μη με θυμώνουν είναι ακόμη μακριά.Με θυμώνουν.Αν καταφέρω να με βρίζουν και να μη θυμώνω,φαντάζομαι μετά πάω για το νόμπελ ειρήνης,χαχαχααα.:P
    θυμώνεις γιατί δεν μπορείς να αποδεχτείς τη διαφορετικότητα, όταν η διαφορετικότητα δεν είναι του γούστου σου. είναι τόσο απλό. φοβερα απλό. ίσως να μπορείς να αποδεχτείς διαφορετικότητα που να είναι του γούστου σου, πχ να θαυμάσεις έναν σπουδαίο πιανίστα, ακόμα κι αν εσύ δεν είσαι σπουδαία πιανίστρια. όταν όμως η διαφορετικότητα πάει πολύ κόντρα στα πιστεύω σου, e, τότε σε πιάνει το μανιάτικο. θυμώνεις κι όταν βλέπεις μια μουσουλμάνα με μπούργκα, ας πούμε?

Aπίστευτη ερώτηση!!!!!
    Πολύ παραστατική. Πάντως εγώ θυμώνω όταν κάτι έρχεται ενάντια με την απλή λογική.
    Αρα και με τη μπούρκγα. Θυμώνω που οι γυναίκες αυτές είναι υποχρεωμένες να κάνουν κάτι τόσο παράλογο.

Senior Member
    αυτα ειναι καπως πιο πολυπλοκα πραγματα

εχουμε να κανουμε με σχεσεις

οχι με φρασεις

το δεν της καθεσαι ειναι μια φραση

μπορει καποιες φορες να τα καταφερνει κανεις και καποιες αλλες να μην τα καταφερνει και να θυμωνει γι αυτο
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Originally posted by nature

Θυμώνω με που οι γυναίκες αυτές είναι υποχρεωμένες να κάνουν κάτι τόσο παράλογο.

παραλογο για σενα, οχι για αυτες.
    Μην μπερδευεσαι.

Senior Member
    Μμμ,γιατί θέλει να φορέσω μπούργκα...:P
    Κυριολεκτικά lucifer.Βάζει λόγια για τον σύντροφό μου στ\'αδέρφια μου,τον απείλησε(τον σύντροφό μου),πήγε και βρήκε τη μητέρα του,πήρε τηλέφωνο θείους του,που είχε ο άνθρωπος να τους δει κάτι χρόνια,λοολ,τον παρακολούθησε με ντετέκτιβ βέβαια πρώτα,έκανε τον πατέρα μου να τον μισεί(τον επηρεάζει τον father,είναι εξαρτητική προσωπικότητα)και τώρα τον βρίζουν συγχρονισμένα και οι δύο,έναν σύντροφο εξαιρετικό άνθρωπο,που με έχει στηρίξει απίστευτα σε όσα ζω,άσε,δεν είναι ένα ούτε δύο,δεν είναι ούτε εκατόν δύο.:P
    Δεν σταματάει πουθενά,γιατί δεν έχω και τον πατέρα μου,ούτε τ\'αδέρφια μου έχουν πάνω της επιρροή να σκεφτείς.Και οι νύφες επίσης έχουν περάσει τα πάνδεινα.Επίσης τις βρίζει,επίσης διάφορα περνάνε όσοι μπλέκονται στο δρόμο της.Και μιλάει και στα παιδιά τους,δεν καταλαβαίνει πως κάνει τα παιδιά να επωμίζονται φορτία που δεν τους αναλογούν.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ρειν,
    εγω νομίζω πως εισαι too close να βρεις την ακρη.Σχεδόν ξέρεις τι σου φταιει και εχεις αναλύσει την κατάσταση.Ισως η ψυχανάλυση να σου βγάζει \"πραμα\",οπως ειπες και για αυτό το συναισθημα να ειναι τούρμπο..
    Στα προσεχώς \"Εμενα να δειτε που ακομα δεν ξεκινησα.\"

Senior Member
    Μακάρι ρε Φωτεινούλα μου.:)
    Μελένε,σου χρωστάω ένα thread,στα υπόψιν.:P:)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    ενταξει.....
    εγω θα ειχα κοψει την καλημερα εδω και χρονια.
    Εννοειται πως εαν πεθαινε, θα ειχα κανει δηλωση οτι δεν με ενδιαφερει να το μαθω.

το προβλημα σου ρειν, ειναι πολυ απλο.
    Δεν μπορεις να κοψεις τον ομφαλιο λωρο και αυτο ειναι το σημειο G.
    Παρολα αυτα δεν εισαι και η μοναδικη με τετοια προβληματα.

Banned
    Originally posted by Αφωτεινή
    Ρειν,
    εγω νομίζω πως εισαι too close να βρεις την ακρη.Σχεδόν ξέρεις τι σου φταιει και εχεις αναλύσει την κατάσταση.Ισως η ψυχανάλυση να σου βγάζει \"πραμα\",οπως ειπες και για αυτό το συναισθημα να ειναι τούρμπο..
    Στα προσεχώς \"Εμενα να δειτε που ακομα δεν ξεκινησα.\"

καμια σχεση,
    εαν πορευτει ακριβως με αυτο το σκεπτικο,
    η λυτρωση θα ερθει οταν η μητερα της δεν θα υπαρχει στη ζωη.

Υποψιαζομαι ομως οτι τοτε θα αρχισει νεος κυκλος ενοχων....
    Για αυτο μιλησα περι φαυλου κυκλου.

Senior Member
    Μακάρι να τα καταφέρω Κρίνο να τον κόψω κάποτε.Μία τυπική καλημέρα ή ένα τι κάνεις μάνα,δεν θα το κόψω,μπορεί να το παίζω σκληρή,αλλά δεν είμαι άπονη,κατά βάθος με πονάει και το ότι γνωρίζω πως για να θέλει τόσο έλεγχο πάνω στις ζωές μας,είναι πολύ δυστυχισμένη(και μαλακισμένη όμως),χαχαααα,αλλά σου είπα,δε βοηθάνε κάποιες καταστάσεις οικογενειακές.Αν τ\'αδέρφια μου έκαναν κι αυτά μία προσπάθεια να απεξαρτηθούν,αν συμμαχούσαμε ίσως αυτός να ήταν ο δρόμος.Άλλο είναι ένας να είναι το μαύρο πρόβατο τρόπον τινά,άλλο τα πρόβατα,λοοολ,να έβαζαν όλα μαζί ένα φράγμα στις γονεικές συμπεριφορές.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast