Results 91 to 105 of 359
Thread: Μανα
-
25-02-2010, 16:32 #91
Originally posted by krino
Originally posted by Αφωτεινή
Ρειν,
εγω νομίζω πως εισαι too close να βρεις την ακρη.Σχεδόν ξέρεις τι σου φταιει και εχεις αναλύσει την κατάσταση.Ισως η ψυχανάλυση να σου βγάζει \"πραμα\",οπως ειπες και για αυτό το συναισθημα να ειναι τούρμπο..
Στα προσεχώς \"Εμενα να δειτε που ακομα δεν ξεκινησα.\"
καμια σχεση,
εαν πορευτει ακριβως με αυτο το σκεπτικο,
η λυτρωση θα ερθει οταν η μητερα της δεν θα υπαρχει στη ζωη.
Υποψιαζομαι ομως οτι τοτε θα αρχισει νεος κυκλος ενοχων....
Για αυτο μιλησα περι φαυλου κυκλου.
οι δυσκολες σχεσεις οταν οι ανθρωποι πεθαινουν οδηγουν σε δυσκολο και αστα να πανε βραστα πενθος
χαλιαααααα
εχεις δικιο κρινοΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 25-02-2010, 16:36 #92
Θα το προλάβω λοιπόν εκείνο το φορτίο.Πάω να ψωνίσω ποντικοφάρμακο,λοοολ.Γελάσ τε ρε σεις και λιγάκι,όλα θα τα βρούμε,σιγά τα ωά,δε θα ψοφήσουμε κιόλας επειδή κουβαλάμε κάποια συνηθισμένα-:mad:-φορτία.:D:D
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 16:36 #93
Κρινο,
εγω πιστευω οτι ο λογος που η Ρειν ξεκίνησε ψυχολόγο ειναι
οτι ξέρει πως με το σκεπτικο που πορευεται κατι δεν βοηθάει να βρει τις λύσεις που ζητάει.ΤΟ ΞΕΡΕΙ..και θα το βρει..
25-02-2010, 16:37 #94
Ε ναι,είναι λίγο διαπλεκόμενα τα θέματα Φωτεινή,άρα θα ξανατροποποιήσω,όσο χρειαστεί.(αυτή η τροποποίηση,λάστιχο με έχω κάμει δηλαδής):cool::D
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 16:38 #95
Originally posted by RainAndWind
Μακάρι να τα καταφέρω Κρίνο να τον κόψω κάποτε.Μία τυπική καλημέρα ή ένα τι κάνεις μάνα,δεν θα το κόψω,μπορεί να το παίζω σκληρή,αλλά δεν είμαι άπονη,κατά βάθος με πονάει και το ότι γνωρίζω πως για να θέλει τόσο έλεγχο πάνω στις ζωές μας,είναι πολύ δυστυχισμένη(και μαλακισμένη όμως),χαχαααα,αλλά σου είπα,δε βοηθάνε κάποιες καταστάσεις οικογενειακές.Αν τ\'αδέρφια μου έκαναν κι αυτά μία προσπάθεια να απεξαρτηθούν,αν συμμαχούσαμε ίσως αυτός να ήταν ο δρόμος.Άλλο είναι ένας να είναι το μαύρο πρόβατο τρόπον τινά,άλλο τα πρόβατα,λοοολ,να έβαζαν όλα μαζί ένα φράγμα στις γονεικές συμπεριφορές.
τυπικη καλημερα?
τι μας λες,
εγω θα της ελεγα,
τραβα ψοφα παραπερα γιατι με ενοχλει η βρωμα σου.
Εγω σε τετοια δεν καταλαβαινω χριστο,
ουτε μητερες, ουτε ο θεος ο ιδιος να ναι (σχημα λογου).
25-02-2010, 16:38 #96
Μακάρι να τα καταφέρω Κρίνο να τον κόψω κάποτε.Μία τυπική καλημέρα ή ένα τι κάνεις μάνα,δεν θα το κόψω,μπορεί να το παίζω σκληρή,αλλά δεν είμαι άπονη,
Αν λες τι κάνεις μάνα κάθε μέρα, δύσκολα θα γλυτώσεις.
Αν τη λες πχ μια στις 15 κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Και το \"άπονη\" που λες είναι σχετικό. Δεν την εγκαταλείπεις και στο δρόμο. Εχει τον πατέρα σου, έχει και τα αδέλφια σου.
Στο τέλος τέλος εκεί που έστρωσε ας κοιμηθεί.
25-02-2010, 16:39 #97
Κρινο,
οτι ξέρει πως με το σκεπτικο που πορευεται κατι δεν βοηθάει να βρει τις λύσεις που ζητάει.ΤΟ ΞΕΡΕΙ..και θα το βρει..
τραβας ενα γαμωσταυριδι, κανεις και ασφαλιστικα μετρα και τελειωσε το θεμα.
Δεν μπορω να καταλαβω,
γιατι τα απλα τα κανουμε πολυπλοκα.
ΥΓ....... αν υποθεσουμε οτι ιεχα εγω τετοια μανα,
ουτε για αστειο θα της περναγε απο το μυαλο να μου μιλησει τιποτα αλλο περα απο χαρουλες.
Αμα βρισκει και τα κανει ο αλλος, θα περασει αποπανω σου και θα κανει κωλοτουμπες.
Αμα του κοψεις τον αερα, να δεις πως γινεται αρνακι.
25-02-2010, 16:41 #98
Εγω δεν εχω παρε δωσε με την μάνα μου και ολως παραδόξως αντι να τρώγομαι ,ειμαι σαν να βρηκα την ηρεμία μου.Σε εμενα παιζει πολύ το \"μακριά και αγαπημένοι\",οπως φαίνεται.Ενηλικιώθηκα νομίζω.Ειδωμεν ,σας λεω θα διαβασετε παραλήρημα απο μένα ....
25-02-2010, 16:43 #99
Originally posted by nature
Μακάρι να τα καταφέρω Κρίνο να τον κόψω κάποτε.Μία τυπική καλημέρα ή ένα τι κάνεις μάνα,δεν θα το κόψω,μπορεί να το παίζω σκληρή,αλλά δεν είμαι άπονη,
Αν λες τι κάνεις μάνα κάθε μέρα, δύσκολα θα γλυτώσεις.
Αν τη λες πχ μια στις 15 κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Και το \"άπονη\" που λες είναι σχετικό. Δεν την εγκαταλείπεις και στο δρόμο. Εχει τον πατέρα σου, έχει και τα αδέλφια σου.
Στο τέλος τέλος εκεί που έστρωσε ας κοιμηθεί."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 16:44 #100
Κρινο,
Δεν μπορω να καταλαβω,
ουτε για αστειο θα της περναγε απο το μυαλο να μου μιλησει τιποτα αλλο περα απο χαρουλες.
Αμα βρισκει και τα κανει ο αλλος, θα περασει αποπανω σου και θα κανει κωλοτουμπες.
δε νομιζω
ο τροπος σου δεν ειναι τροπος ολων
δεν λυνονται ετσι προβληματα
μπορει και να χειροτερεψουν
δεν νιωθουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο για τις σχεσεις τους
ουτε στο δεσιμο τους
ουτε στο κοψιμο τους
ουτε στο ενδιαμεσο τουςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 16:49 #101
Κρινο,
Δεν μπορω να καταλαβω,
Ρε συ Κρίνο,
τον ψυχολόγο τον θέλει για τον εαυτό της.
Το γαμοσταυρίδι ειναι δυσκολο?Εμένα θα με εκτόνωνε σίγουρα,αλλα η γυναίκα εχει να κάνει με ντουβάρια,κι αυτα δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Το θέμα ειναι να πεις το \"αει γαμησου\" και να το εννοείς,για να γίνει αυτό πρεπει να το εχεις συζητησει με τον εαυτό σου και σε αυτό αν δεν μπορεις μόνος σου ,ζητας βοηθεια..
25-02-2010, 16:50 #102
Και τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί ούτε καν να το πεις... (στον εκάστοτε εμπλεκόμενο)
Στο μόνο που θα διαφωνήσω (αν και μου είναι απίστευτο να φανταστώ ότι υπάρχουν τέτοιες μανάδες) είναι ότι οι άλλοι που \"επηρεάζονται\" δεν φέρουν ευθύνη.
Ο καθένας \"επηρεάζεται\" όσο το θέλει και τον συμφέρει.... Personal responsibility. Ή, δεν επηρεάζεται και καθόλου...
25-02-2010, 16:52 #103
Originally posted by researcher
Κρινο,
Δεν μπορω να καταλαβω,
δε νομιζω
ο τροπος σου δεν ειναι τροπος ολων
δεν λυνονται ετσι προβληματα
μπορει και να χειροτερεψουν
δεν νιωθουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο για τις σχεσεις τους
ουτε στο δεσιμο τους
ουτε στο κοψιμο τους
ουτε στο ενδιαμεσο τους
για αυτο ακριβως κανουν την ζωη τους δυσκολη,
γιατι εχουν μαθει να ζουν με αλυτους κομπους.
Τεσπα οπως την παλευει ο καθενας.
Τις λυσεις τις γνωριζουμε, απλα δεν μας κανουν.
25-02-2010, 16:53 #104
Originally posted by alexandros3
Και τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί ούτε καν να το πεις... (στον εκάστοτε εμπλεκόμενο)
μμμμμμμμμμμ.... ω ναι....
αυτη η φαση ειναι τελεια...
τε-λει-α!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 16:56 #105
Το έχω πει και το άι γαμήσου.Και χειρότερα.Δεν είναι εκεί το θέμα.Ούτε στα ασφαλιστικά.Δοκιμάστηκε κι αυτό.Δε λειτουργεί.Το θέμα είναι πως ζώντας με τον πατέρα μου,που αρνείται πως η μητέρα μου έχει πρόβλημα σοβαρό,που δε φτιάχνει με απλά χαδάκια ή με αποφυγές,δεν κάνει ποτέ τη σωστή θεραπεία.Μία εποχή που την είχε κάνει,με έναν ψυχίατρο πολύ καλό,τότε ήταν ένας άλλος άνθρωπος.Θες να μάθεις τι έκανε ο πατέρας μου τότε;Tην απότρεψε να ξαναπάει,γιατί λέει τα φάρμακα την \"έριχναν\".Παίζει να είναι μεγαλύτερο το θέμα του πατέρα μου,παρά της μητέρας μου,που φαίνεται να υπερισχύει.
Σπύρος Μπιμπίλας
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....