Results 136 to 150 of 359
Thread: Μανα
-
25-02-2010, 17:53 #136
Originally posted by alexandros3
Όταν κοιτάς την άβυσσο, η άβυσσος κοιτάζει εσένα.
Μην γίνεις το τέρας που μάχεσαι.
και άλλα πολλά...
Άντε να πούμε για τίποτα άλλο γιατί το βαρύναμε. Ουφ :)
πολυ βαρυ ετσι κι αλλιωςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 25-02-2010, 17:53 #137
Originally posted by researcher
κρινοοο
ε αμαν με την απολυτοτητα σου δηλαδη
ελεος
(δηλαδη δεν ειμαι και πολυ τσατισμενη αλλα λουσου τα και συ)
αααααα!
αμαν
αυριο θα λουστω.
Σε παρακαλω, με ρεγουλα.....
:P:P
25-02-2010, 17:54 #138
Originally posted by lucifer
ολοι της δινετε το χωρο σας να σας τα κανει.
της νυφης σου να της πεις τα παραπονα της στον αντρα της (αδελφο σου).
δεν ειναι δικια σου δουλεια ρειν, να καθαριζεις εσυ για ολους.
εσυ να της βαλεις τα ορια σου, και να βαλεις τα ορια σου και εκ μερος του συντροφου σου.
κι αν τα ορια πρεπει να ειναι ουτε καλημερα, ε τοτε, ουτε καλημερα.
το γαμοσταβριδι δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο.
απαραιτητο ειναι να μην μπαινεις καθολου στη θεση της. αρα, το \"χωρις ενοχες\".
ειναι ενηλικας και αξια της τυχης της. δεν εισαι υπευθυνη για τη ζωη της, οπως εσυ η ιδια δηλωσες σε προηγουμενο ποστ.
το χωρις ενοχες πως το καταφερνει κανεις?
σορυ ξερω οτι μιλας στην rein
αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω...Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 18:00 #139
το καταφερνεις οταν ξεκαθαρισεις πολυ καλα μεσα σου για ποια πραγματα εισαι εσυ υπευθυνος και για ποια οχι, researcher.
το καταφερνεις οταν διαπιστωσεις οτι αφου η ζωη τσουλαει μονο προς τα μπρος, δεν εχει κανενα νοημα ορθολογικο η ενοχη. οτι εγινε εγινε. οτι διορθωνεται, μπορουμε να το διορθωσουμε, διφορετικα παμε για αλλα, εχοντας μαθει κατι φυσικα.
καπως ετσι.
25-02-2010, 18:02 #140
το καταφερνεις οταν ξεκαθαρισεις πολυ καλα μεσα σου για ποια πραγματα εισαι εσυ υπευθυνος και για ποια οχι, researcher.
το καταφερνεις οταν διαπιστωσεις οτι αφου η ζωη τσοθλσει μονο προς τα μπρος, δεν εχει κανενα νοημα ορθολογικο η ενοχη. οτι εγινε εγινε. οτι διορθωνεται, μπορουμε να το διορθωσουμε, διφορετικα παμε για αλλα.
καπως ετσι.
δεν πειθεται ο οργανισμος μου
δεν εχω επειχειρημα να σου αντιταξω και το δεν πειθομαι εχει ευρεια εννοιαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 18:06 #141
τι σημαινει δεν πειθεσαι?
δεν σε βολευει?
προτιμας να ανακυκλωνεις καταστασεις?
τι ακριβως?
25-02-2010, 18:11 #142
οτι οι ενοχες
που εχουν να κανουν κυριως με καταθλιπτικους ανθρωπους
(δηλαδη τι ειπα τι δεν ειπα πως επηρεασε και τι επρεπε να ειχα κανει η να μην ειχα κανει ...)
πολυ ευκολα μου χτυπουν την πορτα
και γω πολυ ευκολα ανοιγω
και ενω δεν το θελω αυτο(το να ανοιγω πολυ ευκολα δηλαδη)
το κανω
αυτο εννοωΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 18:14 #143
καμια φορα ισως να νιωθουμε αποδεκτοι μονο μεσω αυτοθυσιας, συγχωρεσης, υπομονης των πανδεινων απο γονεις. αφου ετσι \"επρεπε\". Οι ενοχες νομιζω οτι πανε χερακι χερακι με μια λιστα απο \"πρεπει\" που παλευουμε να εφαρμοσουμε, μα δεν μας ταιριαζουν (για καποιο λογο).πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
25-02-2010, 18:15 #144
@ researcher (και οποιον αλλο ενδιαφερεται)
ε, τοτε τι να σου πω, οτι ειναι το σκαρι μου τετοιο?
ομως δεν ημουνα παντα ετσι.
παλια εχω κανει καλοσυνες οχι επειδη το ενιωθα, αλλα απο ενοχες.
τωρα πια ομως οχι. ε, θελει να εισαι και λιγο σκληρος, θελει και να καταλαβεις καποια πραγματα, οτι ουσιαστικα δεν βοηθας τον αλλο, απλα πας με τα νερα του και παιζεις το παιχνιδι του, και ερχεσαι μετα εσυ σε συγκρουση με το δικο σου εαυτο και πας μετα εσυ στον ψυχ κι ο αλλος μια χαρουλα, εχει παρει απο σενα πραγματα που δεν δικαιουτο μονο απο ενοχες και σου τη λεει κι απο πανω οταν εσυ θυμωσεις και του ζητησεις το ρεστο. ποιο ρεστο? αφου εσυ του τα δινες μονη σου, σε υποχρεωσε κανεις? οι ενοχες μπλεχτηκανε μεσα στο μυαλο σου, αλλα εσυ τα εδινες με τη θεληση σου, καμια βια, μονο οι ενοχες. μονο αυτο, \"τον λυπαμαι τον κακομοιρο, ας του κανω το χατηρι\".
και μετα πας στον ψυχ να κλαφτεις και σου λεει, γιατι μπαινεις στα παπουτσια του αλλου? Ναι μα ο αλλος εκανε αυτο κι εκεινο...... και σε κοβει ο ψυχ και σου τη λεει αλυπητα, ασε τον αλλο ησυχο, τη δικη σου ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ, τη βλεπεις? κλπ κλπ. ειναι μια διαδικασια και οταν καταλαβεις πως λειτουργουν τα πραγματα θα σου φυγουνε κι ενοχες και τοτε το οχι θα το λες πιο ευκολα, δεν θα σε πιανει το ψυχολογικο τρακ.
καπως ετσι, researcher, και οπου εσυ βαλε εμενα, απλα ηθελα να γραψω στο β ενικο. (ποιητικη αδεια)
25-02-2010, 18:17 #145
Originally posted by Sofia
Οι ενοχες νομιζω οτι πανε χερακι χερακι με μια λιστα απο \"πρεπει\" που παλευουμε να εφαρμοσουμε, μα δεν μας ταιριαζουν (για καποιο λογο).
Έτσι ακριβώς είναι :)
25-02-2010, 18:23 #146
μονο αυτο, \"τον λυπαμαι τον κακομοιρο, ας του κανω το χατηρι\".πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
25-02-2010, 18:23 #147
ε, θελει να εισαι και λιγο σκληρος,
αυτο που θελει,
ειναι να γνωριζεις να εισαι κοφτερος με το τσεκουρι εκει που πρεπει και κοφτερος με το πουπουλο παλι εκει που πρεπει.
Το προβλημα εστιαζεται στο να βρεις τις σωστες στιγμες και για το ενα και για το αλλο.
Αυτο ακριβως λεγεται μαθημα ζωης, το οποιο οταν αποφοιτησεις καποια στιγμη με το καλο βρισκεις την υγεια σου.
25-02-2010, 18:24 #148
αδυναμια να πεις οχι
ενοχες χερακι χερακι με τα πρεπει
αισθανομαι πως με αγγιζουν αυτα
αλλα ισως οι ενοχες εχουν να κανουν και με μια τελειομανια
θα μου πειτε και η τελειομανια ενα μεγαλο πρεπει ειναι...
ποσο θα ηθελα να ξαναεγραφε τωρα η μελενε η η ραιν
εχω ενοχες παυλα ενδιαφερον μην τους χαλασα το θεμα με τις ενοχες μουΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 18:29 #149
σωστες οι παρατηρησεις των κρινου και σοφιας στο κειμενο μου, πολυ σωστες.
25-02-2010, 18:30 #150
δεν πειραζει για το θεμα γιατι αυτα που γραφουμε μπορει να χρησιμευσουν και στα 2 θεματα. (της μελενε και ρειν)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....