Μανα - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 359

Thread: Μανα

Senior Member
    Originally posted by John11
    Παρατηρώ ότι στο θέμα αυτό δεν έχεις μεγάλη ευαισθησία.
    John, πραγματικα πιστευω πώς δεν μπορεις να ξερεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε, ειδικα απο εδω για το αν εχεις ευαισθησια η Rain εγω ή ο οποιος αλλος.

Ασε που η ευαισθησια μας στα διαφορα θεματα που εχουμε θελει κ μια δυναμη για να βγει. Μπορει να ειναι κ πολυ καλα κρυμμενη ή μη εκφρασμενη... ακριβως επειδη το θεμα ποναει.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Αυτό που εννοούσα ακριβώς είναι ότι αυτές οι θεραπείες είναι κατα βάση \"talk therapies\" στηρίζονται δηλαδή στην ομιλία, στην ερμηνεία,στην επεξεργασία, στην ανάλυση των πραγμάτων/γεγονότων, \"μιλάνε\" δηλαδή στα ανώτερα κέντρα του εγκεφάλου. Αν και η θεραπευτική βελτίωση μπορεί φυσικά να επέλθει από τις ανώτερες αυτές επανεκτιμήσεις των γεγονότων (που ναι, μπορεί να υπάρξουν από αλλαγή της πεποίθησης για το προβληματικό γεγονός-όχι αλλαγή η διαγραφή κάποιων πεποιθήσεων γενικά. \'Αλλωστε και στην ψυχοδυναμική το άτομο φέρνει κάποια ασυνείδητη (?) προβληματική σκέψη στο προσκύνιο και η θεραπευτική αλλαγή επέρχεται επειδή ίσως αλλάζει και η ερμηνεία και η πεποίθηση που είχε το άτομο για τα προβληματικά/ές πράγματα/καταστάσεις/γεγονότα που είχε βιώσει) αλλά δεν θα σε πιάσει ο θεραπευτής να σου κάνει ζεστές αγκαλίτσες και να σου δώσει σβουριχτά φιλάκια παίζοντας ξέρω γω τον πατέρα που δεν είχες λέγοντας \"im your daddy! Who\'s your daddy now? (!)\"
    Οι αγκαλιτσες και τα φιλακια εκτος απο ατυχες παραδειγμα, ταχα χιουμοριστικο για να κανιβαλησει το point της ουσιαστικης ψυχοθεραπευτικης σχεσης, καμια σχεση δεν εχει με την αμεση και υποστηρικτικη σχεση που μπορει να χτισει ο θεραπευτης (αν θελει κ ειναι ικανος) με τον πελατη του και να γινει ετσι αποτελεσματικη η δουλεια.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Είπα αρχικά να μην το σχολιάσω αλλά...

Τάχα το παράδειγμα να πήγαινε προς εμένα;
    Τάχα σε όσους δεν έχουν πατέρα;
    Τάχα σε όσους κάνουν ψυχοθεραπεία;

Verry funny. Σε καλό μας τόσο γέλιο.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Είπα αρχικά να μην το σχολιάσω αλλά...

Τάχα το παράδειγμα να πήγαινε προς εμένα;
    Τάχα σε όσους δεν έχουν πατέρα;
    Τάχα σε όσους κάνουν ψυχοθεραπεία;

Verry funny. Σε καλό μας τόσο γέλιο.

\'Ετσι είναι. Το είπα για να σε καταστρέψω. Επίσης έχω συνομωτήσει με την CIA που συνεργάζεται με την εξωγήινη κυβέρνηση των clingons (ναι αυτούς από το star trek) ώστε να σου προβάλουμε μια ολογραφική πραγματικότητα στην οποία διάφοροι τυχαίοι τύποι στο ινερνετ απευθύνονται προσωπικά σε σένα. Να πάρει, έχεις πολύ καλή διαπροσωπική νοημοσύνη!

OMG They live among usss!!!!

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Αυτό που εννοούσα ακριβώς είναι ότι αυτές οι θεραπείες είναι κατα βάση \"talk therapies\" στηρίζονται δηλαδή στην ομιλία, στην ερμηνεία,στην επεξεργασία, στην ανάλυση των πραγμάτων/γεγονότων, \"μιλάνε\" δηλαδή στα ανώτερα κέντρα του εγκεφάλου. Αν και η θεραπευτική βελτίωση μπορεί φυσικά να επέλθει από τις ανώτερες αυτές επανεκτιμήσεις των γεγονότων (που ναι, μπορεί να υπάρξουν από αλλαγή της πεποίθησης για το προβληματικό γεγονός-όχι αλλαγή η διαγραφή κάποιων πεποιθήσεων γενικά. \'Αλλωστε και στην ψυχοδυναμική το άτομο φέρνει κάποια ασυνείδητη (?) προβληματική σκέψη στο προσκύνιο και η θεραπευτική αλλαγή επέρχεται επειδή ίσως αλλάζει και η ερμηνεία και η πεποίθηση που είχε το άτομο για τα προβληματικά/ές πράγματα/καταστάσεις/γεγονότα που είχε βιώσει) αλλά δεν θα σε πιάσει ο θεραπευτής να σου κάνει ζεστές αγκαλίτσες και να σου δώσει σβουριχτά φιλάκια παίζοντας ξέρω γω τον πατέρα που δεν είχες λέγοντας \"im your daddy! Who\'s your daddy now? (!)\"
    Οι αγκαλιτσες και τα φιλακια εκτος απο ατυχες παραδειγμα, ταχα χιουμοριστικο για να κανιβαλησει το point της ουσιαστικης ψυχοθεραπευτικης σχεσης, καμια σχεση δεν εχει με την αμεση και υποστηρικτικη σχεση που μπορει να χτισει ο θεραπευτης (αν θελει κ ειναι ικανος) με τον πελατη του και να γινει ετσι αποτελεσματικη η δουλεια.

Δεν εννοούσα αυτό άστο. Μου τη σπάει να προσπαθώ να εξηγήσω σε άτομα που δεν ξέρουν και επειδή έχουν διαβάσει 2 βιβλία νομίζουν ότι γνωρίζουν τα άπαντα.Στο ελλαδιστάν είναι όλοι ειδήμονες πλέον! Ε γι αυτό πήγαμε μπροστά είμαστε όλοι παν-επιστήμονες. Εντάξει οκ έχεις δίκιο.

Senior Member
    δεν περίμενα ποτέ γυναίκες να έχουν τέτοιες απόψεις για το το βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση.
    αν τους συμβεί πάντως θα έχουν μια πιο σφαιρική άποψη.
    και τελικά ίσως αναθεωρήσουν!

Senior Member
    Βρε μαινάδες, μια άποψη είπα η κοπέλα σύμφωνα με αυτά που είχε διαβάσει, οκ δεν συμφωνείτε με την άποψή της πείτε της αλλά μην την κομματιάσετε κιόλλας λολ.

Senior Member
    Βρε μαινάδες, μια άποψη είπα η κοπέλα σύμφωνα με αυτά που είχε διαβάσει, οκ δεν συμφωνείτε με την άποψή της πείτε της αλλά μην την κομματιάσετε κιόλλας λολ.

are you talking to me?

Senior Member
    Originally posted by arktos

are you talking to me?

yes ma\'am you are under arrest! Put the cot down slowly

(σε σένα και γενικά χε :P )

Senior Member
    χαχαααα:D:D
    Πετράν,έχω κι εγώ διαβάσει δύο βιβλία ψυχολογίας-και άλλα δεκαδύο λαικής ψυχολογίας επίσης.Πες μου,θα περάσω την τάξη;χαχααα,έγραψες πάλι.Τσαντιζόμαστε λόγω του αυστηρού υπερεγώ μας,του ασυνείδητου φορτίου των ψυχολογικών μας τραυμάτων και των υπεραναπληρώσεων των εσωτερικεύσεων των συμπλεγμάτων,των παραπετασμάτων,των κοιτασμάτων και των μηχανισμών άμυνας του εγώ.:o:mad:
    Γράψε από κάτω σε περικαλώ το βαθμό μου τώρα.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

are you talking to me?

yes ma\'am you are under arrest! Put the cot down slowly

(σε σένα και γενικά χε :P )

ok.arrest me!:P

η κοπέλα ας πει την άποψη της σύμφωνα με αυτά που έχει διαβάσει.
    αν θέλει ας ανατρέξει να διαβάσει και ιστορίες μελών του φόρουμ σχετικά με τα θέματα αυτά...
    εγώ δεν κοματιάζω κανένα...
    μήπως το κάνουν άλλοι?

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    χαχαααα:D:D
    Πετράν,έχω κι εγώ διαβάσει δύο βιβλία ψυχολογίας-και άλλα δεκαδύο λαικής ψυχολογίας επίσης.Πες μου,θα περάσω την τάξη;χαχααα,έγραψες πάλι.Τσαντιζόμαστε λόγω του αυστηρού υπερεγώ μας,του ασυνείδητου φορτίου των ψυχολογικών μας τραυμάτων και των υπεραναπληρώσεων των εσωτερικεύσεων των συμπλεγμάτων,των παραπετασμάτων,των κοιτασμάτων και των μηχανισμών άμυνας του εγώ.:o:mad:
    Γράψε από κάτω σε περικαλώ το βαθμό μου τώρα.:P

Hey rain νομίζω ότι βρήκες μια ψυχαναλυτική θεωρία των πάντων για την τσαντίλα! Irvin Yalom will be pleased :P

Senior Member

ok.arrest me!:P

η κοπέλα ας πει την άποψη της σύμφωνα με αυτά που έχει διαβάσει.
    αν θέλει ας ανατρέξει να διαβάσει και ιστορίες μελών του φόρουμ σχετικά με τα θέματα αυτά...

Εντάξει, κάτι είχε διαβάσει και το είπε. Τουλάχιστον σε μια φάση είπε αν θυμάμαι καλά ότι \"έτσι νομίζει\", εδώ άλλοι την πλασάρουν την άποψη τους σαν να είναι αυθεντίες.

Δεν χρειάζεται να κάνει ανασκόπηση όλων των κακοποιημένων ούτε να κακοποιηθεί κάποιος για να φέρει άποψη για το θέμα. Αυτό νόμιζε, αυτό είπε.

εγώ δεν κοματιάζω κανένα...
    μήπως το κάνουν άλλοι?

Σίγουρα. Έχε γεμίσει ο τόπος καταπιεσμένα \"αυτά\" και \"απαυτά\" (μια δικιά μου θεωρητική κατασκευή!), υπεραυστηρά υπερεγώ, μεταεγώ, παραεγώ, τραυματικά φορτία ίσα με 80 κιλά μη σου πω (!) απωθήσεις, κοιτάσματα, αναχώματα, παραπετάσμαρα...που πάει αυτός ο κόσμος!? :mad:

Senior Member
    Δεν εννοούσα αυτό άστο. Μου τη σπάει να προσπαθώ να εξηγήσω σε άτομα που δεν ξέρουν και επειδή έχουν διαβάσει 2 βιβλία νομίζουν ότι γνωρίζουν τα άπαντα.Στο ελλαδιστάν είναι όλοι ειδήμονες πλέον! Ε γι αυτό πήγαμε μπροστά είμαστε όλοι παν-επιστήμονες. Εντάξει οκ έχεις δίκιο.
    Κριμα: χανεις τον καιρο σου προσπαθωντας να συννενοηθεις με ασχετους που εχουν-δεν εχουν διαβασει 2 βιβλια.Που μιλανε γι αυτο που νιωθουν, για καποιο προσωπικο βιωμα...Ασε που πεφτει κ το επιπεδο σου ετσι!......Οποτε μια καλη ιδεα πριν ξεκινας την οποια κουβεντα, ειναι να δεις ποσα βιβλια εχει διαβασει ο υποψηφιος συνομιλητης σου (απο το Ελλαδισταν παντα). Και να κρατατε τη συζητηση αυστηρα σε πλαισια βιβλιογραφιας. Για το απαραιτητο επιπεδο...καταλαβαινεις.

K βεβαια να αποφευγεις ολους αυτους τους ασχετους, αγραμματους ή έστω επιφανειακα μορφωμενους που θα τολμησουν να διαφωνησουν με τις αποψεις που εκφερεις. Oι οποιες βεβαια κ παντα πρεπει να τυγχανουν θαυμασμου, αποδοχης κ ποτε παραμικρης αμφισβητησης.

Senior Member
    .....................Τουλάχιστον σε μια φάση είπε αν θυμάμαι καλά ότι \"έτσι νομίζει\", εδώ άλλοι την πλασάρουν την άποψη τους σαν να είναι αυθεντίες.
    οντως!!!εχεις πολυ δικιο!!!!άλλοι πλασαρουν την αποψη τους σαν να ειναι αυθεντιες: με πολλα \"βέβαια\" και άλλα τόσα \"φυσικα δεν ειναι ετσι\"....αν θυμαμαι καλα...

Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast