Results 106 to 120 of 359
Thread: Μανα
-
25-02-2010, 16:57 #106
Originally posted by Αφωτεινή
Ρε συ Κρίνο,
τον ψυχολόγο τον θέλει για τον εαυτό της.
Το γαμοσταυρίδι ειναι δυσκολο?Εμένα θα με εκτόνωνε σίγουρα,αλλα η γυναίκα εχει να κάνει με ντουβάρια,κι αυτα δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Το θέμα ειναι να πεις το \"αει γαμησου\" και να το εννοείς,για να γίνει αυτό πρεπει να το εχεις συζητησει με τον εαυτό σου και σε αυτό αν δεν μπορεις μόνος σου ,ζητας βοηθεια..
το πιο δυσκολο απο ολα.
Γιατι αυτο θα σημαινει οτι δεν εχεις πλεον ενοχες.
Οταν μιλας για κακοποιηση, η οποια πλεον ειναι καθεστως,
και εσυ την αφηνεις να την υπομενεις,
τοτε εισαι συνενοχος σε αυτο.
Αυτο λεω εδω και τοση ωρα, κατι που η ρειν αρνειται να το δεχτει.
Τις δικες της ευθυνες στην κακοποιηση της.
- 25-02-2010, 16:58 #107
krino
μοιαζει να σε θυμωνει που οι αλλοι κανουν οπως λες τη ζωη τους δυσκολη
και δεν ξεμπερδευουν με ενα βρισιμο ας πουμε και τελος
ομως
δεν ειμαστε ιδιοι
δεν δεν δεν
η λυση που εσυ σκεφτεσαι ταιριαζει σε σενα
οχι στον αλλον
μοιαζει σαν να μην επιτρεπεις παραπονο θυμο η αγανακτηση χωρις ενα γαμηθειτε και φευγω παραδιπλα (λιγο χιτλερικο απο την αναποδη του σκηνικο)
ομως για μενα ειναι αλλο ο θυμος και το παραπονο και αλλο το πως θα το χειριστω
εντελως διαφορετικα πραγματαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 17:00 #108
Αχ ρε Κρίνο φυσικά και το καταλαβαίνω.Είναι άλλα τα ζητήματα σου λέω,είναι δεμένα επαγγελματικά της οικογένειας,θέματα οικίας,θέματα του τι ήταν η μητέρα μου.Ήταν στον τομέα της υγείας,οπότε έχει γνωστούς ψυχίατρους που υπέγραφαν πως ήταν μια χαρά.Σου λέω έχουν δοκιμαστεί όλαααα.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 17:06 #109
Originally posted by RainAndWind
Αχ ρε Κρίνο φυσικά και το καταλαβαίνω.Είναι άλλα τα ζητήματα σου λέω,είναι δεμένα επαγγελματικά της οικογένειας,θέματα οικίας,θέματα του τι ήταν η μητέρα μου.Ήταν στον τομέα της υγείας,οπότε έχει γνωστούς ψυχίατρους που υπέγραφαν πως ήταν μια χαρά.Σου λέω έχουν δοκιμαστεί όλαααα.
25-02-2010, 17:06 #110
Πάντως εγώ δε θέλω να πάει στο ψυχιατρείο με μπάτσους σηκωτή.Δε γουστάρω,τέρμα.
Αλέξανδρε,ωραία,εκτός από το να προστατεύω εμένα και τα παιδιά μου,να αναζητάω τον τρόπο να ισορροπήσω,θα έμπαινα και σε δίκες,κυνηγώντας ένα άδικο σύστημα κάλυψης,τη στιγμή που δε μπορούν να γίνουν τα αυτονόητα,ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 17:07 #111
Είναι άλλα τα ζητήματα σου λέω,είναι δεμένα επαγγελματικά της οικογένειας,θέματα οικίας,θέματα του τι ήταν η μητέρα μου.Ήταν στον τομέα της υγείας,οπότε έχει γνωστούς ψυχίατρους που υπέγραφαν πως ήταν μια χαρά.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
25-02-2010, 17:08 #112
Α τόσο σοβαρά είναι;
Ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Και όντως είναι φρικοειδές και να το σκέφτεται κάποιος. Απλώς θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις για να σε αφήσει στην ησυχία σου. ΑΝ αυτό θες βέβαια...
(Εξάλλου δεν νομίζω ότι έχεις τέτοια δύναμη να την \"κλείσεις στο ψυχιατρείο\".... \"προστατεύεται\" η μητέρα σου. Δεν έχει μόνο εσένα...)
25-02-2010, 17:12 #113
Ούτε στα ασφαλιστικά.Δοκιμάστηκε κι αυτό.Δε λειτουργεί.
θες να πεις οτι εκανες ασφαλιστικα μετρα και τα καταπατησε?
25-02-2010, 17:13 #114
Μετά το edit και την πρόταση που έβαλες, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι συμφωνώ και \'γω ότι αυτός δεν είναι ο ευκταίος τρόπος, μπορεί μάλιστα να μην είναι και πολύ αποτελεσματικός.
Όμως νομίζω ότι εάν \"την σβήσεις\" μέσα σου, θα πάψει να σε ενοχλεί από μόνη της. Μάλλον και \'συ δίνεις κάποια μικρά ερίσματα για να συνεχιστεί αυτή η σχέση. Και πάλι, δεν κριτικάρω! Ούτε λέω καλά κάνεις ή άσχημα κάνεις.
Αυτά τα πράγματα είναι πολύπλοκα και ο καθένας πρέπει να καταλήξει στην δική του αλήθεια.
25-02-2010, 17:14 #115
Originally posted by krino
Originally posted by Αφωτεινή
Ρε συ Κρίνο,
τον ψυχολόγο τον θέλει για τον εαυτό της.
Το γαμοσταυρίδι ειναι δυσκολο?Εμένα θα με εκτόνωνε σίγουρα,αλλα η γυναίκα εχει να κάνει με ντουβάρια,κι αυτα δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Το θέμα ειναι να πεις το \"αει γαμησου\" και να το εννοείς,για να γίνει αυτό πρεπει να το εχεις συζητησει με τον εαυτό σου και σε αυτό αν δεν μπορεις μόνος σου ,ζητας βοηθεια..
το πιο δυσκολο απο ολα.
Γιατι αυτο θα σημαινει οτι δεν εχεις πλεον ενοχες.
Οταν μιλας για κακοποιηση, η οποια πλεον ειναι καθεστως,
και εσυ την αφηνεις να την υπομενεις,
τοτε εισαι συνενοχος σε αυτο.
Αυτο λεω εδω και τοση ωρα, κατι που η ρειν αρνειται να το δεχτει.
Τις δικες της ευθυνες στην κακοποιηση της.
Απο το πρώτο ποστ,πιστευα οτι η Ρειν θα το καταλάβει αμέσως,αλλα οκ
Αμυνες, μη συνειδητοποιήση ,μακαρι να βλεπαμε ξεκάθαρα..
25-02-2010, 17:15 #116
Originally posted by researcher
krino
μοιαζει να σε θυμωνει που οι αλλοι κανουν οπως λες τη ζωη τους δυσκολη
και δεν ξεμπερδευουν με ενα βρισιμο ας πουμε και τελος
ομως
δεν ειμαστε ιδιοι
δεν δεν δεν
η λυση που εσυ σκεφτεσαι ταιριαζει σε σενα
οχι στον αλλον
μοιαζει σαν να μην επιτρεπεις παραπονο θυμο η αγανακτηση χωρις ενα γαμηθειτε και φευγω παραδιπλα (λιγο χιτλερικο απο την αναποδη του σκηνικο)
ομως για μενα ειναι αλλο ο θυμος και το παραπονο και αλλο το πως θα το χειριστω
εντελως διαφορετικα πραγματα
ακουσε λιγο,
το πως θα χειριστεις (αν χειριστεις κιολας) την ζωη σου και τα προβληματα της, ειναι κατι εντελως δικο σου θεμα.
Αμα ομως με ρωτας σε ενα θεμα οπως αυτο εδω, ποια ειναι η λυση, τοτε στην λεω.
Αν δεν σου κανει, συνεχισε την δικη σου λυση.
Δηλαδη τι προτεινεις,
να σου πω την λυση που εσυ πιστευεις οτι ειναι σωστη, ενω για μενα ειναι λαθος?
Ποτε δεν ειπα οτι εγω εχω δικαιο σωνει και καλα.
Ομως εγω απαντω με το δικο μου το μυαλο.
25-02-2010, 17:15 #117
Originally posted by Sofia
Είναι άλλα τα ζητήματα σου λέω,είναι δεμένα επαγγελματικά της οικογένειας,θέματα οικίας,θέματα του τι ήταν η μητέρα μου.Ήταν στον τομέα της υγείας,οπότε έχει γνωστούς ψυχίατρους που υπέγραφαν πως ήταν μια χαρά."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 17:19 #118
Originally posted by alexandros3
Μετά το edit και την πρόταση που έβαλες, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι συμφωνώ και \'γω ότι αυτός δεν είναι ο ευκταίος τρόπος, μπορεί μάλιστα να μην είναι και πολύ αποτελεσματικός.
Όμως νομίζω ότι εάν \"την σβήσεις\" μέσα σου, θα πάψει να σε ενοχλεί από μόνη της. Μάλλον και \'συ δίνεις κάποια μικρά ερίσματα για να συνεχιστεί αυτή η σχέση. Και πάλι, δεν κριτικάρω! Ούτε λέω καλά κάνεις ή άσχημα κάνεις.
Αυτά τα πράγματα είναι πολύπλοκα και ο καθένας πρέπει να καταλήξει στην δική του αλήθεια."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-02-2010, 17:21 #119
ρειν
εγω σου εχω εμπιστοσύνη,
αν μπορεις να το κάνεις να λύσεις ο,τι σε δένει,
εγω νομίζω \"ηρθε το πληρωμα του χρόνου\" πρεπει να αποχωρήσεις απο αυτο το βασανιστήριο.
Δεν τους κάνεις κανενα χατηρι,στον εαυτό σου δινεις μια ευκαιρία.
25-02-2010, 17:21 #120
Rain,
ουτε λογος...
Μονο που ξεκινωντας να διαβαζω αυτο το θεμα, ειχα την αισθηση πώς η κυρια αγωνια σου ειναι να κρατησεις μια καλη σχεση με τα αδερφια σου. Αλλα προφανως δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι κι αλλα. Που αν η ιδια τα ανακαλυψεις, ισως καταλαγιασει κ ο θυμος σου.
Σε οτι αφορα ολα τα αλλα (εργασια,χρηματα κλπ), αγνοωντας φυσικα τι παιζει, πιστευω οτι μπορεις να βρεις τις διαχωριστικες γραμμες στις οποιες μπορεις να κινηθεις ωστε να διαφυλαξεις και την ασφαλεια σου κ την ηρεμια σου. Η καλη καρδια ολων μας, οι καλες προθεσεις μας, οι απιστευτες δικαιολογιες και τα αλλοθι βρισκουν τον καλυτερο και πιο δοκιμο χωρο να αναπτυχθουν στη σχεση μας με τους γονεις μας. Μας ειναι αδιαννοητο να μη μας φερονται οπως θα επρεπε. Ισως να ειναι κ η μεγαλυτερη ματαιωση ever...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....