Εργασιοθεραπεία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Εργασιοθεραπεία

"Αργία μήτηρ πασης κακίας" λεει το γνωμικό,
    και εγώ 2 χρόνια τώρα χωρίς δουλειά ,εχω αρχίσει να εκτιμώ τις θεραπευτικές ιδιότητες του να δουλευεις και να παράγεις έργο.
    Το να μεγαλώνεις δυο παιδιά δεν ειναι λίγο,μα σου στερεί την χαρά της δουλειάς και τα παρελκόμενά της.
    Επίσης παρατηρώ οτι χωρίς δουλειά (ισως ειναι η πρώτη φορά στη ζωή μου) σκέφτομαι περισσότερο και ψειρίζω τα πράγματα.
    Απο την αλλη τα παιδιά οντας τόσο μικρά,με εχουν ανάγκη ακόμα και δυστυχώς ολα τα σχέδια ειναι σε αναμονή.
    Αυτη η αναμονή εχει αρχίσει να μου τη δίνει.

Senior Member
    Καμια φορα η δουλεια μας κανει να σκεπαζουμε τα προβληματα μας, οταν λοιπον τον εχουμε, φοβομαστε να μεινουμε μονη με τον εαυτο μας η καλυτερα μπαινει το μυαλο σε μια θυελα απο ερωτηματα,αλλα εχουν απαντηση αλλα οχι ,εκει που νομιζουμε οτι τα βρηκαμε,αλλα ερωτηματα,μια παλη συνεχη.Προσπαθησε τα ψειριζω να ειναι θετικα,και μην ξεχνας οτι μεσα απο τα παιδια αντλεις πολλες στιγμες ευτυχιας,και οτι θα εχεις χρονο αργοτερα για εργασιοθεραπεια. κανε κατι επικοδομητικο για σενα χρησιμοποιησε τον ελευθερο χρονο σου με διαφορα που σου αρεσουν,τωρα που μπορεις.Γιατι αν μπεις ξανα στην εργασια και με παιδια θα λες που ειναι εκεινες οι στιγμες.Καλως σας βρηκα

Senior Member
    καλώς ηρθες:)
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by soft
    Καμια φορα η δουλεια μας κανει να σκεπαζουμε τα προβληματα μας, οταν λοιπον τον εχουμε, φοβομαστε να μεινουμε μονη με τον εαυτο μας η καλυτερα μπαινει το μυαλο σε μια θυελα απο ερωτηματα,αλλα εχουν απαντηση αλλα οχι ,εκει που νομιζουμε οτι τα βρηκαμε,αλλα ερωτηματα,μια παλη συνεχη.Προσπαθησε τα ψειριζω να ειναι θετικα,και μην ξεχνας οτι μεσα απο τα παιδια αντλεις πολλες στιγμες ευτυχιας,και οτι θα εχεις χρονο αργοτερα για εργασιοθεραπεια. .Καλως σας βρηκα
    Καλως ήρθες Soft,
    δεν εχω σκοπό να κλείσω τα μάτια στους φόβους μου,μάλλον ψάχνω να τους βρώ,για να πω την αλήθεια.
    Τα ψειρίσματα δεν τα ελέγχω,ειναι θετικά ειναι αρνητικά,απλα το κάνω.
    Δεν φοβάμαι τι θα βρω,ανακούφιση μου προσφέρουν οι ανακαλύψεις,άλλα φοβάμαι..μηπως δημιουργήσω καινούργιους.

Senior Member
    Δεν μπορεις να τα κλεισεις ,ανθρωποι σκεπτομενοι μια σταλα χρειαζονται αυτες τις ανακαλυψεις .Να τρομαζεις με αυτους που δεν εχουν φοβους και ψειρισματα τα ωμα ανεγκεφαλα οντα:)