Results 16 to 30 of 65
-
01-03-2010, 14:13 #16
Winston,
το θέμα είναι να βοηθηθείς με όποιον τρόπο να βγεις από αυτό το λούκι και να πάψεις να βασανίζεσαι και όχι αν σε τσάντισε η τοποθέτηση του Α ή του Β.
Είναι φυσικό να ακούσεις πολλές και διαφορετικές απόψεις- τοποθετήσεις. Κράτα αυτά που σε βοηθούν και μην εστιάζεις σ\' αυτά που σε εκνευρίζουν για τον Α ή β λόγο.
Εγώ καταλαβαίνω πως είσαι λίγο σε ένα φαύλο κύκλο.
Το άγχος που έχεις για ενδεχόμενη βλάβη της υγείας σου, σ\' αυτή τη φάση, το κατευνάζεις κάνοντας χρήση αυτού που φοβάσαι ότι καταστρέφει την υγεία σου.
Εχεις άγχος και θέλεις τσιγάρο για να ηρεμήσεις αλλά αυτό σου φέρνει ακόμα μεγαλύτερο άγχος... και θέλεις πάλι τσιγάρο.
Και ο κύκλος συνεχίζεται......
- 01-03-2010, 14:34 #17
Φιλε,αν εχεις ενοχλησεις και οτι αλλο νιωθεις καλυτερα να πας σε γιατρο.Που ξερεις μπορει να μην εχεις και τιποτα και να καπνιζεισ περισσοτερο.Αν εχεις προβλημα ομως τουλαχιστο προλαμβαινεις να το διορθωσεις.Ισως να μην εκτιμας τοσο την πολυτελεια που εχεις να αναπνεεις,αλλα τουλαχιστο θα ξερεις αν θα καπνισεις η οχι,δεν θα μεινεις με την αγωνια.
Μακαρι να ειμαι υγιης να καπνιζω μια ζωη. Καλο!
Μακαρι να ειμαι υγιης να πινω μια ζωη"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
01-03-2010, 20:21 #18
dear, Winston_man, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις nickname :D...
κατά τη γνώμη μου κόβεται μαχαίρι που λένε.
01-03-2010, 20:27 #19
Originally posted by arktos
dear, Winston_man, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις nickname :D...
εγω παλι αντιστροφως, πρεπει να αλλαξω το nickname μου σε \"pall mall\":P;)
01-03-2010, 22:10 #20
Δεν μπορεις να μου πεις το που θα τοποθετηθω αγαπητε winston μαλον να μου το πεις μπορεις αλλα αυτο δε σημαινει πως θα το κανω η οτι αμα δεν κανω αυτο που μου ζητας σημαινει πως δε σε ΣΕΒομαι..
Καθε αλλο.
Δεν θα παυω να τοποθετουμε οπου εκει εγω πυστευω οτι \"πρεπει να το κανω και ειδικα σε ενα φοορυμ που το θεωρω ενα απο τα ποιο αξιολογα που υπαρχουν στο διαδυκτιο με θεμα την ψυχολογια..
Φυσικα και θα παρεμβω και θα πω την αποψη μου σε κατι που με \"ενοχλει\" η βλεπω και νομιζω οτι εκτος εμενα δεν σεβετε και εκεινους που εχουν την πραγματικα καλη διαθεση να βοηθησουν εναν ανθρωπο
Εαν ανθρωπο ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ η θελει να παιξει?
η που τελικα ειναι ο ιδιος μπερδεμενος ??
ΑΠο οσα λοιπον μου εχει δηξει εμενα τουλαχιστον απο ολα του τα ποστς + αυτο εδω ειναι πως ειναι αναμεσα στο δεν ξερει ουτε και εκεινος αν θελει ΝΑ βοηθηθει απο το συγκεκριμενο πραγμα που αναφερει το τοπικ που ανοιξε η στην πραγματικοτητα στο πολυ βαθος αλλο ειναι το θεμα του αλλα τοσο βαθος που δεν μπαινει στην διαδικασια να κανει βουτια να το βγαλει μπρος τα εξω..
και αναλωνετε στα --> νομιζω ΠΩς... φοβαμαι επειδη νομιζω πως ΑΝ..... στα -->ΔΕν θελω και ΔΕΝ μπορω? ??? στα θελω ενδιαφερον αλλα δεν θελω ενδιαφερον .... σε αντιδρασεις κλπ κλπ κλπ και χωις να μπαινει στην πραγματικη ουσια των πραγματων που εχει να εκφρασει κατα βαθος.........
ΑΠΟΨΗ μου!
Αν νιωσω λοιπον οτι καποιος δε με σεβετε με τον ενα η με τον αλλο τροπο αλλα και με αυτα που γραφει οχι μονο εμενα αλλα και ανθρωπους που συνομιλω εστω και μεσα σε ενα ΦΟΡΟΥΜ εκει οχι \"δε θα ειμαι καλο παιδι \" εκει θα φερθω αναλογα..
Και εφοσον σε παλιοτερα τοπικ εχεις φερθει οχι και \"ομορφα\" ειναι λογικοτατο να φιλαω μια \"πισινη\" και να μπω και να μιλησω στο εδω σου θεμα οπως μιλησα ...
Φυσικα και θα μπω και θα τα \"πω\" οχι μονο σε εσενα αλλα και σε οποιονδηποτε φερετε αναλογα ..
Τωρα αν αυτα που χες γραψει τοτε τωρα δεν υσιχιουν και εχεις αλλαξει αποψεις... αν μεσα σε 25 μερες αλλαξες τροπο σκεψης και εχεις αναθεωρησει ...ΟΟΚ!!!
Οχι δεν ειμαι ουτε ξερολας λοιπον ουτε παντογνωστης φιλε μου ουτε τιποτα απο ολα αυτα που μου προσαπτεις και σου θυμιζω οτι ειμαι διοτι πολα απλα ΔΕΝ ειμαι.
Φυσικα για αυτο εχουν ακομα καλυτερη αποψη ολοι οσοι \"με ξερουν \" εδω στο φορουμ....
Ξεκινοντας την πρωτη μου τοποθετηση για το θεμα που ανοιξες σου ειπα οτι δεν ειμαι κακοΠΡΟαιρετος...
και γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που εχω κακια μεσα μου ουτε νιωθω πως ειμαι υπερανω ουτε κατα διανοια ......
Γιατι λοιπον να φερθω ετσι σε σενα...
Αν το να ακους την αληθεια και αυτα που πυστευει καποιος οπου εσενα σε βρησκουν αντιθετο αυτο αυτοματα σε κανει να πυστευεις πως ειμαι \"Εχθρικος η το παιζω ξερολας και οτι αλλο ειπες \" απεναντι σου ειναι mega λαθος για να μην πω ΑΝΤ1 :p να σκεφτεσε ετσι...
Αυτο που εχω να σου πως ειναι οτι δεν θελω να με βλεπεις στραβα διοτι δεν εχω κατι μαζι σου και δεν σε γνωριζω καν προσωπικα ουτε και συ αλλωστε για να πυστευεις κατι τετοιο οτι ειμαι δηαλδη ενας σαν αυτους που εχεις γνωρισει εκει εξω στην ζωη...και σου σπανε τα νευρα.. και σου θυμιζω εναν τετοιο τυπο ανθρωπου..
Ναι ειμαι ενας ανθρωπος που εχει περασει πολλα στην ζωη του και δεν ειμαι ο μονος βεβαια ..ειμαι ενας ανθρωπος που εχει παθει αλλα εχει μαθει πολλα μεσα απο τα παθηματα...
Το οτι γνωριζω πραγματα η οτι ειμαι αντιθετος με πραγματα απου εσυ εχεις επιλεξει στην ζωη σου και ειμαι εντελος καθετος αυτο δε σημαινει οτι ειμαι ουτε ο Πεφωτισμενος ουτε ΚΑΙ τιποτα απο οσα με χαρακτιρισες...
Ουδεποτε υποτιμησα ανθρωπο και ουτε θα το κανω..
Ενας Απλος ανθρωπος ειμαι με γνωσεις που απεκτησα απο κακες και καλες εμπειριες φιλτραροντας τες και εχοντας της χιλιοαναλυσει -φιλοσοφησει και υιοθετησει και τη εχω κανει οδηγους σε πολλα δρομολογια της ζωης μου..
Τιποτα περισσοτερο..
ΔΕν ειναι και οτι καλυτερο ουτε για σενα ουτε για μενα αλλα ουτε και για οσους παρακολουθουν εδω το φορουμ μεσα σε ενα τοσο ομορφο φορουμ να εχουμε τετοιες \"χαζοκοντρες\" πυστευω οτι μπορει να εχουμε περισσοτερα πραγματα που μας ενονουν παρα που μας χωριζουν..
Παραδειγμα καπνιζουμε ιδια μαρκα :P
Μεσα σε ενα μοναχα κειμενο που παραθεσες ως απαντηση προς εμε εσυ ο ιδιος φασκεις και αντιφασκεις .
Εσυ ο ιδιος γραφεις και παραδεχεσε πως δεν θες τελικα να κοψεις το τσιγαρο και οτι ναι εχω δικιο σε αυτο..
ΛΕΣ -->ΝΑΙ ΔΕΝ θελω να κοψω το καπνισμα. ΝΑΙ μου αρεσει να καπνιζω και μετα απο λιγο απο κατω λες
Την υγεια μας να χουμε να καπνιζουμε οπως λεει και το \"ρητο
Φοβαμαι αλλα δεν μπορω να το κοψω. ....
...εν ολιγης αυτο που βλεπω τουλαχιστον οσο αφορα το εδω σου ΘΕΜΑ και αφου σε εχω διαβασει πολλες φορες ειναι πως επιρεαζεσε πολυ ευκολα απο εξωτερικους παραγοντες ( βλεπε αυτο που εμαθες για εκεινο το ατομο που πεθανε) , μπαινεις πολυ ευκολα σε συμπερασματα , αγχωνεσε πολυ και ισως χωρις πραγματικους λογους της ποιο πολλες φορες ...εισαι σε μια φαση που γενικα εισαι ενας μπερδεμενος...
\"Πρεπει\" να ξεκαθαρισεις μεσα σου τι πραγματικα θες ΠΡΑγματικα ομως..
Μην περιμενεις απο το φορουμ εδω γραφοντας να σου περασει αυτος ο πονος που λες που ενιωσες στην μερια του πνευμονα...ακομα και νευροπονος να ειναι ξεκινα να κανεις κατι για να σου φυγει αυτο το αγχος που σε φερνει σε πανικο δημιουργοντας σου εμμονες και ιδεοληψιες επιρεασμενος απο τον γνωστο σου οτι μπορει να εχεις το \"χειροτερο\"
Δεν θα σου πω εγω αν θα κοψεις το τσιγαρο η οχι διοτι και γω καπνιστης ειμαι (και εγω προσωπικα ΔΕΝ θελω να το κοψω )
Θα σου προτεινω ομως τουλαχιστον να κανεις αυτο. αν θες το \"ακους \" αν θες με γραφεις...
Εσυ εχεις αναφερει σε αλλα ποστς πως δεν σ αρεσει η αληθεια και την αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι...
Αντι λοιπον να καθεσε και να θυμωνεις με τα γραφομενα μου προς εσε θα ταν καλυτερα να κατσεις και να τα σκεφτεις παρα να ΑΝΤΙ δρας ετσι..
Ασε την ΑΝΤΙδραση Winston λοιπον και περνα στην δραση...
Αποψη μου λοιπον και κλεινοντας σου προτεινω και σε παροτρεινω να πας σε εναν γιατρο οχι μονο για το τσιγαρο αλλα και σε καποιον \"ειδικο\"να μην το αμελεις για να ηρεμησεις εσυ πρωτα απ ολα αν και οπως σου ειπα κατα μεγαλη πιθανοτητα νομιζω ειναι ολο αυτο ΑΓΧΟς .. και εκει ειναι που πρεπει να εστιασεις και να το κοιταξεις βαθυτερα απο που πηγαζει..
Αφου λοιπον πας στον γιατρο για το Τσιγαρο και τα ενοχληματα -πονους στην πλευρα του πνευμονα εσυ μετα αποφασησε τι θα κανεις στην ΖΩΗ σου αν θα πας σε καποιον αλλον \"ειδικο\" αλλα και το αν θα συνεχισεις η οχι το καπνισμα....
Εσυ αποφασηζεις για εσενα ..!
Αυτα!! αγαπητε Winston
ΜΕ εκτιμηση ΘοδωρηςΗ Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
02-03-2010, 09:12 #21
γουινστον,
δεν μπορεις να κοψεις το τσιγαρο γιατι εισαι εθισμενος, οπως αρκετοι απο εμας.
Καταρχην απενοχοποησε ολο αυτο το πακετο.
Καλα κανεις και καπνιζεις αφου το κανεις κεφι.
Γιατι πρεπει να το κοψεις?
Ειναι μια απο τις απολαυσεις που εχεις και σε ηρεμει, και εσυ μπηκες στο τριπακι να την κοψεις?
Αυτη ειναι η μια πλευρα,
η αλλη λεει να ελεγχεις την υγεια σου, οπως παλι αρκετοι απο εμας, ειτε καπνιζουμε ειτε οχι.
Ειτε φοβασαι ειτε οχι, οτι εχεις τσιμπισει, ηδη υπαρχει.
Εν ολιγεις αν εχεις προκαλεσει ζημια, παει τελειωσε και εγινε.
Η διαφορα σου ειναι να μην το ξερεις?
Εντελως λαθος λογικη.
Πηγαινε γραμμη στο γιατρο σου, να δεις τι παιζεται και αν βγει προβλημα τροποποιεις την κατασταση αν χρειαζεται.
Δεν ειναι καλυτερα να απολαμβανεις το τσιγαρακι σου και την φραπεδια σου χωρις αγχος?
Η πρεπει να σκοτωνεις και την τελευταια σου απολαυση?
Εγω λεω,
θα καπνιζω και ΔΕΝ γουσταρω να το κοψω και θα πηγαινω μια στο τοσο να τσεκαρομαι και ευχομαι να φτασω ετσι μεχρι τα 80 μου.
02-03-2010, 12:37 #22
κρινο, η σύντροφός σου, τι χρωστάει να χηρέψει, επειδή εσύ δεν ήθελες να πολεμήσεις τον εθισμό σου???
02-03-2010, 12:43 #23
καταρχην με την συντροφο μου καπνιζουμε παρεα.
Αλλα δεν εχει σχεση αυτο, ας υποθεσουμε οτι δεν καπνιζε και ειμαι μονο εγω ο κακος.
Για πιο λογο να χηρεψει, εαν πηγαινω μια φορα καθε χρονο και τσεκαρομαι?
Θα αρχισουμε τωρα την λαγνεια της αρρωστιας?
σωνει και καλα πρεπει να παω στον ταφο εφοσον καπνιζω?
Υπαρχει κανεις που μπορει να μου αποδειξει οτι αποκλειεται να φτασω τα 85 εαν συνεχιζω να καπνιζω?
Εαν ναι, το κοβω χθες.
Εαν οχι, σταματηστε να σπερνετε πανικο.
02-03-2010, 12:53 #24
Δεν αποκλείεται να φτάσεις - φτάσουμε όλοι τα 85 και 95.
Οταν όμως καπνίζουμε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αφήσουμε νωρίτερα τον μάταιο τούτο κόσμο.
Σόρρυ, αλλά δεν σπέρνω εγώ τον πανικό.
Δεν είμαι η πρώτη που το ανακοίνωσε.
Είναι πασίγνωστο.
Το γράφουν ακόμα και οι κατασκευαστές των τσιγάρων στα πακέτα τους.
Αν δεν σου αρέσει και δεν σου είναι βολική σαν είδηση πάω πάσο. Πάντως το ξέρουν όλοι πια.
Παρεπιτόντως και εγώ είμαι εθισμένη, αλλά έχω το γνώθι σαυτόν και ξέρω ότι πρέπει να αντισταθώ και να παλέψω. Προσπαθώ και το κόβω όσο μπορώ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό του εθισμού. Η υποτροπή.
Φυσικά για να παλέψει κάποιος πρέπει πρώτα να παραδεχτεί ότι πρέπει να διορθώσει κάτι. Εκτός αν ορισμένοι άνθρωποι είναι άτρωτοι και αλάνθαστοι.
02-03-2010, 13:32 #25
Originally posted by nature
Δεν αποκλείεται να φτάσεις - φτάσουμε όλοι τα 85 και 95.
Οταν όμως καπνίζουμε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αφήσουμε νωρίτερα τον μάταιο τούτο κόσμο.
το να αφησω τον ματαιο τουτο κοσμο,
μπορει να γινει για 1534 λογους.
Σαφως ενας απο αυτους ειναι το καπνισμα.
Θα περιμενεις γυρω στα 40 χρονια η 50,
να μαθεις πως τον αφησα τελικα και για πιο λογο.
Μεχρι τοτε, σκπευω να απολαυσω την ζωη μου χωρις κανενα οριο.
Και επι τουτου, δεν σκοπευω να κανω καμια εκπτωση.
Πες μου τροπους να αυξησω τις απολαυσεις τις ζωης,
οχι να τις μειωσω.
Στην τελικη δεν με ενδιαφερει μια ζωη, οπου εχει δεκαδες πρεπει και μη και μπορει να με φτασει στα 145. Προτιμω μια ζωη η οποια θα εχει ακριβως αυτο το στοιχειο, να ζεις την ζωη.
Σόρρυ, αλλά δεν σπέρνω εγώ τον πανικό.
Δεν είμαι η πρώτη που το ανακοίνωσε.
Είναι πασίγνωστο.
Το γράφουν ακόμα και οι κατασκευαστές των τσιγάρων στα πακέτα τους.
Αν δεν σου αρέσει και δεν σου είναι βολική σαν είδηση πάω πάσο. Πάντως το ξέρουν όλοι πια.
εκεινο που ξερω, ειναι οτι πρωτα μου πουλανε το δηλητηριο και μετα μου πουλανε και το αντιδοτο.
Δεν φτανει που μου τα παιρνουν οι καπνοβιομηχανιες, πρεπει να τα ακουμπαω και στις φαρμακοβιομηχανιες.
Το σκοινι που θα κρεμαστω προτιμω να το αγορασω εγω με τα δικα μου κριτηρια και οχι των πανεπιστημονων της μισης οκας που πουλανε επιστημονισμο για να τα κονομανε οι επιτήδειοι.
Παρεπιτόντως και εγώ είμαι εθισμένη, αλλά έχω το γνώθι σαυτόν και ξέρω ότι πρέπει να αντισταθώ και να παλέψω. Προσπαθώ και το κόβω όσο μπορώ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό του εθισμού. Η υποτροπή.
μεταξυ μας, μεταξα,
δουλευεις τον εαυτο σου και τιποτα αλλο.
Οχι μονο κανεις κακο στον εαυτο σου που καπνιζεις αλλα φθειρεις τον εαυτο σου επιπλεον φορτωντας αγχος και ενοχες για τις επιλογες σου.
Σορρυ αλλα δεν μπορω να την παρακολουθησω αυτη την λογικη.
Καπνιζω γιατι μου αρεσει και δεν εχω προβλημα να το πω.
Οι υγιεινιστες να πανε να κλειστουν στη γυαλα τους.
Φυσικά για να παλέψει κάποιος πρέπει πρώτα να παραδεχτεί ότι πρέπει να διορθώσει κάτι. Εκτός αν ορισμένοι άνθρωποι είναι άτρωτοι και αλάνθαστοι.
και εσυ τωρα διορθωνεις ε?
:P :P :P
Ατρωτος δεν ειμαι, αλλα δεν παιζω και με φαυλους κυκλους.
Καποτε πριν λιγα χρονια ειχα παει σε μια κηδεία φιλου.
Γυρνωντας στους ταφους,
βλεπω ενα ταφο που σε μια γωνια του ειχαν ακουμπησει ενα πακετο μαλμπορο, καταλαβαινες αμεσως απο τι πεθανε ο ανθρωπος.
Στο δικο μου ταφο, θελω ενα κουτι με πουρα, ενα καπνο ναργιλε, ενα κουτι προφυλακτικα, ενα αδειο μπουκαλι καλο ουισκι, και την φωτογραφια της συντροφου μου.
Ολα οσα δηλαδη με εχουν αγαπησει, μου εχουν κανει παρεα, αλλα με εχουν φθειρει επισης, παντα με επιλογη δικη μου.
02-03-2010, 13:46 #26
Γιατί τα θες στον τάφο σου,θα σηκωθείς να τα καπνίσεις;Mετά θα χρησιμοποιήσεις και τα προφυλακτικά;:D
Eγώ θα αφήσω ως τελευταία επιθυμία να με πετάξουν σε κάνα φαράγγι,να φάνε λίγο και τα καημένα τ\'αγρίμια,που τους έχουμε πάρει κάθε ζωτικό χώρο και πηγή τροφής.Αλλά για να γίνω ξανά ρομαντική,άντε,ας με κάψουν και να σκορπίσουν τις τέφρες μου σε κανένα βουνίσιο μονοπάτι,με βρύα και αμανίτες.αχ,φτιάχτηκα τώρα δα,τι ωραία που θα περνάω,χαχααα:P
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου,γιατί τόσες ενοχές,φτάνει όλη αυτή η δρομολόγηση τύψεων,έχει γίνει καταναγκασμός η συντήρηση και η διατήρηση με κάθε τρόπο.Και επίσης σε αυτό το όσα χρόνια ζήσω ας μπορώ ν\'απολαμβάνω,αλλιώς τι να το κάνω το ότι ζω εάν καθετί το βλέπω είτε ως ανθυγιεινό είτε ως ανήθικο.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-03-2010, 13:47 #27
Δηλαδή, αν ήθελες να το κόψεις θα το έκοβες στο άψε-σβήσε?
Δηλαδή καπνίζεις από επιλογή και όχι από εθισμό?
Σόρρυ αλλά δεν το πιστεύω.
Απλά είναι σκληρό να το παραδεχτεί κανείς, ακόμα και στον εαυτό του.
Originally posted by krino
.........δεν μπορεις να κοψεις το τσιγαρο γιατι εισαι εθισμενος, οπως αρκετοι απο εμας...........................
είναι γλυκόοοοο
το πιοτόοοοοο
της αμαρτίιιιιιας.......
λέει ένα τραγούδι της Ριτας Σακελλαρίου
02-03-2010, 14:07 #28
ο μονος τροπος να σε βοηθησω ειναι να σου πω οτι και γω καπνιζω και δεν εχω καμια φοβια για τον εαυτο μου στο να παθω κατι...αυτα λοιπον ειναι τα κολληματα μας και εμεις τους δινουμε τροφη..προσπσαθω να σου πω οτι δεν εισαι μονος σε ολο αυτο που ζεις ειναι κι αλλοι...σκεψου οτι δεν ειναι μονο το τσιγαρο αλλα και αυτο που αναπνεουμε αυτα που τρωμε...αυτη την αρρωστια τη γνωριζω καλα ειμαστε χρονια φιλοι...τι ειναι αυτο που θα σε ηρεμουσε?
02-03-2010, 14:08 #29
Φύση,ήδη έγραψε πως το θεωρεί απόλαυση.Το ίδιο κι εγώ.Γιατί να το κόψω,εφόσον το θεωρώ απόλαυση.Άσε,υπάρχουν χίλια δυο άλλα να κόψουμε που μας αρρωσταίνουν,το τσιγάρο δηλαδή είναι η αιτία όλου του κακού,κόβουμε αυτό,λύσαμε τα πάντα.Είμαστε εθισμένοι σε χιλιάδες πράγματα,που δεν τα αναγνωρίζουμε καν ως εθισμούς,χαζομαριάσεις και παλαμοσοφίες.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-03-2010, 14:18 #30
Originally posted by RainAndWind
είτε ως ανήθικο.:P
εχω πει αρκετες φορες (και εδω μεσα) οτι ειμαι ανηθικος,
και παντα προσπαθουν να μου πουν οτι πρεπει να ντρεπομαι....
οσο δεν ντρεπομαι, τοσο σκυλιαζουν....
(αλλα μου αρεσει που σκυλιαζει ο αλλος, που να το παω γιατρε μου? :P )
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία