Results 61 to 65 of 65
-
04-03-2010, 14:56 #61
Originally posted by krino
Originally posted by nature
Ομως επειδή θεωρώ την υγεία, το ύψιστο αγαθό, της ζωής, μάλλον θα προτιμήσω να λάβω υπόψη τα δεδομένα της επιστήμης.
θα σου απαντησω οτι δεν ξερω γιατι πραγμα μιλας.
Οτι δεδομενα εχεις,
ειτε τα φερνεις και τα συζηταμε,
ειτε πανε στο γιαλο.
Λαμβανω τα παντα υποψη μου,
αρκει να εχω την δυνατοτητα να τα επεξεργαστω,
αλλιως πανε στον καλαθο των αχρηστων.
Βρε κρινο,
να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα και έχω μια δύσκολη μέρα :)))
Να ...υποθέσω ότι έχω την τιμή να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που φέρνει στην επικαιρότητα ότι το τσιγάρο επιβαρύνει/καταστρέφει την υγεία???
Να υποθέσω ότι έφερα κάτι εντελώς νέο στο τραπέζι της σύγχρονης ευρωπαικής γνώσης??
Οποία μου τιμή!!! πάω για νόμπελ όπου νάναι.
- 04-03-2010, 15:09 #62
αν εννοεις αποψεις οτι το τσιγαρο επιβαρυνει την υγεια, δεν λεμε κατι καινουριο.
Αν εννοεις αποψεις
Originally posted by nature
Υπάρχουν πάρα πολλές μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία που μιλούν για το παθητικό κάπνισμα με στατιστικά σημαντικά ευρήματα.
Θα περιμενω να τα διαβασω λοιπον.
Το νομπελ το εχεις στο τσεπακι.
06-03-2010, 00:52 #63
Originally posted by Winston_man
Παιδια εκανα πριν 2 μερες μια ακτινογραφια θωρακα και ειμαι στην πολυ ευχαριστη θεση να πω οτι δεν προεκυψε τιποτα ανησυχητικο - ολα καλα. :) :) :) :) :) Αρα μπορω να συνεχισω να διατηρω την απολαυση των 3-5 τσιγαρων τη μερα. (Αναλογα με τα \"κεφια\"... :P) Δεν θελω να το κοψω - δεν μπορω να το κοψω αλλα το κυριοτερο ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΩ και αποτη στιγμη που ολα καλα ε λεω να συνεχισω με το \"αθλημα\".
ΥΓ: Προς τους καπνιστες: Την υγεια μας να χουμε να καπνιζουμε.-
06-03-2010, 02:14 #64
Μπορείς σίγουρα να το κόψεις ειδικά αν είσαι και λιγο φοβιτσιάρης.κλασσικό παράδειγμα ο πατέρας μου που κάπνιζε 2 πακέτα την ημέρα 30 χρόνια και το έκοψε μαχαίρι όταν του είπε ο γιατρός πως θα αν θέλει να ζήσει να το κόψει.να δείς για πότε του έφυγε ο εθισμός.Το ζήλευε μας το έλεγε αλλά δεν το έβαλε ούτε μια φορά στο στόμα του απο την ημέρα που το σταμάτησε.
07-03-2010, 00:49 #65
winston..να ξερες πόσο χάρηκα για σένα!
Παρακολουθώ τόσο καιρό το φόρουμ και γράφτηκα μόνο για να σου πω πως είσαι πολύ γεναίος!!!
Καπνίζω εδώ και πέντε χρόνια. Κάθε φορά που πονάω κάπου νομίζω ποως εχω κατι στον πνευμονα. Η μητερα μου με πρήζει συνέχεια να πάω στο γιατρό αλλά δεν τολμάω!!!!
Χαίρομαι τόσο που είσαι καλα!! Πρέπει να το πάρω απόφαση να βγάλω και γω έστω και μια ακτινογραφια :(
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή