Results 16 to 23 of 23
-
17-03-2010, 18:24 #16
Originally posted by Oneiroplasmenos
Είναι φοβερό το τι μπορεί να γράψω πάνω στη σύγχυση μου. Λοιπόν κακώς τα είχα κόψει απότομα τα φάρμακα, δεν το συνιστώ. Είμαι καλύτερα τώρα, δεν πίνω αλκοόλ σχεδόν καθόλου εδώ και δυο τρεις βδομάδες, παίρνω και το φάρμακο
πολυ καλα εκανες και αρχισες τα φαρμακα και ακομα καλυτερα που εκοψες το αλκοολ.
keep on :)
- 17-03-2010, 18:30 #17
Originally posted by katerinaki
Πιστευω οτι ειμαι χειροτερα απο ολους σας!
εγω παντως την εχω κανει απειρες φορες,παρολο που ξερω οτι οι συγκρισεις δεν βοηθουν καθολου.
εξ\'αλλου το ποιος ειναι \"καλυτερα\" δεν ειναι \"μετρησιμο\".
δεν ειναι σαν να λεμε εγω ειμαι πχ πιο ψηλη η πιο παχια απο καποιον αλλο;)
μπορει καποιος να ειναι-σε ψυχολογικο επιπεδο- χειροτερα απο καποιον αλλο σε καποιον τομεα και καλυτερα σε καποιον αλλο..
ή να ειναι χειροτερα απο καποιον αλλο για καποιο διαστημα και καλυτερα σε καποια αλλη φαση.
σου ευχομαι ολοψυχα απο καρδιας τα καλυτερα γλυκια μου:)
17-03-2010, 18:50 #18
Κανε λιγο υπομονη. Τα φαρμακα θελουν καιρο για να δρασουν
αμα τα κοψεις.. Τα λεμε ξανα σε 6 μηνες..
αυτο ειναι το θεμα ,φαρμακα με λιγοτερες παρενεργειες αλλα ποτε?
Τα κοψα κ εγω τα φαρμα κα πολυ αργα και μεθοδικα αλλα δυστηχως παλι μετα απο 3 μηνες χωρις καθολου φαρμακα (ημουν πολυ καλα) τωρα ειμαι χαλια ,και ψυχολογικα (εμμονες,φοβος,πανικοι) και συμπεριφοριστικα (δεν κανω τιποτε,μονο σκεφτομαι,και κατι χαζες τελετουργικες κινησεις(κουνημα κεφαλιου,τρωω τα νυχια μου) κ γενικα ειμαι σαν χαζη,παρολο που εδω και ενα μηνα παιρνω αλλα φαρμακα τωρα(ladose k 5mg zyprexa).
Γενικα εχω χασει καθε ελπιδα για πληρη λειτουργηκοτητα(εργασια,επ ικοινωνια,σεξ) ,θα μεινω αρρωστη μια ζωη ,χωρις να καταφερουν τα φαρμακα να με κανουν να χαρω την ζωη μου.
Με λυπαμαι πολυ!που μου αρεσει να ειμαι το θυμα της αρρωστιας μου!Δεν μπορω να την πολεμησω γιατι δεν εχω καμμια αγωνιστικη διαθεση!Πιστευω οτι ειμαι χειροτερα απο ολους σας!
17-03-2010, 20:08 #19
συγνωμη οneiroplasmene an μπηκα σφηνα στο θεμα σου!
17-03-2010, 20:48 #20
Originally posted by libpa
αυτο ειναι το θεμα ,φαρμακα με λιγοτερες παρενεργειες αλλα ποτε?
Τα κοψα κ εγω τα φαρμα κα πολυ αργα και μεθοδικα αλλα δυστηχως παλι μετα απο 3 μηνες χωρις καθολου φαρμακα (ημουν πολυ καλα) τωρα ειμαι χαλια ,και ψυχολογικα (εμμονες,φοβος,πανικοι) και συμπεριφοριστικα (δεν κανω τιποτε,μονο σκεφτομαι,και κατι χαζες τελετουργικες κινησεις(κουνημα κεφαλιου,τρωω τα νυχια μου) κ γενικα ειμαι σαν χαζη,παρολο που εδω και ενα μηνα παιρνω αλλα φαρμακα τωρα(ladose k 5mg zyprexa).
Γενικα εχω χασει καθε ελπιδα για πληρη λειτουργηκοτητα(εργασια,επ ικοινωνια,σεξ) ,θα μεινω αρρωστη μια ζωη ,χωρις να καταφερουν τα φαρμακα να με κανουν να χαρω την ζωη μου.
Με λυπαμαι πολυ!που μου αρεσει να ειμαι το θυμα της αρρωστιας μου!Δεν μπορω να την πολεμησω γιατι δεν εχω καμμια αγωνιστικη διαθεση!Πιστευω οτι ειμαι χειροτερα απο ολους σας!
18-03-2010, 00:23 #21
Όνειρο,
χαιρομαι πολύ που νιώθεις καλύτερα..!:)
18-03-2010, 00:28 #22
Κάποια πράγματα δεν θα ήθελα να τα πιστεύω όπως το παρακάτω λινκ, αλλά έχω την εντύπωση πως κρύβουν δυσάρεστες αλήθειες.
Συνταγογραφήσεις αντιψυχωσικών σε μωρά, ακόμα και νεογνά(!) στην Αμερική (όχι εδώ ευτυχώς)
http://www.beforeyoutakethatpill.com/index.php/2009/01/28/bad-baby-take-your-risperdal-antipsychotic/
“Bad Baby, Take Your Risperdal!” .. με τους γονείς συμμέτοχους.
Απορώ που δεν έχει αναφερθεί εδώ μέσα.
18-03-2010, 00:39 #23
Απο τα λίγα που κατάφερα να διαβάσω (υπολειτουργω τωρα),το βρίσκω απιστευτο να δινονται ψυχοφαρμακα σε διχρονα ή σε ανήσυχα βρεφη..
Οι πωλήσεις οπως είδα ειναι σε ανοδικότατη πορεία..
Θα το διαβάσω ολο ομως ,για να εχω καλυτερη τοποθέτηση..:)
Καλό βράδυ.
Φωταψιες στα μάτια
26-06-2025, 07:53 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή