Θεραπεία για όσους πάσχουν απο ψυχώσεις/ νευρώσεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    Είναι φοβερό το τι μπορεί να γράψω πάνω στη σύγχυση μου. Λοιπόν κακώς τα είχα κόψει απότομα τα φάρμακα, δεν το συνιστώ. Είμαι καλύτερα τώρα, δεν πίνω αλκοόλ σχεδόν καθόλου εδώ και δυο τρεις βδομάδες, παίρνω και το φάρμακο
    πολυ χαιρομαι ονειροπλασμενε μου που εισαι καλυτερα.
    πολυ καλα εκανες και αρχισες τα φαρμακα και ακομα καλυτερα που εκοψες το αλκοολ.
    keep on :)

Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Πιστευω οτι ειμαι χειροτερα απο ολους σας!
    πιστεψε με Κατερινακι,οτι αυτη τη σκεψη την εχουν κανει παρα πολλα ατομα εδω μεσα.
    εγω παντως την εχω κανει απειρες φορες,παρολο που ξερω οτι οι συγκρισεις δεν βοηθουν καθολου.
    εξ\'αλλου το ποιος ειναι \"καλυτερα\" δεν ειναι \"μετρησιμο\".
    δεν ειναι σαν να λεμε εγω ειμαι πχ πιο ψηλη η πιο παχια απο καποιον αλλο;)
    μπορει καποιος να ειναι-σε ψυχολογικο επιπεδο- χειροτερα απο καποιον αλλο σε καποιον τομεα και καλυτερα σε καποιον αλλο..
    ή να ειναι χειροτερα απο καποιον αλλο για καποιο διαστημα και καλυτερα σε καποια αλλη φαση.
    σου ευχομαι ολοψυχα απο καρδιας τα καλυτερα γλυκια μου:)

Senior Member
    Κανε λιγο υπομονη. Τα φαρμακα θελουν καιρο για να δρασουν
    αμα τα κοψεις.. Τα λεμε ξανα σε 6 μηνες..

αυτο ειναι το θεμα ,φαρμακα με λιγοτερες παρενεργειες αλλα ποτε?
    Τα κοψα κ εγω τα φαρμα κα πολυ αργα και μεθοδικα αλλα δυστηχως παλι μετα απο 3 μηνες χωρις καθολου φαρμακα (ημουν πολυ καλα) τωρα ειμαι χαλια ,και ψυχολογικα (εμμονες,φοβος,πανικοι) και συμπεριφοριστικα (δεν κανω τιποτε,μονο σκεφτομαι,και κατι χαζες τελετουργικες κινησεις(κουνημα κεφαλιου,τρωω τα νυχια μου) κ γενικα ειμαι σαν χαζη,παρολο που εδω και ενα μηνα παιρνω αλλα φαρμακα τωρα(ladose k 5mg zyprexa).
    Γενικα εχω χασει καθε ελπιδα για πληρη λειτουργηκοτητα(εργασια,επ ικοινωνια,σεξ) ,θα μεινω αρρωστη μια ζωη ,χωρις να καταφερουν τα φαρμακα να με κανουν να χαρω την ζωη μου.
    Με λυπαμαι πολυ!που μου αρεσει να ειμαι το θυμα της αρρωστιας μου!Δεν μπορω να την πολεμησω γιατι δεν εχω καμμια αγωνιστικη διαθεση!Πιστευω οτι ειμαι χειροτερα απο ολους σας!

Senior Member
    συγνωμη οneiroplasmene an μπηκα σφηνα στο θεμα σου!

Senior Member
    Originally posted by libpa
    αυτο ειναι το θεμα ,φαρμακα με λιγοτερες παρενεργειες αλλα ποτε?
    Τα κοψα κ εγω τα φαρμα κα πολυ αργα και μεθοδικα αλλα δυστηχως παλι μετα απο 3 μηνες χωρις καθολου φαρμακα (ημουν πολυ καλα) τωρα ειμαι χαλια ,και ψυχολογικα (εμμονες,φοβος,πανικοι) και συμπεριφοριστικα (δεν κανω τιποτε,μονο σκεφτομαι,και κατι χαζες τελετουργικες κινησεις(κουνημα κεφαλιου,τρωω τα νυχια μου) κ γενικα ειμαι σαν χαζη,παρολο που εδω και ενα μηνα παιρνω αλλα φαρμακα τωρα(ladose k 5mg zyprexa).
    Γενικα εχω χασει καθε ελπιδα για πληρη λειτουργηκοτητα(εργασια,επ ικοινωνια,σεξ) ,θα μεινω αρρωστη μια ζωη ,χωρις να καταφερουν τα φαρμακα να με κανουν να χαρω την ζωη μου.
    Με λυπαμαι πολυ!που μου αρεσει να ειμαι το θυμα της αρρωστιας μου!Δεν μπορω να την πολεμησω γιατι δεν εχω καμμια αγωνιστικη διαθεση!Πιστευω οτι ειμαι χειροτερα απο ολους σας!
    Κατερίνα εσύ φταις που έκοψες τα φάρμακα και δεν είσαι καλά, τα φάρμακα γι\'αυτό είναι, για να μας κάνουν καλά. Εκτός από το σεξ που λες που δεν ξέρω αν ευθύνονται τα φάρμακα ή η αρρώστεια. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι λες ότι έκοψες τελείως τα φάρμακα, και μετά λες παίρνεις ζυπρέξα; Πως γίνεται αυτό; Αν και πάλι καλά που παίρνεις έστω και λίγο, αν κρίνω καλά.
    Αφου τακοψα καλα να παθω θελεις να πεις?Δεν τα μπορω βρε limpa τα αντιψυχωτικα ,μου αλλαζουν την προσωπικοτητα!Οταν τα κοψα για τρεις μηνες ημουν πολυ καλα, ομως σιγα σιγα παλι ξεφυγα με τις εμμονες μου και τωρα μου κανανε διαγνωση, ιδεοληπτικη διαταραχη προσωπικοτητας,κ αρχισα αλλα φαρμακα!αλλα ειμαι χαλια,ισως δρασουν αργοτερα κ καταφερω να μεινω σαυτο το σχημα φαρμακων ελλατωνοντας τα αντιψυχωτικα!γιατι πιστευω οτι τα οφελη τους σε μερικες περιπτωσεις διαταραχων ειναι μικροτερα απο τις παρενεργεις που δημιουργουν μακροπροθεσμα!

Senior Member
    Όνειρο,
    χαιρομαι πολύ που νιώθεις καλύτερα..!:)

Banned
    Κάποια πράγματα δεν θα ήθελα να τα πιστεύω όπως το παρακάτω λινκ, αλλά έχω την εντύπωση πως κρύβουν δυσάρεστες αλήθειες.

Συνταγογραφήσεις αντιψυχωσικών σε μωρά, ακόμα και νεογνά(!) στην Αμερική (όχι εδώ ευτυχώς)
    http://www.beforeyoutakethatpill.com/index.php/2009/01/28/bad-baby-take-your-risperdal-antipsychotic/

“Bad Baby, Take Your Risperdal!” .. με τους γονείς συμμέτοχους.
    Απορώ που δεν έχει αναφερθεί εδώ μέσα.

Senior Member
    Απο τα λίγα που κατάφερα να διαβάσω (υπολειτουργω τωρα),το βρίσκω απιστευτο να δινονται ψυχοφαρμακα σε διχρονα ή σε ανήσυχα βρεφη..
    Οι πωλήσεις οπως είδα ειναι σε ανοδικότατη πορεία..
    Θα το διαβάσω ολο ομως ,για να εχω καλυτερη τοποθέτηση..:)
    Καλό βράδυ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12