τύψεις κλπ...ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!!!!!!! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 27 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 398
    Senior Member
    οκ...αν δεν σας πρήζω,μια χαρά...

έχεις δίκιο nature μου,το κατάλαβα αργά...!!!!
    και εγώ βαρέθηκα να ζώ ως άρρωστη για να είμαι ειλικρινείς γιατί αυτό αισθάνομαι...δεν μπορώ να πώ οτι νιώθω υγειής και αφού καλώς ή κακώς τα έκανα έτσι πρέπει και να τα διορθώσω,άλλωστε εγώ είμαι και ΜΟΝΟ υπεύθηνη για όλα αυτά,γιατί ίσως να με οδήγησαν και άλλα-άλλοι εκεί,αλλά βολεύτηκα στην εύκολη διέξοδο...καιρός λοιπόν να ξεβολευτώ πια,δεν έχω άλλα περιθώρια απο ό,τι φαίνεται
    δεν μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά δεν μπορώ και να το σταματήσω,οπότε ελπίζω με τη βοήθεια κάποιου ειδικού να το καταφέρω...
    για να μή χάσω άλλες ευκαιρίες και πράγματα στη ζωή μου όπως αυτά που ήδη έχω χάσει με όλο αυτό και κυρίως να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω και να τρώω όπως θέλω χωρίς περιορισμούς....!!!!να είμαι πιό ελεύθερη....

αλήθεια πιστεύεις όλα αυτά για μένα...??

Senior Member
    Originally posted by lill
    οκ...αν δεν σας πρήζω,μια χαρά...

έχεις δίκιο nature μου,το κατάλαβα αργά...!!!!
    και εγώ βαρέθηκα να ζώ ως άρρωστη για να είμαι ειλικρινείς γιατί αυτό αισθάνομαι...δεν μπορώ να πώ οτι νιώθω υγειής και αφού καλώς ή κακώς τα έκανα έτσι πρέπει και να τα διορθώσω,άλλωστε εγώ είμαι και ΜΟΝΟ υπεύθηνη για όλα αυτά,γιατί ίσως να με οδήγησαν και άλλα-άλλοι εκεί,αλλά βολεύτηκα στην εύκολη διέξοδο...καιρός λοιπόν να ξεβολευτώ πια,δεν έχω άλλα περιθώρια απο ό,τι φαίνεται
    δεν μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά δεν μπορώ και να το σταματήσω,οπότε ελπίζω με τη βοήθεια κάποιου ειδικού να το καταφέρω...
    για να μή χάσω άλλες ευκαιρίες και πράγματα στη ζωή μου όπως αυτά που ήδη έχω χάσει με όλο αυτό και κυρίως να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω και να τρώω όπως θέλω χωρίς περιορισμούς....!!!!να είμαι πιό ελεύθερη....

αλήθεια πιστεύεις όλα αυτά για μένα...??
    Τα πιστεύω, και ...λίγα είπα!!!
    Στο σχόλιο που λες καιρός να ξεβολευτώ η απάντησή μου είναι : καιρός να βολευτείς, γιατί τώρα είσαι αρκετά ξεβολεμένη:)

Τα πιστεύω λοιπόν όπως είπα για πολλούς λόγους. Κατ\' αρχη θέλει θάρρος και ειλικρίνεια με τον εαυτό σου, αλλά και καθαρη σκέψη για να παραδεχτείς ότι υπάρχει πρόβλημα. Ξέρεις ακόμα και αυτό, πόσο μικρό ποσοστό ανθρώπων, ακόμα και με τα διπλάσιά σου χρόνια, μπορεί να το κάνει???
    Πίστεψέ με, πολύ λίγοι.
    Και εσύ, με όλα τα ζόρια που περνάς σ\' αυτή τη φάση, μπορείς και το βλέπεις, το παραδέχεσαι, το δημοσιοποιείς, έστω και εδώ, το ψάχνεις.

Senior Member
    Και ειλικρινά, δεν το κατάλαβες αργά.
    Το κατάλαβες σε φάση που δουλεύεται και μπράβο σου γι\' αυτό. Αν τα είχες μπερδεμένα στο μυαλό σου και δεν είχες αυτό το καθαρό και θαρραλέο μυαλό και το έπαιρνες χαμπάρι σε μερικά χρονάκια θα είχαν καταστραφεί πολλές λειτουργίες του σώματος κλπ.

Senior Member
    τί εννοείς να βολευτώ,να καταφύγω πάλι στην εύκολη λύση...???

ε όχι και νωρίς μετά απο τρία χρόνια....!!!!!όπως και να\'χει ελπίζω μέχρι να αρχήσω να κάνω κάτι πιό ουσιαστικό...να πάω σε γιατρό κλπ,να μην έχω κάνει καμιά σοβαρή ζημιά τόσα χρόνια...τουλάχιστον αφού το αποφάσησα μή μου το χαλάσουν.....:( :mad:

Senior Member
    Να βολευτείς εννοώ να ζήσεις φυσιολογικά.

Δεν είναι νωρίς, αλλά είναι ακόμη έγκαιρα. Θα μπορούσε να είναι πολύ αργότερα και τότε δεν θα ήταν το ίδιο.

Senior Member
    καλά μην πολυ ενθουσιαζόμαστε γιατί στο παρελθόν το έχω ξανασταματήσει αλλά δεν άντεξα και πολύ....μόλις έγινε κάτι άσχημο που με ταρακούνησε κατέφυγα πάλι εκεί.....
    οπότε δεν θέλω να πέρνω και πολύ θάρρος γιατί μετά η απογοήτευση θα είναι πολύ μεγαλύτερη...!!!!!!

Senior Member
    Σωστό.
    Μόνο που τώρα, αποφάσισες να ζητήσεις και βοήθεια.

Senior Member
    ναι αλλά σε κάποια πλαίσια...
    κοίτα πώ το έχω στο μυαλό μου...
    θα πάρω να ρωτήσω όπως είπα,αν είναι κάτι απλό θα το αντιμετωπίσω μόνη μου,αν είναι όμως κάτι πιό σοβαρό,υπόσχομαι σε όλους σας(για να έχω και κάτι να με κρατάει)οτι με το που τελειώσουν οι πανελλήνιες(δεν θέλω εντάσεις στην τελική ευθεία),θα το πώ στους δικούς μου και θα πάω είτε σε κάποιον ειδικό,είτε στην ανάσα....
    promise

Senior Member
    Πάρε και ρώτα και μετά τα ξαναλέμε.
    Μου αρέσει που θέλεις να δεσμευτείς έστω και μ\'αυτή την υπόσχεση.
    Να σε ρωτήσω, στα σχολεία, ξέρω ότι υπάρχουν ψυχολόγοι. Δεν ισχύει στο δικό σου? η έστω στην ευρύτερη σχολική περιοχή σου?
    Επίσης, ίσως να είναι καλύτερη και η επίδοσή σου στις πανελλήνιες αν το λύσεις πριν από αυτές. Στο τέλος- τέλος δεν θα κάνεις και καμια εγχείρηση. Κουβέντες θα πεις. Δεν μπορεί να σου φέρουν τα πάνω κάτω με τις πανελλήνιες.

Senior Member
    Συμφωνώ με τη Nature.Nα βολευτείς,γιατί εσύ είσαι η ξεβολεμένη και οι άλλοι οι βολεμένοι γύρω σου.Είσαι ο αδύναμος κρίκος,γιατί όλα όσα επιλέγουν,γιατί έτσι έμαθαν άλλοι,να σου κάνουν,τα στρέφεις στον εαυτό σου.Αδύναμη δεν είσαι,αλλά ο τρόπος με τον οποίο τιμωρείς τον εαυτό σου,από άλυτο φόβο και θυμό,από ένταση που δεν βρήκες καταλληλότερο τρόπο να εκφράσεις,πρέπει κάποια στιγμή να βγουν,να αποφορτιστείς και να διευθετήσεις αυτά τα ασυζήτητα θέματα με τους γονείς σου.Ξεκίνα με τον ειδικό,να μάθεις πως να δεις άλλες εναλλακτικές,αλλάζοντας τον τομέα που έχεις βρει να ασκείς έλεγχο,το φαγητό.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    δεν ξέρω σε ποιά σχολεία υπάρχει ψυχολόγος,μάλλον μόνο στα ιδιωτικά...στο δικό μου ή εδώ γύρω γύρω σίγουρα όχι.....

λοιπόν μίλησα,σήμερα το πρωί (με τον ειδικό)και μου είπε οτι σε πρώτη φάση πρέπει να φτιάξω λίγο τη διατροφή μου,απο κεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας...
    θα κρατήσουμε κάποια επαφή για αρχή,ώστε να φτιάξω τουλάχιστον λίγο τη διατροφή μου,να μή κάνω εμμετούς κλπ και μετά θα δούμε τί άλλο μπορεί να γίνει...
    αν δεν με είχατε πιέσει,δεν θα το έκανα,ευχαριστώ....!!!!

Senior Member
    Αυτο ειναι..
    Μπράβο κοριτσάκι!!!!!!
    Και απο υποστηρίξη εδω είμαστε..

Senior Member
    μακάρι να δουλέψει όλο αυτό,έχω βαρεθεί...!!!!!!

Senior Member
    λέτε να τα καταφέρω...?ή πάλι θα γυρίσω στα ίδια,αυτό είναι που φοβάμαι....!!!!!!

Senior Member
    θα τα καταφέρεις γιατι δεν είσαι μόνη σου,να κάνεις οτι εσυ νομίζεις σωστό.Εχουν αλλάξει τα δεδομένα!!!
    Ο ειδικός θα σου υποδείξει τα σημεία που δεν \"δουλεψαν\" την προηγούμενη φορά και επιπλέον εσυ η ιδια εισαι πιο προετοιμασμένη.
    Θα δεις ποσο θα σε βοηθήσει η διατροφή,θα βελτιωθει η πνευματική σου διαυγεια τωρα που διαβάζεις για τις εξετάσεις.

Page 10 of 27 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast