Results 211 to 225 of 398
Thread: τύψεις κλπ...ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!!!!!!!
-
15-03-2010, 00:05 #211
ποιός ξέρει.....αν θα είμαι ποτέ έτοιμη ο χρόνος θα δείξει...
κοίτα σχεδόν πάντα συμμετέχω στη προετοιμασία του φαγητού,γιατί συνήθως εγώ μαγειρεύω για να φάω πριν πάω φροντιστήριο και ακόμα και οταν δεν προλαβαίνω να φάω θα φτιάξω κάτι για τους δικούς μου.....
και αν σε καμία περίπτωση δεν μαγειρέψω τουλάχιστον στρώνω και μαζεύω το τραπέζι,οπότε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο συμμετέχω...
αν της το πώ έτσι....???
ή θα μου πεί θα σου περάσει η θα με πιέζει να φάω 5-6 μέρες και μετά θα το ξεχάσει πάλι...
ούτως ή άλλος έχει καταλάβει οτι τώρα τελευταία δεν τρώω και περιορίζεται στο να μου φωνάζει πιστεύοντας οτι όλο κ κάτι θα παίρνω απο έξω,αλλά μούφες πιστεύω οτι απλά δεν την νοιάζει.....γιατί
αυτό που με προβληματίζει και με κάνει όμως να μη θέλω να της το πώ,είναι οτι όλοι βλέπουν οτι έχω αδυνατίσει,οτι δεν φαίνομαι κ πολύ ζωντανή κλπ εκτός απο εκείνη.....δεν μπορώ λοιπόν να πιστέψω οτι ενδιαφέρεται αν όλοι είναι σε θέση να δούν οτι δεν είμαι καλά εκτός απο εκείνη που με γέννησε.....ήμαρτον...
και αφού δείχνει οτι δεν ενδιαφέρεται δεν υπάρχει λόγος και να ζητήσω τη στήριξή της αφού μόνο μέσα απο τη καρδιά της και ουσιαστική δεν θα είναι...>!!!!!
- 15-03-2010, 00:26 #212
με έχει πάρει τόσο πολύ απο κάτω.....
δεν θέλω να κάνω τίποτα θέλω να είμαι όλη μέρα στο δωμάτιό μου κ να μη μου μιλάει κανείς....
οι δικοί μου πάνε να μου μιλήσουν και μόνο που τους ακούω, τα παίρνω..!!!!!
δεν ξέρω τί έχω πάθει αλλά το πιό δύσκολο για μένα αυτή τη στιγμή είναι να τους μιλήσω...
με εκνευρίζουν τα πάντα σε αυτούς και κυρίως ο πατέρας μου που είναι ερειστικός...!!!!
δεν ξέρω να εσύ χρειάστηκε να τους πείς ποτέ κάτι παρόμοιο και το έκανες ή όχι αλλά εγώ δεν τους νιώθω καθόλου κοντά μου,ειλικρινά....
μακάρι να μπορούσα να μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω αυτή τη στιγμή....!!!!!!πιστεψέ με ούτε μια ματιά δεν θα έριχνα πίσω...!!!!!απο τη μία τους αγαπάω γιατί είναι οι γονείς μου κ απο την άλλοι μου έρχεται να τους πώ να πάνε να......
δεν σου κάνω πλάκα και αισθάνομαι άσχημα για αυτό αλλά έτσι νιώθω...!!!!!
15-03-2010, 00:49 #213
Originally posted by lill
Εννοώ,ποσο θα το αποφεύγεις?
κοίτα σχεδόν πάντα συμμετέχω στη προετοιμασία του φαγητού,γιατί συνήθως εγώ μαγειρεύω για να φάω πριν πάω φροντιστήριο και ακόμα και οταν δεν προλαβαίνω να φάω θα φτιάξω κάτι για τους δικούς μου.....
Ωραία,να απολαμβάνεις τις μυρωδιές,να φτιάχνεις γευματα μικρα και υγιεινα που να σου αρέσουν.Φρεσκα φρουτα και σαλατες
αν της το πώ έτσι....???
ή θα μου πεί θα σου περάσει η θα με πιέζει να φάω 5-6 μέρες και μετά θα το ξεχάσει πάλι...
ούτως ή άλλος έχει καταλάβει οτι τώρα τελευταία δεν τρώω και περιορίζεται στο να μου φωνάζει πιστεύοντας οτι όλο κ κάτι θα παίρνω απο έξω αλλά μούφες πιστεύω οτι απλά δεν την νοιάζει.....γιατί
Bλέπει αλλα δεν ξέρει τι ακριβως σου συμβαίνει..σιγα σιγα ερχεται το πληρωμα του χρόνου,εχει αμφιβολιες ακομα ή δεν της πάει το μυαλό...
αυτό που με προβληματίζει και με κάνει όμως να μη θέλω να της το πώ,είναι οτι όλοι βλέπουν οτι έχω αδυνατίσει,οτι δεν φαίνομαι κ πολύ ζωντανή κλπ εκτός απο εκείνη.....δεν μπορώ λοιπόν να πιστέψω οτι ενδιαφέρεται αν όλοι είναι σε θέση να δούν οτι δεν είμαι καλά εκτός απο εκείνη που με γέννησε.....ήμαρτον...
και αφού δείχνει οτι δεν ενδιαφέρεται δεν υπάρχει λόγος και να ζητήσω τη στήριξή της αφού μόνο μέσα απο τη καρδιά της και ουσιαστική δεν θα είναι...>!!!!!
Μη φτιάχνεις μέσα σου δράματα.φτιαξε μια κωμωδία..μη καταλήγεις σε συμπεράσματα χωρις να εχεις ολα τα δεδομένα του αλλου.. ισως να πεφτεις εξω..
Μερικές φορές (για την μαμα σου)δεν θελουμε να παραδεχτούμε ενα πρόβλημα
Φιλιά..:)
15-03-2010, 00:51 #214
δεν ξέρω πόσο θα το τραβήξω....
πάντως απο ότι μου είπανε αν κάνεις εξαιτάσεις φένεται λές να το ρισκάρω τώρα..?
15-03-2010, 01:07 #215
Σιγουρα.... θα ειναι πολλες τιμές σε απόκλιση..τωρα μικρή ή μεγάλη δεν ξέρω..
Πως νιώθεις?
15-03-2010, 01:48 #216
ούτως ή άλλος έχει καταλάβει οτι τώρα τελευταία δεν τρώω και περιορίζεται στο να μου φωνάζει πιστεύοντας οτι όλο κ κάτι θα παίρνω απο έξω,αλλά μούφες πιστεύω οτι απλά δεν την νοιάζει.....γιατί
και αφού δείχνει οτι δεν ενδιαφέρεται δεν υπάρχει λόγος και να ζητήσω τη στήριξή της αφού μόνο μέσα απο τη καρδιά της και ουσιαστική δεν θα είναι...>!!!!! [/quote]περιοριζεται να σου φωναζει!!!Ακου κατι που θα σου πω μπορει να ακουστει λιγο σκληρο,αλλα λες οτι ολοι βλεπουν οτι εχεις αδυνατισει,απο την αλλη δεν το βλεπει αυτη αλλα σου φωναζει,εμενα αυτο με παραπεμτει στο οτι εσυ φωναζεις με τη ψυχη σου {που λεει σας το κραυγαζω ,δεν με ακουτε ,και ερχομαστε στο οτι,για μενα οι δικοι σου ακουνε,αλλα δεν εχουν τον τροπο να γινει ενα πρωτο βημα ουτε απο την μερια τους ,ουτε απο την μερια σου,προσπαθησετω λιγο ,δεν ειναι ολα τοσο μαυρα,οσο τα αντιλαμβανομαστε αρνητικα,ολα αρνητικα θα τα βλεπουμε
15-03-2010, 02:50 #217
αφώτεινη τί εννοείς πώς νιώθω...
στο περιέγραψα ακριβώς πιο πάνω...!!!!!!
15-03-2010, 02:54 #218
να σου πώ κάτι σόφτ....ίσως είναι όντως όπως τα λές αλλά απο την άλλη τί να κάνω...??
όσο κ αν έχω προσπαθήσει να το κρύψω πιστεύω οτι τους έχω αφήσει κ κάποια σημάδια να το δούν,οπότε μάλλον δεν θέλουν να κάνουν κάτι...
δηλαδή σύμφωνα με τη δική σου άποψη αν δώ εγώ τη μαμά μου να μην είναι καλά,δεν θα τη ρωτήσω,δεν θα τη πιέσω μέχρι να μου πεί.../???ή θα την αφήσω μέχρι να μου μιλήσει απο μόνη της...??
μάλλον το πρώτο για αυτό σου λέω...!!!!
15-03-2010, 03:53 #219
Μα καρδια μου δεν το κρυβεις,το φωναζεις,το εχουν καταλαβει οι συγγενεις σου,και το εχει καταλαβει και η μαμα.Αλλα το θεμα δεν ειναι να κανουν κατι αυτοι{σαν τι θα ηθελες να κανουν??? αντιστρεφω την ερωτηση}το προβλημα ειναι δικο σου εσυ αυτοτιμωρησε για να ακουστεις.Δεν στα χωνω ,πιστεψε οτι σε νιωθω.Απλως λεω ενα μικρο παραθυρακι,οτι μπορει να μην ειναι ετσι.Εσυ η ιδια ειπες λιγο πιο πανω οτι θελουν να σου μιλησουν,που σε βλεπουν στο δωματιο κλεισμενει,μπορει για σενα να μην ειναι ο σωστος τροπος,αλλα ισως και να κανω λαθος βλεπω μια προσπαθεια.Κανε ενα βημα και συ, ισως να εχω μια πολυ ,πολυ μικρη αισιοδοξια,οτι τα περισσοτερα μπορει να λυθουν ,οχι ολα,αν ειμαστε λιγο θετικοι,,,{και το μονο που δεν λεω ποτε στη ζωη μου ειναι θεωριες } :):)
15-03-2010, 14:24 #220
τί να πώ δεν ξέρω....???
πάντως δεν αποκλείω και αυτό το ενδεχομένο....!!!!!!
15-03-2010, 14:41 #221
όσο κ αν έχω προσπαθήσει να το κρύψω πιστεύω οτι τους έχω αφήσει κ κάποια σημάδια να το δούν,οπότε μάλλον δεν θέλουν να κάνουν κάτι...
ευκαιρια λοιπον να αρχισεις να παιρνεις μαθηματα ζωης.
Απο τουδε και στο εξης,
αν θες κατι να το μαθαινει ο αλλος,
δεν θα αφηνεις σημαδια, η υπονοούμενα.
Θα το λες ευθεως και οσο πιο σαφες γινεται.
Εκτος αν ΔΕΝ θες να παρεις την ευθυνη των οσων λες.
Οποτε σε αυτη την περιπτωση θα υπομενεις και αυτο το κομματι.
Το διατροφικο προβλημα που εχεις και συζηταμε,
ειναι μονο μια πτυχη στο καμματι της ζωης σου.
Αυριο θα προκυψει κατι αλλο, δειχνεις οτι οι αντιδρασεις σου θα ειναι παρομοια λαθος.
Αυριο θα κανεις μια σχεση με καποιον,
και αυτος παιζει να σε καταπιεζει,
και εσυ να λες....
\"μα του εχω αφησει σημαδια για το προβλημα μου....\"
Θα σου συνιστουσα να βρεις ενα ψυχολογο σε ενα κεντρο ψυχικης υγειας για να δεις συνολικα το προβλημα και οχι μονο το διατροφολογικο, γιατι αυτο ειναι η κορφη του παγοβουνου σε ολα οσα εχεις συσσωρευσει.
Εισαι ενηλικη, αρα μπορεις να πας.
Επιπλεον τα χρηματα ειναι πολυ λιγα και μπορεις να το αντεξεις.
Τωρα αν προτιμας να βρισκεις δικαιολογιες,
εγω θα συμφωνησω μαζι σου:
Μην κανεις τιποτα και κατσε εκει που εισαι.
15-03-2010, 18:14 #222
.............
αν της το πώ έτσι....???
καταλαβαινω οτι δεν παιρνεις καθολου αυτα που ζητας απο τους γονεις σου. Οτι μαλλον το χουν πιο ευκολο να σε κρινουν ή να αποδοκιμαζουν, παρα να σε πλησιασουν. Κ το χειροτερο, να σε χτυπανε. Οποτε μαλλον λογικο ειναι να νιωθεις κ θυμο κ στεναχωρια κ απελπισια κ ολα αυτα ανακατεμενα μαζι με το οτι πρεπει να εισαι καλη σε ολα. Για να αποδειξεις οτι ετσι αξιζεις? Για να αποδειξεις στους γονεις σου οτι αξιζει να σου δωσουν σημασια? Δεν ξερω....
Οπως κ να χει ομως, περα απο τα προβληματα με τους γονεις, περα απο τις τιμωριες τους, τα χτυπηματα τους, μοιαζει να κανεις οτι κανουν. Σιωπη αυτοι? Σιωπη κι εσυ! Χτυπηματα αυτοι? Κι εσυ (γιατι το να μην τρεφεσαι καθολου ή να πηγαινεις στο αλλο ακρο της βουλιμιας, αυτοτιμωρια ειναι κ μαλιστα αυστηροτατη)...
Οποτε μπαινει ενα ερωτημα: θα συνεχισεις ετσι? Οκ, βοηθεια μπορει να μην μπορουν να σου δωσουν για πολλους λογους που μπορει να συζηταμε πολυ χρονο (εχω κανει απειρες ωρες σκεψης μεχρι που αισθανθηκα οτι θα καψω οτι εγκεφαλικα κυτταρα εχουν απομεινει)...Εσυ ομως εισαι εξυπνο κοριτσι: βλεπεις τι κανεις. Εχεις αρχισει να καταλαβαινεις τι γινεται. Χρησιμοποιησε την ευφυια σου προς οφελος σου μικρη:) Κ παρε πρωτοβουλια, ανεξαρτητα απο το τι θα αποφασισουν οι ιδιοι. Οι ειδικοι απο το ΑΝΑΣΑ ή οποια σχετικη οργανωση, μπορουν να εχουν μια πιο καθαρη ματια.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
15-03-2010, 20:47 #223
να φύγουν οι πανελλήνιες ρε παιδιά όμως πρώτα....
ήδη δέχομαι πολύ μεγάλη πίεση κ ο χρόνος που μου μένει ελεύθερος είναι με το ζόρι μία ώρα της ημέρας άρα δεν μπορώ να κινητοποιηθώ αφού και αυτή είναι στο τέλος της ημέρας βράδυ δλδ......απο το πρωί μέχρι της 9 μμ,90 τοις εκατό είμαι έξω....
δεν νομίζω να υπάρχουν μεταμεσονύχτια προγράμματα.....
μακάρι να ήταν όλα τόσο εύκολα και να μπορούσα να τα δώ τόσο απλά και τόσο θετικά όσο εσείς,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται...!!!!
15-03-2010, 23:46 #224
σόφτ σε ευχαριστώ που είσαι γλυκιά μαζί μου,επειδή είμαι αντιδραστική,αυτός είναι ο μόνος τρόπος,το κουμπί μου α θές για να ακούω και το βρήκες....!!!!!
τέλος πάντων ειλικρινά δεν ξέρω πια τί είναι αλήθεια και τί ψέματα.....!!!!!!!
δεν ξέρω ποιός φταίει κ γιατί απλά δεν νιώθω και έτοιμη για κάτι...!!!!!
16-03-2010, 00:02 #225
αυτός είναι ο μόνος τρόπος,το κουμπί μου α θές για να ακούω και το βρήκες....!!!!!
σωπα μωρε,
αν εσυ δεν θες να ακουσεις τα κουμπια σου,
πιστευεις οτι θελουν να τα ακουσουν αλλοι?
Οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)