τύψεις κλπ...ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!!!!!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 27 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 398
    Senior Member
    Originally posted by lill
    γειά σε όλους......
    μόλις έγινα μέλος στην παρέα σας και χαίρομαι πολύ για αυτό μιάς και το τελευταίο καιρό δεν βρίσκω κάποιον για να μιλήσω και ακόμα και όταν βρίσκω,δεν είναι αυτός σε φάση...!!!!!!!
    είμαι 18 χρονών,πάω τρίτη λυκείου και φιλοδοξώ να περάσω στις πανελλαδιικές...!!!!!
    δυστυχώς ή ευτυχώς λίγο πολύ έχω πέσει και εγώ θύμα της νέας μόδας που θέλει τις γυναίκες πολύ αδύνατες και δεν διστάζω να το πώ,πάντα τα λέω έξω απο τα δόντια...!!!!
    έχω περάσει απο πολλές φάσεις για να χάσω κιλά,βουλιμία,δεν έτρωγα καθόλου κλπ....
    δυστυχώς πέρα απο κάποια ψευτοκιλάκια δεν τα κατάφερα...!!!!
    είμαι 1,70 και ζυγίζω 58 κιλά....!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ...!!!!
    είμαι χοντρή και το ξέρω....κ αν όχι χοντρή γεματούλα,με απαίσιο σώμα....!!!!!!!
    προσπαθώ ακόμα με διάφορους τρόπους να χάσω κιλά,χωρίς αποτέλεσμα....άντε να χάσω ένα δύο κ ώς εκεί....
    μπορεί σωματικά να μην είμαι άρρωστη(έτσι νομίζω τουλαχιστον)αλλά ψυχικά είμαι σίγουρα.....έχω διαρκώς τύψεις που τρώω,στεναχωριέμαι,κλαίω χτυπιέμαι,αλλά δεν βγαίνει τίποτα,έχω κλειστεί στον εαυτό μου κ διαρκώς αναζητώ τρόπους να αδυνατήσω....
    οι γονείς μου φυσικά δεν ξέρουν τίποτα,όπως κ οι περισσότεροι φίλοι μου αλλά και αυτοί που ξέρουν δεν κάνουν τίποτα....κοιτάνε όλοι την πάρτη τους κ περιορίζονται στο να με γράφουν....
    δεν αντέχω άλλο πιά δεν ξέρω τί να κάνω,είμαι μόνη μου,δυστυχισμένη,φωνάζω σε όλους με τον τρόπο μου βοήθεια αλλά δεν με ακούει κανείς.....!!!!!!!πια μου έχει γίνει ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ το να χάσω κιλά....ειλικρινά,αν δεν αδυνατήσω,δεν ξέρω τί θα κάνω....!!!!!!!!:(:(
    χοντρή δε νομίζω ότι είσαι....

τώρα το αν ένα σώμα είναι ωραίο ή όχι δεν εξαρτάται από τα κιλά αποκλειστικά, αλλά από πολλούς παράγοντες, πχ από το πόσο αρμονικό είναι, από το πόσο γυμνασμένο κτλ κτλ
    θα μπορούσες δηλαδή να είσαι 50 κιλά, αλλά με τεράστια λεκάνη και πολύ κλειστούς ώμους, παίζει δηλαδή ρόλο και η σκελετοδομή!

Senior Member
    ναι αν πάω 48-49 κιλά θα νιώθω πολύ καλύτερα....τουλάχιστον με το σώμα μου......!!!
    με 1.70 ύψος θα είσαι σκελετός στα 48 κιλά! νομίζω πως κάτω από 55 δεν πρέπει να πέσεις!

Senior Member
    η μητέρα μου σίγουρα ΧΟΝΤΡΗ!!!(27)
    η κολλητή μου προς το χοντρή(κάνει μπαλέτο όμως και είναι πέτρα=μυς...)(24)
    η άλλη φίλη μου είναι έτσι κ έτσι,θα τη προτιμούσα πιο αδύνατη...(21)
    η θεία μου είναι οκ γιατί έχει κάνει κ 2 παιδιά...(23)
    κ η άλλη κοπέλα επίσης είναι παραπάνω απο οτι θα έπρεπε...!!!!(25)
    α καλά! οι μυες δεν είναι πάχος πουλάκι μου!

νομίζω πως έχει αλλάξει το σώμα σου, έχει γίνει πιο γυναικείο κι εσύ νομίζεις πως είσαι χοντρή.

Senior Member
    παιδιά,ένα ένα μπήκα μόλις τώρα και δεν ξέρω τί να πρωτοπώ και σε ποιόν να απαντήσω...
    αυτό που θέλω να πώ είναι οτι για εμένα αυτά που σες σας φαίνονται αυτονόητα απλά και ευκόλως λυόμενα,δεν είναι....
    επίσης,οτι προσπαθώ,έστω να καταλάβω τί συμβαίνει και πώς μπορώ να το χειριστώ μέσα απο εδώ,αλλιώς γιατί να το κάνω..?
    και αν πιστεύετε κάποιοι οτι με το να το συζητάω εδώ δεν βγαίνει τίποτα,ή οτι απλά αναλώνομαι στα ίδια και τα ίδια,τότε να το σταματήσω....
    να κλειστώ στον εαυτό μου πάλι,να κλείσω μάτια και αυτιά και να μείνω εκεί...!!!
    μα αυτό δεν έκανα τόσο καιρό,πού με οδήγησε...??/στο καλύτερο πάντως σίγουρα όχι....!!!
    απλά θέλω να πιστεύω οτι έστω και ένας καταλαβαίνει πώς αισθάνομαι....
    δεν λέω οτι έχω όλα τα δίκια του κόσμου και δεν το πιστεύω καν...
    αν θεωρούσα τη βουλιμία κάτι σωστό,δεν θα αναζητούσα τρόπους για να ξεφύγω....!!!
    μήν είστε τόσο σκληροί με κάποια πράγματα,δεν είμαι τέλεια και το αναγνωρίζω,ούτε σας ζητάω να με χειροκροτήσετε για αυτό που κάνω γιατί δεν είναι κάτι αξιέπαινο...
    αλλά μή με κρίνετε έτσι...αν ήθελα να με κράξουν για μια ακόμα φορά θα πήγαινα στους \"φίλους μου\",οι οποίοι και το έκαναν όταν το έμαθαν στο παρελθόν και τί έκαναν?πάνω που πήρα μπροστά και ένιωσα ασφαλής για να κάνω βήματα,έφυγαν...
    δεν θέλω λοιπόν αυτό απο σας....δεν λέω να μου χα\'ι\'δεύετε τα αυτιά,αλλά λίγο πιό χαλαρά...
    έτσι βλέπω τα πράγματα και τον εαυτό μου καλώς ή κακώς,αλλά αφήνω τα περιθώρια αλλαγής και βελτίωσής μου....για να μπαίνω εδώ πάει να πεί οτι έχω ανάγκη το καθένα απο σας και οτι αυτό με βοηθάει να ξεφύγω απο το εγώ,να δώ τα πράγματα μέσα απο τα μάτια του καθένα σας...

Senior Member
    σίγουρα κάποια λεγόμενά σας θα με πονέσουν,γιατί όλη αυτή η διαδικασία δεν μου είναι και ευχάριστη,αλλά τα δέχομαι...δεν είμαι αρνητική
    έχω διάθεση να δουλέψω και να αλλάξω πράγματα,άλλωστε βλέπω οτι η τωρινή μου κατάσταση δεν με καθιστά ευτυχισμένη...απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο και πολύ κόπο...δεν μπορώ έτσι απλά να αλλάξω...
    μην είστε λοιπόν τόσο σκληρή,στην ουσία δεν επέλεξα να φτάσω εδώ...ναι οκ έκανα κάποιους λάθος χειρισμούς αλλά δεν ήξερα πού θα φτάσει...
    μου φτάνει λοιπόν που κατηγορώ εγώ τον εαυτό μου,μη με στήνετε στα δύο μέτρα και εσείς...λίγη υποστήριξη χρειάζομαι και σας υπόσχομαι οτι θα αλλάξω...
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ακόμα και αν δεν φαίνεται για εμένα έρχονται τα πάνω κάτω τώρα....!!!!!

Banned
    παιδιά,ένα ένα μπήκα μόλις τώρα και δεν ξέρω τί να πρωτοπώ και σε ποιόν να απαντήσω...
    αυτό που θέλω να πώ είναι οτι για εμένα αυτά που σες σας φαίνονται αυτονόητα απλά και ευκόλως λυόμενα,δεν είναι....
    επίσης,οτι προσπαθώ,έστω να καταλάβω τί συμβαίνει και πώς μπορώ να το χειριστώ μέσα απο εδώ,αλλιώς γιατί να το κάνω..?
    και αν πιστεύετε κάποιοι οτι με το να το συζητάω εδώ δεν βγαίνει τίποτα,ή οτι απλά αναλώνομαι στα ίδια και τα ίδια,τότε να το σταματήσω....
    να κλειστώ στον εαυτό μου πάλι,να κλείσω μάτια και αυτιά και να μείνω εκεί...!!!
    μα αυτό δεν έκανα τόσο καιρό,πού με οδήγησε...??/στο καλύτερο πάντως σίγουρα όχι....!!!
    απλά θέλω να πιστεύω οτι έστω και ένας καταλαβαίνει πώς αισθάνομαι....
    δεν λέω οτι έχω όλα τα δίκια του κόσμου και δεν το πιστεύω καν...
    αν θεωρούσα τη βουλιμία κάτι σωστό,δεν θα αναζητούσα τρόπους για να ξεφύγω....!!!
    μήν είστε τόσο σκληροί με κάποια πράγματα,δεν είμαι τέλεια και το αναγνωρίζω,ούτε σας ζητάω να με χειροκροτήσετε για αυτό που κάνω γιατί δεν είναι κάτι αξιέπαινο...
    αλλά μή με κρίνετε έτσι...αν ήθελα να με κράξουν για μια ακόμα φορά θα πήγαινα στους \"φίλους μου\",οι οποίοι και το έκαναν όταν το έμαθαν στο παρελθόν και τί έκαναν?πάνω που πήρα μπροστά και ένιωσα ασφαλής για να κάνω βήματα,έφυγαν...
    δεν θέλω λοιπόν αυτό απο σας....δεν λέω να μου χα\'ι\'δεύετε τα αυτιά,αλλά λίγο πιό χαλαρά...
    έτσι βλέπω τα πράγματα και τον εαυτό μου καλώς ή κακώς,αλλά αφήνω τα περιθώρια αλλαγής και βελτίωσής μου....για να μπαίνω εδώ πάει να πεί οτι έχω ανάγκη το καθένα απο σας και οτι αυτό με βοηθάει να ξεφύγω απο το εγώ,να δώ τα πράγματα μέσα απο τα μάτια του καθένα σας...

ακουσε με λιγα λογια,
    αν νιωθεις οτι στηνεσαι στον τοιχο ειναι αδικο.

Ομως ειναι γεγονος οτι καπου - καπως - καποιος,
    λεει μια αληθεια.
    Κατ εμε, μην πιστευεις κανενα, ουτε φιλους, ουτε φορουμ, ουτε κανενα ιδιοτελη (ποιητικη αδεια αυτο)

Καποιον ομως δεν πρεπει να εμνπιστευτεις / συμβουλευτεις για να βρεις μια ακρη καποια στιγμη?
    Η γνωμη μου ειναι ασε τι εξυπναδα σου πεταει ο καθε εξυπνακιας ( ο χειροτερος εξυπνακιας / ειρωνας / μπλα μπλα εδω μεσα ειμαι εγω) και παρε μια γνωμη ενος ειδικου καταρτισμενου επιστημονα για ζητηματα οπως το δικο σου. (δεν ξερω ποιος μπορει να ειναι αυτος)
    Για ενα ραντεβου δεν θα πληρωσεις πολλα, νομιζω το αντεχεις οικονομικα - ετσι φανταζομαι δηλαδη.

Βρες αυτο το τυπο,
    μιλα μαζι του και κατεληξε σε ενα συμπερασμα.
    Αυτο το συμπερασμα αν θες το συζηταμε κατα ποσο εχει βαση η οχι.
    Αλλα θα συζηταμε επι μιας βασης ενος ειδικου.
    Αλλιως ειδικος ειμαι εγω, εσυ, η θεια μου η μαρια, και η γειτονισα μου η κυρα φροσω.

Τουτεστιν με συζητηση καφενειου, θα ακουσεις οτι σου κανει κεφι, χωρις ποτε να καταλαβεις αν εχεις προβλημα η οχι.

Δεν βλεπω με μια επισκεψη σε ενα ειδικο, να παθεις κατι.
    Ουτε θα το ανακοινωσεις πουθενα στον περιγυρο σου, ουτε πρεπει να κανεις οτι σου πει, αλλα ειναι μια αρχη που μπορεις να κανεις.
    Αλλιως θα πελαγοδρομεις οσα χρονια σου παρει χωρις ισως να βρεις ποτε σου λυση, και αυτο γιατι θα συζητας ενα τοσο σοβαρο θεμα με τον πασα σχετικοασχετο.

Banned
    σίγουρα κάποια λεγόμενά σας θα με πονέσουν,γιατί όλη αυτή η διαδικασία δεν μου είναι και ευχάριστη,αλλά τα δέχομαι...δεν είμαι αρνητική
    έχω διάθεση να δουλέψω και να αλλάξω πράγματα,άλλωστε βλέπω οτι η τωρινή μου κατάσταση δεν με καθιστά ευτυχισμένη...απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο και πολύ κόπο...δεν μπορώ έτσι απλά να αλλάξω...
    μην είστε λοιπόν τόσο σκληρή,στην ουσία δεν επέλεξα να φτάσω εδώ...ναι οκ έκανα κάποιους λάθος χειρισμούς αλλά δεν ήξερα πού θα φτάσει...
    μου φτάνει λοιπόν που κατηγορώ εγώ τον εαυτό μου,μη με στήνετε στα δύο μέτρα και εσείς...λίγη υποστήριξη χρειάζομαι και σας υπόσχομαι οτι θα αλλάξω...
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ακόμα και αν δεν φαίνεται για εμένα έρχονται τα πάνω κάτω τώρα....!!!!!

μα τι υποστηριξη να σου δωσει καποιος μεσα απο μια οθονη?
    να σου πει φαε η μην φας?
    να σου πει πλακωσου στα γαλακτομπουρεκα η τρωγε φρυγανιες?

Στην ουσια εσυ εισαι σκληρη με τον εαυτο σου, και κανεις αλλος.
    Λες οτι προσπαθεις, αλλα στην ουσια ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ τον εαυτο σου γιατι δεν γνωριζεις που ειναι το σωστο και που το λαθος.
    Και οσο καθεσαι και το φιλοσοφεις στο ιδιο στυλ θα συνεχισεις να πελαγοδρομεις και να ταλαιπωριεσαι.

Αν λοιπον θες να σταματησεις την ταλαιπωρια σου,
    αυτο ειναι στο χερι σου και καμια υποστηριξη απο εδω μεσα δεν προκειται να σου δωσει λυση.

Senior Member
    οκ έχεις δίκιο για αυτο τον ειδικό που λες και θα προσπαθήσω να το κάνω αν δώ οτι έχω τα περιθώρια,οικονομικά,απο γονείς κλπ...
    ή τουλάχιστον να ακούσω μια γνώμη έστω και τηλεφωνικά γιατί μένω πιο έξω απο αθήνα δυστυχώς άρα η μετακίνησή μου πρέπει να γίνει απαραίτητα με γονείς...
    θα προσπαθήσω λοιπόν να πάρω μια γνώμη έστω πρώτη για να δούμε και αν τελικά έχω πρόβλημα και χρειάζεται και άμεση επίλυση...
    αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο τηλ κάποιου ψυχολόγου που γνωρίζει ή έχει κάποια \"εμπιστοσύνη\" οκ..!!!!

Senior Member
    ναι αλλά εμένα έστω και αυτή η στήριξη με παρηγορεί ξέρω τουλάχιστον οτι ανα πάσα στιγμή,υπάρχει κάποιος που θα με ακούσει-ό,τι και αν του πώ και ό,τι ώρα....είναι πολύ σημαντικό αυτό...!!!!!

Senior Member
    λιλακι,
    εχει δίκιο ο Κρίνο..
    Εμεις μπορούμε μόνο να σε βοηθήσουμε να παρεις την αποφαση να δεις εναν ειδικό.
    Εγω πιστευω οτι εχει ψυχολογικό υποβαθρο η κατάστασή σου,ομως δεν σημαινει οτι εχω δίκιο.Μερικές φορές ειναι ενα - δυο πραγματάκια που κάνουν τη διαφορά.
    Θα σου ξαναπω να δεις εναν διατροφολόγο.Θα σου εξηγησει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ πως το βάρος σου ειναι κανονικό(εγω νομίζω) ή οχι !!!!!
    Αν δεν σε πεισει τότε πήγαινε και αλλού.
    Κινδυνευεις φοβάμαι.Αν οι γονεις σου καταλάβουν οτι συμβαίνει κατι τετοιο θα κινητοποιηθουν κι αυτοί..Δωστους την ευκαιρια με ενα ιατρικο πορισμα π.χ να σε βοηθήσουν.Αισιοδοξω οτι θα σε στηρίξουν.

Senior Member
    τί να πώ...πάντως εμένα μου φτάνει αυτό που ανέφερα πρίν....
    τέλος πάντων θα πάρω μόνη μου μια πρώτη γνώμη και αν είναι όντως κάτι ανησυχητικό θα λάβω δράση...!!!!!
    πάντως όπως και να έχει ευχαριστώ..!!!!

Banned

θα πάρω μόνη μου μια πρώτη γνώμη και αν είναι όντως κάτι ανησυχητικό θα λάβω δράση...!!!!!

οταν το κανεις πραξη,
    θα εχεις κανει και ενα ουσιαστικο βημα προς τα εμπρος.

Μην αγχωνεσαι,
    ψαξτο με την ησυχια σου και βλεπεις.
    Σαφως αν υπαρχει καποιος που γνωριζει καποιον ειδικο για να σε βοηθησει, θα πρεπει να σου στειλει ενα πριβε μυνημα με λεπτομεριες.

Senior Member
    ναι όντως,οκ...
    πάντως μέχρι τότε ας μη σας πρήζω άλλο..!!!!

Senior Member
    Δεν μας πρήζεις.
    Αλλωστε το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
    Μπορείς να μιλάς εδώ και συγχρόνως να κάνεις τις κινήσεις που σου είπε ο κρίνο.

Senior Member
    Οπως σου είπαν και άλλοι και εγώ νωρίτερα είναι πολύ αισιόδοξο που το έψαξες, έστω και έτσι όπως το έψαξες.
    Φαίνεσαι πολύ ώριμη για την ηλικία σου και έχεις πολύ καθαρή σκέψη (για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό).
    Αυτό θα συμβάλλει σε συνδυασμό με τα επόμενα βήματα που θα κάνεις, να βοηθήσεις τον εαυτό σου και να ζήσεις τη φυσιολογική ζωή που αξίζει σε κάθε άνθρωπο.

Page 9 of 27 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast