Results 106 to 120 of 398
Thread: τύψεις κλπ...ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!!!!!!!
-
03-03-2010, 09:55 #106
Lill,
\" ναι οκ...έχεις δίκιο...όμως σίγουρα έχουν προσέξει οτι δεν τρώω....!!!!
η κατσαρόλα μένει σχεδόν πάντα άθικτη...ούτε αυτό δεν μπορούν να δούν...??? \"
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα σχετικα με αυτο: η κορη μου ειναι 14 χρονων. Καθε βραδυ μαγειρευω για την αλλη μερα, επειδη δουλεύω. Εκεινη βλέπει τι μαγειρευω... αν της αρεσει το φαγητο δεν τρωει στο σχολειο και τρωει το φαγητό μου, αν δεν της αρέσει το φαγητο, δε λεει τιποτα και απλα την αλλη μερα αγοραζει απο το κυλικειο του σχολειου ή απο το φουρνο καθως ερχεται και τρωει κατι αλλο. Φυσικο ειναι να μη της αρεσουν και ολα τα φαγητα, καθε ανθρωπος εχει τις προτιμησεις του... Ξερω, λοιπον οτι αν δεν τρωει το φαγητο μου εχει φαει κατι αλλο εξω.
Με παρομοιο τροπο, μπορει και η μητερα σου να θεωρει πως εχεις φαει κατι απο εξω... και στην τελικη αναλυση εισαι 18 χρονων, δε θα σε κυνηγαει για να φας, οπως εκανε οταν ησουν 2 χρονων...
Επισης, αυτο που θελω να αναφερω ειναι οτι πισω απο την ταμπελα \"ΓΟΝΕΙΣ\", κρυβονται απλοι ανθρωποι, με τα ελαττωματα τους, με τα παθη τους, κλπ. Βρες μου εσυ τον τελειο άνθρωπο, για να σου βρω εγω τον τελειο γονιο...Τελειοι ανθρωποι δεν υπαρχουν...
Κανεις, δυστυχως, δεν σπουδαζει για να γινει γονιος, δεν ειναι επαγγελμα... Κι εσυ αργοτερα αν αποκτησεις παιδια, μπορει να κανεις λαθη.... Νομιζω οτι θα ηθελες καποιος να σου μιλησει για τα λαθη σου... και ο πιο καταλληλος θα ειναι τα παιδια σου...
- 03-03-2010, 09:58 #107
Originally posted by lill
τί θα μου πρόσφερε το να φτάσω αυτά τα κιλά....???
1 να νιώθω καλύτερα με το σώμα μου,και ταυτόχρονα να με πλησιάζουν και περισσότερα αγόρια τα οποία τώρα λογικά αποθαρύνω με τη στάση μου....
το \"λογικα\" ειναι ενα δικο σου λογικο συμπερασμα.
Ομως μπορω να σου πω οτι ενα αγορι, μπορει να φυγει πιο ευκολα απο μια περιεργη συμπεριφορα παρα απο ενα μη επιθυμητο σωμα.
Τωρα δεν ξερω τι ειναι πιο ευκολο,
να διωξεις τις ενοχες η να αδυνατισεις?
2 να την ΠΩ σε όσους πιστεύουν οτι είμαι χοντρή και δεν μπορώ να το αλλάξω
ο ετεροκαθορισμος ποτε δεν θα σε βοηθησει στη ζωη σου.
Κρατα το αυτο για να το θυμασαι, για το αυριο.
Εισαι μικρη ακομα και εχεις μελλον ακομα για τετοια στραβοπατηματα.
3 να βγαίνω έξω και να μή χρειάζεται να φοράω πάντα δέκα ρούχα για να μη φαίνεται το σώμα μου,να νιώθω οκ,φορώντας ό,τι θέλω χωρίς να περιορίζομαι....κ αν συνεχίσω μπορώ να σου γράψω άλλες δέκα σελίδες...!!!!
καλα... καταρχην αμα φορα δεκα ρουχα, θα εισαι αντικειμενικα χοντρη.
Θα ελεγα οτι κανεις δεν σε περιοριζει να φορας οτι θες, εκτος απο τον εαυτο σου.
ας φτάσω λοιπόν εκεί και θα αλλάξουν πολλά...!!!
αυτο ειναι κατι που εχεις στησει στο μυαλο σου και μονο εκει.
Οταν θα φτασεις θα ανακαλυψεις μια φουσκα...
Αν οντως σε ενδιαφερει το σωμα σου τοσο πολυ και ανησυχεις,
φροντισε να το γυμνασεις για να ειναι πιο δεμενο, που γενικα μιλωντας θα κανεις πολυ καλα.
Ολα τα υπολοιπα που σκεφτεσαι ειναι εντελως αχρηστα, τουλαχιστον για το σωμα σου.
03-03-2010, 11:06 #108
Krino,καθώς οι διατροφικές διαταραχές έχουν εμμονική διάσταση,η γυμναστική κρύβει για τα άτομα που υποφέρουν από αυτές έναν μεγάλο κίνδυνο.Γίνεται κι αυτή μία εμμονή,θέλει κι εκεί προσοχή.Δεν είναι τόσο εύκολο να ξεφύγεις από εμμονές,δεν φτάνουν οι συμβουλές-και σίγουρα δεν είναι οι παραινέσεις,οι ειρωνείες και οι δασκαλίστικες συμπεριφορές αυτές που σώζουν το χορό.
Χρειάζεται αλλαγή στον τρόπο που βλέπει το φαγητό,τροποποιήσεις σε αυτό τον τομέα,εναλλακτικός τρόπος σκέψης,να αντικατασταθεί η εμμονή με τον έλεγχο από θετική αυτοιδέα,να πάψει το φαγητό να είναι συνδεδεμένο με αγωνία,τύψη και πόνο.Η φτωχή αυτοιδέα,δεν έχει σχέση με κιλά,είναι ψυχολογικό το ζήτημα,ποτέ δεν φτάνει σε ικανοποίηση το άτομο με διατροφική διαταραχή,γιατί βρίσκεται σε ένα βαθύ πηγάδι,όπου καθημερινά,απλά πράγματα για άλλους,πχ να βγει έξω να φάει με φίλους,κρύβει μάχες,μάχες απόκρυψης,μάχες με τον εαυτό της κάθε λίγο και λιγάκι.
lill,μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει,αλλά έκανες το πρώτο,σημαντικό βήμα.Αποδέχτηκες το πρόβλημα.Το να βλέπουμε το πρόβλημα δεν είναι λίγο,μπράβο σου λοιπόν γι αυτό το πρώτο κουράγιο σου,τη γενναιότητα να παραδεχτείς σε σένα την ίδια πως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα.:)
Ξέρεις πως επειδή ακριβώς το παραδέχτηκες νωρίς έχεις μεγάλες δυνατότητες να το ξεπεράσεις;Θα στο διαβεβαιώσει κάθε ειδικός αυτό.Κανείς δε θα σου πει πως είναι εύκολος ο δρόμος για την απελευθέρωση,αλλά και πότε είναι κάθε απελευθέρωση εύκολη;
Yπάρχει το Ανάσα,που ξεκίνησε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα,που επίσης αντιμετώπιζε διατροφική διαταραχή.Εκεί μπορείς να λάβεις ενημέρωση από εξειδικευμένους επιστήμονες,να μάθεις τα πρώτα πράγματα για το αντιμετωπίζεις,την ψυχογενή βουλιμία,πώς αυτή επηρεάζει την εικόνα για τον εαυτό σου,τις σχέσεις σου με το άλλο φύλο,την οικογένεια και τη ζωή σου εν γένει.
www.anasa.com
Εδώ κορίτσι μου,να συνεχίσεις ό,τι ξεκίνησες να αναζητάς,μία υγιή σχέση με το φαγητό και το σώμα σου,την ελευθερία σου.
Είναι πολλά τα συνομήλικά σου κορίτσια-αλλά και αγόρια-που βρήκαν εκεί βοήθεια,συμπαράσταση,ενημέ ρωση και το πρώτο φιλικό χτύπημα στον ώμο,την πρώτη ενθάρρυνση.Θα δεις,μπορείς να το καταφέρεις,θέλει υπομονή,θέλει να δράσεις,αλλά δεν είναι αξεπέραστο και είναι τόσο ενθαρρυντικό που έφτασες να το \"αγγίξεις\"νωρίς αυτό που σε πονάει.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-03-2010, 11:12 #109
Originally posted by καλλιοπιτσα
..............................
Επισης, αυτο που θελω να αναφερω ειναι οτι πισω απο την ταμπελα \"ΓΟΝΕΙΣ\", κρυβονται απλοι ανθρωποι, με τα ελαττωματα τους, με τα παθη τους, κλπ. Βρες μου εσυ τον τελειο άνθρωπο, για να σου βρω εγω τον τελειο γονιο...Τελειοι ανθρωποι δεν υπαρχουν...
.... Νομιζω οτι θα ηθελες καποιος να σου μιλησει για τα λαθη σου... και ο πιο καταλληλος θα ειναι τα παιδια σου......................
Σοφά λόγια καλλιοπίτσα.
Κρύβουν όλο το ζουμί.
03-03-2010, 11:38 #110
Originally posted by RainAndWind
Krino,καθώς οι διατροφικές διαταραχές έχουν εμμονική διάσταση,η γυμναστική κρύβει για τα άτομα που υποφέρουν από αυτές έναν μεγάλο κίνδυνο.Γίνεται κι αυτή μία εμμονή,θέλει κι εκεί προσοχή.Δεν είναι τόσο εύκολο να ξεφύγεις από εμμονές,δεν φτάνουν οι συμβουλές-και σίγουρα δεν είναι οι παραινέσεις,οι ειρωνείες και οι δασκαλίστικες συμπεριφορές αυτές που σώζουν το χορό.
σιγα μην συμβουλευσω κιολας!
ειπα την αποψη μου και τελος.
Απο κει και περα, αν ο αλλος δεν καταλαβαινει, ε ναι, εισπρατει και ειρωνιες και δασκαλιστικες συμπεριφορες και οτι αλλο θες.
Οσο για τον χορο,
ο χορος δεν ειναι δικος μου.
lill,μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει,αλλά έκανες το πρώτο,σημαντικό βήμα.Αποδέχτηκες το πρόβλημα.Το να βλέπουμε το πρόβλημα δεν είναι λίγο,μπράβο σου λοιπόν γι αυτό το πρώτο κουράγιο σου,τη γενναιότητα να παραδεχτείς σε σένα την ίδια πως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα.:)
το προβλημα θα το αποδεχτει,
οταν αποφασισει να παει σε καποιον ειδικο επιστημονα και οχι φλυαρωντας σε φορουμ.
σαφως και ειναι κατι το δυσκολο για οποιον το ζει,
οπως αλλωστε ειναι καθε προβλημα.
Αν ομως πεις οτι οντως εχω προβλημα,
τοτε περνας σε μια διαδικασια που λεει τι να κανω για να το λυσω.
Αλλιως περνας την ωρα σου φιλολογώντας για οτι αλλο, πλην την λυση αυτου.
03-03-2010, 11:43 #111
Άρα,δεν ακυρώνουμε την προσπάθεια του κάθε ανθρώπου που ξεκινά,αλλά τον ενθαρρύνουμε,τα ευκόλως εννοούμενα.Λες να μπήκε εδώ για να την κρίνουν και να της πουν χεχε και χουχου;Άστο,το έβρισκε κι αλλού.Όχι,μπήκε για να βρει κάτι άλλο,κάτι που θα επιβεβαιώσει τη δύναμή της να παραδεχτεί,αυτό λοιπόν και όχι την κάθε μας παπαριά γιατί έτσι.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-03-2010, 11:45 #112
Originally posted by krino
Originally posted by lill
τί θα μου πρόσφερε το να φτάσω αυτά τα κιλά....???
1 να νιώθω καλύτερα με το σώμα μου,και ταυτόχρονα να με πλησιάζουν και περισσότερα αγόρια τα οποία τώρα λογικά αποθαρύνω με τη στάση μου....
[color=Purple]
το \"λογικα\" ειναι ενα δικο σου λογικο συμπερασμα.
Ομως μπορω να σου πω οτι ενα αγορι, μπορει να φυγει πιο ευκολα απο μια περιεργη συμπεριφορα παρα απο ενα μη επιθυμητο σωμα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Το μυαλουδάκι σου έχει κατασκευάσει αυτή τη στρεβλή λογική.
Εχω μια φίλη με παρόμοια διαταραχή. Γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η νευρική ανορέξια και η βουλιμία κατατάσσονται στην ίδια ομάδα διαταραχών. Γιατί και στις 2 υπάρχει η λανθασμένη εικόνα του εαυτού και ο βλαπτικός τρόπος στην επίτευξη αυτού που κατασκεύασε το μυαλό σαν τέλειο.
Η γυναίκα έχει μεν το λεπτό σώμα που θέλει, αλλά, μόνο που για να ζει σύμφωνα με τις σκληρές επιταγές που βάζει στον εαυτό της, έχει καταφέρει να έχει χάλια πρόσωπο γεμάτο ίχνη από τη ταλαιπωρία που υποβάλλει τον εαυτό της, χάλια δόντια και πρέπει να μη χαμογελάει και χάλια μαλλιά. Πίστεψέ με, όχι μόνο επιτυχία δεν έχει στους άντρες, αλλά ...παταγώδη αποτυχία.
Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει καταλήξει μέσα από το ψάξιμο με ειδικούς, ότι αυτό άρχισε από τους πολύ ελεγκτικούς γονείς της. ελεγχαν τα πάντα και το μόνο που απέμενε σ\' αυτήν για να αποδείξει ότι υπάρχει, ήταν να έχει τον έλεγχο πάνω στο φαγητό της.
Τέλος, συμφωνώ με τη ρέιν που αισιόδοξα και εύστοχα διαπιστώνει ότι το καλό με σένα είναι ότι εντόπισες το πρόβλημά σου έγκαιρα και έχεις όλα τα περιθώρια να το λύσεις και να ζήσεις φυσιολογικά.
03-03-2010, 11:50 #113
nature,
ως μητερα 2 παιδιων, 14 και 16 χρονων, που συζητα πολυ μαζι τους, εχω δεχτει κριτικη πολλες φορες απο τα παιδια μου. Καποιες φορες, βλεπω τον εαυτο μου να αμυνεται σε αρνητικη κριτικη. Κακώς βέβαια, ωστόσο, παντα οι συζητησεις ειναι εποικοδομητικές... και, αν μη τι αλλο, αποφευγω να ξανακανω δευτερη φορα κατι που τα ενοχλει...
Το θεμα, ομως, ειναι οτι για να γινουν αυτες οι συζητησεις πρεπει να εισαι \"κοντα\" στα παιδια, πραγμα που καλλιεργειται απο μικροτερες ηλικιες...
Η Lill ειναι 18 και απο οτι φαινεται δεν εχει ζεστη σχεση με τους γονεις της, αφου οπως λεει ποτε δε συζητησαν προσωπικα πραγματα, αυτο απο μονο του κανει τα πραγματα δυσκολοτερα, αλλα οχι αδυνατα.
03-03-2010, 12:01 #114
Originally posted by RainAndWind
Άρα,δεν ακυρώνουμε την προσπάθεια του κάθε ανθρώπου που ξεκινά,αλλά τον ενθαρρύνουμε,τα ευκόλως εννοούμενα.Λες να μπήκε εδώ για να την κρίνουν και να της πουν χεχε και χουχου;Άστο,το έβρισκε κι αλλού.Όχι,μπήκε για να βρει κάτι άλλο,κάτι που θα επιβεβαιώσει τη δύναμή της να παραδεχτεί,αυτό λοιπόν και όχι την κάθε μας παπαριά γιατί έτσι.
δεν ακυρωνω τιποτα, αλλα απο την αλλη δεν χαιδευω και τιποτα.
Η ενθαρρυνση εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενοποιηση του προβληματος και για ενδεχόμενες λυσεις.
Οι λογοι που μπαινει καποιος σε ενα φορουμ,
μπορει να ειναι παρα πολλοι, δεν τους γνωριζω αλλα και δεν θελω να τους κρινω.
Αν θες ενας τετοιος μπορει να ειναι για να τρεφει το προβλημα του.
Την δικη μου παπαρια την ειπα,
δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.
03-03-2010, 12:04 #115
:P
Έλα,μη μου θυμώνεις,ξέρεις ότι δεν κινούμαι από διάθεση να σε φτιάξω,αλλά να μην αισθανθεί το κορίτσι που μπαίνει εδώ πως έχει άτομα που την μειώνουν,δεν την βοηθάει αυτό καθόλου.Την μειώνουν κι αλλού,το έχει στο σπίτι,μην της το φέρνουμε κι εδώ,γιατί από μας περιμένει άλλα.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-03-2010, 12:18 #116
σωπα καλε,
γιατι να θυμωσω?
:P:P
Μην πας ομως να μου φτιαξεις μια εικονα που δεν την βλεπω, θελω πολλα ναρκωτικα για να αρχισω τα οραματα.
Κανενα δεν θελω να μειωσω,
ομως απο την αλλη δεν θα ηθελα να χαιδευω αυτια και κατ\' επεκταση να δινω - εστω και αθελα μου - λανθεσμενες εντυπωσεις και να δημιουργω αδιεξοδα.
Εαν θελει να λυσει το προβλημα της η φιλη μας,
πρεπει να επισκεφτει ειδικο (το ποιο ειδικο ειναι αλλη συζητηση) και εκει να συζητησει τις κατευθυνσεις που θα παρει για να μπει σε δρομο επιλυσης.
Οτιδηποτε αλλο σχεδιο ειναι αποπροσανατολιστικο.
Και εγω δεν σκοπευω να συμβαλω προς μια τετοια κατευθυνση.
03-03-2010, 12:23 #117
Originally posted by καλλιοπιτσα
nature,
ως μητερα 2 παιδιων, 14 και 16 χρονων, που συζητα πολυ μαζι τους, εχω δεχτει κριτικη πολλες φορες απο τα παιδια μου. Καποιες φορες, βλεπω τον εαυτο μου να αμυνεται σε αρνητικη κριτικη. Κακώς βέβαια, ωστόσο, παντα οι συζητησεις ειναι εποικοδομητικές... και, αν μη τι αλλο, αποφευγω να ξανακανω δευτερη φορα κατι που τα ενοχλει...
Το θεμα, ομως, ειναι οτι για να γινουν αυτες οι συζητησεις πρεπει να εισαι \"κοντα\" στα παιδια, πραγμα που καλλιεργειται απο μικροτερες ηλικιες...
Η Lill ειναι 18 και απο οτι φαινεται δεν εχει ζεστη σχεση με τους γονεις της, αφου οπως λεει ποτε δε συζητησαν προσωπικα πραγματα, αυτο απο μονο του κανει τα πραγματα δυσκολοτερα, αλλα οχι αδυνατα.
Είμαστε άνθρωποι όχι τέλεια εξωγήινα όντα. Και αν σκεφτώ τον εαυτό μου, διαπιστώνω ότι γνωρίζω πολύ καλά τη θεωρία. Εχω παρακολουθήσει ομιλίες, σεμινάρια, έχω διαβάσει άπειρα βιβλία σχετικά. Ακόμα και η συμμετοχή σ\' αυτό το φόρουμ μου έχει μάθει τόσα. Και όμως πιάνω συχνά τον εαυτό μου να πέφτει σε λάθη που θεωρητικά γνωρίζω καλά πως είναι λάθη και τα έχω καταδικάσει σε τρίτους. Πως γίνεται αυτό?
Μάλλον επειδή είμαστε άνθρωποι.
Και αναρωτιέμαι, αφού εγώ, που έχω πρόσβαση σε τόσες πληροφορίες, δεν μπορώ πάντα να εφαρμόσω τη θεωρία, τί αλήθεια περιμένουμε από ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών που δεν είχαν τις αντίστοιχες ευκαιρίες για τέτοια πληροφόρηση?
Αυτό πάντως που έμαθα και δεν το ξεχνάω, είναι να ζητάω συγνώμη από τα παιδιά, αν υποπέσω σε λάθη που πληγώνουν.
03-03-2010, 12:32 #118
Originally posted by krino
Εαν θελει να λυσει το προβλημα της η φιλη μας,
πρεπει να επισκεφτει ειδικο (το ποιο ειδικο ειναι αλλη συζητηση) και εκει να συζητησει τις κατευθυνσεις που θα παρει για να μπει σε δρομο επιλυσης.
Οτιδηποτε αλλο σχεδιο ειναι αποπροσανατολιστικο.
Και εγω δεν σκοπευω να συμβαλω προς μια τετοια κατευθυνση.
Αλλά έστω και ότι το καταφέρνει, με δανεικά από φίλους, οικονομίες από χαρτζηλίκι, κλπ.
Για να το αποφασίσει πρέπει πρώτα να ωριμάσει σαν σκέψη στο μυαλό της. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να το συζητήσει πολύ, με τον εαυτό της και με όποιον μπορεί. Κάτι τέτοιο κάνει συζητώντας το εδώ. Παίρνει γνώμες, πληροφορίες, απόψεις,....
Δεν γνωρίζω κανέναν σ\' αυτό το ντουνιά που θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα πει: \"θα πάω τώρα να δανειστώ, για να πάω σε ειδικό, ....έτσι χωρίς λόγο\". Πρέπει πρώτα να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ο λόγος και να έχει καταλάβει ότι υπάρχει κάπου ένα πρόβλημα.
03-03-2010, 13:52 #119
Originally posted by nature
Τεχνικά, δεν είναι και το πιο εύκολο, στη φάση της και στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται λόγω αυτής της φάσης.
σωστο.
Αλλά έστω και ότι το καταφέρνει, με δανεικά από φίλους, οικονομίες από χαρτζηλίκι, κλπ.
γιατι, γονεις δεν εχει?
αν δεν ειχε, το συζηταγαμε αλλιως.
Για να το αποφασίσει πρέπει πρώτα να ωριμάσει σαν σκέψη στο μυαλό της.
αυτο που πρεπει να βρει,
ειναι θαρρος να συζητησει με τους γονεις της και οι ιδιοι να αναλαβουν τις ευθυνες τους.
Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να το συζητήσει πολύ, με τον εαυτό της και με όποιον μπορεί. Κάτι τέτοιο κάνει συζητώντας το εδώ. Παίρνει γνώμες, πληροφορίες, απόψεις,....
απο συζητηση αλλο τιποτα,
ο καθενας εχει ολοκληρη ζωη μπροστα του.
Δεν γνωρίζω κανέναν σ\' αυτό το ντουνιά που θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα πει: \"θα πάω τώρα να δανειστώ, για να πάω σε ειδικό, ....έτσι χωρίς λόγο\".
αντε παλι με τα δανεικα....
Πρέπει πρώτα να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ο λόγος και να έχει καταλάβει ότι υπάρχει κάπου ένα πρόβλημα.
αυτο ακριβως λεω,
οτι πρεπει να καταλαβει οτι εχει προβλημα, δεν ειπα κατι αλλο.
03-03-2010, 17:04 #120
Να μην περιμένει να ωριμάσει τίποτε,προσωπική μου άποψη,γιατί δεν αφήνουμε ποτέ να περάσει καιρός με διατροφικές διαταραχές.Μετά τα τρία χρόνια η προσπάθεια για απεξάρτηση,καθώς είναι ένας εθισμός,καθίσταται πολύ δυσκολότερη.Επικοινώνησε με το Ανάσα,μην αφήνεις να ωριμάσει τίποτε,δράσε lill.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή