Results 196 to 210 of 398
Thread: τύψεις κλπ...ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!!!!!!!
-
12-03-2010, 14:24 #196
Ξερεις τι?
Εχεις δεί την κακή αντίδραση τους για το κάπνισμα και νομίζεις οτι ειναι το ίδιο με τη βουλιμία..
Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχέση το ενα με το άλλο.Δυο ενήλικες γονεις μπορούν να διακρίνουν τις διαφορές...
Οι γονείς έχουν και ευθύνη απέναντι στα παιδιά και εσυ εχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις την επικοινωνία σου μαζί τους.
- 12-03-2010, 22:09 #197
Δεν νομίζω,αλήθεια σου λέω...δεν τους ξέρεις για αυτό το λές...δεν θα το πάρουν καλά!!!γενικά επειδή είμαι και μοναχοπαίδι περιμένουν να είμαι κ άψογη!!!!
12-03-2010, 23:09 #198
οντως δεν θα το επαιρναν καλα και σε πιστευω.
Αλλα λες οτι περιμενουν να εισαι αψογη,
πως ομως αφου δεν εισαι?
Και τελικα γιατι πρεπει να εισαι αψογη?
Τσαλακωσε την εικονα σου για το καλο σου το συντομοτερο δυνατο.
13-03-2010, 10:26 #199
Λιλακι,
τι εχει μεγαλύτερη αξία?
Να μη χαλάσεις την ιδέα που έχουν για σενα ή να ζήσεις φυσιολογικά?
Θα ήθελα να ξέρεις πως ειχα και εγώ τέτοιους γονείς.Στο τέλος ο φόβος που είχα,εγινε θυμός.Ο φόβος ηταν που συντηρούσε αυτο το συναίσθημα.
Αυτο που νιώθεις (πρεπει να ειμαι τελεια ,να μην τους απογοητευσω)δεν πρεπει να το κουβαλήσεις στην μετέπειτα ζωή σου..Δεν πρέπει να γίνει ενα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου.Γιατι εκτός απο τους γονείς δεν θα θελεις να απογοητεύσεις και άλλους..και με αυτή τη σκέψη θα απογοητεύεις τον εαυτό σου.
Βάλτα κάτω και σκεψου:Τι ειναι πιο σημαντικό?Να κρατήσεις την ψεύτικα καλή εικόνα ή να γίνεις καλά?
Ειναι σιγουρο οτι η συγκρουση θα ειναι μεγάλη,αλλα πρέπει να μιλήσεις για αυτα που σε πληγώνουν,αν δε το κάνεις δεν θα απαλλαγείς..
Ποσο καιρό νιωθεις οτι εχεις φτασει στο απροχώρητο?
Με το γιατρο επικοινώνησες?
13-03-2010, 11:00 #200
Originally posted by Αφωτεινή
Στο τέλος ο φόβος που είχα,εγινε θυμός.
αυτο ειναι το προβλημα,
οτι στο τελος, ο φοβος φευγει και αρχιζει ο θυμος.
Το ζητουμενο ειναι να φυγει το πρωτο και να μην ερθει το δευτερο,
και φυσικα να λυσει το προβλημα της.
13-03-2010, 12:29 #201
Originally posted by krino
Originally posted by Αφωτεινή
Στο τέλος ο φόβος που είχα,εγινε θυμός.
αυτο ειναι το προβλημα,
οτι στο τελος, ο φοβος φευγει και αρχιζει ο θυμος.
Το ζητουμενο ειναι να φυγει το πρωτο και να μην ερθει το δευτερο,
και φυσικα να λυσει το προβλημα της.
Δεν την εχω ρωτήσει ακόμα αν παιζει και σωματική βία,γιατι κατι τετοιο δυσκολεύει τα πράγματα.
Εγώ ας πούμε τα έβγαζα πέρα με τον χλευασμό και την έλλειψη κατανόησης(νόμιζα) ,αλλα έτρωγα και μπουνιές και δεν εκει δεν μπορούσα να κανω πολλά..αλλα ακόμα και οταν σταμάτησε το ξυλο η ψυχολογική πιεση ηταν αρκετή..
Απορώ ακόμα πως επέμενα τοσο.Ας ήξερα οτι θα γίνει χαμός ,τα ελεγα αυτά που με χαλούσαν,μη σου πω οτι εψαχνα και αφορμή να το κάνω..Ο χαμός όμως χαμός.
13-03-2010, 12:43 #202
πολλες φορες η ψυχολογικη βια ειναι πιο ισχυρη (και χειροτερη) απο την σωματικη.
Σου δινει μια αισθηση οτι εχεις λαθος και μπαινουν οι αμφιβολιες για να ανοιξεις το στομα σου.
Το συνηθες ειναι η δικη σου περιπτωση,
περνανε τα χρονια και τοτε βλεπουμε το εργο που μεχρι προτινος ειμασταν θεατες.
Η κοπελα εχει σοβαρες πιθανοτητες, να εχει την δικη σου πορεια, οπως και χιλιαδες αλλοι ανθρωποι γυρω μας.
13-03-2010, 12:54 #203
Originally posted by krino
πολλες φορες η ψυχολογικη βια ειναι πιο ισχυρη (και χειροτερη) απο την σωματικη.
Σου δινει μια αισθηση οτι εχεις λαθος και μπαινουν οι αμφιβολιες για να ανοιξεις το στομα σου.
Συμφωνώ ,μόνο λέω οτι η σωματική βία ειναι ενα ακόμα πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις.
Η ψυχολογική ειναι απο μόνη της αρκετή.
Το συνηθες ειναι η δικη σου περιπτωση,
περνανε τα χρονια και τοτε βλεπουμε το εργο που μεχρι προτινος ειμασταν θεατες.
Η κοπελα εχει σοβαρες πιθανοτητες, να εχει την δικη σου πορεια, οπως και χιλιαδες αλλοι ανθρωποι γυρω μας.
Θέλω να πιστεύω οτι θα δράσει σύντομα. .Εγω δεν τα καταφέρα εγκαίρως ,εκεινη ισως να καταλάβει νωρίτερα και να αποφύγει τα παρελκόμενα..Το ευχομαι πραγματικά.
13-03-2010, 17:53 #204
κοιτάχτε να δείτε...
δεν μπορώ να π\'ω οτι στους τσακωμνούς τρώω ΞΥΛΟ,αλλά οτι θα φάω μια δύο καλες αν το παρακάνω δεν το συζητώ...
φυσικά και με θυμώνει αυτό και με ταπινώνει πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως 18 χρονη αλλά αυτό που πραγματικά με πνίγει είναι η ψυχολογική βία που μου ασκούν και περισσότερο μέσα απο τις τύψεις....
δυστυχώς κα΄τι έχει γίνει με το μέιλ μου κ δεν μπορώ να επικοινωνίσω μαζί της και δεν θέλω να τη πρήξω στα τηλέφωνα,δεν μου το χρωστάει,ούτε καν την πλήρωσα....οπότε κάθομαι στα αυγά μου,...!!!!!
13-03-2010, 17:59 #205
πάντως αφώτεινη βλέπω πολλά κοινά σημεία και απο ό,τι περιγράφεις μάλλον μόνο καλό δεν πρόκειται να αποδειχτεί αυτό....!!!!!
13-03-2010, 22:30 #206
Θέλω να σου πω τοσα πολλά..
Εμένα η μάνα μου (και ο πατερας μου) ήξερε οτι δεν τρώω.Στεναχωριόταν γι αυτό.Αλλα το οτι το ηξερε δεν άλλαξε τιποτα.
ΕΓΩ,αργότερα, αποφάσισα να κάνω κατι για αυτό.Καταλαβαίνεις?
Εσυ θέλεις να κάνεις κατι ,εγω δεν ηξερα τι μου συνέβαινε.
Δεν ειμαστε το ιδιο..
Δεν έχασα ποτέ υπερβολικό βάρος αλλα σωματικά κουραζόμουν ,ζαλιζόμουν κτλ.Ετρωγα λιγο και ερχόμουν στα ισα μου..ηταν καπως κουκουλωμένο το πράγμα..
Πες μου (επειδή εγω δεν ειχα βουλιμία, αλλα ανορεξία) σου αρέσει το φαγητό?
Τι εκανες με την ΑΝΑΣΑ?Δεν πληρώνεις εκεί..σου μιλάνε στο τηλεφωνο..
Αν θα το μάθουν οι γονείς σου,θα κερδίσεις και την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεσαι...
Δες το ψύχραιμα,θα αντιμετωπίσεις πολλά στη ζωή σου,ειναι μια μάχη που πρέπει να δώσεις..Οι αλλοι ειναι δορυφόροι,ο φόβος σου για την αντίδρασή τους σε κρατάει μακριά απο την προσπάθεια..οι αλλοι θα μεινουν στο ψεμα οτι ολα ειναι καλά, και εσύ σε λιγο καιρό θα λιποθυμάς..Κανεις δεν θα ειναι καλά με αυτον τον τρόπο.
14-03-2010, 01:14 #207
Γενικά μου αρέσει πολύ το φαγητό αλλά τώρα πια το έχω συχαθεί!!
Στην ανάσα δεν έχω πάρει...
Ακόμα γενικά δεν είμαι έτοιμη να κάνω ένα τόσο μεγάλο βήμα δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις...!!!οι γονείς μου μόνο λεφτά δεν θα μου δωσουν αν τους το πώ,καμία σφαλιάρα μπορεί!!!
14-03-2010, 01:34 #208
μμμμ..καλό μου ειμαι πτωμα..θα τα πουμε αυριο..
φαε τιποτα ναι?
14-03-2010, 01:39 #209
Θα προσπαθήσω,οκ!τα λέμε αύριο thanks καληνύχτα!!
14-03-2010, 23:27 #210
Originally posted by lill
Γενικά μου αρέσει πολύ το φαγητό αλλά τώρα πια το έχω συχαθεί!!
Στην ανάσα δεν έχω πάρει...
Ακόμα γενικά δεν είμαι έτοιμη να κάνω ένα τόσο μεγάλο βήμα δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις...!!!οι γονείς μου μόνο λεφτά δεν θα μου δωσουν αν τους το πώ,καμία σφαλιάρα μπορεί!!!
Αν πλησιάσεις τη μητέρα σου και της πεις \"μαμά,τώρα τελευταία μου εχει κοπεί η ορεξη\",ετσι σε χαλαρή συζήτηση τι θα σου πει?
Σε καταλαβαίνω ,ξέρω πως δεν εισαι έτοιμη..αλλα θα εισαι ποτέ?
Μπορεί κάποιος να μου γράψει πως με αγαπάει;
11-07-2025, 03:05 in Με καφέ και συμπάθεια....