Results 376 to 390 of 398
Thread: τύψεις κλπ...ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!!!!!!!
-
12-04-2010, 22:32 #376
Lill, δεν μας κούρασες, ειλικρινά.
Οπως είδες υπάρχουν πολλά μέλη που ενδιαφέρονται για σένα και επικοινωνούν μαζί σου ο καθένας με τον τρόπο του. Ολοι κάνουμε έναν αγώνα που κάποιες φορές πάει καλά και άλλες όχι. Εγώ πχ κάνω αγώνα να κόψω το τσιγάρο. Το κόβω για λίγους μήνες, και μετά, τσουπ, κάτι γίνεται που με αγχώνει και το ξαναρχίζω. Θάπρεπε να ντρέπομαι που δεν τον κερδίζω προς το παρόν τον αγώνα αυτόν?
Ετσι και σύ κάνεις τις προσπάθειές σου για το πρόβλημά σου. Προσωπικά αναγνωρίζω ότι έχεις κάνει τα πρώτα βήματα. Μην απογοητεύεσαι που δεν έλυσες το πρόβλημα. Συνέχισε με επόμενα βήματα και πήγαινε και σε έναν ειδικό. Εμείς εδώ είμαστε να μας λες τα νέα και τα μικρά καθημερινά βηματάκια σου είτε είναι προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω και με χαρά θα ακούσουμε μια μέρα το μεγάλο βήμα: τον ειδικό.
- 13-04-2010, 12:35 #377
Γεια σου λιλάκι όμορφοοο,τι γίνεται,πώς πάει η ζωή;:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-04-2010, 16:42 #378
ρέιν.....οκ χαίρομαι που το βλέπεις έτσι απλά είχα μια συζήτηση στις τελευταίες σελίδες και εκεί καταλήξαμε στο οτι επαναλαμβάνομαι άρα καταντάω και κουραστική αυτό είπα πρίν.....πάντως χαίρομαι που έχεις τη διάθεση να με ακούσεις........και ελπίζω το μεγάλο νέο να μήν αργίσω πολύ να το ανακοινώσω....!!!!!
13-04-2010, 16:45 #379
nature,τα πράγματα είναι δύσκολα,δεν έχω πλέον σχεδόν καθόλου χρόνο,έχω σταματήσει και να βγαίνω λόγω διαβάσματος οπότε πάλι καλά που μιλάω μαζί σας μέσα απο δώ και έρχομαι σε επαφή με κόσμο.....
γενικά τίποτα δεν πάει καλά αλλά τέλος πάντων.....ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν σιγά σιγά γιατί δεν τη παλεύω καθόλου....!!!!!!!!!!!!!!
08-05-2010, 10:01 #380
Lill,πώς είσαι κοριτσάκι μου;Εύχομαι το άγχος σου να έχει μειωθεί κάπως,αν και ο καιρός πλησιάζει για τις εξετάσεις και φαντάζομαι πως αυτό δε βοηθά και πολύ να απαλλαγείς από περιττά ψυχολογικά βάρη,ε;Άλλο κακό της χείριστης παιδείας μας αυτό το ανθρωποφαγικό μοντέλο των εξετάσεων,αχ.Τέσπα.
Ήθελα επίσης να σου γράψω πως κάποιοι ψυχίατροι συνταγογραφούν κάποιες κατηγορίες φαρμάκων που βοηθούν αρκετά στην αρχική καταπολέμηση εθισμών(συμπεριλαμβανομέν� �ς της βουλιμίας και των καθαρτικών συνηθειών της,όπως και του binge eating,ή το comfort/emotional self-feeding αλλά και του καπνίσματος).Οι συγκεκριμένες κατηγορίες φαρμάκων δεν είναι εθιστικές,άρα μην το φοβάσαι καθόλου αυτό,οι παρενέργειες ελεγχόμενες σύμφωνα με έρευνες σε ομάδες ατόμων και τα αποτελέσματα αρκετά ενθαρρυντικά.
Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι τέτοιο παράλληλα με τη βοήθεια ενός ειδικού στις διατροφικές διαταραχές.
Θα χαρώ πολύ ν\'ακούσω νέα σου,μην κολλάς να μας γράφεις,stay close αν βλέπεις ότι σου είναι βοηθητικό,δίνε το παρόν,έστω και για να πεις ένα γεια.Σε χαιρετώ.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-05-2010, 14:25 #381
φυσικά και το άγχος μου βαράει κόκκινο....δεν είναι να μου μιλάς κάνω μπάμ,σε δύο δευτερόλεπτα....!!!!!
άσε,πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία...τουλάιστον να μην πάει τσάμπα ρε γαμώτο.....!!!!!!
έχω πολλά προβλήματα με το στομάχι μου,τη βουλιμία την έχω σταματήσει....αλλά το άγχος με έχει καταστρέψει.....
νιώθω οτι το έχουν δέσει κόμπο και το σφίγγουν....!!!διπλώνομαι απο το πόνο πολλές φορές...το έχω συζητήσει με τους γονείς μου αλλά μου λένε οτι δεν είναι τίποτα...είναι νευρικό και απλά πρέπει να χαλαρώσω....!!!!!βλακείες,δεν θα τη βγάλω καθαρή φέτος....με έχει κυριεύσει το άγχος......!!!!!!!!!
τέλος πάντων...ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...να είσαι καλά.....!!!!!!
δεν πλησιάζει απλά ο καιρός...παρασκευή 14/5 δίνουμε...δλδ σε τρέις μέρες...!!!!!πώς σου φαίνεται...??
11-05-2010, 16:19 #382
καλη επιτυχια..!!!
11-05-2010, 20:25 #383
Lill δεν παρακολούθησα όλη τη συζήτηση μόνο την αρχή της οπότε δεν ξέρω τι έχει ειπώθηκε στη συνέχεια, πάντως τα στοιχεία που γράφεις για το βάρος σου και για αυτό που θες να φτάσεις είναι ανησυχητικά (είσαι ήδη αδύνατη και αν βλέπεις τον εαυτό σου χοντρό όπως λες ίσως οφείλεται στην παραμόρφωση που προκαλούν στην αυτοεικόνα οι διαταραχές διατροφής...)
Ήθελα να σου πω να μπεις στο σάιτ 2medusa.com να δεις ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ είναι οι διαταραχές διατροφής-μην το αφήνεις στην τύχη του το θέμα, μίλα με κάποιον!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου, θα ακουστώ μπανάλ αλλά τα 18 δεν ξανάρχονται οπότε όσο μπορείς μην αγχώνεσαι, τα καλύτερα θα έρθουν!
11-05-2010, 20:36 #384
αντε περιμενουμε χαρουμενα νεα απο τις πανελληνιες!
11-05-2010, 21:17 #385
Τα καλύτερα lill εύχομαι κι εγώ,προσηλώσου στο στόχο και βουρ.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-05-2010, 23:30 #386
μακάρι και ευχαριστώ για τις ευχές σας.....!!!!
αν περάσω,όλα περασμένα ξεχασμένα.....!!!!!!μην ανησυχείτε,μετά θα μπούν όλα σε μια σειρά...αλλά αν όχι,την πάτησα.....!!!!!δεν ξέρω τί μπορεί να κάνω,αλήθεια....!!!!!!!
πάντως στρείδι,ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το τσεκάρω....!!!!!
12-05-2010, 02:02 #387
lill,
καλη επιτυχια ευχομαι κ εγω...
Ξερω θα ακουστει κλισε, αλλα κι εγω ετσι πιστευα. Πώς αν περασω η ζωη μου θα γινει ευκολη, αν οχι με περιμενει μια κολαση. Θελω να σου πω οτι διαψευστηκα πανηγυρικα!
Παρολα αυτα, ευχομαι να γραψεις τοσο καλα, οσο επιθυμεις κ ονειρευεσαι κ οι κοποι σου να πιασουν τοπο:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
12-05-2010, 09:02 #388
Originally posted by lill
γειά σε όλους......
μόλις έγινα μέλος στην παρέα σας και χαίρομαι πολύ για αυτό μιάς και το τελευταίο καιρό δεν βρίσκω κάποιον για να μιλήσω και ακόμα και όταν βρίσκω,δεν είναι αυτός σε φάση...!!!!!!!
είμαι 18 χρονών,πάω τρίτη λυκείου και φιλοδοξώ να περάσω στις πανελλαδιικές...!!!!!
δυστυχώς ή ευτυχώς λίγο πολύ έχω πέσει και εγώ θύμα της νέας μόδας που θέλει τις γυναίκες πολύ αδύνατες και δεν διστάζω να το πώ,πάντα τα λέω έξω απο τα δόντια...!!!!
έχω περάσει απο πολλές φάσεις για να χάσω κιλά,βουλιμία,δεν έτρωγα καθόλου κλπ....
δυστυχώς πέρα απο κάποια ψευτοκιλάκια δεν τα κατάφερα...!!!!
είμαι 1,70 και ζυγίζω 58 κιλά....!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ...!!!!
είμαι χοντρή και το ξέρω....κ αν όχι χοντρή γεματούλα,με απαίσιο σώμα....!!!!!!!
προσπαθώ ακόμα με διάφορους τρόπους να χάσω κιλά,χωρίς αποτέλεσμα....άντε να χάσω ένα δύο κ ώς εκεί....
μπορεί σωματικά να μην είμαι άρρωστη(έτσι νομίζω τουλαχιστον)αλλά ψυχικά είμαι σίγουρα.....έχω διαρκώς τύψεις που τρώω,στεναχωριέμαι,κλαίω χτυπιέμαι,αλλά δεν βγαίνει τίποτα,έχω κλειστεί στον εαυτό μου κ διαρκώς αναζητώ τρόπους να αδυνατήσω....
οι γονείς μου φυσικά δεν ξέρουν τίποτα,όπως κ οι περισσότεροι φίλοι μου αλλά και αυτοί που ξέρουν δεν κάνουν τίποτα....κοιτάνε όλοι την πάρτη τους κ περιορίζονται στο να με γράφουν....
δεν αντέχω άλλο πιά δεν ξέρω τί να κάνω,είμαι μόνη μου,δυστυχισμένη,φωνάζω σε όλους με τον τρόπο μου βοήθεια αλλά δεν με ακούει κανείς.....!!!!!!!πια μου έχει γίνει ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ το να χάσω κιλά....ειλικρινά,αν δεν αδυνατήσω,δεν ξέρω τί θα κάνω....!!!!!!!!:(:(
12-05-2010, 16:19 #389
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50(ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ 50!!!!!
12-05-2010, 17:28 #390
γεια σου lill,
νομίζω ότι το πόσα κιλά θα έπρεπε να είσαι δεν είναι θέμα για να συζητήσουμε 2 μέρες πριν τις πανελλήνιες!
από τη δική μου πείρα έχοντας δώσει πολλές εξετάσεις μαθημάτων στη ζωή μου (και έχοντας την πατήσει κάποιες φορές), θα σου πω ότι μια καλή τακτική που μειώνει το άγχος τον εξετάσεων (τουλάχιστον σε εμένα το μείωνε) είναι να μην σκέφτεσαι με όρους άσπρο-μαύρο σχετικά με το πόσα ξέρεις η δεν ξέρεις, αλλα με όρους “προσπαθώ να γράψω όσο πιο πολύ μπορώ”. Πχ σκέψεις του τύπου “ωx δεν ξέρω αυτό, άρα δεν ξέρω τίποτα” είναι πολύ αγχωτικές.
Ξεκίνα να γράφεις πρώτα αυτά που ξέρεις και ο,τι δεν ξέρεις μην το αφήσεις να σε πανικοβάλει. Άσε ό,τι δεν ξέρεις για το τέλος και χρησιμοποίησε την κρίση σου μήπως μπορείς να βγάλεις μια έστω και μέτρια απάντηση.
Φανταστικά σενάρια του τύπου “και τι θα κάνω αν συμβεί αυτό η αν συμβεί εκείνο, πχ αν δεν γράψω καλά”, άστα για μετά το τέλος των εξετάσεων. Τώρα προσπάθησε να γράψεις σε κάθε μάθημα όσο πιο καλά μπορείς.
Τέλος, δεν χρειάζεται να τα ξέρεις όλα και να τα γράψεις όλα σωστά για να περάσεις σε πολλές καλές σχολές (εκτός κι αν θέλεις καμιά ιατρική). Οπότε το να μην παραιτηθείς αλλά να γράψεις “όσο πιο καλά μπορείς, αλλα όχι κατ ανάγκην τέλεια” πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό.
Εύχομαι κι εγώ καλή επιτυχία! :)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....