Results 1 to 15 of 16
Thread: ειλικρινα βοηθεια
-
01-03-2010, 18:42 #1
ειλικρινα βοηθεια
υπαρχουν στιγμες σαν σημερα που σκεφτομουν,,,θελω πισω την παλια μο ζωη...δεν αντεχω αλλο αυτο που γινετε ειλκρινα..δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου..ειμαι ενα ρακος...φαινομαι ενα ρακος...ολα ξεκινησαν μεσα δεκεμβριου του 09..οταν και με επιασαν κατι περιεργες ζαλαδςες...δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι δεν μπορουσα να δουλεψω,.γυρνουσα απο γιατρο σε γιατρο..ο ενασ μου ελεγε ιλιγγουσ,ο αλλος ευθυασμο..ο αλλος το μακρυ και το κοντο του...και ενιωθα οτι τα εχασα ολα..εχασα την ηρεμια μου,τον εαυτο μου...οταν κι εκανα πριν 2βοδμαδες εξετασεις αιματος και φερετινης ειδα οτι η φερ.μου ειναι στο 4 με φ.τ.13-175...κανω 3μηνη θεραπεια σιδηρου τωρα...το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω την ηρεμια μου,,,αισθανομαι πολυ νευρικη..αισθανομαι φοβο για τα παντα..μην ζαλιζτω μην παθω κατι σοβαρο μην παθω πολλα..φοβαμαι να βγαινω απο το σπιτι,φοβαμαι να μενω μονη σπιτι,καιοταν βγαινω δεν πηγαινω πολυ μακρυα...δεν δουλευω...πηγαινα σε μια ιδιωτιη σχολη και λογω του οτι ειναι ψιλο μακρυα επερνα καθε μερα το λεοφορειο...τωρα τρεμω να ανεβω..δεν εχω εμαφανιστει απο τοτε παρα μονο λιγες φορες που μμε πηγαν με αυτοκινητο και με πρειμεναν...εχω αποκτησει κι ενα χαζο τικ,οταν νιωθω ανγχομενη κουνιεμαι πολυ περα δωθε,κουναω χαζα το ποδι μου νευρικα...κι ειναι χαζο!!!
ημουν τρελοκομειο ρε κι εχω γινει ενα ρακος...και ειμαι μονο 24...τι μου συμβαινει.??? πηγα και σε νευρολογο και μου ειπε οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο..και οτι δεν θελει να μου δωσει χαπια...να το ξεπ[ερασω μονη μου επειδη το εχω μπορω...το ξερω οτι ειναι ψυχολογικο το θεμα,,απλα δεν ξερω πως θα γινει να το ξεπερασω...αν καποιος πραγματικα με νιωθει ας με βοηθησει ...ειλικρινα...συγνωμη για το κατεβατο αλλα τα εβγαλα απο μεσα μου..
- 01-03-2010, 19:09 #2
eisai poli taragmeni..kat arxas katse na dis ti sinebi prosfata kai pirodotise ola ayta..tha soy monaxa pos to soma soy... soy fonazei fohthia..epidi otan fonaze monaxa i psixi soy..esi den tin akoyges...etsi i psixi epistrateyse to soma soy..oste na dis kai na niosis tin anagki poy exis gia frontida iremia kai agapi...issoropia..
prepei na stammatisis kai na dis ti einai ayto poy se estile pera apo tin issoropia soy..mipos katapiezes poli kairo ton eayto soy?mipos pligothikes poli..ti itan ..ti einai ayto?
kai meta..aplos tha xriastis iremia ksakoyrasi..kai frontida pros ton eayto soy psixi kai soma.....xriazetai kamia fora ayto..na stamatame kai na afoygkrazomaste ton eayto mas...
ola tha pane kala ...mathe na anapneis pali sosta..beltiose tin diatrofi soy... pigene se ena eksoxio an exis ayti tin dinatotita gai 1 ebdomada...aki tha dis..pos bima bima tha kaliterepsoyn ta pragmata..
emis imaste edo gia esena Maraki.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
01-03-2010, 19:12 #3
maria
πως ειναι δυνατον να σου λενε οτι ολα ειναι μονο ψυχολογικα οταν εχεις τετοιες τιμες σιδηρου?
μας λες σε παρακαλω πολυ ποσα κιλα εισαι και τι υψος εχεις?
01-03-2010, 19:13 #4
αντουλα
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!
01-03-2010, 20:02 #5
αι πολλα που εχουνε γινει...κατα αρχην δεν ειχα δουλεια...δεν μπορουσα να βρω πιεζομουν γιατι δεν ειχα και χρηματα αλλα και γιατι περνουσαν οι μερες κι ενιωθα αχρηστη κι ακομα νιωθω...δεν ειχα χρηματα..αν και επερνα απο τουσ γονεις μου δεν ειχα συνηθισει ετσι...με το αγορι μου ειμασταν και δεν ειμασταν μαζι...δεν υπηρχε επικοινωνια..μπηκε ενας αλλος ανθρωπος στην ζωη μου,περασα και μια ερωτικη απογοητευση...σκεψεις τρελεσ...οι γονεις μου μαλωναν καθε μερα εφτασαν στα προθυρα χωρισμου,,,να φανβταστειτε αργουσε ο πατερας μου να γυρισει σπιτι και οταν γυρνουσε καθομουν στην πορτα να ακουσω τι λενε μηπως και πιαστουν στα χερια...εχασα και την σκυλιτσα μου που ειχα 10χρονια πριν απο δυο βδομαδεσ....το ξερω οτι ειναι πολυ ψυχολογικο το θεμα απ[λα ζητω ηρεμια...και παραταω την σχολη μου τωρα κατι που δεν θελω αλλα δδεν μπορω...νιωθω οτι σιγα σιγα βρισκω τον παλιο μου εαυτο αλλα παντα κατι με πιεζει...και οι γονεις μου ακομα που με πιεζουν να δουλεψω...αλλα κι αυτοι στεναχωριουνται το ξερω....ειναι και ο σιδηροσ που παιζει τον ρολο του οκ δεν λεω...αλλα νιωθω καλυτερα απο αυτες τισ ζαλαδες...εχω υψος 1.83 και ειμαι 61 κιλα τωρα...δεν πολυ ετρωγηα ποτε ...πριν λιγο καιρο ημουν 58 κιλα αλλα ειπα να προσεξω λιγακι...
απλα χρειαζομαι μια καλη κουβεντα,μια ωθηση κατι που να με κανει να ξανα πιστεψω στον εαυτο μου,...εχω γινμει τοσο ευαισθητη κλαιω συνεχεια και με τα παντα..με ενα τραγουδι με ενα εργο με τα παντα...σας ευχαριστω αληθινα που απαντησατε...αυτο χρειαζομουν...καποιον που ισως θα με καταλαβει....ειν
01-03-2010, 21:34 #6
καποιοςςςς????
01-03-2010, 21:59 #7
εγώ αυτό που έχω να πώ επειδή έτυχε να διαβάσω τη συζήτηση είναι οτι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις τί θέλει η μαρία ΣΟΥ...προσπάθησε να καταλάβεις τί είναι αυτό που σε ενοχλεί.....
είναι δύσκολο το ξέρω και δεν θα στο παίξω ειδήμων,αλλά αν δεν το κάνεις δεν πρόκειται να εντοπίσεις ποτέ το πρόβλημα,οπότε και να δώσεις λύση...??
περνάω και εγώ μια άσχημη φάση,ήμουν και είμαι ακόμα βουλιμική(τρώω και νιώθοντας τύψεις προκαλώ εμμετό για να μη πάρω τις θερμίδες,σε σημείο να το κάνω μέχρι να δώ γαστρικά υγρά,ωστε να είμαι σίγουρη οτι το στομάχι μου είναι άδειο τελείως..)
έχω συχαθεί τον εαυτό μου και αφού κάθησα και το σκέφτηκα για ατελείωτες μέρες και ώρες κατάλαβα τί ΜΠΟΡΕΙ να με οδήγησε εκεί...και ξέρεις τί ήταν?
1)οτι με βλέπω χοντρη...όσο και αν χάνω και όσο και αν παίρνω και 2)οτι ξεσπάω σε μένα όσα πρέπει να ξεσπάω σε άλλους,κρατώντας τα όλα μέσα....
μή το γυρίζεις λοιπόν αυτό που σου συμβαίνει όποιο και αν είναι,εκεί ήθελα να καταλήξω...απέβαλε όλο αυτό το άγχος,δες το πιό θετικά..οκ μια φάση είναι και θα περάσει...(θα μου πείς εγώ είμαι καλύτερη?όχι βέβαια)απλά επειδή το έχω εντοπίσει οτι δηλαδή απλά όλα τα γυρίζω μέσα μου,βαραίνοντάς με πολλές φορές με προβλήματα άλλων που δεν πρέπει,προσπαθώ να πείσω εσένα μήπως το καταφέρεις....μήπως το κάνεις πράξη....
προσπάθησε να δείς πιο αντικειμενικά τα πράγματα όσο μπορείς βέβαια και με μεγαλύτερη ψυχραιμία....
και να θυμάσαι κάτι που μου έχουν πεί και έχω πάντα στο μυαλό μου που ίσως σου δώσει μια ώθηση
οτι η ψυχή μας πρέπει να είναι πάντα πιο βαθειά απο τη πληγή μας....
τα συμπεράσματα δικά σου...!!!!!
01-03-2010, 22:02 #8
και όταν λέω να μη τα γυρίζεις μέσα σου,εννοώ τους δικούς σου,τώρα προέχει η μαρία και αυτή πρέπει να προσέξεις......
ασε του άλλους να καίγονται.....
όταν φτάνουμε σε τέτοια σημεία πρέπει να μας αφορά μόνο το πώς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας....
τί λες λοιπόν...???
02-03-2010, 09:29 #9
Originally posted by maria-
υπαρχουν στιγμες σαν σημερα που σκεφτομουν,,,θελω πισω την παλια μο ζωη...δεν αντεχω αλλο αυτο που γινετε ειλκρινα.
δεν υπαρχει η παλια σου ζωη, παει εφυγε και χαιρετησε.
Υπαρχει η καινουρια ζωη με τα νεα δεδομενα.
Μενει να ορισεις ποια θα ειναι αυτα τα νεα δεδομενα, να τα συγκεκριμενοποιησεις και να δεις τι μπορεις να κανεις για αυτα.
Οσο καλυτερη δουλεια κανεις για αυτο,
τοσο καλυτερο μελλον θα εχεις.
02-03-2010, 19:43 #10
Originally posted by Remedy
αντουλα
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
02-03-2010, 19:46 #11
Μαρια..απλωσ εισαι πολυυυ κουρασμενη και ταλαιπωρημενη απο ολα αυτα...χρειαζεσαι ηρεμια...ενα ενα βηματακι..η σχολη δεν θα παει πουθενα...χαλαρα.. οσα αντεχεισ καθημερινα..λιγα λιγα..
ποσο χρονων εισαι?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
02-03-2010, 21:58 #12
Γεια σου Μαρια.Να χαιρεσαι που σου παρουσιαστηκαν τωρα που εισαι μικρη.Για να μπηκες εδω σημαινει πως εχεις καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα μεσα σου και οτι καπως πρεπει να δρασεις.Εχεις ολο το χρονο να το λυσεις και να ζησεις το υπολοιπο γαληνια.Καλη δυναμη!
03-03-2010, 00:31 #13
οταν φοβασαι το υψος, και κατεβαινεις απο ενα ψηλο βουνο με το αυτοκινητο,αν βλεπεις εξω απο το παραθυρο τα χανεις,τρεμεις,ερχονται ολες οι φοβιες μπροστα.
αν συγκεντρωθεις στον δρομο,ευκολα θα καταφερεις να κατεβεις.
βαλε στοχο,μην βλεπεις εξω αυτο που φοβασαι,δες τον στοχο που ειναι να το ξεπερασεις,δες την επομενη σου εξοδο,δεν την βολτα στο σουπερ μαρκετ,μη σκεφτεσαι πως θα το κανεις,απλα καντο.
ειναι πιο ευκολο απο οσο φαινεται,το εκανες τοσο καιρο.
αν θελει καποιο κοντινο ατομο να σε βοηθησει αφησε το.να πατε μαζι.
βρες κατι να σε ηρεμει,μια μουσικη,μια σκεψη,και εχετην μαζι σου παρεα...
πιστεψε το και θα το κατεφερεις ...
05-03-2010, 09:29 #14
maraki mou se katalavainw apoluta ...diavazw ayta pu grafeis k xanazw ola osa perasa 2 xronia prin....kai pu fusika pernw akomh se pio araia diasthmata kai pleon xwris \'\'paniko\'\'
KRISH PANIKOY...dn to eixa xanakousei...hmoun 19 foithtria pernousa omorfa me ts filous m evgaina ,epina ta klassika..ena vradu gyrnaw spiti,peftw gia ypno k kapoia stigmh xypnaw stn ypno mou mhn mporontas na anapnefsw...trexw panikovlhth anoigw ta parathyra k palevw na paraw anasa...afu dn ta katafernw trexw stn toualeta k kanw emeto...ekei psilohremhsa...apo thn epomenh hmera xekinhse h talaipwria mou...zalizomoun,dn anepnea,ponousa st sththos,sthn kardia ...pantou...phga st nosokomeio 3 fores ekana o,ti exetsh mporeis na fantasteis k fusika dn vrhkan tpt....dn mporousa omws na meinw oute lepto monh mou...fovomoun pws tha pethanw xafnika,fovomoun ta panta...en telei gyrnw sto spiti mou(mazi me th mhtera mou pu fysika hrthe na me parei apo tn topo spudwn m giati oute na taxidepsw mporousa monh mou)..alla kai pali dn hremhsa...eniwtha entones pieseis st kefali ekana axonikh...o giatros me evrise...19 xronwn kai axonikh??kai me ta polla apofasisa na paw se psyxologo....meta apo kapoies synedries(xwris farmaka...epilogh ths psuxologou k symfwnh gnwmh dikh mou)hmoun kalutera...katafera na vgw monh mou apo to spiti,gnwrisa ki allo kosmo,kai flertara...htan ayto pu mou eleipe...eniwtha kala...fysika me epianan oi kriseis..alla amesws ekana thetikh skepsh kai ola kala!...thelw na sou pw o,ti k gw eklapsa k eipa gt se mena,k thelw pisw th zwh m kai tetoia...alla KANEIS DEN PETHAINEI pros theou...esy eisai akomh...apla ligo parapanw agxwmenh k mperdemenh....SHMERA meta apo 2 xronia...akomh me pianei dn st kryvw alla pleon xerw na to antimetwpizw!xerw o,ti kai na me piezei to kefali m kai na exw taxykardia dn tha pathw apolytws tipota,giati ola einai sto myalo mas..to vlepw kai monh mou...otan eimai kala se proswpiko epipedo ola einai teleia...otan kati moy xalaei h dn eimai se kalh diathesh..tsooouuup na sou h krish panikou!!!egw maraki symfiliwthika mazi ths...auto kane kai sy...kai na deis tha se afhsei kai tha fygei...apla na kaneis ayto pu thes ,ayto pu se efxaristei kai na mhn piezesai gia tipota,,oute na katapiezesai
P.S.(thn periodo pu mu xekinhse h krish panikou..eniwtha monh mou parolo pu eixa pollous anthrwpous gyrw mou,kai molis eixa enhmerwthei gia th sovarh astheneia 2 agaphmenwn mou polu anthrwpwn kai ton thanato tou enos...ara maraki vlepeis pws ola ta pragmata exoun kapoia aitia...ola apo kati proerxontai)egw sou egrapsa giati thelw na xereis pws den eisai monh sou ,antitheta eimaste para polu...kai xerw pws otan moirazesai ta idia provlhmata,anhsyxies,fovous...me tous allous,auto apo mono tou se anakopufizei..filakia polla,ypomonh.thetikh skepsh kai oooollllaaaa tha pane kala...<3
\'\' O,TI DEN SE SKOTWNEI SE KANEI PIO DYNATO\'\'!!!
07-03-2010, 20:39 #15
το ξερω οτι ειναι ολα στο μυαλο και το παλεθω...αλλα αυτο που με τρομαζει ειναι τονα ταξιδεω μονη μου...απλα τρεμω στην ιδεα...τρεμω...ακομα και τωρα...και αυριο πρεπει να το κανω...με πιανει και ταχυκαρδια και ζαλαδα κααι ελειψη οξυγονου και λεω τελος...ανεβαινω στο λεωφορειο και κατεβαινω τρεις στασεις μετα και γυριζω παλι σπιτι...αυτο θελω να φυγει...περπαταω στον δρομο,και οταν ξερω π[ως κανεισ δικος μου δεν θα ειναι κοντα μου ζαλιζομαι και νιωθω οτι πεφφτω...αυτο θελω να φυγει...ακομα και οι βαθιες ανασες δεν βοηθουν...βοηθηδτε με ειλικρινα
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία