Results 1 to 15 of 29
Thread: Κοινωνονικη φοβια ξεπερνιετε?
-
04-03-2010, 10:02 #1
Κοινωνονικη φοβια ξεπερνιετε?
Πασχω απο κοινη μορφη κοινωνικης φοβιας,ειμαι 19 θα μπορεσω ποτε να το ξεπερσω?
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
- 04-03-2010, 12:07 #2
εγω εχω ηπια κοινωνικη φοβια ειμαι 27 και σου λεω οτι το πιο πιθανο ειναι να ζησεισ με αυτο εκτοσ κι αν με καποια γεγονοτα οπωσ ειναι ο στρατοσ την ξεπερασεισ εγω στο στρατο βελτιωθηκα πολυ και στη δουλεια αλλα τι ακριβωσ εχεισ? γιατι στον καθενα ειναι διαφορετικο εγω ασ πουμε αγχωνομαι η αλλαζει η διαθεση μου οταν ζοριζομαι εκει που δεν υπαρχει τιποτα κατα τουσ αλλουσ εγω στα 19 επασχα αλλα δεν το ηξερα ημουν και κοινωνικοσ γι αυτο δεν το καταλαβαινα το οτι το ξερεισ ειναι και καλο και κακο
04-03-2010, 12:35 #3
ανχονομαι σε καταστασεις οπως,να απαντησω το τηλ,να ανοιξω τη πορτα σε καοιον αγνωστο,να παω στο γιατρο κλπ ο ψυχιατρος μου ειπε να μην αοφευγαω αυτες τισ πραξεις ετσι θα το ξεπερασω.
04-03-2010, 12:49 #4
το αγχοσ σου ειναι τοσο πολυ που φαινεται η το καταλαβαινεισ μονο εσυ?η μονη λυση συνηθωσ για να ξεπερασουμε κατι ειναι να δουμε το χειροτερο η να ξεπερασουμε τα ορια μασ οπωσ θεσ το λεσ. δουλευεισ?αν δουλευεισ σιγουρα θα χρειαστει να μιλησεισ σε καποιον αγνωστο σιγουρα θα χρειαστει να σηκωσεισ τιλεφωνο οποτε σιγα σιγα με το καιρο θα το ξεπερασεισ ενα κολπο για το τηλ ειναι να μην βλεπεισ την αναγνωριση πριν το σηκωσεισ για να μην αγχωνεσαι και για την πορτα το ιδιο. φανταζομαι ζοριζεσαι να παραγγειλεισ και καφε στην καφετερια οποτε πηγαινε για καφεδεσ η για μπασκετ για να μιλησεισ με αγνωστουσ γενικα κανε οτι δεν αντεχεισ το μονο που πρεπει να μαθεισ το οποιο θα το μαθεισ αναγκαστικα ειναι να μην πεφτεισ οταν βλεπεισ τον εαυτο σου να αγχωνεται δηλαδη απο καποιο σημειο και επειτα θα το θεωρεισ φυσιολογικο και θα μιλασ εστω και με τρεμαμενη φωνη.απο φαρμακα παιρνει τιποτα?
04-03-2010, 12:54 #5
περνο ντιμιροξ για ιψδ και την εχω κσεπερασει
04-03-2010, 13:00 #6
εγω δεν μπορουσα να μιλησω σε αγνωστο ζοριζομουν παρ ολ αυτα οταν επιασα δουλεια επειδη ημουν αναγκασμενοσ να το κανω βελτιωθηκα και στο στρατο το ιδιο γενικα οταν εισαι μονοσ και δεν καλιπτεσαι πισω απο την ασφαλεια καθαριζει ο μπαμπασ κι η μαμα ξαφνικα κατι γινεται και παιρνεισ τα πανω σου λιγο και μετα σε βοηθαει να το παλευεισ καλυτερα γενικα πιεσε την κατασταση να την γνωρισεισ σε ολο τησ το ευροσ να ανακαλυψεισ τι μπορεισ να κανεισ εγω ασ πουμε ενω στη θεσσαλονικη την παλευω μια χαρα μολισ κατεβαινω αθηνα κατι με πιανει και δεν την παλευω τωρα τελευταια αυτο παλιοτερα οταν κατεβαινα ηταν καλο για μενα. οσο πιο γρηγορα καταλαβεισ οτι πρεπει να το παλεψεισ και να ζησεισ με αυτο τοσο καλυτερα
04-03-2010, 13:03 #7
ενα καλο χαπι για κοινωνικη φοβια ειναι το inderal εγω εκανα παρουσιαση με αυτο μπροστα σε κοινο παρουσιασα μια εργασια δεν ειναι ψυχοφαρμακο ειναι για την καρδια αλλα χρησιμοποιειται για την αγχωδη διαταραχη
04-03-2010, 13:04 #8
σε πιανε καθολου ταχυπαλμια,εμενα βασικα αυτο με ενοχλει δεν κομπιαζω οταν μιλαο με αγνωστους αλλα πολλες φορες με πιανει σφιξιμο στο στομαχι και ταχυπαλμια
04-03-2010, 13:11 #9
καταρχασ οτι δεν κομπιαζεισ ειναι το καλυτερο αρα δεν φαινεται τωρα το σφιξιμο στο στομαχι το αντεχεισ με γυμναστικη την ταχυπαλμια δεν ξερω αλλα το σφιξιμο στο στομαχι επειδη ειχα και οισοφαγικη παλινδρομηση ηταν πιο εντονο οποτε εκοψα το τσιγαρο και βελτιωθηκε επισησ το σφιξιμο ειναι συγκεκριμενοσ ο πονοσ οποτε μαθαινεισ να τον αντεχεισ και υπαρχει περιπτωση να υποχωρηση κι ολασ αν εκτεθεισ σε παραγοντεσ που το προκαλουν συνεχομενα εχει τυχει να παω για μπαλα να αγχωνομαι τοσο πολυ που να ζαλιζομαι και ξαφνικα εκει που αρχιζω να τρεχω κανει ενα μπαμ ο οργανισμοσ και ξεαγχωνομαι και παιζω μπαλα κανονικα
04-03-2010, 13:14 #10
δοκιμασε το inderal θα παθεισ πλακα καταρχασ δεν θα εχεισ ταχυπαλμια γιτι αυτο κανει το φαρμακο και δευτερον μπορει να μη σε πιανει ουτε το στομαχι γιατι μπλοκαρει την αδρεναλινη και δεν ανεβαινει για να σου προκαλεσει συμπτωματα και κανει 5 ευρω το πολυ και το παιρνει για πλακα πεσ στο γιατρο σου
04-03-2010, 13:32 #11
δεν εχει επιπτωσεις στην υγεια?εππηρεαζει την αθληση κλπ?
04-03-2010, 13:39 #12
τιποτα και μπαλα παιζεισ και δεν εχει παρανεργειεσ δεν ειναι ψυχοφαρμακο
04-03-2010, 15:10 #13
Κοινωνικη φοβια εχω και εγω αλλα εχω συγκεκριμενους λογους μη με βλεπουν ασχημη η ασπρη σα βαμβακι τρελλες ιδεες .Εσεις για ποιο λογο εχετε φοβια?Πρεπει να υπαρχει μια αιτια!!!Τι σας αγχωνει .Εσεις που μπορειτε θα τα καταφερετε με ψυχοθεραπεια και αν χρειαζεται θα παρετε και φαρμακα.Μην φοβαστε θεραπευεται 100 τοις 100 η στη χειροτερη περιπτωση 80.Ειμαι σιγουρη αλλα χρειαζεται δουλεια.
06-03-2010, 12:05 #14
Και εγω το είχα αυτό και το ξεπέρασα.Ξέρεις πως?έλεγα στην αρχή πως δεν θα νοιώσω καλά και θα φαίνομαι άσπρη και παρατήρησα ανθρώπους που ζαλίζονταν και ένοιωθαν μια χαρά και δεν φαινόταν τίποτα και λέω γιατι δηλαδή να φαίνεται σε εμένα.Κάπως έτσι είναι όλα
06-03-2010, 19:42 #15
δεν ειναι κοινωνικη φοβια αυτο που εχω...αλλα γενικα εχω μεγαλη δυσκολια να κανω παρεες.Ειναι σαν να μηνμε ενδιαφερουν οι ανθρωποι.Ποσα Σαββατα εχουν περασει που κλεινομαι μεσα.Ζω με τους γονεις μου και ειμαι 43 χρονων..Ειμαι αρκετα δυστυχισμενη.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....