Κοινωνονικη φοβια ξεπερνιετε? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Originally posted by predator
    δεν εχει επιπτωσεις στην υγεια?εππηρεαζει την αθληση κλπ?
    Πρεπει το ανωτερο που μπορεις να παρεις να ειναι 2 χαπια. Εγω ειχα παρει σε μια φαση 6 και παραλιγο να πεθανω. Σε μια αλλη φαση παλι ειχα παρει παραπανω και δεν μπορουσα να περπατησω γρηγορα λαχανιαζα και κοντοστεκομουν. Εχω κανει μαλακιες στη ζωη μου αυτο ηταν μια απο αυτες. Ευτυχως/δυστυχως επεζησα.

Senior Member
    εξαρταται απο τα χαπια αν παρεισ αντιψυχωτικο δεν θα μπορεισ να τρεξεισ κι ασ ειναι μονο ενα

Senior Member
    Εγω πάλι ρε παιδιά λέω να αφήσετε τα χάπια κατα μέρους.Συγνώμη κιόλας αλλα αυτό είναι ψυχολογικό.Πιο πιθανό να βοηθήσει ένας ψυχολόγος παρά τα ψυχοφάρμακα ή γενικότερα τέτοιου είδους φάρμακα.Δεν κάνουν καλό.Αν δεν προσπαθείς μόνος σου ότι και να πίνεις απλα θα καλύπτεις το πρόβλημα και τίποτα παραπάνω.Στόχος είναι να το λύσουμε και όχι να το καλύπτουμε μέχρι να ξαναβγεί στο προσκήνιο.Μπορεί χωρίς χάπια να είναι δύσκολο αλλα ίσως καταφέρουμε πιο πολλά.Me το γεγονός πως μένεις ακόμη με τους γονείς σου δεν είναι κακό.Απλα έτυχε.¨Ομως θα σου πρότεινα όσο και να φοβάσαι να απεξαρτηθείς απο αυτή τη σχέση.Και δεν σε βοηθάει και σε κάνει να νοιώθεις δυστυχισμένη.Απο οικονομικής πλευράς μένεις με γονείς?Ή απλα φοβάσαι?¨Οπως και να έχει προσπάθησε το..Μόνο καλό θα δείς.

Senior Member
    αυτο που απασχολει επισης ειναι οτι με πιανει αυτη η φοβια στην αρχη και περιπου 3-4 λεπτα εκδυλωνετε με ταχυπαλμια(οχι παντα),σφιξιμο στο στομαχι αλλα μετα περναει και ειμαι πολυ ανετος βασικα πιστευω οτι συμβαινει επιδει το χω στο μυαλο μου*εχει τυχει να ειμαι πολυ απασχολημενος με κατι και να κανω πραγματα που κακονικα δεν μπορω.αυτο συμβανει επιδει το σκεφτομαι μαλλον
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    εγω θα σου προτεινω να πιασεισ μια δουλεια οπου θα αναγκαστεισ να αντιμετωπισεισ συνεχεια τουσ παραγοντεσ που θα σε ζοριζουν να δεισ τι θα γινει τοτε σε μενα ειχε βελτιωθει μπορει να γινει το ιδιο και σε σενα

Senior Member
    Originally posted by pad
    εξαρταται απο τα χαπια αν παρεισ αντιψυχωτικο δεν θα μπορεισ να τρεξεισ κι ασ ειναι μονο ενα
    Ελεγα αποκλειστικα για το ιντεραλ που το έχω δοκιμάσει.

Senior Member
    δηλαδη τωρα παντ εσυ δεν εχεις προβλημα?με τη φουλεια το ξεπερασες?
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    τωρα ειμαι καλυτερα δηλαδη δεν με πιανει κομποσ στο στομαχι με πιανει κατι σαν να κολλαω λιγο αλλα το καταλαβαινω μονο εγω, απλα μιλαω λιγο πιο σιγα, δεν ξερω γιατι και ο αλλοσ δεν καταλάβαινει τιποτα οταν αρχισα να δουλευω επειδη ερχομουν σε επαφη καθε μερα με κοσμο που δεν ηξερα γιατι αυτο ηταν η δουλεια τεχνικοσ πηγαινεισ σε επειχηρησεισ καθε μερα διαφορετικη, σταματησα να αγχωνομαι ωσ δια μαγειασ ποτε δεν καταλαβα πωσ εγινε απλα καμια φορα με περνουσαν για ακαταδεκτο γιατι ημουν μαζεμενοσ αλλα οχι αγχωμενοσ επισησ καπακι πηγα στρατο οπου εκει δεν αγχωθηκα καθολου αν και ειχα κψμ ημουν στην πυλη ΑΜ περα απο την σκοπια οποτε μην φοβασαι παλεψε το και μπορει να σου φυγει μικροσ εισαι ακομα θα παρει καιρο παντωσ δεν λυνεται ετσι απλα οταν θα πιασεισ δουλεια δεν θα εχεισ χρονο να σκεφτεσαι αυτο που σε αγχωνει η δουλεια επισησ σου δινει και μια αισθηση οτι εισαι χρησιμοσ πραγμα που σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση και σου βελτιωνει την αυτοεκτιμηση.δεσ και το inderal που σου ειπα εγω το ανακαλυψα μεγαλοσ αν το ηξερα πιο πριν θα το επαιρνα σου ειπα εκανα παρουσιαση μπροστα σε κοινο και ημουν πιο ανετοσ απο αρκετουσ αλλουσ το μονο που μπορει να με προδοσει ηταν οτι δεν κοιτουσα το κοινο κοιτουσα την προβολη του projectora πραγμα που επρεπε να κανω γιατι αυτα που ελεγα ηταν να εξηγησω τισ εικονες.επισησ κι οταν ξενυχταω και κοιμαμαι λιγο αγχωνομαι λιγοτερο την αλλη μερα δεν ξερω γιατι.επισησ οταν πασ για δουλεια να προσεξεισ πολυ το περιβαλλον να υπαρχει καλο κλιμα γιατι αν πασ σε δουλεια που ολοι φαγωνονται μεταξυ τουσ δεν θα ειναι καλο για σενα αν υπαρχει καλο κλιμα θα σου κανει τοσο καλο που δεν θα το πιστευεισ.

Senior Member
    Originally posted by predator
    ανχονομαι σε καταστασεις οπως,να απαντησω το τηλ,να ανοιξω τη πορτα σε καοιον αγνωστο,να παω στο γιατρο κλπ ο ψυχιατρος μου ειπε να μην αοφευγαω αυτες τισ πραξεις ετσι θα το ξεπερασω.
    Predator, σε νιώθω, τα ίδια ακριβώς είχα κι εγώ κάποτε.
    Και εμένα αρχικά με βοήθησε η εργασία και η κόντρα στο φόβο μου. Αλλά η συστολή μέσα μου υπήρχε (κι ακόμα υπάρχει σε ένα μικρό ποσοστό σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που ολοένα μικραίνει).
    Με την ψυχοθεραπεία βελτιώνεται. Όσα χάπια και να πάρεις, σε βοηθούν μεν να γίνεσαι αυτομάτως λειτουργικός αλλά δεν θεραπεύουν το πρόβλημα. Το πρόβλημα μπορείς εσύ μόνο να το λύσεις, όχι τα χάπια.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    συμφωνω και εγω οτι τα χαπια δεν λυνουν το προβλημα αλλα αν βρεισ το σωστο βελτιωνεται η κατασταση και μπορεισ να το παλεψεισ καλυτερα

Senior Member
    pad για τη κοινωνικη φοβια η οι υπολοιποι τι χαπια παιρνετε?Γιατι μου επανηλθε και εχω κλειστει 3 μερες μεσα !!!

Senior Member
    εγω εχω δοκιμασει αντικαταθλιπτικα βεσπαρ και ιντεραλ μονα τουσ η σε συνδυασμο εσυ τι εχεισ δοκιμασει;

Senior Member
    πιο παλια paroxat αλλα δεν εκαναν τιποτα.Το ιντεραλ ειναι για τη ταχυκαρδια εγω ξερω και το βεσπαρ δεν ειναι αγχολυτικο?

Banned
    Originally posted by pad
    τιποτα και μπαλα παιζεισ και δεν εχει παρανεργειεσ δεν ειναι ψυχοφαρμακο
    Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το ιντεραλ και το καθε φαρμακο μην λεμε παρτε τα για πλακα!ναι βοηθαει το εχω παρει αλλα πρεπει να δινεται με προσοχη εως κ καθολου σε ατομα με αναπνευστικα προβληματα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12