Σκότωσε τη μητέρα του για να της πάρει τη σύνταξη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Senior Member
    Δεν νομιζω ομως η κοπελα να ειχε προθεση να θιξει κατι τετοιο η να στεναχωρησει τον οποιοδηποτε.Ισως να θελησε να γινει καποια συζητηση για την ολη ειδηση
    Οχι φυσικα δεν το εβαλε για αυτο το λογο που αναφερεις,ουτε φυσικα θα περιμενε τετοια αντιδραση απο ορισμενα μελη σαν εμενα.

Εγω επραξα το καθηκον μου μεχρι το επομενο στυγερο εγκλημα που θα μπει σε αυτο το σαϊτ.

Σαφως και δεν ειναι επηρεασμενος κανεις απο το στιγμα, και σαφως ειναι ανοητο να θεωρουμε οτι τα ατομα με ψυχικη νοσο δεν ειναι περισσοτερο εγκληματιες απο τους μη εχοντες ψυχικη νοσο και σαφως το ενα και σαφως το αλλο.

Σαφως και ολοι οι φονοι που συνταρασουν το πανελληνιο μπαινουν σε αυτο το σαϊτ γιατι ολοσδιολου τυχαια ειναι κατι που ταιριαζει εδω, αλλα σαφως και δεν υπαρχει στιγμα για οποιονδηποτε γραφει σε αυτο το σαϊτ.

Ειναι ο νομος των πιθανοτητων που παιζει παιχνιδια...εκτος αν ο σκοπος της ειδησης ηταν να αναλυσουμε την ψυχοσυνθεση απο φροϋδικη αποψη ενος αγνωστου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν καταλαμβαινω γιατι σε εθιξε τοσο..Ισως μερικες φορες εμεις οι ιδιοι νιωθουμε οτι μας στιγματιζουν αλλα ισως τελικα να μην ειναι ετσι;
    Και δεν ειπα να μπαινουν ολοι οι φονοι που μας συγκλονιζουν εδωμεσα.Το συγκεκριμενο ατομο ηθελε να το κανει και το εκανε.Ομως καθε αλλο παρα να θιχτει καποιος.Μπορεις απλοχερα να πεις την αποψη σου για το θεμα.
    Ξερω οτι ευκολα στιγματιζεσαι απο τους αλλους,δεν το συγκεκριμενο δεν νομιζω να εγινε για να στιγματισει καποιον.

Ομως δεν μου απαντησες.Καποιος ανθρωπος που σκοτωνει την ιδια του την μανα δεν ειναι καπως περιεργο;
    Γιατι θιγουμε το στιγμα και οχι την πραξη που εγινε;
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Και γιατί κάποιος που έπαιρνε με τη βία τα λεφτά της μάνας του και στο τέλος την σκότωσε, δεν ήταν ένα κολόπαιδο που κάπου έιχε μπλέξει, (πχ τζογος, κοκαίνη), και πρέπει οπωσδήποτε να είχε ψυχική πάθηση?

Senior Member
    Μα δεν ειπα οτι πρεπει να εχει καποια ψυχικη νοσο αναγκαστηκα.
    Ομως οπως κι αν στα φερει η ζωη,οσες αναποδιες,οσο κολοπαιδο κι αν εισαι,μπορεις να σκοτωσεις την ιδια σου την μανα;
    Ενα παραδειγμα.Ο καθενας μπορει να σκοτωνε για το παιδι του.Σωστα;δεν σημαινει οτι πασχει απο καποια νοσο.Παντοτε εξαρταται και απο την φυση του φονικου.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Originally posted by Alterego
    Μα δεν ειπα οτι πρεπει να εχει καποια ψυχικη νοσο αναγκαστηκα.
    Ομως οπως κι αν στα φερει η ζωη,οσες αναποδιες,οσο κολοπαιδο κι αν εισαι,μπορεις να σκοτωσεις την ιδια σου την μανα;
    Ενα παραδειγμα.Ο καθενας μπορει να σκοτωνε για το παιδι του.Σωστα;δεν σημαινει οτι πασχει απο καποια νοσο.Παντοτε εξαρταται και απο την φυση του φονικου.
    Αλτερ...δεν μίλησα για σενα.
    Όταν μπαίνει κάτι τέτοιο σε φόρουμ ψυχολογίας, τότε συνειρμικά το μυαλό όλων πάει πως μπήκε γιατί ενδεχομένως ο τυπος δεν ήταν καλά και σκότωσε τη μάνα του.
    αν μπήκε σαν μια κουβέντα εκτός ψυχολογίας τότε έπρεπε να μπει στα γενικά και όχι στην κακοποίηση.
    Απ΄την άλλη αναρωτιέμαι πως με αυτή τη λογική θα έμπαιναν ενα εκατομμύριο άσχετα θέματα, πχ, \"Το ντι βι ντι της Τζούλιας, ή τα έκτακτα μέτρα, ή οι κλιματικές αλλγές\"

Σε αυτή την περίπτωση χάνει το φόρουμ την ταυτότητα του

Senior Member
    Ναι συμφωνω πως ισως να επρεπε να μπει στα γενικα.
    Κοιτα δεν ειπα ο καθενας να βαζει οτι θελει..εννοειτε οτι θα εχανε το σαιτ την ταυτοτητα του.
    Αλλα δεν καταλαβα γιατι αυτοματως θιγει τον οποιοδηποτε εδωμεσα.Και ισως το ατομο που το εβαλε να ηθελα απλα να το κουβεντιασει,αν δεν μας ενδιαφερει απλα θα περασει και αυτο χωρις καποιο σχολιο.

Senior Member
    Ισως μερικες φορες εμεις οι ιδιοι νιωθουμε οτι μας στιγματιζουν αλλα ισως τελικα να μην ειναι ετσι;
    Ουδεν σχολιον...τι να πει κανεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οπότε να υποθέσω ότι ο τύπος τη στιγμή ακριβώς του φόνου είχε τετράγωνη λογική και πλήρη αυτοκυριαρχία/ψυχραιμία?

δεν ξέρω πότε τα συναισθήματα είναι normal και πότε γίνονται \"ψυχική νόσος\" (αν υπάρχει αυτό το τελευταίο), αλλά κάποια απώλεια συναισθηματικού ελέγχου θα πρέπει να την είχε ο κύριος εκείνη τη χρονική στιγμή.

Senior Member
    οπότε να υποθέσω ότι ο τύπος τη στιγμή ακριβώς του φόνου είχε τετράγωνη λογική και πλήρη αυτοκυριαρχία/ψυχραιμία?

δεν ξέρω πότε τα συναισθήματα είναι normal και πότε γίνονται \"ψυχική νόσος\" (αν υπάρχει αυτό το τελευταίο), αλλά κάποια απώλεια συναισθηματικού ελέγχου θα πρέπει να την είχε ο κύριος εκείνη τη χρονική στιγμή [
    So? Για συνεχισε...

Senior Member
    πες ότι μου έλεγες:

αύριο έχεις να γράψεις διαγώνισμα. θα είχα κάποιο άγχος.

πες ότι μου έλεγες: πρέπει σώνει και καλά να κάνεις ένα φόνο. πάλι θα είχα κάποιο άγχος (νομίζω και πολύ μεγαλύτερο, πρωτάρα ούσα :P)

από αυτή την οπτική γωνια και τα 2 θέματα θα μπορούσαν να ποσταριστουν σε ένα site ψυχολογίας. με κάποιο τρόπο σχετίζονται με το άγχος.

το αν εγώ έχω η δεν έχω ψυχική νόσο και σε ποια περίπτωση μου είναι πολύ δυσδιάκριτο να σου πω την αλήθεια.

Senior Member
    Δεν είναι στιγματισμός το να σωθούν και οι δόλιες οι γριές από τέτοιους \"κανακάρηδες\".

Εχουν και οι γριές δικαιώματα!!!!

Κηπ, δεν σε στιγμάτισε κανείς, πραγματικά υπερβάλλεις και φοβάμαι ότι μόνος σου στιγματίζεσαι με την επιμονή σου να λογοκρίνεις μια τέτοια είδηση.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ισως μερικες φορες εμεις οι ιδιοι νιωθουμε οτι μας στιγματιζουν αλλα ισως τελικα να μην ειναι ετσι;
    Ουδεν σχολιον...τι να πει κανεις.

Να πεις οτι η φοβια να μην σε στιγματισουν προκαλει μερικες φορες και λαθος συμπερασματα.Οπως εδω που θεωρηθηκε πως το θεμα μπηκε στο σαιτ για να στιγματισει και οχι να μας προβληματισει.
    Αλλα ακομη δεν μου εχεις απαντησει στο ερωτημα μου πιο πανω..

Senior Member
    Ομως δεν μου απαντησες.Καποιος ανθρωπος που σκοτωνει την ιδια του την μανα δεν ειναι καπως περιεργο;
    Γιατι θιγουμε το στιγμα και οχι την πραξη που εγινε;
    Αυτη ειναι η ερωτηση οσυ που δεν απαντησα?

Δηλαδη να θιξω τι?

Οτι ειναι συνηθισμενο? Οτι ειμαι κατα? Τι ερωτηση ειναι αυτη?

Αλλα ακομη δεν μου εχεις απαντησει στο ερωτημα μου πιο πανω..
    Να πεις οτι η φοβια να μην σε στιγματισουν προκαλει μερικες φορες και λαθος συμπερασματα.Οπως εδω που θεωρηθηκε πως το θεμα μπηκε στο σαιτ για να στιγματισει και οχι να μας προβληματισει.
    Τo θεμα μπηκε οχι για να προβληματισει...ουτε για στιγματισει φυσικα δεν καταλαβαινω πως φτανετε σε αυτα τα συμπερασματα.
    Το θεμα μπηκε γιατι εφοσον υπαρχουν ψυχικα ασθενεις εδω θεωρηθηκε να ταιριαζει με την υπολοιπη θεματολογια και θα κινουσε το ενδιαφερον.
    Ε λοιπον οχι.

Senior Member
    Αν εσεις το παραπανω δεν το βρισκεται προσβλητικο ...εγω το βρισκω.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι καταντάει και κουραστικό, τουλάχιστον για μένα, να παραθέτουμε ειδήσεις τέτοιου είδους γιατί δεν βρίσκω να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, εφόσον μάλιστα ήδη υπάρχουν παρόμοια θέματα.

Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό του keep και γιατί αισθάνεται θιγμένος. Να σχολιάσουμε δηλαδή τί, όταν δεν το σχολιάζει καν η θεματοθέτρια που δεν μας εξηγεί και τον λόγο που το πόσταρε. Αν ήθελε να θίξει κάποιο θέμα με βάση αυτό το γεγονός, οκ. Αλλά δεν το κάνει.

Μου κάνει ακόμη πιο κουτσομπολίστικο και από το θέμα της Μενεγάκη, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.

Διαφορετικά, να ποστάρουμε καθημερινά όλα τα εγκλήματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο γιατί όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει (!). Έ, όλο και κάτι θα έχουμε να πούμε:P
    Κουβέντα να γίνεται μωρέ, να περνάει η ώρα...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast