Σκότωσε τη μητέρα του για να της πάρει τη σύνταξη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Pelariry ο στυγνος φονος μπηκε για το λογο που αναφεραν remedy και rainandwind και εγω, οσο για το στιγμα οτι υπαρχει και μεσα μας το ξερω απο πρωτο χερι.

Δηλαδη επρεπε να το πει ανοιχτα?
    Δεν γινονται αυτα τα πραγματα συνηθως.
    Μπήκε για τον λόγο που είπατε, επειδή το είπατε εσείς. Μάλιστα. Άψογα θα έλεγα. Από τη στιγμή που ΟΥΤΕ ο αρθρογράφος ΟΥΤΕ η θεματοθέτρια αναφέρθηκαν σε ψυχική νόσο επαναλαμβάνω από που κι ως που μιλάμε για στίγμα κατά της ψυχικής ασθένειας και των ψυχικά πασχόντων; Ε;

και όπως είπα προηγουμένως:
    Originally posted by pelariry
    το στίγμα υπάρχει. κανείς δεν είπε το αντίθετο. δεν υπάρχει όμως μόνο έξω από εμάς αλλά και μέσα μας. ας το προσέξουμε αυτό.
    Δεν βιώνεις μόνο εσύ το στίγμα. Το στίγμα το βιώνουμε \"όλοι\". Ας το αντιμετωπίσουμε και όλοι ΜΑΖΙ.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Originally posted by pelariry

και δεν σχολιάζω καν αυτό το ποστ επειδή έχει προηγηθεί το ποστ του keep_walking.

Pelariry, εγώ πάντως θα σχολιάσω.
    Η υπογραφή σου δείχνει ότι η αγωνία του στίγματος, είναι η πρωταρχική σου έγνοια. Δικαίωμά σου, αλλά κατά τη γνώμη μου, αν κάποιος βλέπει τα πράγματα, μόνο από ένα συγκεκριμένο πρίσμα, χάνει πολλές άλλες όψεις και διαστάσεις. Με ενδιαφέρει η άποψή σου και η εμπειρίες σου, αλλά πιο εποικοδομητικό θα ήταν να σε ενδιέφεραν και οι δικές μου.

Θα μπορούσε το κείμενό μου, να σου προκαλέσει την απορία γιατί με νοιάζει τόσο πολύ η γριά. Θα σου απαντούσα και θα γινόταν μια συζήτηση και ίσως άνοιγε μια πόρτα στο να μάθεις και εσύ κάτι που δεν ξέρεις, αλλά και εγώ από σένα κάτι άλλο.

Τώρα, με την λογοκριτική στάση μελών που είτε βλέπουν όλες τις κουβέντες με αυτό το πρίσμα, είτε έχουν υπερβολική ευαισθησία για τον φ,χ,ψ λόγο, δεν βλέπω κανένα κέρδος, εκτός από μια πολωμένη συζήτηση, μια ομάδα εναντίον κάποιου «φανταστικού» εχθρού.

Ποιος σου είπε ότι στο στίγμα λέμε ναι???

Μπορεί να λέμε όχι, αλλά συγχρόνως, να μας νοιάζει και η δόλια η γριά, όπως ξαναείπα.
    Είδα ότι η ευαισθησία κάποιων, αρχίζει και τελειώνει στο στίγμα και για την γριά δεν ιδρώσατε. Και ναι, κάποιος που κάθε μήνα, ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ, και παίρνει με το ζόρι τη σύνταξη της μάνας του, δεν είναι νορμάλ. Δεν κατάλαβα ότι το έκανε στα ξαφνικά, πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή του.

Είναι πιθανό, αυτός το έκανε για τη «δόση» του ή για τζόγο, αλλά και πάλι αφορά το σάιτ και χρήζει ανάλυσης, μιας και εμπίπτει στο πού μπορεί να φτάσει η εξάρτηση τον άνθρωπο.
    Επίσης δεν είναι νορμάλ, η «σιωπή» του περίγυρου, στο δράμα που ζούσε η γριά, ΚΑΘΕ μήνα! Kαι αυτή επίσης χρήζει ανάλυσης.

Στο στίγμα λοιπόν λέμε όχι, αλλά λέμε όχι και στην πόλωση μιας κουβέντας.
    Λέμε όχι και στη λογοκρισία και όχι στην εκμετάλλευση των γριών. Λέμε όχι στο κουκούλωμα ενός κακώς κείμενου από τον περίγυρο.
    Λέμε ακόμη όχι στους φόνους των γριών.

Λέμε ακόμα όχι στη προσβλητική αντιμετώπιση του συνομιλητή μας, αν διαφωνούμε.
    Λέμε όχι στο ΔΝΤ, στη Μέργκελ, στα πυρηνικά, στη χολιστερίνη, στους χούλιγκανς και ότι άλλο εκφράζει τον καθένα.….

Αν κάποιος λέει όχι στο στίγμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάνει τη σφαιρική του σκέψη.

Η για να το πω αλλιώς ….δεν παίζουμε κανένα τηλεπαιχνίδι όπου έχουμε δικαίωμα να πούμε μόνο ένα όχι, και στο 2ο όχι …καιγόμαστε!
    ας πούμε πως ο προβληματισμός σου για το στίγμα δεν είναι σε λάθος βάση. ας πούμε πως είπες κάτι σωστό σε λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. μήπως λέω ΜΗΠΩΣ δεν έχεις καμμία μα ΚΑΜΜΙΑ αρμοδιότητα να διαγνώσεις ψυχική νόσο; πέρασε λέω ΠΕΡΑΣΕ ποτέ ΑΝ πέρασε από το μυαλό σου πως το έγκλημα ΔΕΝ έχει σχέση με τη ψυχική νόσο*;

*εξαιρουμένης της αντικοινωνικής διαταραχής προσωπικότητας

Senior Member
    Μπήκε για τον λόγο που είπατε, επειδή το είπατε εσείς. Μάλιστα. Άψογα θα έλεγα. Από τη στιγμή που ΟΥΤΕ ο αρθρογράφος ΟΥΤΕ η θεματοθέτρια αναφέρθηκαν σε ψυχική νόσο επαναλαμβάνω από που κι ως που μιλάμε για στίγμα κατά της ψυχικής ασθένειας και των ψυχικά πασχόντων; Ε;

Γιατι μπηκε στο φορουμ για αυτο...και καθε φονος \"περιεργος\" που γινεται,υπαρχει προϊστορια στο σαϊτ.
    Εσενα δεν σου φαινεται περιεργο με βαση τις πιθανοτητες και των εκατομμυριων ειδησεων που μας κατακλυζουν?

Οπως ευκολα μπορεις να πεις οτι κανω λαθος και η υποθεση μου ειναι λαθος αλλο τοσο μπορεις να πεις οτι εχω δικιο...στατιστικα τουλαχιστον γιατι δεν εχει αναφερθει απολυτως τιποτα,μια ξερη ειδηση.
    Εαν πας σε σαϊτ που οντως υπαρχει στιγμα πχ της σχιζοφρενειας και αρχιζεις να ποσταρεις ειδησεις με απεχθης φονους εσυ τι λες θα γινει?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ας πούμε πως σκοπός του νήματος ήταν το στίγμα, ναι; Κρατώντας αυτό το θέμα ενεργό εδώ και 5 μέρες πιστεύεις ότι αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το στίγμα; Να αντιδράμε ναι, αλλά και το πως αντιδράμε έχει σημασία.

Senior Member
    Ας πούμε πως σκοπός του νήματος ήταν το στίγμα, ναι; Κρατώντας αυτό το θέμα ενεργό εδώ και 5 μέρες πιστεύεις ότι αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το στίγμα; Να αντιδράμε ναι, αλλά και το πως αντιδράμε έχει σημασία.
    Μα δεν υπαρχει αλλος τροπος για να πεις την γνωμη σου ειτε σωπαινεις ειτε μιλας.
    Κανονας,εαν ησουν σε μια φιλικη παρεα και επινες καφε με την παρεα σου και διαφωνουσες σε κατι εχεις δυο επλογες.
    Ειτε θα σωπασεις ή θα πεις την γνωμη σου.
    Εαν πεις την γνωμη σου θα υπαρξει συζητηση οποτε αναμοχλευση του θεματος.
    Δεν νομιζω να γυρισει ο συνομιλητης σου και να σου πει αφου διαφωνεις...τι το συζητας και μενει στην επιφανεια..
    Αυτα ειναι εμπνευσεις των διαφορων φορουμ γιατι παντα ειναι μια καλη αιτια να διαφωνησεις με καποιον...σημασια εχει τι γραφεται μεσα,ακουστηκαν και οι δυο αποψεις και αυτο αρκει.

Αυτα νομιζω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο μιας και απλως...διαφωνουμε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

αγαπητοι φιλοι γεια σας,

δεν μπορεσα να μπω νωριτερα στο forum, λογω αλλων υποχρεωσεων και μολις τωρα διαβαζω την εξελιξη του θεματος....

το θεμα σαφως δεν στιγματιζει κανεναν (αλλωστε δεν ξερω και κανεναν προσωπικα...)

μπηκε στην κακοποιηση, γιατι η γριουλα επανειλημένως δεχόταν τις ιδιες κακοποιητικες συμπεριφορες απο το γιο της...

ο γιος δεν ξερω αν εχει ψυχικη ασθενεια (μπορει να εχει, μπορει να μην εχει)...

και ... τελος το θεμα το εβαλα για καθαρα προσωπικους λογους, ... διοτι ταραχτηκα μολις το διαβασα (και στο παρελθον ειχα βαλει την ειδηση της συτοκτονιας ενος μαθητη) και γενικα ηθελα να δω τι μπορει να σκεφτονται οι συνανθρωποί μου για ενα τετοιο γεγονος...

αν ενοχληθηκαν καποιοι, συγνωμη, αλλα δεν υπηρχε αυτη η προθεση

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

Senior Member
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...
    Οκ για αυτο το θεμα.

Να κανω και εγω μια απλη ερωτηση?

Γιατι οσοι αποτροπαιοι φονοι συνταρασσουν το πανελληνιο μπαινουν σε αυτο τον ιστοτοπο μεσα απο εκατομμυρια αλλες ειδησεις?

Δεν μιλαω για το δικο σου νημα αλλα γενικα...εχεις καποια αποψη επι του θεματος?

εγω θα σου πω μονο για μενα...

εμενα οι αποτροπαιοι φονοι με κλωνιζουν.
    Το να σκοτωσουν καποιον επειδη αντισταθηκε σε ληστες που μπηκαν σπιτι του
    ή να αυτοκτονησει καποιος που αντιμετωπιζει οικονομικα προβλήματα...
    θα με στενοχωρησει μεν, αλλα δεν θα με συγκλονισει ... (δυστυχως βεβαια, αλλα σε αυτην την κοινωνια συνηθισαμε να ζουμε).

Οι φονοι που περιεχουν δεσμους αιματος και συναισθημα μου δημιουργουν σκεψεις...

Τωρα γιατι το εβαλα σε αυτο το forum?
    Ειμαι γραμμενη σε αυτο το forum και σε αλλο ενα που σχετιζεται με τα φυτα (σπορους, καλλιεργεια, ασθενειες φυτων κλπ) γιατι λατρευω τα φυτα και τους κηπους.

Ηθελα να δω και τις σκεψεις άλλων ανθρωπων και απλα στο forum με τα φυτα δε μου ταιριαζε !!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234