Results 136 to 150 of 276
Thread: απιστια...
-
30-03-2010, 11:55 #136
Στην προκειμενη,
επειδη γνωριζεις την συντροφο μου,
γνωριζει και η ιδια οτι αν νιωσει να κανει κατι,
εχει το ελευθερο να το κανει και δεν ειμαι εγω αυτος που θα της το απαγορευσει.
Να στο πω και αλλιως,
αν ηταν να εχω διπλα μου ενα ατομο με ψυχαναγκασμους και πρεπει και θελω, θα ειχα ηδη ξενερωσει.
Την συντροφο μου, την αγαπαω γιατι μπορει να κανει οτι της κανει κεφι....
Η αγαπη ξερεις, για να ειναι αληθινη, πρεπει να απελευθερωνει και οχι να φυλακιζει.....
..αν ηταν ολοι οι αντρεσ με τετοια μυαλα σε αυτο το θεμα..τοτε ..κι εγω θα πιστευα διαφορετικα πραγματα.. ;)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 30-03-2010, 11:59 #137
και φυσικα αυτο που πιστευω παει και για τουσ δυο..οπωσ ξερω πωσ μια ξεπετα θα εκανε μεγαλη ζημια στην δικη μου ψυχη ετσι κι εκεινοσ δεν θα μπορουσε να την διαχειριστει.. θα εκανε πολυ μεγαλητερη ζημια απο την σημασια της και απο την αξια της..σαν μια απλη ξεπετα..
γι αυτο καλητερα ..να μην το ξερει κανεισ..
προσ το παρον ολο αυτο ειναι μοναχα μια θεωρια..φυσικα:)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
30-03-2010, 11:59 #138
Originally posted by Adzik
..αν ηταν ολοι οι αντρεσ με τετοια μυαλα σε αυτο το θεμα..τοτε ..κι εγω θα πιστευα διαφορετικα πραγματα.. ;)
αντε μωρε σταματα την γκρινια....
Μια χαρα ειναι ο αντρας σου,
το μονο προβλημα του ειναι οτι ειναι πασοκος....
Αλλα δεν βαριεσαι, κανεις τελειος....
:P
30-03-2010, 12:03 #139
και φυσικα αυτο που πιστευω παει και για τουσ δυο..οπωσ ξερω πωσ μια ξεπετα θα εκανε μεγαλη ζημια στην δικη μου ψυχη ετσι κι εκεινοσ δεν θα μπορουσε να την διαχειριστει.. θα εκανε πολυ μεγαλητερη ζημια απο την σημασια της και απο την αξια της..σαν μια απλη ξεπετα..
γι αυτο καλητερα ..να μην το ξερει κανεισ..
προσ το παρον ολο αυτο ειναι μοναχα μια θεωρια..φυσικα:)
για να ξεφυγουμε λιγο επι του προσωπικου,
σκεφτομαι οτι σε χιλιαδες ζευγαρια που υπαρχουν διπλα μας,
ποσοι και ποσες εχουν κανει τις ξεπετες τους,
και το εχουν κανει αβαβα.....
Στο καπακι γυρισαν πισω στον/στην συντροφο τους και δηλωσαν την πιστη τους....
30-03-2010, 12:10 #140
Ι say το θεμα ειναι να εχεις ενα ατομο διπλα σου συναρπαστικο να μιλαει και να αισθανεσαι αυτα που λεει μεχρι τα εγκατα της υπαρξης σου και οταν γινει αυτο δεν θα χρειαζεσαι κανενα αλλο υποκαταστατο.
Να μου πεις ειναι δυνατο αυτο?
Χα τι σημασια εχει μια διαρκης αναζητηση δεν ειναι ασχημη...οπως ψαχνουμε διαρκως τους εαυτους μας , τα στασιμα νερα τα φοβαμαι χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι υπερ ή οχι της απιστιας ή υπερ ή οχι της μονογαμιας.
Η πορεια ξεδιπλωνεται καθως βαδιζεις και το λιμνασμα ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε εναν ανθρωπο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-03-2010, 12:13 #141
Originally posted by krino
..αν ηταν ολοι οι αντρεσ με τετοια μυαλα σε αυτο το θεμα..τοτε ..κι εγω θα πιστευα διαφορετικα πραγματα.. ;)
βλεπεισ ο καθενασ βλεεπι κατι αλλο σαν ελλατωμα..μην μου πεισ πωσ εισαι δεξιοσ θα τρελαθωωωω...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
30-03-2010, 12:14 #142
κιπακο μου...καλα ολα αυτα..αλλα αν μαθουμε για απιστια ολουσ μασ τσουζει:P
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
30-03-2010, 12:23 #143
Δεχομαι η συντροφος μου να μου πει οτι ξερεις θελω να κανω μια ξεπετα και να το συζητησει μαζι μου.
Μπονζουρ
Εδώ μέσα κυοφορεί μεγάλη εγκυμοσύνη, το αν ή όχι θα γεννηθεί το παιδί, μπορεί να αποβεί ακόμα και μοιραίο.
30-03-2010, 12:26 #144
βλεπεισ ο καθενασ βλεεπι κατι αλλο σαν ελλατωμα..μην μου πεισ πωσ εισαι δεξιοσ θα τρελαθωωωω
θες να πεις οτι ειμαι γκρινιαρης???
:P:P:P
Οσο για το τι ειμαι,
ρωτα τον συζυξ.....
30-03-2010, 12:26 #145
κιπακο μου...καλα ολα αυτα..αλλα αν μαθουμε για απιστια ολουσ μασ τσουζει:P
Εαν θιχτει ο εγωισμος σου οτι δεν εισαι το παν για τον αλλο, δεν ειναι το κεντρο που συμπαντος , πονος υπαρχει παντου διαχυτος ακομα και για τους πληγωμενους εγωισμους:)
Σιχαινομαι την βαριεμαρα:P χωρις να σημαινει οτι ειμαι αναισθητος στο κερατο , ο πονος... πονος και ειναι μια κατασταση για να καταλαβεις πολλα πραγματα μεσω αυτου.
Οχι οτι ζω την σουπερ ενδιαφερουσα ζωη με τα ματια καποιου τριτου αλλα περναω καλα και σιγουρα μετατοπιζω την βαρυτητα εκει που αξιζει να μετατοπιστει...με τα μυαλα τα δικα μου παντα:)
Ουτε θελω φυσικα το κερατο , ουτε ειμαι τυπος που κερατωνω ...απλως φευγω πλεον, δεν θελω να μενω στασιμος σε καταστασεις βαλτωμενες και τις αξιολογω με αλλα κεντρα βαρυτητας δεν ειναι το ουσιαστικο το κερατο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-03-2010, 12:28 #146
Originally posted by liberchild
Δεχομαι η συντροφος μου να μου πει οτι ξερεις θελω να κανω μια ξεπετα και να το συζητησει μαζι μου.
Μπονζουρ
Εδώ μέσα κυοφορεί μεγάλη εγκυμοσύνη, το αν ή όχι θα γεννηθεί το παιδί, μπορεί να αποβεί ακόμα και μοιραίο.
αναλογα,
αμα κληρονομηθει το πνευμα μου η οχι....
:P:P:P:P
30-03-2010, 12:36 #147
αναρωτιεμαι πως μπορει καποιος που εχει ζησει την απιστια, να συνεχισει να μενει στο πλαι του ανθρωπου που τον κερατωσε.... αραγε αξιζει δευτερη ευκαιρια, απο τη ετιγμη που ο ενας δεν εδωσε αξια σε αυτο που ειχε ηδη...??[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-03-2010, 12:44 #148
krino, τίποτα απ, ό,τι λες δεν ισχύει. Ο ψυχαναγκασμός είναι δικός σου επειδή γνωρίζεις και αυτό ακριβώς σε κάνει χειρότερη βδέλλα.Γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν για μένα και αν κάποιος ήξερε τί έχω τραβήξει απ την μ....... που σε δέρνει θα σε έσκιζε στα δύο.Σταμάτα να διαδίδεις ότι έχουμε σχέση και μάλιστα την του παρελθόντος. Αυτή πέθανε οριστικά. Διατηρείς στη γυάλα αυτό που δεν υπάρχει με τραμπουκισμούς. Αλλά την έσχατη λύση δεν θα την αποφύγεις.
30-03-2010, 12:51 #149
την αγαπη κανεις δεν μπορει να την σκισει στα δυο....
:cool:
30-03-2010, 13:12 #150
Μπορει η ηθικη μου να ειναι αλλιως, μπορει οτιδηποτε.
Αλλα σορρυ, εαν η συντροφος μου κανει ξεπετα δεν θα θιχτει ο αντρικος μου εγωισμος ουτε δεν θα θεωρησω οτι δεν με αγαπαει.
Τετοια ψυχολογικα μπερδεματα και ανασφαλειες μακρια απο εμενα.
Αλλοίμονο....δεχόμαστε και το κέρατο για να μην χάσουμε τον άλλον και το βαφτίζουμε ανοιχτά μυαλά....δεν καταπιέζω τον/την σύντροφο....δεν είμαι ανασφαλής καθόλου....σώπα καλέ τι λες.
κοιμόμαστε το βράδυ με κάποιον, τον αγαπάμε τόοοοοοοοοοοσο πολύ ώστε να μη μας ενοχεί αν πήγε για καμμιά ξεπέτα το πρωϊ.Την ηθική την φτάχνουμε μόνοι μας απλά αγαπιόμαστε ή συμβιβαζόμαστε.Δηλαδή αν μου πεί ο/η σύντροφος ότι πήγε με άλλον/η δεν θα με πειράξει, θα είμαι άνετος/η....δεν θα αισθάνομαι ότι δεν τον/την καλύπτω.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....