απιστια... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 276
    Senior Member
    καλά τα πιστεύεις αυτά;ποιό είναι ασήμαντο; ότι ήθελε να αγγίξει ενα άλλο σωματάκι;όλα ανθρώπινα τα βαφτίζουμε; και ο έρωτας, η αγάπη που πάει;πάει κι έρχεται ανάλογα με τα κέφια μας;

Senior Member
    O όρος \'\'απιστία\" σέρνει από μόνος του ένα λάθος τιμωρητέο ή μή.

Τον αντιπαρέρχομαι. Το άν θεωρώ ύψιστο ιδανικό μου να έχω τους διαφορετικούς συντρόφους και λέω ύψιστο γιατί βεβαίως μου ορίζει το όλο μου, είτε είμαι άντρας είτε γυναίκα, αυτό δεν θα με οδηγήσει παρά στην κορφή της πυραμίδας που για μένα είναι η αναζήτηση των υψηλότατων πλέον πνευματικών αξιών - διά της εις άτοπον απαγωγής πιά - . Θα το εξηγήσω.

Μοιραία στα 50 σου ή στα 60 σου δεν θα είσαι όπως στα 30 ή στα 40. Οσο νωρίτερα λοιπόν ο άνθρωπος εντρυφεί στην αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ ψυχής και σώματος, τόσο κερδισμένος βγαίνει. Οπως μετά από μιά γυμναστική άσκηση οφείλεις να ακολουθείς μιά κατάλληλη διατροφή και τρόπο ζωής, έτσι και μετά από μιά σεξουαλική συνεύρεση οφείλεις να απαιτείς όλες εκείνες τις συνθήκες ισορροπίας που όλοι γνωρίζουμε ποιές είναι. Αγάπη, αφοσίωση, συντροφικότητα. Ο,τι άλλο απαξιώνει.

Το δυστύχημα για τον άνθρωπο σήμερα είναι ότι έχει ξεχάσει την ψυχούλα του κάπου εκεί ανάμεσα 5 και 6 χρονών. Εκεί βρίσκεται όλο το μεγαλείο. Αυτά έχω να πώ δυστυχώς!

Senior Member
    Οι αληθινές σχέσεις που εμπεριέχουν εκτός την σωματική αλλά και την ψυχική επαφή, σπανίζουν καθώς φαίνεται.Οσο για αξίες αν δεν το κατέχεις τι 30 τι 40 τι 50 να είσαι .....μικρή η διαφορά.Αγάπη, αφοσίωση , συντροφικότητα άντε και καμμιά σεξουαλική συνεύρευση αμα τύχει.Οτι άλλο δεν απαξιώνει, απλά δείχνει πως η σχέση μπάζει και θέλει στοκάρισμα.Δυστυχώς!!

Senior Member
    Originally posted by γιώτα2
    καλά τα πιστεύεις αυτά;ποιό είναι ασήμαντο; ότι ήθελε να αγγίξει ενα άλλο σωματάκι;όλα ανθρώπινα τα βαφτίζουμε; και ο έρωτας, η αγάπη που πάει;πάει κι έρχεται ανάλογα με τα κέφια μας;
    Κι ομωσ οσο εξωργηστικο και αν ειναι το πιστευω...

οχι το οτι ειναι ασημαντη η απιστια αλλα αν ειναι κατι πολυ περαστικο μια ξεπετα βρε παιδι μου..ναι πιστευω πωσ το καλητερο που μπορει κανεισ να κανει ειναι να προσταστευσει κανεισ τον συντροφο του, εφοσων ειναι κατι που δεν εχει ουτε σχεση με την σταθερη του σχεση..αλλα ουτε και τον επιρεαζει ψυχικα η προσ την σχεση..αν δηλαδη ειναι ο ιδιοσ και νιωθει τα ιδια πραγματα που ενιωθε και πριν..τοτε ειναι καλητερα να μην το μαθει κανεισ..

εννοειτε πωσ σε οποιαδηποτε διαφορετικη περιπτωση υπαρχει και θεμα και προβλημα, και φυσικα ειναι σημαντικο , πρεπει να λεγεται..

ασο για το οτι θελουμε καμια φωρα να αγγιξουμε και αλλουσ ανθρωπουσ..
    δεν ειναι αληθεια? δεν το εχουμε θελησει ολοι μασ? καποιοι το εχουν κανει κι ολασ καποιοι οχι..ειναι θεμα αυτοσυγκρατισησ, πειθαρχειας.. και ηθικησ φυσικα..και φοβου... μα και παθουσ..ελξης..

δεν λεω πωσ ειναι σωστο... λεω πωσ ειναι ανθρωπινο..το να μην θελουμε μονο εναν ανθρωπο..και αυτο δεν ειναι αληθεια..ολοι θελουμε εναν ανθρωπο... καποιον αλλον μπορει να τον ποθησουμε ερωτικα..

δεν εχει να κανει με την αγαπη και τον ερωτα μασ για τον συντροφο μασ.. αυτα δεν επηρεαζονται , δεν αλλαζουν,ισα ισα που η μαυρη αληθεια ειναι πωσ κανοντασ μια ξεπετα μπορεις να σουπερεκτημησεισ ξανα τον συντοφο σου και να μην νιωσεισ ποτε την αναγκη να βρεθεις με καποιον αλλον..συνηθως ετσι γινεται πιστευω...

δεν εχει να κανει με την αγαπη η με τον ερωτα γιατι εχει να κανει με το σαρκικο παθοσ...καθαρα και μονο.

μιλαω παντα για ενα ξενο σεξ ..ενα κορμι μαζι με συμπαθεια ισωσ και γοητεια...οχι για παραλληλη σχεση..
    οι παραλληλεσ σχεσεισ ειναι πολυ ψυχοφθωρες..κακεσ..λαθοσ..κα ι μονο κακα αποτελεσματα εχουν..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    O όρος \'\'απιστία\" σέρνει από μόνος του ένα λάθος τιμωρητέο ή μή.

Τον αντιπαρέρχομαι. Το άν θεωρώ ύψιστο ιδανικό μου να έχω τους διαφορετικούς συντρόφους και λέω ύψιστο γιατί βεβαίως μου ορίζει το όλο μου, είτε είμαι άντρας είτε γυναίκα, αυτό δεν θα με οδηγήσει παρά στην κορφή της πυραμίδας που για μένα είναι η αναζήτηση των υψηλότατων πλέον πνευματικών αξιών - διά της εις άτοπον απαγωγής πιά - . Θα το εξηγήσω.

Μοιραία στα 50 σου ή στα 60 σου δεν θα είσαι όπως στα 30 ή στα 40. Οσο νωρίτερα λοιπόν ο άνθρωπος εντρυφεί στην αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ ψυχής και σώματος, τόσο κερδισμένος βγαίνει. Οπως μετά από μιά γυμναστική άσκηση οφείλεις να ακολουθείς μιά κατάλληλη διατροφή και τρόπο ζωής, έτσι και μετά από μιά σεξουαλική συνεύρεση οφείλεις να απαιτείς όλες εκείνες τις συνθήκες ισορροπίας που όλοι γνωρίζουμε ποιές είναι. Αγάπη, αφοσίωση, συντροφικότητα. Ο,τι άλλο απαξιώνει.

Το δυστύχημα για τον άνθρωπο σήμερα είναι ότι έχει ξεχάσει την ψυχούλα του κάπου εκεί ανάμεσα 5 και 6 χρονών. Εκεί βρίσκεται όλο το μεγαλείο. Αυτά έχω να πώ δυστυχώς!
    Λιμπερ μου..συμφωνω εν μερη με αυτα που λεσ..εχεισ πολυ δικιο πωσ οι ανθρωποι καταπατανε τισ ψυχεσ τουσ..τισ ξεχνανε , τα ισοπεδωνουν ολα..ξεχνανε ολα αυτα που τρεφουν την ψυχη και το πνευμα,..και εχουν βαλει την σεξουαλικοτητα πιο ψηλα απο τα αλλα...

αλλα εγω δεν μιλαω για ολουσ αυτουσ...μιλαω για εκεινουσ που οπως ο συντροφοσ τησ Ποθ.. εκτιμουν ολο αυτο το μεγαλειο.. λετρευουν και ειναι εκει..αγαπουν.. ειναι αληθινοι συντροφοι..ολοκληρωτικα.. και καθε μερα προσπαθουν να κανουν την σχεση και καλητερη και πιο ουσιωδεις...

αλλα πεσ μου.. το να εκτιμασ και να αναζητας την Αγάπη, αφοσίωση, συντροφικότητα.. και να τα υπηρετεισ σε κανει να μην επιθημεισ , να μην σου αρεσουν αλλοι ανθρωποι?...προσ θεου ξανα λεω δεν ενοω συναιχεια..
    αλλα αν ερθει ενα παθοσ..μια ελξη..μια τελεια χημεια..στην ζωη σου..ενασ ανθρωποσ που θα σε κανει να μπορεισ να κανεισ ερωτα εδω και τωρα.. αλλα και που ξερεις και ξερει πωσ δεν εισαι διαθεσημοσ..δεν εισαι ελευθεροσ και πωσ η ελξη σταματα απολυτα στο σαρκικο.. αν το παθοσ ειναι τοσο εντονο.. δεν θεωρεισ ανθρωπινο να μην αντεξει να αντισταθει πχ 1 φωρα στα 5-10 χρονια?...εγω το θεωρω ανθρωπηνο..

αποψη μου βεβαια..μπορει να κανω και λαθοσ..:)

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Originally posted by γιώτα2
    Οι αληθινές σχέσεις που εμπεριέχουν εκτός την σωματική αλλά και την ψυχική επαφή, σπανίζουν καθώς φαίνεται.Οσο για αξίες αν δεν το κατέχεις τι 30 τι 40 τι 50 να είσαι .....μικρή η διαφορά.Αγάπη, αφοσίωση , συντροφικότητα άντε και καμμιά σεξουαλική συνεύρευση αμα τύχει.Οτι άλλο δεν απαξιώνει, απλά δείχνει πως η σχέση μπάζει και θέλει στοκάρισμα.Δυστυχώς!!
    ..εγω παντοσ μιλαω για τισ αληθηνεσ σχεσεισ που λεσ..με σωματιικη αλλα και ψυχικη επαφη..

και δεν ξερω αν σπανιζουν..θελω να πιστευω πωσ οχι..θελω να πιστευω πωσ ολοι τηνουν να εχουν μια υπεροχη επικοινωνια και ουσιαστικη επαφη με τον ακαστοτε συντροφο τουσ..και ιδικοτερα με τουσ συζηγους..

Banned
    Originally posted by Adzik

αν δηλαδη ειναι ο ιδιοσ και νιωθει τα ιδια πραγματα που ενιωθε και πριν..τοτε ειναι καλητερα να μην το μαθει κανεισ..

εννοειτε πωσ σε οποιαδηποτε διαφορετικη περιπτωση υπαρχει και θεμα και προβλημα, και φυσικα ειναι σημαντικο , πρεπει να λεγεται..
    μπερδευτηκα τωρα.....

υπαρχει προβλημα η δεν υπαρχει?
    να λεγεται η να μενει κρυφο?

Senior Member
    κρινο.,..
    ενοοω πωσ οταν η απιστια ειναι μια απλη ξεπετα χωρισ σημασια εννοειτε να μην λεγετε..εφοσων δεν σε κανει να φερεσε η να νιωθεισ διαφορετικα για τον συνροφο σου..

αν ομως θελησεισ να τον ξανα δεισ..εχεισ δηλαδη αισθηματα για την\'\' ξεπετα\'..που τελικα αποδυκνιεταια πωσ μεσα σου δεν ηταν ξεπετα..τοτε ναι να λεγεται...για να μπορει ο αλλοσ να αποφασισει για το αν θελει να παραμεινει στην σχεση αυτη.. αυτο ειναι δικαιο.. γιατι αν οντωσ εχεις αισθηματα για την \'\'ξεπετα\'\'... δεν πιστευω πωσ μπορεισ να φερεσαι με ακριβοσ τον ιδιο τροπο στον συντροφο σου με πριν..
    επιρεαζονται και τα συναισθηματα σου..

αρα οφειλεις να παραδεχτεισ πωσ υπαρχει θεμα και προβλημα..και να υποστεισ και τισ συναιπειες απο τον συντροφο σου..να ειστε και οι δυο με ανοιχτα χαρτια..

Senior Member
    Γιώτα, Αντα, δεν ξέρω τί ακριβώς είναι μιά αληθινή σχέση, δεν τοποθετείται σε 3 ή 5 γραμμές με κάποιο αφορισμό,κ μακριά από μένα. Γιά το έξωθεν αμάρτημα, έστω και ομολογημένο, ο καθένας έχει τις αντοχές και τα όρια του να δεχτεί ή να μή δεχτεί. Εγώ πλέον βαδίζω με τα μυαλά της Βίβλου. Ο κρίνος το κατάφερε ! :P

Senior Member
    τησ βιβλου?

ου μιχευσεισ κλπ???

ε οχι...

Senior Member

ου μιχευσεισ κλπ???

είναι στ αλήθεια Υπέροχο, ως το θάνατο μαζί και παρθένοι από ξένους μικροοργανισμούς.

Senior Member
    Αντούλα μου για σένα και τον Αγαπημένο σου , νάστε αυτό το όμορφο τραγούδι

http://www.youtube.com/watch?v=xb8VMreL7Zc

Senior Member
    ωσ τον θανατο... μακρια πεφτει για μενα..γενικα το \'\'για παντα..\'\' πεφτει λιγο μακρια..οχι πωσ δεν το θελω..αλλα και παλι λιγο μακρια πεφτει χεχεχεχ..:P:P

Banned
    κρινο.,..
    ενοοω πωσ οταν η απιστια ειναι μια απλη ξεπετα χωρισ σημασια εννοειτε να μην λεγετε..εφοσων δεν σε κανει να φερεσε η να νιωθεισ διαφορετικα για τον συνροφο σου..

καταλαβαινω τι λες,
    και επισης καταλαβαινω οτι η αποψη σου, υπαρχει κατα κορον σε πολλες (κυριως) γυναικες.

Επετρεψε μου ομως να μην την ασπαζομαι με βαση την δικη μου ηθικη.
    Θεωρω οτι οι σχεσεις των ανθρωπων πρεπει να βασιζονται στην ειλικρινια και στην συντροφικοτητα.
    Κατοπιν τουτου ξεπετες (σοβαρες η οχι) δεν χωρανε.

Δεχομαι η συντροφος μου να μου πει οτι ξερεις θελω να κανω μια ξεπετα και να το συζητησει μαζι μου.
    Τωρα το τι θα κανω εγω για αυτο και πως θα το χειριστω, αυτο ειναι δικο μου θεμα.
    Δεν δεχομαι να το κανει πισω απο την πλατη μου και να μην το ξερω.
    Ετσι νιωθω οτι με υποτιμουν και με υποσκαπτουν.
    Και κατι τετοιο δεν το δεχομαι απο κανενα.

Ομως,
    σε μια σχεση,
    το να μην υπαρχει ειλικρινεια και φοβος,
    σημαινει οτι κατι δεν εχει δουλεψει σωστα στη σχεση η και στους ιδιους τους ανθρωπους.

Μπορει η ηθικη μου να ειναι αλλιως, μπορει οτιδηποτε.
    Αλλα σορρυ, εαν η συντροφος μου κανει ξεπετα δεν θα θιχτει ο αντρικος μου εγωισμος ουτε δεν θα θεωρησω οτι δεν με αγαπαει.
    Τετοια ψυχολογικα μπερδεματα και ανασφαλειες μακρια απο εμενα.

Στην προκειμενη,
    επειδη γνωριζεις την συντροφο μου,
    γνωριζει και η ιδια οτι αν νιωσει να κανει κατι,
    εχει το ελευθερο να το κανει και δεν ειμαι εγω αυτος που θα της το απαγορευσει.
    Να στο πω και αλλιως,
    αν ηταν να εχω διπλα μου ενα ατομο με ψυχαναγκασμους και πρεπει και θελω, θα ειχα ηδη ξενερωσει.
    Την συντροφο μου, την αγαπαω γιατι μπορει να κανει οτι της κανει κεφι....
    Η αγαπη ξερεις, για να ειναι αληθινη, πρεπει να απελευθερωνει και οχι να φυλακιζει.....

Μπονζουρ

Banned
    Originally posted by liberchild

Εγώ πλέον βαδίζω με τα μυαλά της Βίβλου. Ο κρίνος το κατάφερε ! :P

δεν ειναι τιποτα,
    θα σου περασει....
    λιγο τα κερια, λιγο το λιβανι.....

:P:P:P

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast