απιστια... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 276
    Banned
    Originally posted by γιώτα2

Ρομαντικό;Υπάρχει ή μόνο στην φαντασία μου;
    αφελες θα ελεγα.
    Γιατι ναι μεν το λιμανακι μπορει να υπαρχει,
    αλλα χρειαζονται να γινουν πολλοι συνδυασμοι.
    Να βρεθει ο καπετανιος που θα θελει να παει και αυτος στο λιμανακι, ο καιρος να βοηθησει και ενα σωρο αλλα.

Στην ζωη ομως παιζει και να μην υπαρχουν ολα αυτα.
    Και τι να γινει για αυτο?
    παει το λιμανακιιιιιιιιιιιιιιιι.... .

Εγω πιστευω οτι η ζωη εχει απο ολα.
    Και λιμανακια, και θυελλες και νηνεμιες.
    Αρκει να εισαι παντος καιρου και να μην τα θες ολα βολικα.
    Υπαρχουν και τα βολικα υπαρχουν ομως και τα ξεβολεμενα,
    ολα καλοδεχουμενα.

Banned
    Originally posted by Φούλα
    Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει Γιώτα 2:=) το θέμα είναι να βρεθεί κιόλας. Υπάρχει ναι αλλά που;;; Θέμα πίστης και τύχης ότι θα βρεθεί τελικά!
    Βέβαια πιστεύω πολύ σε αυτό που λένε: \"αν θέλουμε κάτι τόσο πολύ\" κάποια στιγμή γίνεται το όνειρο αυτό και πραγαμτικότητα!

α ναι ε?
    ολα λοιπον ειναι θεμα να θελεις κατι πολυ?
    γνωριζεις κανενα που να επιζητει φανατικα την δυστυχια του?
    και να μην προσπαθει για να ειναι ευτυχισμενος?

Δεν εχει να κανει ουτε με την πιστη ουτε με την τυχη.
    Εχει να κανει με το αν ξερεις τι θελεις και γνωριζεις τον (τους) τροπους που θα το αποκτησεις.
    Κανενα ονειρο δεν γινεται πραγματικοτητα επειδη ετσι θες εσυ.

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Η ποιότητα μιας σχέσης κρίνεται από το τι συμβαίνει μέσα στην ίδια τη σχέση και όχι έξω από αυτή.
    Ποσο ασχετο ομως μπορει να ειναι το τί συμβαινει εξω απο τη σχεση, με αυτα που (δεν) συμβαινουν μεσα στη σχεση?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Αφωτεινή

Δεν εχει νόημα να προσέχω τι θα γράψω,
    γιατι καιροφυλακτεί ο Κρίνο να αναλύσει κάθε μου φράση.
    Ειναι κουραστικό.

προτιμας οτι γραφεις να μην μπαινει σε διαλογο?
    Αν το προτιμας η δεν το αντεχεις,
    να μου το πεις.
    Ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος για να τον σπαταλω ετσι με καποιο μελος που δεν θελει να ανοίξει μια συζητηση και την κανει κατοπιν δυσκολιας.

Εγω παντως μεχρι τωρα οτι συζητηση εκανα,
    την εκανα με πολυ ευχαριστους ορους και διαθεση.

Μη σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου Κρίνο.

Banned

Δεν εχει νόημα να προσέχω τι θα γράψω,
    γιατι καιροφυλακτεί ο Κρίνο να αναλύσει κάθε μου φράση.
    Ειναι κουραστικό.

προτιμας οτι γραφεις να μην μπαινει σε διαλογο?
    Αν το προτιμας η δεν το αντεχεις,
    να μου το πεις.
    Ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος για να τον σπαταλω ετσι με καποιο μελος που δεν θελει να ανοίξει μια συζητηση και την κανει κατοπιν δυσκολιας.

Εγω παντως μεχρι τωρα οτι συζητηση εκανα,
    την εκανα με πολυ ευχαριστους ορους και διαθεση.

Μη σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου Κρίνο.

ευχαριστω για την επισημανση.
    Το βρισκω πιο τιμιο,
    οταν η επιχειρηματολογια λαβαινει τελος,
    να μην συνεχιζουμε μια συζητηση μονο και μονο για αυτη.

Οντως ο χρονος μου ειναι πολυτιμος.

Καλη σου μερα.

Senior Member
    Κρίνο ασχολίαστον δεν αφήνεις κανένα.Αλήθεια τόσο τακτοποιημένα τα εχεις όλα μέσα σου;Είσαι όσο δυνατός;τόσο σοφός; ή τόσο θυμωμένος; γιατί να μεν συμφωνώ με πολλά αλλά όλα βρε Κρίνο τα διαχειρίζεσαι έτσι με τόση άνεση;Ναι καπίστρι δεν φορούσα πήγαινα δώθε κείθε ή μάλλον όπου με κλωτσούσαν αν θες.σε διαβεβαιώ ότι μπορώ να κοιτώ το ΄φως του ήλιου και αγωνίζομαι να μην μου κλέψει κανείς πια τις ακτίνες του.Απλά άργησα να το εμπεδώσω.Και σταμάτα να το παίζεις πάνσοφος γιατί δεν είσαι.Εξ άλλου όλοι όυτε τις ίδιες αρχές έχουμε ούτε τα ίδια βιώματα, ούτε τις ιδιες απόψεις.Επίσης εκ του ασφαλούς μπορώ να μιλήσω και εγώ και να δείς τι ωραία τα ξέρω;

Δεν εχει να κανει ουτε με την πιστη ουτε με την τυχη
    Εχει να κανει με το αν ξερεις τι θελεις και γνωριζεις τον (τους) τροπους που θα το αποκτησεις.
    Κανενα ονειρο δεν γινεται πραγματικοτητα επειδη ετσι θες εσυ.
    Έχει να κάνει με την πίστη (να το θέλει κάποιος πάρα μα πάρα πολύ και να πιστεύει βαθιά μέσα του ότι μπορεί να το καταφέρει ή να το αποκτήσει) την τύχη (λιγότερο βέβαια) και να ξέρει τι θέλει και να γνωρίζει τον (τους) τρόπους που θα το αποκτήσει.

Αυτό το τελευταίο που εσύ λες Krino εννοείται, δεν έρχονται μαγικά τα όσα θέλουμε βαθιά μέσα απο την ψυχή μας ή δεν πραγματοποιούνται τα όνειρά μας έτσι μαγικά με ένα ραβδάκι \"τιβιτικλόνγκ και έρχονται\"!!

Αλλά βλέπω τα θέλεις και αναλυτικά για να καταλάβεις.

Ορίστε λοιπόν, το ανέλυσα:=)

Senior Member
    Originally posted by nature
    Originally posted by RainAndWind
    Δεν γνώριζα πως με το να είμαι σε μία σχέση σημαίνει πως το κορμί μου δεν είναι πια δικό μου αλλά του αλλουνού,συγγνώμη.:P
    Να μου πείτε ποιος συμβολαιογράφος σας έκανε αυτά τα συμβόλαια,να πάω κι εγώ.
    Rain, συμφωνώ και με εκφράζει απόλυτα η τοποθέτησή σου.
    Πιστεύω πως δεν έπρεπε να έχει βαφτιστεί αυτή η πράξη \"απιστία\" γιατί και μόνο αυτή η ονομασία προδιαθέτει τον άλλον σε θέματα βαθιάς ιδεολογίας και κοσμογονικής καταστροφής.

Οι ορμές μας είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μας και δεν υπόκεινται σε συμβολαιογραφικές πράξεις και συνυφασμό με την έννοια της πίστης.
    Μια λεγόμενη \"απιστία\" μπορεί να οφείλεται σε ορμή της συγκεκριμένης στιγμής και όχι σε ξεπούλημα της συνολικής σχέσης αγάπης που έχουμε με τον σύντροφο.
    Φυσικά, άλλο απιστία και άλλο παράλληλη σχέση ή πάω καθημερινά και κάνω σεξ με όποιον βρω μπροστά μου.
    Αν και ακόμα και την παράλληλη σχέση, την καταλαβαίνω, με την έννοια ότι πολλές φορές αυτός που την κάνει, την κάνει από αδυναμία να επιλέξει ή αδυναμία να πει ένα όχι. Δεν την κάνει κακόβουλα ή με στόχο να εκδικηθεί.
    πολυ πολυ σωστο..συμφωνω απολυτα..οπωσ συμφωνω πολυ και με την Ρειν..

εγω δεχομαι ακριβως ετσι την απιστια..την δεχομαι αρκη να μην τη μαθω..και να μην επρεασει την σχεση μου τον αντρα μου....να μην αλλαξει η συμπεριφωρα του συντροφου μου προσ τα εμενα σε κανενα σημειο... να μην μου περασει καν η υποψια...

οταν αυτο το πρωτοδηλωσα στον αντρουλη μου θυμαμαι ..χαμογελασε..οταν ομvσ συνεχισα ..λεγοντασ πωσ φυσικα αυτο ισχυει και για εμενα...τοτε τον βρηκα απενατι..ειπε..πωσ δεν το δεχοταν...και πωσ κατα καποιο τροπο προτημουσε να θεωρησει πωσ δεν του δινεται τετοιο δικαιωμα μονο και μονο για να μην δινεται ουτε και σε εμενα..

τρελο...χεχεχεχ:)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    Κρίνο ασχολίαστον δεν αφήνεις κανένα.Αλήθεια τόσο τακτοποιημένα τα εχεις όλα μέσα σου;Είσαι όσο δυνατός;τόσο σοφός; ή τόσο θυμωμένος; γιατί να μεν συμφωνώ με πολλά αλλά όλα βρε Κρίνο τα διαχειρίζεσαι έτσι με τόση άνεση;Ναι καπίστρι δεν φορούσα πήγαινα δώθε κείθε ή μάλλον όπου με κλωτσούσαν αν θες.σε διαβεβαιώ ότι μπορώ να κοιτώ το ΄φως του ήλιου και αγωνίζομαι να μην μου κλέψει κανείς πια τις ακτίνες του.Απλά άργησα να το εμπεδώσω.Και σταμάτα να το παίζεις πάνσοφος γιατί δεν είσαι.Εξ άλλου όλοι όυτε τις ίδιες αρχές έχουμε ούτε τα ίδια βιώματα, ούτε τις ιδιες απόψεις.Επίσης εκ του ασφαλούς μπορώ να μιλήσω και εγώ και να δείς τι ωραία τα ξέρω;

το ζητουμενο σου ειναι αν εγω τα εχω ολα τοσο τακτοποιημενα μεσα μου? αν ειμαι σοφος η οχι?

η αν τα οσα διαβαζεις σου ανοιγουν καποιο νεο παραθυρο στη σκεψη σου?

Αν τελικα το κολλημα σου ειναι αν εγω ειμαι σοφος η βλακας,
    σου απαντω βλακας να ξεμπερδευουμε.
    Ελπιζω αυτο να σου κανει τη ζωη σου καλυτερη.

Banned

Έχει να κάνει με την πίστη (να το θέλει κάποιος πάρα μα πάρα πολύ και να πιστεύει βαθιά μέσα του ότι μπορεί να το καταφέρει ή να το αποκτήσει) την τύχη (λιγότερο βέβαια) και να ξέρει τι θέλει και να γνωρίζει τον (τους) τρόπους που θα το αποκτήσει.

ολα αυτα που βαζεις στη σειρα,
    ειναι παραμετροι που πρεπει να εχεις για να καταφερεις κατι.

Εκεινο που ελεγα,
    ειναι οτι αν λειπει καποια παραμετρος, δεν θα εχεις αποτελεσμα.

ολα αυτα που βαζεις στη σειρα,
    ειναι παραμετροι που πρεπει να εχεις για να καταφερεις κατι.

Εκεινο που ελεγα,
    ειναι οτι αν λειπει καποια παραμετρος, δεν θα εχεις αποτελεσμα.
    Οκ Krino, χαίρομαι που συννενοηθήκαμε:=)

Senior Member
    γιωτα μου για να θυμομαστε και τα παλια ..... για το ποσο σοφοι και κατασταλαγμενοι ειναι καποιοι ;)

Ωρα για αυτοκριτικη λοιπον?
    Ας μιλησω οσο μπορω ειλικρινα.....

Μαλλον γιατι δεν μου αρεσει να μπαινει στην ζωη μου, κανενα φορουμ.
    Αλλα κυριως γιατι αυτο που κανω πια δεν με εκπροσωπει.

Εγραψε προ λιγων ημερων, ο κηπ οτι ξευτιλιζομαι.
    Με τα δικα του ματια (και με πολλων αλλων) εχει απολυτο δικαιο.
    Με τα δικα μου ματια ομως ηταν διαφορετικα.
    Γιατι? γιατι απλα εδω και καιρο δεν με νοιαζει.
    Δεν με νοιαζει αν αποδομητε το προφιλ μου,
    δεν με νοιαζει αν δεχομαι επιθεσεις, δεν με νοιαζει αν ειμαι καλος η κακος,
    δεν με νοιαζει οτι και αν γινεται εδω μεσα.

Το φορουμ για μενα πια, ειναι ενας νεκρος τοπος σερνωμενων ψυχων και εγω ενα φαντασμα
    που σερνεται μαζι του. Ετσι μπορουν να συμβουν πολλα τα οποια σε αλλο χρονο δεν θα ηταν δικες μου σκεψεις και κινησεις.
    Να αδικησω το κηπ και οπως ειπωθηκε και οτι ωφειλω να πω μια συγνωμη.
    Την λεω δεν εχω προβλημα και το πιο πιθανο ειναι οτι αυτο ειναι το σωστο.
    Ομως η αισθηση του σωστου και του λαθους ειναι κατι που το βλεπω πολυ θολα πλεον.
    (κηπ θελω να ειμαι ειλικρινης, αλλα το κριτηριο μου πια, δεν νομιζω οτι ειναι με ακριβεια αυτο που ειχα και οταν ελεγα κατι, αυτο εννοουσα)
    Η παραμονη μου εδω μεσα πια, το μονο που μπορει να σπειρει, ειναι καταστροφολογια και τιποτα αλλο.
    Δεν με νοιαζει ομως για μενα, δεν με απασχολει αυτο, ποτε δεν με απασχολησε ο εαυτος μου και να φροντισω για αυτον.
    Με απασχολει οτι απο αυτη την καταστροφολογια μπορει να συμπαρασυρω ατομα που δεν εχουν καμια ευθυνη για αυτο

Εγραψε ο νικος κατι για να ζεστανουν οι ψυχες μας,
    δυστυχως η δικη μου η ψυχη ειναι παγωμενη εδω και μηνες και μετα την διαγραφη του πανου,
    μπηκε εντελως στην καταψυξη.
    Αναγκαστηκα εδω μηνες να ειμαι συνεχεια στην τσιτα σε διαφορες καταστασεις,
    ετσι ωστε κατα κυριο λογο να ασχολουμαι με αυτες και οχι με αυτο που μου αρεσε παλια να κανω.
    Να συζητω με χρηστες και να νιωθω οτι κατι δινω αλλα και παιρνω εξισου.
    Ετσι προτιμησα απο το να φερω τον νικο σε δυσκολη θεση (κατι που θα το εκανα αν δεν εγραφε σημερα αυτο το μυνημα η λιμπερ) να σταματησω αυτη την καταστροφολογια μονος μου.
    Θα συνεχιζα να γραφω ετσι ωστε να αναγκασω τον αντμιν να με διαγραψει, μονο και μονο για να μην συνεχισω να ζω αυτη την κατασταση. Για μενα η διαγραφη δεν θα ηταν ποινη αλλα απελευθερωση.....
    Αυτο γιατι ειπε ο κηπ οτι ο νικος δεν με διαγραφει λογω προυπηρεσιας!!! Λες και εγινα λοχιας εδω μεσα.... Η πλακα (?) ηταν οτι αυτο ακριβως αποζητουσα..... και οχι να σταματησω να γραφω μεχρι να ηρεμησω οπως μου ειπε.
    Γιατι δεν με ενδιαφερει να ηρεμησω η να νευριασω, με ενδιαφερει να εχω λογο και ορεξη να γραφω κατι που εδω και μηνες δεν υπαρχει μεσα μου.

Το πιο τραγικο απο ολα ειναι να παιρνουν ευθυνες αλλοι, που ειναι αποκλειστικα δικες μου.
    Να κλαινε ανθρωποι για δικες μου κινησεις.
    Να μπαινει το φορουμ ετσι στην ζωη μου, δεν το καταλαβα οτι αυτο συνεβει, αλλα κανενα φορουμ δεν το αξιζει αυτο.
    Οταν εφυγε η λιμπερ απο το φορουμ, το πιο σωστο θα ηταν να φυγω και εγω.
    Γιατι σημερα λεω οτι συμφωνω με το τοτε σκεπτικο της.
    Εγω σαν ξεροκεφαλος (ισως και να παιρνω βραβειο σε αυτο.....) που εχω γεννηθει, θελησα οπως παντα, να φτασω μεχρι το τερμα και να περασω αυτη την διαδικασια.
    Φορτωθηκα πιεση και την ανταπεδωσα στο πολλαπλασιο.

Banned
    Originally posted by Empneustns
    γιωτα μου για να θυμομαστε και τα παλια ..... για το ποσο σοφοι και κατασταλαγμενοι ειναι καποιοι ;)

Ωρα για αυτοκριτικη λοιπον?
    Ας μιλησω οσο μπορω ειλικρινα.....

Μαλλον γιατι δεν μου αρεσει να μπαινει στην ζωη μου, κανενα φορουμ.
    Αλλα κυριως γιατι αυτο που κανω πια δεν με εκπροσωπει.

Εγραψε προ λιγων ημερων, ο κηπ οτι ξευτιλιζομαι.
    Με τα δικα του ματια (και με πολλων αλλων) εχει απολυτο δικαιο.
    Με τα δικα μου ματια ομως ηταν διαφορετικα.
    Γιατι? γιατι απλα εδω και καιρο δεν με νοιαζει.
    Δεν με νοιαζει αν αποδομητε το προφιλ μου,
    δεν με νοιαζει αν δεχομαι επιθεσεις, δεν με νοιαζει αν ειμαι καλος η κακος,
    δεν με νοιαζει οτι και αν γινεται εδω μεσα.

Το φορουμ για μενα πια, ειναι ενας νεκρος τοπος σερνωμενων ψυχων και εγω ενα φαντασμα
    που σερνεται μαζι του. Ετσι μπορουν να συμβουν πολλα τα οποια σε αλλο χρονο δεν θα ηταν δικες μου σκεψεις και κινησεις.
    Να αδικησω το κηπ και οπως ειπωθηκε και οτι ωφειλω να πω μια συγνωμη.
    Την λεω δεν εχω προβλημα και το πιο πιθανο ειναι οτι αυτο ειναι το σωστο.
    Ομως η αισθηση του σωστου και του λαθους ειναι κατι που το βλεπω πολυ θολα πλεον.
    (κηπ θελω να ειμαι ειλικρινης, αλλα το κριτηριο μου πια, δεν νομιζω οτι ειναι με ακριβεια αυτο που ειχα και οταν ελεγα κατι, αυτο εννοουσα)
    Η παραμονη μου εδω μεσα πια, το μονο που μπορει να σπειρει, ειναι καταστροφολογια και τιποτα αλλο.
    Δεν με νοιαζει ομως για μενα, δεν με απασχολει αυτο, ποτε δεν με απασχολησε ο εαυτος μου και να φροντισω για αυτον.
    Με απασχολει οτι απο αυτη την καταστροφολογια μπορει να συμπαρασυρω ατομα που δεν εχουν καμια ευθυνη για αυτο

Εγραψε ο νικος κατι για να ζεστανουν οι ψυχες μας,
    δυστυχως η δικη μου η ψυχη ειναι παγωμενη εδω και μηνες και μετα την διαγραφη του πανου,
    μπηκε εντελως στην καταψυξη.
    Αναγκαστηκα εδω μηνες να ειμαι συνεχεια στην τσιτα σε διαφορες καταστασεις,
    ετσι ωστε κατα κυριο λογο να ασχολουμαι με αυτες και οχι με αυτο που μου αρεσε παλια να κανω.
    Να συζητω με χρηστες και να νιωθω οτι κατι δινω αλλα και παιρνω εξισου.
    Ετσι προτιμησα απο το να φερω τον νικο σε δυσκολη θεση (κατι που θα το εκανα αν δεν εγραφε σημερα αυτο το μυνημα η λιμπερ) να σταματησω αυτη την καταστροφολογια μονος μου.
    Θα συνεχιζα να γραφω ετσι ωστε να αναγκασω τον αντμιν να με διαγραψει, μονο και μονο για να μην συνεχισω να ζω αυτη την κατασταση. Για μενα η διαγραφη δεν θα ηταν ποινη αλλα απελευθερωση.....
    Αυτο γιατι ειπε ο κηπ οτι ο νικος δεν με διαγραφει λογω προυπηρεσιας!!! Λες και εγινα λοχιας εδω μεσα.... Η πλακα (?) ηταν οτι αυτο ακριβως αποζητουσα..... και οχι να σταματησω να γραφω μεχρι να ηρεμησω οπως μου ειπε.
    Γιατι δεν με ενδιαφερει να ηρεμησω η να νευριασω, με ενδιαφερει να εχω λογο και ορεξη να γραφω κατι που εδω και μηνες δεν υπαρχει μεσα μου.

Το πιο τραγικο απο ολα ειναι να παιρνουν ευθυνες αλλοι, που ειναι αποκλειστικα δικες μου.
    Να κλαινε ανθρωποι για δικες μου κινησεις.
    Να μπαινει το φορουμ ετσι στην ζωη μου, δεν το καταλαβα οτι αυτο συνεβει, αλλα κανενα φορουμ δεν το αξιζει αυτο.
    Οταν εφυγε η λιμπερ απο το φορουμ, το πιο σωστο θα ηταν να φυγω και εγω.
    Γιατι σημερα λεω οτι συμφωνω με το τοτε σκεπτικο της.
    Εγω σαν ξεροκεφαλος (ισως και να παιρνω βραβειο σε αυτο.....) που εχω γεννηθει, θελησα οπως παντα, να φτασω μεχρι το τερμα και να περασω αυτη την διαδικασια.
    Φορτωθηκα πιεση και την ανταπεδωσα στο πολλαπλασιο.

ετσι.

Banned
    Υπάρχουν άνθρωποι που μπορουν να επιθυμήσουν αλλα να μη προχωρήσουν στο σεξ.Αρκεί να νιώθουν ευτυχισμένοι και πλήρεις.
    Η απιστία υπάρχει σαν ορος .Οταν άλλα κανω εγω άλλα ξέρεις εσύ.Αλλιως αν σου το ξεκαθαρίσω και θελεις να μείνεις ,το ζορι (αν εχεις)ειναι δικό σου.Αν ομως σε κρατάω,γιατι τα θέλω ολα δικά μου, ειναι έλλειψη τιμιότητας.

Εγω σε ολα σχεδόν τα ποστ γράφω οτι δεν προχωρω σε σεξ ,οχι οτι δεν εχω ορμές ή επιθυμία..Δεν δέχομαι οτι καταπνίγω το ενστικτό μου , λεω οτι το χειρίζομαι .
    Αυτό πιστεύω πως ναι μπορεί να συμβαίνει και συμφωνώ πως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι καταπνίγεις κάποιο ένστικτο. Απλά κάποιες φορές η επιθυμία, μέχρι εκεί πάει και όχι παραπέρα.

Είναι σημαντικό να είναι κανείς ξεκάθαρος ως προς το τι θέλει και είναι κρίμα που οι περισσότεροι καταφεύγουν στην έλλειψη τιμιότητας που λες.

Banned
    Originally posted by Mariah
    Νομιζω οτι αυτοι που θελουν και κατι αλλο ειναι οι πιο ανασφαλεις, αυτοι που ψαχνονται και εκτος σχεσης.
    Ναι μπορεί κάποιος να ψάχνεται και από ανασφάλεια. Άλλο τόσο όμως μπορεί κάποιος να ΜΗΝ ψάχνεται, επίσης από ανασφάλεια.

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast