σημερα ειναι Κυριακη... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    παντως το θεμα μου

τουτη τη σημερινη μερα δεν ειναι το αν θα φυγω απο το σπιτι μου η οχι

αλλα πολυ πιο βαθυ η μαλλον σε καποια αλλη διασταση

δεν πειραζει βεβαια που εξεταστηκε η πτυχη του αν θα φυγω αλλα ξαναλεω πως δεν ειναι αυτο το θεμα μου σημερα
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    res:)

μαλλον σ εχει παρει απο κατω σημερα,ε?:)

εγω πιστευω διαβαζοντας τον διαλογο με τα κοριτσια, πώς το να μεινεις μονη σου, αυτονομη οικονομικα δεν ειναι λιγο. Μάλιστα, παρουσιαζοντας το ετσι (μεσα σου ισως) λεγοντας οτι \"αυτοματα θα φυγουν ολα?\", ισως το μικραινεις για να δωσεις κ σε αυτο μια αναβολη. Μιας κ που ειπες οτι αφηνεις εκκρεμοτητες. Για καθε εκκρεμοτητα, μπορουμε να κανουμε κατι μικρο σημερα, αμεσα (ακομα κι αν ειναι Κυριακη:)).
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by researcher
    δηλαδη αλλαζω σπιτι κι ολες αυτες οι ιδεες μου ως εκ θαυματος εξαφανιζομται?
    εννοω: δεν αλλαζεις σπιτι απο το πουθενα. κανεις κατι γι αυτο. μαζευεις λεφτα, παιρνεις πρωτοβουλιες, αναλαμβανεις ολοκληρωτικα πλεον ευθυνη κ παιρνεις κ αποστασεις. Ολο αυτο λοπον, μπορει πραγματικα να σε βοηθησει να πιστεψεις περισσοτερο σε σενα, στις δυναμεις σου.

Η προσπαθεια σου, οι ενεργειες σου ειναι η καλυτερη απαντηση στις ιδεες κατωτεροτητας που σε εχουν καταβαλει. Οι τελευταιες, θα εχουν μικροτερο χωρο μεσα σου, οσο κανεις πραγματα που για σενα εχουν σημασια ή τα εχεις αφησει στην ακρη.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by amelie74
    Originally posted by arktos
    Originally posted by amelie74
    Originally posted by arktos
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΑ:P

εσύ μέσα στο σπίτι αποκλείεται να βρεις κανένα...:D

ελπίζω να πηγαίνεις στη θάλασσα που την έχεις δίπλα σου...
    γιατί εκεί μάλλον θα βρεις...
    ναι αρκτουλα μεσα στο σπιτι αποκλειεται να βρω:D
    πηγαινω θαλασσα συχνα.βλεπω καποια αντρικα βλεματα πανω μου...αλλα μεχρι εκει.δεν με πλεισιαζουν.
    ισως επειδη ειμαι χοντρουλα.
    ισως παλι επειδη κουβαλω ενα \"προσωπειο\" πανω μου που λεει \"ειμαι στην κοσμαρα μου,αφηστε με στον πονο μου\"...
    θελω να πω οτι στην παραλια και γενικοτερα εχω ζωγραφισμενη μια θλιψη στο προσωπο μου...και γενικα δεν πολυκοιταω τους αντρες...δεν \"δινω σημα εδω ειμαι φλερταρετε με\".
    πιστευω με ενοεις ε?
    δεν μιλαω ακαταλαβιστικα....:P

να αρχίσεις λοιπόν να φροντίζεις τον ευατό σου.
    θα δεις που θα νιώσεις καλύτερα.
    οι άντρες το είπαμε δεν πλησιάζουν εύκολα.
    κοίτα τους κι εσύ! :)
    δεν είναι κακό!
    και σε εννοώ απόλυτα. :)
    βρε αρκτος μου μηπως προεχει να βρω δουλεια και να βρω τον ανθρωπο μου οταν θα ειμαι σε καλυτερη φαση ψυχολογικα?ετσι οπως ειμαι μονο μαυριλα θα του μεταδωσω.
    ασε που λογω φαρμακων \"μου κανει κουκου\" σπανιως...:P

για να \"σου κάνει κούκου\" πρέπει μάλλον να σε φιλήσει κάποιος παθιασμένα!
    δεν πειράζει να βρεις και δουλειά και σύντροφο ταυτόχρονα... :)
    σου τα εύχομαι πάντως!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!!
    και ναι εχεις δικιο \"τρωγοντας ερχεται η ορεξη\":D
    (στο αντι-κουκου αναφερομαι)
    διαπιστωμενο;)

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    res:)

μαλλον σ εχει παρει απο κατω σημερα,ε?:)

εγω πιστευω διαβαζοντας τον διαλογο με τα κοριτσια, πώς το να μεινεις μονη σου, αυτονομη οικονομικα δεν ειναι λιγο. Μάλιστα, παρουσιαζοντας το ετσι (μεσα σου ισως) λεγοντας οτι \"αυτοματα θα φυγουν ολα?\", ισως το μικραινεις για να δωσεις κ σε αυτο μια αναβολη. Μιας κ που ειπες οτι αφηνεις εκκρεμοτητες. Για καθε εκκρεμοτητα, μπορουμε να κανουμε κατι μικρο σημερα, αμεσα (ακομα κι αν ειναι Κυριακη:)).

οχι δεν με πηρε απο κατω σημερα

ισα ισα

αισθανομαι πολυ χαρουμενη που μπορω να εκφραστω

ειναι πραγματα που θελω πολυ να εκφρασω

δεν ειναι τα μονα που νιωθω

ειναι τα μονα απλα που εκφραζω διοτι με εκφραζουν πολυ

δεν με πηρε απο κατω απλα θελω να εκφραστω

το ξαναειπα ε?

το λεω γιατι ετσι ειναι δεν ειναι οτι νιωθω χαλια σημερα

κατι τετοιο υποτιμα αυτο που αισθανομαι.

δεν ειναι της ημερας απλα παραγωγη
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ασχετο

κρινο εαν κανεις καινουριο φορουμ δικο σου

ενημερωσε μας με καπιο τροπο\\\\εγω τουλαχιστον θα το ηθελα να ενημερωθω για αυτο

να εισαι καλα

Senior Member
    τωρα θελω να γραψω καικατι αλλο αλλα αποσυντονιζομαι

τελος παντων

αημ χιαρ

ρις....όταν έχουμε πολύ κοντά μας τους ανθρώπους που αγαπάμε δεν αναγνωρίζουμε ούτε πόσο πολύ αξίζουν ούτε πόσο τους αγαπάμε.
    Μπορεί να σου φαίνεται πολύ απλοικό αυτό που σου λεν τα κορίτσια, \"φύγε από το σπότι\", αλλά δεν είναι καθόλου σε διαβεβαιώ.
    Σημαίνει εκεί που όλη μέρα δημιουργείται τριβή και πάνω σε αυτήν έρχονται και οι κακές στιγμές, (όχι γιατί ο πατέρας σου δεν σ αγαπάει, αλλά βλέπει διαφορετικά τη ζωή), όταν φύγεις και τους βλέπεις μια φορά στο τόσο τα καλά συναισθήματα πολλαπλασιάζονται.
    Το έχω δει άπειρες φορές να συμβαίνει, τόλμησε το.

Senior Member
    θεοφανια και sofia

εχετε δικιο

το να εχω τον καθαρα δικο μου χωρο ειναι μεγαλη υποθεση

αλλα ολη αυτη η κουβεντα που εκανα δε θα ηθελα να αναγεται αποκλειστικα στο βρες ενα χωρο να τελειωνουμε

ομως εν υποτιμω αυτο που λετε

ειναι πολυ σημαντικο και σας ευχαριστω...αν μη τι αλλο που μου το λετε με ενδιαφερον!

Senior Member

το να εχω τον καθαρα δικο μου χωρο ειναι μεγαλη υποθεση

αλλα ολη αυτη η κουβεντα που εκανα δε θα ηθελα να αναγεται αποκλειστικα στο βρες ενα χωρο να τελειωνουμε
    το \"να τελειωνουμε\" δεν νομιζω να στο πε κανεις. ουτε νομιζω ξαναδιαβαζοντας τα γραφτηκαν οτι το εννοουσε κανεις. μηπως εσυ το εχεις ετσι στις σκεψεις σου?

ειναι μια παραμετρος αυτη, σιγουρα δεν ειναι ολες μαζι. αλλα και σιγουρα δεν ειναι μια αμελητεα παραμετρος που αντανακλα ενα μονο θεμα. αυτο της συμβιωσης.

Senior Member

οκ τοτε καταλαβα λαθος:)

παντως, το να νιωθεις χαλια δεν καταλαβαινω γιατι ειναι υποτιμητικο σαν συναισθημα ή μπορει να μειωνει αυτο που αισθανεσαι...

Banned
    Κυριακή, η πρώτη ημέρα της εβδομάδας, ενώ άλλες φορές αναφέρεται ως έβδομη ημέρα της εβδομάδας, με πρώτη την Δευτέρα.

Για την Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι η μέρα του Κυρίου και εκεί οφείλει την ονομασία της. Η Κυριακή είναι η μέρα της εβδομαδιαίας αργίας, η μέρα που δεν εργάζεται κανένας με εξαίρεση κάποια επαγγέλματα τα οποία εκτελούν υπηρεσία.

Στα Αγγλικά σημαίνει η μέρα του Ήλιου. (Sunday)

Senior Member
    Originally posted by Sofia

οκ τοτε καταλαβα λαθος:)

παντως, το να νιωθεις χαλια δεν καταλαβαινω γιατι ειναι υποτιμητικο σαν συναισθημα ή μπορει να μειωνει αυτο που αισθανεσαι...
    βρε δεν εννοω υποτιμητικο το οτι νιωθω χαλια η καλα

αλλα στο οτι αναγεται μονο στο σημερα και οτι ειναι δηλαδη κατι ααα που θα περασει

ενω εξεφρασα κατ εμε βαθυτερες σκεψεις μου αυτο εννουσα

ενταξει?

ελπιζω να εγινα κατανοητη!

Senior Member
    Originally posted by janet
    Κυριακή, η πρώτη ημέρα της εβδομάδας, ενώ άλλες φορές αναφέρεται ως έβδομη ημέρα της εβδομάδας, με πρώτη την Δευτέρα.

Για την Ορθόδοξη Εκκλησία, είναι η μέρα του Κυρίου και εκεί οφείλει την ονομασία της. Η Κυριακή είναι η μέρα της εβδομαδιαίας αργίας, η μέρα που δεν εργάζεται κανένας με εξαίρεση κάποια επαγγέλματα τα οποία εκτελούν υπηρεσία.

Στα Αγγλικά σημαίνει η μέρα του Ήλιου. (Sunday)
    γεια σου βρε τζανετουλα μου!

ευχαριστω

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast