αδιέξοδο.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Junior Member
    κάνουμε έρωτα.

Senior Member
    Chris,κάνουμε έρωτα για πολλούς λόγους.Καμιά φορά και από ενοχές.Μπορεί το σεξ που κάνετε κάθε μέρα,να είναι ένα ενοχικό σεξ,ως υπεραναπλήρωση από μεριάς σου εξαιτίας του πλήγματος το οποίο αισθάνεσαι πως επέφερες στο γάμο σας.Και γι αυτό το σεξ αυτό δε σου δίνει χαρά.Αν διαβάσεις ξανά τον τρόπο με τον οποίο περιέγραψες τη γυναίκα που αισθάνθηκες\"υποχρεωμένος\" να διώξεις,θα διακρίνεις πως ήταν κοντά στο ιδανικό σου.Αν διαβάσεις όσα έγραψες για τη γυναίκα σου,θα διακρίνεις πως όχι.Άιντε να το φτιάξετε.Με το ζόρι,για το πρέπει των άλλων,χαρά δε βρίσκουμε.Αυτό που βρίσκουμε είναι αυτοθυσία.Και με αυτοθυσίες και καταναγκασμούς του στυλ\"να ξαναδημιουργήσουμε\"αυτό που εξαρχής δεν υπήρχε παρά στο μυαλό μας,για μένα είναι βάσανο παρά ζωή.
    Δεν μπορεί το γεγονός πως κάναμε παιδιά με κάποιον να μας κρατήσει μαζί του,άσχετα από το αν η επιλογή να μπούμε στο γάμο και στα παιδιά ήταν συναπόφαση.Ενδέχεται να μας κάλυπτε κάποτε ανάγκες,που πλέον δεν μας καλύπτει.Δείχνεις να μην έχεις ξεπεράσει τη γυναίκα εκείνη,γιατί πώς ξεπερνάμε κάτι που το έχουμε ανάγκη άραγε;Δείχνει να φοβάσαι αυτό τον άλλον σου εαυτό που αναδύθηκε,τον εαυτό που επέλεγε δίχως τα σαμάρια του πρέπει.Και γι αυτό \"πρέπει\"λες να την αποφεύγεις,λες και είναι κάνας πειρασμός η ηδονή,κάνα μεγαθήριο η χαρά και κάνα τέρας το να βρεις τον εαυτό σου σε μία νέα εποχή,που δε θα καθορίζεται από υποχρεώσεις.Αυτό που χρειάζεται να επισημάνεις και να διαλευκάνεις,είναι μήπως δεν ήταν πραγματικά ο άλλος δεσμός παρά μία φυγή παιδική από υποχρεώσεις που σε κράταγαν δέσμιό τους,γιατί αν ήταν αυτό,τότε θα το ξανακάνεις.Αν όμως ήταν το βήμα που σηματοδοτούσε έναν εαυτό πιο αληθινό στα θέλω του,τότε γιατί μένεις εκεί που τα θέλω σου έχουν σαλπάρει γι αλλού καιρό τώρα;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    ολα αυτά τα σκέφτομαι. αλλά θέλω χρόνο. διότι είμαι πολύ μπερδεμένος.
    και το σεξ ναι ώρες ώρες είναι ενοχικό... ειδικά τις πρώτες μέρες.
    δε νιώθω τίποτα..

ίσως είμαι ήδη αλλού. σε μια νέα ζωή. θέλω χρόνο για να το χωνέψω και να αλλάξω τη τωρινή μου κατάσταση. και είναι το παιδί...

την υγεία μας να χουμε... ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταίοι θα μαστε.... υγεία και αγάπη για τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Κρις...με όλη την καλή διάθεση, πιστεύω πως σου αρέσει να τροφοδοτείς το δράμα. Πιστεύω πως έχεις βολευτεί στο γάμο σου και από κει και πέρα νιώθεις την ασφάλεια να \"ερωτευτείς\" να πέσεις, να ζήσεις το δράμα ενός χαμένου έρωτα.
    Όμως, ζούμε στο 2010. Τα διαζύγια είναι πιο πολλά και απ τα ουαν ναιτ σταντ.Κατά την ταπεινή μου άποψη όλος αυτός ο έρωτας ήταν μια τιμωρία που σου βγήκε ασυνείδητα για τη γυναίκα σου.
    Την τιμωρησες γι αυτά που δεν είναι και θα ήθελες να είναι. Τη ρώτησες εκείνη αν εσύ είσαι όπως οειρεύτηκε?
    Γιατί άραγε της τα είπες? Γιατί δεν ακολούθησες τον έρωτα σου και να προχωρήσεις σε ένα αναίμακτο διαζύγιο όπου το παιδί θα ήταν σαφώς πιο ευτυχισμένο με δυο χωρισμένους αλλά υγιείς γονείς, παρά σε ένα γάμο που έχει πέσει μαύρο πέπλο?
    Σου μιλάω με όλη την καλή διαθεση.

Senior Member
    Να δώσεις όσο χρόνο σου χρειαστεί,το δικαιούσαι γιατί αυτές οι αποφάσεις είναι αποφάσεις ζωής,που δεν παίρνονται εν θερμώ.Να εξετάσεις όλους τους παράγοντες και-κυρίως-να είσαι ειλικρινής στα θέλω σου,να μην αφήσεις να σκιάζονται από πρέπει.Αυτός είναι ο τρόπος να\"δεις\"τον νέο σου εαυτό αληθινά,δίχως παραπετάσματα.Να τον βλέπεις στο σήμερα,με τα τωρινά σου θέλω.Αν στο δρόμο βρεις πως μπορείτε να μείνετε με τη σύζυγό σου σε μία πραγματικότητα που θα καλύπτει τις ανάγκες και των δυο σας,τότε μείνε.Αν δεν μπορείτε,τότε χωρίστε.Το παν στη ζωή δεν είναι να είμαστε εντάξει στα προσήκοντα,αλλά ευτυχισμένοι και αν αυτό δεν χωράει παλιές μας συνθήκες,τότε να τις ανατρέψεις.Σκέψου πως κάποτε ο εαυτός σου σου χτύπησε την πόρτα,γιατί τον αδικούσες,όπως και τη σύντροφό σου.Αντί να γεμίζεις ενοχές,μπορείς να το δεις θετικά,ως μία εξερεύνηση των αναγκών σου,του εαυτού σου και όλων όσων επιθυμείς.Να μην το θεωρείς καταστροφή,αλλά ευκαιρία που σου δόθηκε να κάνεις σωστότερο απολογισμό και απαραίτητες εσωτερικές διεργασίες.Πάντα βγαίνουν καλά πράγματα όταν ακουμπάμε όσα μας κρύβαμε.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    chris

μεσα σου

εαν θελεις να αισθανθεις πιο κοντα σου

πιο μαζι με την γυναικα σου

μηπως να εκανες μια προσπαθεια να της το πεις?

ξερεις θελω να σε ερωτευθω ξανα

θελω να κρατησω στην αγκαλια μου την γυναικα που ερωτευθηκα και παντρευτηκα

αισθανομαι πως εχουμε αφεθει και οι δυο

θα ηθελα αυτο αυτο κι αυτο

π.χ. να προσεχεις τον εαυτο σου, να εισαι σεξυ να με θες και να μου το δειχνεις κ.τ.λ.

ξερεις καμια φορα νομιζουμε πως ειναι πιο ευκολος ο χωρισμος απο τις καλες και ξεκαθαρες διατυπωσεις του που ειμαστε

και τι θελουμε ως προς τον αλλον
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Originally posted by researcher

ξερεις καμια φορα νομιζουμε πως ειναι πιο ευκολος ο χωρισμος απο τις καλες και ξεκαθαρες διατυπωσεις του που ειμαστε

res,

τί ωραιο αυτο που ειπες!!!! συμφωνω, καμια φορα ειναι οντως ετσι...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Junior Member
    Originally posted by researcher
    chris

μεσα σου

εαν θελεις να αισθανθεις πιο κοντα σου

πιο μαζι με την γυναικα σου

μηπως να εκανες μια προσπαθεια να της το πεις?

ξερεις θελω να σε ερωτευθω ξανα

θελω να κρατησω στην αγκαλια μου την γυναικα που ερωτευθηκα και παντρευτηκα

αισθανομαι πως εχουμε αφεθει και οι δυο

θα ηθελα αυτο αυτο κι αυτο

π.χ. να προσεχεις τον εαυτο σου, να εισαι σεξυ να με θες και να μου το δειχνεις κ.τ.λ.

της τα χω πει. καθώς και όλα όσα συνέβησαν. μιλήσαμε για όλα. το καλό είναι ότι συμφώνησε. αναγνώρισε λάθη που έγιναν.

Junior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Κρις...με όλη την καλή διάθεση, πιστεύω πως σου αρέσει να τροφοδοτείς το δράμα. Πιστεύω πως έχεις βολευτεί στο γάμο σου και από κει και πέρα νιώθεις την ασφάλεια να \"ερωτευτείς\" να πέσεις, να ζήσεις το δράμα ενός χαμένου έρωτα.
    Όμως, ζούμε στο 2010. Τα διαζύγια είναι πιο πολλά και απ τα ουαν ναιτ σταντ.Κατά την ταπεινή μου άποψη όλος αυτός ο έρωτας ήταν μια τιμωρία που σου βγήκε ασυνείδητα για τη γυναίκα σου.
    Την τιμωρησες γι αυτά που δεν είναι και θα ήθελες να είναι. Τη ρώτησες εκείνη αν εσύ είσαι όπως οειρεύτηκε?
    Γιατί άραγε της τα είπες? Γιατί δεν ακολούθησες τον έρωτα σου και να προχωρήσεις σε ένα αναίμακτο διαζύγιο όπου το παιδί θα ήταν σαφώς πιο ευτυχισμένο με δυο χωρισμένους αλλά υγιείς γονείς, παρά σε ένα γάμο που έχει πέσει μαύρο πέπλο?
    Σου μιλάω με όλη την καλή διαθεση.
    έχεις δίκιο. μπορεί όλο αυτό να ταν η \'τιμωρία\'.στο γεγονός ότι επαναπάυθηκε εδώ και πολλά χρόνια, στο ότι της χτυπαγα καμπανάκια και αυτή πέρα βρέχει. Και της τα πα καταρχάς για να ξαλαφρώσω και κατα δευτερον για να της ρίξω ένα ηχηρό χαστούκι. Ήδη έχει αλλάξει.
    αλλά εγώ είμαι παγωμένος. Πήγα και ήρθα που λένε.
    Και η ελπίδα μου, το θέλω μου, είναι να νιώσω μαζί της υπερήφανος όπως παλιά. Και αγάπη. Έχουμε κοινά, μας ενώνει μια ολόκληρη ζωή.
    Συμφωνήσαμε πως αυτό τελικά θα μας βγει σε καλό. Ότι και να συμβεί. Θα ξεκαθαρίσουν τα πραγματα μεταξύ μας. Για ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί αλλά και τους εαυτούς μας.

Senior Member
    Η γυναίκα σου πως αντιδρά; Ακούω να συμφωνεί στα λάθη της, να προσπαθεί να αλλάξει, να γίνει όπως θες εσύ, έχει κι ένα παιδί, ένα σύζυγο που την απάτησε, αναρωτιέμαι τι της συμβαίνει. Πια τρικυμία μέσα της πνίγει. Δουλεύει η σύζυγός σου; Μπορεί να έχει τη δική της ζωή μακριά πό εσένα; Μήπως αυτό που σε κρατάει είναι αυτό; Μήπως κι αυτή μόνο γι αυτό μένει κοντά σου; Αν αντιδράσει και σου πει γεια θα αισθανθείς ανακούφιση; θα στενοχωρηθείς; θα τρέξεις πίσω από την άλλη; Αυτό είναι που θα σε βόλευε;
    Αν η γυναίκα σου βρει κάτι ανάλογο, ζήσει το μεγάλο έρωτα θα μείνει μαζί σου αφού σου τα ομολογήσει όλα και θα προσπαθήσετε και πάλι;
    Νομίζω πως δεν θες άλλο να μείνεις σε αυτό το γάμο. Όλα ακόμη και η άλλη γυναίκα είναι προφάσεις. Έχεις φύγει από μόνος σου και λες στον εαυτό σου πως έζησες τον μεγάλο έρωτα, βρήκες αυτό που έψαχνες. Δεν το βρήκες ακόμη το ψάχνεις. Εύχομαι να το βρεις χωρίς να την πληρώσουν κάποιοι άλλοι. Επίσης εύχομαι να μην είναι μπροστά σου και το κλωτσάς γιατί δεν βλέπεις καλά.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Junior Member
    έχει δουλειά και είναι τακτοποιημένη από οικονομικής απόψεως. Και το παιδί είναι εξασφαλισμένο.
    Το τι νιώθει μέσα της και το τι σκέφτεται, δε μπορώ να το ξέρω. Μου ειπε πως εφόσον επανέλθω σε αυτούς, με θέλει. Για το παιδί αλλά και για εκείνη.
    Τα άλλα είναι υποθετικά. Αν και πιστευω πως αν γινόταν κάτι ανάλογο , λόγω της φύσεως της γυναίκας, θα με χώριζε η ίδια.

Senior Member
    Εάν όντως χρησιμοποίησες έναν άλλον άνθρωπο για να δώσεις ένα ηχηρό χαστούκι σε κάποιον άλλον,τότε προφανώς αυτό που έκανες δεν ήταν και τόσο τίμιο από πλευράς σου,ούτε γενναίο-πάντα κατά την προσωπική μου άποψη.Επίσης,για κάθε ήττα σε μία σχέση,ποτέ δεν ευθύνεται η μία πλευρά.Αν η σύζυγός σου για να σου δώσει ανάλογο ηχηρό χαστούκι είχε προβεί σε τέτοια χρησιμοποίηση,φαντάζομαι πως θα ένιωθες κάπως διαφορετικά από την θέση ισχύος που τώρα μιλάς.Μαζί το αφήσατε,αλλά ο καθένας διαφορετικά το εισπράττει βλέπω.Η δική σου αποδοχή ευθυνών που είναι αλήθεια;Eίναι ευκολότερο πάντα να μειώνουμε τους άλλους,ή να τους ρίχνουμε ευθύνες για να νιώσουμε εμείς καλύτερα με το εγώ μας,αλλά η διάκριση μεταξύ αυτών είναι καίρια για να μετρήσουμε την αναλογία μας στα πεσίματα,αν με εννοείς.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by chris_M
    Αν και πιστευω πως αν γινόταν κάτι ανάλογο , λόγω της φύσεως της γυναίκας, θα με χώριζε η ίδια.
    Ενώ λόγω της φύσεως των αντρών, μένουμε και υπομένουμε.
    Λόγω της φύσεως των άλλων γυναικών βρίσκουμε έναν δεύτερο και κόβουμε επαφές με τον έναν και μοναδικό.
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Junior Member
    ενσυνείδητα δεν σκέφτηκα τίποτε απο όλα αυτά. προσπαθώ να κατανοήσω την συμπεριφορά μου εκ των υστέρων. γιατί αφέθηκα έτσι, γιατί κράτησα κάτι τόσο πολύ.

Οι ευθύνες μου είναι τεράστιες. Και τις έχω αναγνωρίσει. Και η βασικότερη είναι το έλλειμα επικοινωνίας. Δεν επικοινώνησα όταν έπρεπε. Προτίμησα τη φυγή, τον εύκολο δρόμο... Και έχω ενοχές γιαυτό. Είχα μερικές φορές και όταν έβλεπα την άλλη γυναίκα, όταν συζητούσαμε μαζί.
    Ξέρω τι έχει γίνει, και ξέρω τι σημαίνει να σαι \'προδωμένος\'. Και ώρες ώρες απορώ με τη στάση της γυναίκας μου. Εκτός απο μερικά ξεσπάσματα στην αρχή, είναι σε γενικές γραμμές ήρεμη και δεν έχει απομακρυνθεί. Ισα ισα που θέλει να ερθει πιο κοντά μου.

Senior Member
    Originally posted by chris_M

ενσυνείδητα δεν σκέφτηκα τίποτε απο όλα αυτά.

προσπαθώ να κατανοήσω την συμπεριφορά μου εκ των υστέρων. γιατί αφέθηκα έτσι, γιατί κράτησα κάτι τόσο πολύ.

Οι ευθύνες μου είναι τεράστιες. Και τις έχω αναγνωρίσει.
    Και η βασικότερη είναι το έλλειμα επικοινωνίας.
    Δεν επικοινώνησα όταν έπρεπε. Προτίμησα τη φυγή, τον εύκολο δρόμο... Και έχω ενοχές γιαυτό.

Είχα μερικές φορές και όταν έβλεπα την άλλη γυναίκα, όταν συζητούσαμε μαζί.
    Ξέρω τι έχει γίνει, και ξέρω τι σημαίνει να σαι \'προδωμένος\'.

Και ώρες ώρες απορώ με τη στάση της γυναίκας μου. Εκτός απο μερικά ξεσπάσματα στην αρχή, είναι σε γενικές γραμμές ήρεμη και δεν έχει απομακρυνθεί.

Ισα ισα που θέλει να ερθει πιο κοντά μου.

ειναι σαν να αναγνωρισες ενα κομματι του παζλ που πριν δεν εβλεπες

η προσπαθεια για ειλικρινης επικοινωνια για μενα δεν περιοριζεται καθολου σε ενα ξερο της τα εχω πει...

βλεπεις τον εαυτο σου σαν καποιον εξωγηινο που εσφαλε

ομως ο ανθρωπος περναει απο πολλες φασεις οντας ενας επιρρεπης ανθρωπος και ολοι μας ειμαστε ετσι chris

η γυναικα σου αισθανεται κοντα σου κι αυτο ειναι μια πολυ καλη αρχη

δεν σε βλεπει οπως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου γιατι ειναι ενας αλλος ανθρωπος

συνηθως παντρευομαστε κι αντι να ανακαλυψουμε τους θησαυρους που κρυβει ο εαυτος μας και ο συντροφος μας θαβουμε κι αυτους που ηδη εχουμε

ισως ολο αυτο ομως ειναι μια καλη αρχη οχι για αναζητηση αλλων θησαυρων σε ξενες εξιδανικευμενες αγκαλιες αλλα στην αυτο και ετερο ανακαλυψη στη ζεστασια του γνωριμου αγνωστου

γιατι σε βλεπει ετσι
    γιατι σε συγωρει

γιατι γεννησε το παιδι σας

γιατι νιωθει κοντα σου

και για τοσα αλλα
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast